Home » Posts tagged 'peluncuran'

Tag Archives: peluncuran

Benua 8 Kéngingkeun Persetujuan MGCB pikeun Peluncuran Cloud Gaming

8 Téhnologi Benua geus dibere lampu héjo ku Board Control kaulinan Michigan (MGCB) pikeun ngaluncurkeun sahamna Kaulinan Awan sarta nyadiakeun solusi ka suppliers sarta operator dina kaayaan Great Lakes.

Benua 8 Terus Nambahkeun Langkung Awan Kaulinan

Buana8 Kaulinan Awan parantos suksés diluncurkeun di tempat sanés di pasar Amérika Kalér sareng di sababaraha pasar iGaming panggedéna di Amérika Serikat, nyaéta New Jersey jeung pennsylvania.

Solusina hadir sareng platform IaaS multi-tenant, scalable sareng kuat anu nyertakeun kabutuhan bisnis sareng ngabantosan nyiptakeun. bisa dipercaya jeung infrastruktur kuat, data, jasa ujung jaringanjeung sajabana.

Benua 8 geus cooperated kalawan régulator di Amérika Kalér pasar nawarkeun rentang lengkep solusi sareng mastikeun yén produk anu ditawarkeun leres-leres cocog. Ieu parantos masihan kakuatan pikeun usaha perusahaan pikeun milih produk anu dipercaya sareng pinuh diuji anu siap dianggo, masihan aranjeunna kauntungan anu penting nalika aranjeunna ngaluncurkeun peraturan anyar.

buana 8 lisénsi ku MGCB teh surat wasiat panganyarna pikeun infrastruktur software well-dimekarkeun parusahaan jeung kaayaan-of-nu-seni solusi eta tiasa nawiskeun ka dinamis sarta tumuwuh gancang sektor judi nagara urang. buana 8 Awan Umumnajan ukur bagian tina jaringan nu aya dikokolakeun parusahaan di Great Lakes Amérika.

Benua 8 parantos ngagaduhan konektipitas jaringan, pusat data, sareng jasa cybersecurity di nagara éta. Pausahaan nyiar rék dilegakeun gancang dina kaayaan sanggeus Januari 2021 nalika MGCB méré lampu héjo pikeun tohan olahraga sarta jasa kasino online di nagara. Commenting on prestasi ieu, CPO parusahaan Justin Cosnett ceuk:

Ngahontal persetujuan ti Dewan Kontrol kaulinan Michigan pikeun Awan Komunitas Kaulinan urang mangrupikeun pamekaran strategis anu penting pikeun Benua 8, sabab paménta solusi awan anu aman sareng patuh terus ningkat.

Benua 8 CPO Justin Cosnett

Anjeunna nambahan yén parusahaan understands pentingna munggaran-mover, bayar-sakumaha-anjeun-balik kauntungan nu usaha nyangka manggihan ngaliwatan Benua 8 di sababaraha pasar iGaming paling kalapa sarta tohan di Amérika Serikat.

Benua 8 Terus Ngalegaan di Amérika Serikat

Diréktur inovasi Benua 8 Téhnologi David Brace ditambahkeun yén parusahaan ditangtukeun pikeun jadi panyadia munggaran tur pangalusna solusi Komunitas Awan di Michigan. Anjeunna nuluykeun:

Dina hal infrastruktur, awan nawiskeun éntri pasar anu gancang, khususna pikeun anu gaduh lisénsi énggal, ogé kamampuan cadangan atanapi migrasi pikeun anu parantos investasi di nagara sareng hoyong ngajauhan investasi hardware anu mahal dina waktos tantangan ranté pasokan.

Diréktur inovasi Benua 8 Téhnologi David Brace

Samentara éta, Benua 8 parantos beroperasi di 24 nagara bagian AS sareng nawiskeun sajumlah jasa anu diijinkeun ku régulator lokal.

#Benua #Kéngingkeun #Persetujuan #MGCB #pikeun #Peluncuran #Cloud #Gaming

Relax Gaming Breaks LatAm Ground sareng peluncuran MegaApuestas di Kolombia

Kaulinan kasualiGaming agrégator sarta pamekar eusi ngarah, geus nandatanganan partnership eusi anyar kalawan MegaApuestasterobosan di Kolombia pasar iGaming, sahingga conto munggaran nalika parusahaan geus bisa ngajalankeun produk na di nagara Amérika Latin sarta wewengkon sakabéhna.

MegApuestas ngabagéakeun eusi proprietary Relax Gaming

Hatur nuhun kana tautanna, Relax Gaming bakal nawiskeun MegaApuestas aksés pamaén ka kaulinan-unggul pangajén sarta portopolio impressive tina kaulinan dipilih. MegaApuestas bakal nguntungkeun tina sababaraha kaulinan anu ngadegkeun Relax Gaming, kalebet Kuil Ragrag, Kota cau, Karéta Duit 2sareng seueur deui.

Ieu nandaan hiji milestone penting pikeun pamekar eusi iGaming-unggul pangajén sabab ngamungkinkeun eta rék dilegakeun ka wewengkon géografis anyar dijieun ku mitra lokal dipercaya jeung terhormat. Ieu Géografi Amérika Kidul dibuka kasempetan countless pikeun aggregations Bersantai jeung solusi kaulinan ekslusif jeung Kolombia hususna geus ngalaman pertumbuhan gancang dina iGaming nangtung.

Relax Gaming bakal tiasa nganggo entri pasar ieu salaku springboard pikeun nguatkeun peluncuran kahareup na di Amérika Latin sarta salajengna afield sakumaha minat ngatur iGaming tumuwuh.

