Home » Posts tagged 'Pasar'

Tag Archives: Pasar

Stakelogic sareng Tim MrQ pikeun Eusi di Pasar Inggris

Stakelogic geus ngumumkeun partnership anyar kalawan MrQ, Salah sahiji merek kasino online anjog di Inggris. Hasilna, Stakelogic bakal nyebarkeun portopolio pinuh na kaulinan kalayan MrQ sarta ngenalkeun leuwih ti 250 kaulinan slot ka lapisan. Integrasina bakal dilakukeun ngaliwatan Relax Gaming, agrégator anu mapan pikeun produk pihak katilu sareng pamekar produk kaulinan bespoke sorangan.

Langkung liang pikeun MrQ portopolio ti Stakelogic

pamaén MrQ bakal miboga aksés ka sababaraha Candyways Bonanza 2 Megaways, El Patronjeung Liar Liar Bass pikeun sawatara ngaran. Pamaén ogé bakal tiasa ngaksés mékanik Super Stake khusus perusahaan.

Ngomentaran kasempetan éta, manajer penjualan Stakelogic Danila Dzehs nyatakeun yén perusahaan éta bungah pikeun ngaluncurkeun MrQ di pasar Inggris. Anjeunna muji merek anu parantos aya ti saprak 2018, sareng nyarios yén ka hareup, dua perusahaan éta bakal ngagaduhan hubungan anu saé. Anjeunna nambahan:

Urang hatur mitra kami di Relax pikeun pitulung maranéhanana dina finalizing deal ieu, nu salajengna strengthens hubungan urang jeung aranjeunna salaku agrégator kaulinan urang.

manajer jualan stakelogic Danila Dzehs

sirah MrQ operasi kaulinan Satpal Chaggar ogé pleased kalawan deal jeung ngabagéakeun kasempetan pikeun gawé leuwih raket jeung MrQ sarta mantuan dina misi parusahaan pikeun ngawanohkeun kaulinan kalayan sababaraha pilihan balik-to-pamuter ka pamaén di Inggris. Mitra anyar ieu sareng Stakelogic pasti janten alesan pikeun perusahaan bangga.

Samentara éta, Stakelogic terus dilegakeun tapak suku na di Éropa. Pausahaan nembe diluncurkeun sareng Unibet di Walanda sareng khususna ngenalkeun acara kaulinan Runner8Runner ekslusif di nagara éta. Saacanna partnership kalawan MrQ, Stakelogic Live, panangan hirup kasino-fokus parusahaan, meunang lisénsi ti UK judi Komisi dina bulan Agustus.

#Stakelogic #sareng #Tim #MrQ #pikeun #Eusi #Pasar #Inggris

Pixiu Gaming Sareng Dan Marino Team Up, Slot Anyar Datang ka Pasar di 2023

Pixiu Gaming, pamekar Keno ngarah di Amérika Kalér, ngumumkeun yén éta parantos nandatanganan kerjasama sareng Dan Marino, gelandang NFL pensiunan. Pausahaan bakal ngagunakeun merek Marino dina runtuyan kaulinan slot immersive.

Slot bakal debut di 2023

The partnership antara Pixiu na Marino ieu brokered ku Creation iGaming. Kaulinan slot anu unik bakal didamel ku Pixiu sareng per detilna, aranjeunna bakal lebet ka pasar anu diatur di Kanada sareng AS dina kuartal kadua 2023.

Marino, anu mangrupa legenda olahraga pensiunan, nyepeng leuwih ti 40 rékaman lolos sarta catetan hiji-musim. Sababaraha diantarana kalebet paling seueur yard, kalolobaan pass touchdown, sareng seueur deui pagawean.

Anjeunna commented on ngembangkeun nyebutkeun anjeunna pisan impressed kalawan kumawula Pixiu sarta fokus kana nilai inti. Salaku tambahan, anjeunna nyatakeun yén anjeunna gumbira ningali dampak positip anu bakal aya dina partnership.

Nurutkeun kana wincik perjangjian, teu ngan Pixiu bakal nyieun hiji unik slot , tapi elemen tanggung jawab sosial ogé bakal kaasup.

Pausahaan bakal nyumbang 5% tina kauntungan na pikeun ngarojong Marino Foundation, nu empowers individu kalawan tantangan developmental kayaning autisme. Sumbangan bakal ngabantosan jalma-jalma ieu nyiptakeun sareng ngawangun karirna.

Tony Plaskow, pangadeg Pixiu, ogé ngabagi sababaraha pikiran. Anjeunna nyatakeun yén deal éta ageung, khususna pikeun anjeunna, sabab anjeunna mangrupikeun kipas NFL anu ageung. Anjeunna nambahan yén Pixiu sareng Marino didédikasikeun pikeun ngabantosan “barudak anu kurang mampu sareng ditantang” sareng ngabantosan aranjeunna ngadamel bédana.

