Home » Posts tagged 'Pembukuan'

Tag Archives: Pembukuan

Pamilik Farmasi Ditipu Jutaan Dollar ku Pembukuan “Friendly”.

Apotik milik kulawarga nyanghareupan jaman susah dina taun 2011 sareng “babaturan” kulawarga nawiskeun ngabantosan. Leungeun, anu teras nyolong jutaan dolar ti aranjeunna salami ampir tujuh taun.

Opat Taun, Dalapan Bulan Waktos Penjara

Sanajan laporan béda dina jumlah pastina, kalawan sababaraha nyatakeun kalér AU $ 3 juta (kira-kira AS $ 2,13 juta), batur ngalaporkeun sabudeureun AU $ 2 juta (kira-kira AS $ 1,42 juta) jumlahna masih pikaheraneun. Ieu mangrupikeun artos anu dicolong awéwé 65 taun ti réréncangan – kulawarga anu gaduh apoték di Northbridge, Perth – salami tujuh taun.

Nami scammer nyaéta Moe Moe Myint Kelly sareng penampilan na di pengadilan pikeun kasalahanana dimimitian dina taun 2018 nalika ABC News lokal ngalaporkeun yén anjeunna bakal “ngabela teu kaliru”. Nanging, pamilik Farmasi Nyiruan Sibuk – Wolfgang Wimmer sareng garwa, Diana Quan – sigana di luhur, sabab kaputusan ngeunaan kasus éta ningali Kelly dihukum panjara opat taun dalapan bulan. Laporan ABC News panganyarna ngeunaan masalah éta nunjukkeun yén April 2025 sigana waktos pangheulana Kelly tiasa dileupaskeun, sabab dina dua taun sareng dalapan bulan mimiti anjeunna henteu siap pikeun parole.

Carita Panghianatan, Nipuan

Wolfgang sareng Diana bungah nalika Kelly ngungkabkeun kasiapanana pikeun ngabantosan kulawarga kalayan akuntansi sareng pembukuan gratis salami taun-taun susah anu dijalanan ku bisnis kulawarga dina waktos éta, sakitar taun 2011. Kulawarga éta dikabarkan damel “gampang langkung ti 100 jam” ku ABC News .sarta nyanghareupan kasusah nyieun pangmayaran ka karyawan dina waktu éta.

Janten, nalika Kelly muncul salaku réréncangan anu ogé daék ngabantosan aranjeunna gratis, pamilik Busy Bee nampi sareng percanten ka panangan Kelly. Kelly bakal ngitung duit tunai di ahir poé sarta nempatkeun angka kana tagihan pikeun deposit di bank. Tapi, sakumaha tétéla, anjeunna ngan ukur bakal maling artos ratusan kali, sareng ngan ukur neundeun artos kana rekening bisnis kulawarga upami anjeunna henteu maok sadayana.

Wolfgang sareng Diana henteu ngan ukur ditipu ku réréncangan, tapi ogé dina waktos kulawarga parantos ngalaman waktos susah kalayan usaha leutikna anu ngajantenkeun tindakan Kelly langkung dihukum. Sajaba ti éta, Kelly geus dilaporkeun judi duit dipaling, dina sababaraha kali, dina Crown urang Perth kasino , kalawan laporan nunjukkeun kalér AU $ 1 juta (leuwih AS $ 700.000) leungit ku Kelly judi salila kurang leuwih période sarua nalika manehna curang on. babaturan.-babaturanana. Sareng, langkung parah ti éta, sadaya laporan satuju kana paguneman Kelly sareng kulawarga nalika disanghareupan ku Wolfgang ngeunaan artos anu leungit, dimana Kelly ngaku maok, tapi ogé ngabohong ngeunaan masihan artos ka badan amal di Burma.

Kulawarga nyatakeun yén aranjeunna kaleungitan mangtaun-taun hirupna, hatur nuhun kana panipuan Kelly, sareng akibatna ampir ngalaman karusakan kauangan, sareng ngahukum palaku opat taun sareng dalapan bulan panjara sigana teu adil pikeun jalma anu simpati. perjuangan maranéhanana. Tapi, sahenteuna, kaadilan dilayanan dina tungtungna, sanaos Kelly sareng pengacarana usaha pikeun ngagambarkeun Kelly salaku korban kaayaan.

#Pamilik #Farmasi #Ditipu #Jutaan #Dollar #Pembukuan #Friendly