Langkung seueur operator mitra diperkirakeun diumumkeun ku Relax Gaming di hareup. Commenting on kasempetan ieu, lulugu perwira pangaturan pausahaan Alexia Smilovic Ronde ngabagéakeun lebetna Kolombia sareng nyarios yén perusahaan éta gumbira pikeun pertama kalina asup ka daérah Amérika Latin, nyatakeun yén éta saluyu sareng ambisi Relax Gaming:

Laju ékspansi gancang urang sacara global ngadorong, khususna sareng yurisdiksi énggal ieu kalayan profil pangaturan anu luhur.

Bersantai kaulinan lulugu perwira regulator Alexia Smilovic Ronde

Pikeun ngajantenkeun peluncuran ieu suksés, Rønde nyarios yén perusahaan ngamangpaatkeun pangalamanna sareng peluncuran di pasar sanés, ngajantenkeun perusahaan langkung gampang pikeun nganapigasi kamajuan penting di Amérika Latin. Rønde negeskeun yén perusahaan bakal tetep waspada sareng up-to-date sareng peraturan lokal sabab narékahan pikeun nganapigasi sareng ngartos daérah sareng kasempetan komérsial anu bakal datang.

Bersantai Gaming Yakin ngeunaan Masa Depan Pertumbuhan LatAm

Bersantai CCO Nadiya Attard ngabagéakeun kemitraan sareng pentingna pikeun perusahaan. Kolombia mangrupakeun pasar strategis penting sabab éta ogé salah sahiji pangheulana ngatur kurban iGaming di wewengkon sarta jadi panutan.

“Kami ngarepkeun ngaluncurkeun kontén ekslusif kami di Kolombia kalayan judul anu unggul, sareng pertumbuhan bisnis anu bakal datang,” saur Attard dina pernyataan pers, yakin kana poténsi pasar anu bakal datang sareng Bersantai di jerona.

MegaApuesta lulugu CRM Daniela Asaftei ogé ngabagéakeun kasempetan pikeun ngawanohkeun eusi Relax Gaming ka pamaén lokal. Asaftei nyarios yén perusahaan bakal nyayogikeun pamaén lokal tingkat hiburan anu énggal sareng MegaApuesta ngaharepkeun ningali kumaha produk ieu disambut ku pamaén lokal.

#Relax #Gaming #Breaks #LatAm #Ground #sareng #peluncuran #MegaApuestas #Kolombia

Kalamba Kaulinan Mitra kalawan Bragg kaulinan pikeun peluncuran di Ontario

kaulinan Kalamba bisa asup Ontario iGaming pasar ngaliwatan partnership kalawan Bragg Kaulinan Grup, sacara signifikan ngalegaan ayana di yurisdiksi Amérika Kalér anu penting. Hatur nuhun kana ieu dasi-up, Kalamba bisa nganteurkeun sajumlah-unggul pangajén, kaulinan-kinerja tinggi ka konsumén Kanada.

Kalamba kaulinan nyokot leuwih pasar iGaming Ontario urang

Eusi bakal disebarkeun lokal via Bragg urang Jauh Kaulinan Server (RGS) via Kaulinan ORYX jeung Maén Kaulinan. Bragg geus di pasar pikeun sababaraha bulan, nyadiakeun operator lokal jeung kaulinan pihak-katilu di propinsi. Bragg diala lisénsi na di April nalika Ontario dibuka sacara resmi diatur iGaming.

Kalamba ngahargaan kasempetan pikeun ayana di pasar Ontario sabab ngamungkinkeun perusahaan pikeun gancang ngalegaan jangkauan sareng nganteurkeun produkna ka operator anu mapan, sareng ngalangkungan dinya – ka pamaén anu resep ngajalajah kontén asli Kalamba.

Kalamba percaya yén panawaran produkna mangrupikeun salah sahiji solusi anu pangsaéna dina pasar, kalayan perusahaan ngagaduhan pijakan anu signifikan di daérah konci. The partnership panganyarna kalawan Bragg kaulinan di Ontario ngan mangrupa tuluyan tina strategi ieu.

Kalamba ogé ngamangpaatkeun solusi téknologi canggih sapertos BullsEye, RGS in-house khusus, sareng Stargazer, platform analitik. Duanana dirancang pikeun mastikeun yén pamaén meunang pangalaman pangalusna sarta operator bisa nyieun kalolobaan eusi dina cara pangalusna mungkin.

Duanana Bragg sareng Kalamba Happy sareng Breakthrough

Kalamba Games CCO Andrew Crosby gumbira kalayan peluncuran éta sareng hatur nuhun Bragg Gaming Group pikeun gawé babarengan. Anjeunna nyarioskeun ngeunaan kasempetan anu ngantosan duanana perusahaan sareng naon hartosna pikeun Kalamba:

Posisi na di pasar Ontario bakal ningali urang ngirimkeun judul urang ka sababaraha operator di wewengkon karek diatur ieu pikeun kahiji kalina sarta kami hayang pisan ningali respon pamuter kana kaulinan urang.

Kalamba Kaulinan CCO Andrew Crosby

Diréktur eusi grup Bragg, Doug Fallon, negeskeun yén perusahaan milarian pikeun ngamankeun kontén anu pangsaéna tina studio mitra ngarah. Kalamba Games cocog pisan kana narasi strategis ieu. Perusahaan parantos ngembangkeun reputasi anu saé pikeun inovasi-drive sareng judul dinamis di Amérika Kalér, tambah Fallon. Saméméhna, Bragg na Kalamba Kaulinan gawé bareng pikeun pasar AS.

#Kalamba #Kaulinan #Mitra #kalawan #Bragg #kaulinan #pikeun #peluncuran #Ontario