Dina nutup, Plaskow nyarios yén Pixiu bangga tiasa damel sareng propinsi Kanada pikeun kapentingan komunitas masing-masing.

Penciptaan Initiating sareng Mediating Partnership Antara Marino sareng Pixiu

The partnership antara Marino na Pixiu ieu diprakarsai ku Creation iGaming. Pausahaan ogé tindakan minangka perantara dina prosés negotiating rinci.

Phil Canavan, diréktur jualan na commercials di Creation iGaming, nyatakeun yén éta téh langka pikeun mawa babarengan dua organisasi anu sarupa dina outline. Anjeunna nambahan yén perusahaan éta gumbira janten bagian tina usaha ieu sareng sadayana di Clarion bungah ningali naon anu bakal ditawarkeun kerjasama ieu di Amérika Kalér dina waktos anu bakal datang.

Creation iGaming boga leuwih 40 taun pangalaman gawé dina média olahraga sarta industri kaulinan sarta dedicated ka nyadiakeun klien kalawan solusi tungtung-to-tungtung. Pausahaan nyertakeun merek, desain kaulinan, strategi komérsial, sareng distribusi.

Hatur nuhun kana kanyataan yén Creation ngagaduhan pangalaman damel puluhan taun, anjeunna tiasa nyiptakeun umur panjang dina kaulinan. Éta nyababkeun nyiptakeun hubungan tingkat luhur sareng sapertos kitu, Creation mangrupikeun salah sahiji pamimpin industri anu tiasa ngaksés jaringan bakat kelas dunya dina séktor B2C sareng B2B.

#Pixiu #Gaming #Sareng #Dan #Marino #Team #Slot #Anyar #Datang #Pasar

Playson Asupkeun Pasar iGaming di Ontario, Expands Global Ayana

Panyadia hiburan digital ngembang gancang, Playsonngumumkeun eta asupna kana pasar judi diatur di OntarioKanada.

AGCO Award Playson Lisensi kaulinan Online

pengumuman datang dina Kemis sarta expands jangkauan internasional sahiji supplier industri iGaming ngarah. Asupna pamawa ka propinsi pangpadetna di Kanada asalna saatos Playson dibéré lisénsi kaulinan online ku régulator judi di propinsi, Ontario kaulinan sarta Komisi Alkohol (AGCO).

Lisensi ieu dipasihkeun saatos sababaraha bulan usaha pengkuh, janten saé pikeun tungtungna nampi lisénsi tonggak ieu.

Andrei Andronic, pituah umum di Playson

Andrei Andronic, Pembimbing Umum Playson, ngungkabkeun yén perjanjian lisénsi panganyarna sumping saatos usaha anu gigih ku tim profésional khusus perusahaan. Anjeunna ngaku yén asupna kana Ontario ditandaan a milestone pikeun perusahaan. Dina kacindekan, Andronic nyarios: “Hiji anu ngagambarkeun léngkah anu penting pikeun perusahaan, nalika Playson ngamimitian perjalanan énggal sareng lebet kana pasar Amérika Kalér anu ngembang, urang henteu tiasa ngantosan ngamimitian.”

Asupna Ontario nandaan Momen Thrilling pikeun Company

Tamas KusztosKapala Officer komérsial Playson urang, ditambahkeun yén pausahaan anu senang pikeun asup ka pasar iGaming di Ontario. Numutkeun anjeunna, asupna perusahaan ngalengkepan rencana ékspansi ambisius perusahaan pikeun tumbuh di luar pasar Éropa. Naon deui, Kusztos ngaku yén pangalaman Playson di pasar judi diatur di sakuliah dunya mantuan pausahaan salila prosés lisénsi kompléks. Kasimpulanana, Kusztos nyarios: “Kalayan yayasan perusahaan anu kuat sareng tim anu pinuh ku individu anu gairah, urang ngagaduhan kamampuan pikeun ngalebetkeun yurisdiksi anu nembé diatur di sakumna dunya.”

Kami delighted a geus diasupkeun pasar iGaming di Ontario, sangkan bisa papanggih rencana pertumbuhan tinggi urang jeung dilegakeun saluareun Éropa.

Tamas Kusztos, lulugu perwira komérsial di Playson

Gemblengna, Playson ayeuna beroperasi dina leuwih ti 20 pasar diatur sacara global. Éntri panganyarna pamekar di Ontario negeskeun deui daya tarik produkna ka panongton global sareng ngabantosan perusahaan ngalegaan jangkauanna ka Amérika Kalér. Portopolio eusi geus ogé ditarima ku konsumén di Éropa, Afrika jeung Amérika Latin.

Playson Bisa Nawiskeun Fungsi Unik mun Ontario Operator

Ku narima lisénsi na di Ontario, Playson tiasa ayeuna ngajalankeun jasa jeung ngenalkeun portopolio eusi pikeun operator di propinsi. Éntri na di Ontario ngandung harti yén fans slot baris geura-giru bisa ngarasakeun judul online ngarah tina pamekar game kayaning Katerangan Cleopatra Megaways, kebo Power: Tahan jeung meunang, sarta Royal koin: Tahan jeung meunang.

Salaku tambahan, asupna di Ontario bakal ngamungkinkeun operator di propinsi ngahijikeun nawaran promosi unik Playson urang sarta fitur Cash Blast nu nawarkeun hadiah tunai acak. Sadayana solusi ieu bakal nyiptakeun pangalaman anu unik mantuan akuisisi pamaén sarta ingetan.

#Playson #Asupkeun #Pasar #iGaming #Ontario #Expands #Global #Ayana

Superbet jeung BF Kaulinan Dilegakeun Partnership pikeun Pasar Romania

BF Kaulinan geus nyieun move ékspansi sejen di Romania sanggeus parusahaan ngumumkeun kiwari yén éta bakal hirup kalawan Superbet.ro, iGaming lokal sarta operator tohan olahraga. Hasilna, BF Kaulinan pangalusna liang jeung kaulinan ayeuna bakal sadia pikeun konsumén di Romania sarta hususna jalma anu maén dina Superbet.

Superbet ngabagéakeun Kaulinan ti BF Kaulinan di Romania

Studio ieu ngerjakeun sababaraha kaulinan favorit sadaya-waktos na, kaasup Royal Crown, ngaduruk liang , Kitab Allah, Lucky Lambang, sarta Stunning Hot Remastered, pikeun ngaran sababaraha kamungkinan. BF Kaulinan ogé bungah ngeunaan roadmap kahareup na sakumaha eta ngarencanakeun pikeun nambahkeun kaulinan anyar ka operator pangbadagna di pasar Romania.

BF Kaulinan kapala ngembangkeun bisnis Claudia Melcaru ngabagéakeun kasempetan sarta ngomong yén parusahaan téh bungah pikeun peluncuran Superbet di Romania, sakumaha anu kasebut kasempetan sejen showcase judul supplier. Melcaru ditambahkeun:

portopolio kami geus kabuktian suksés di Romania, sarta kami boga pangaweruh hébat preferensi pamaén di wewengkon nu ensures kami tiasa nawiskeun Superbet pamaén lokal pikagumbiraeun maksimum jeung hiburan.

BF Kaulinan sirah ngembangkeun bisnis Claudia Melcaru

Superbet ogé bakal kéngingkeun aksés kana kaulinan anu bakal datang ku BF Games nalika sayogi. partnership ieu boga akar na di Kroasia mana Superbet na BF Kaulinan geus boga hiji partnership aktip. BF Kaulinan ngaharepkeun ningkatkeun panawaran sarta dilegakeun sakuliah Éropah, kalawan rencana na kaasup yurisdiksi anyar jeung ngawangun hubungan kuat jeung mitra aya.

Eusi Hébat pikeun Sakumna Benua

Superbet sareng BF Games sigana bakal teras-terasan ngarahkeun kerjasamana ka pasar énggal nalika sayogi. BF Kaulinan boga unggal alesan pikeun yakin ngeunaan masa depan na salaku supplier produk kaulinan di Éropa.

Pausahaan ieu dilisensikeun ku UK judi Komisi jeung Malta kaulinan Otoritas. Éta ogé nyepeng idin lisénsi relevan ti Romania judi regulator Oficiul Nasional pentru Jocuri de Noroc.

Loba release panganyarna parusahaan kaasup kaulinan endah kawas Cash stunning, ngaduruk liang 40, munding Trail Lite, guha emas, ngaduruk liang 20, hayam Madness, sarta loba deui. BF Kaulinan boga leuwih kaulinan rencanana pikeun eta.

#Superbet #jeung #Kaulinan #Dilegakeun #Partnership #pikeun #Pasar #Romania

Spinominal Lebetkeun Pasar Inggris sareng Lisensi B2B

Sumber Gambar: Depositphotos.com (Poto ku anking999)

pamekar eusi iGaming sarta supplier Spinominal geus aman asupna kana pasar UK ngaliwatan lisénsi B2B anyar dibikeun ka parusahaan ku UK judi komisi. Ieu sacara efektif bakal ngaktifkeun Spinominal pikeun ngudag kasempetan partnership dina pasar anu nguntungkeun pisan anu ngalaman parobihan utama dina pangaturan.

Spinominal aman UK judi lisénsi

Spinominal ayeuna bakal tiasa nganteurkeun sababaraha kaulinan slot anu bakal sayogi pikeun operator Inggris anu dilisensikeun, kalebet Lucky Jack – Leuweung Leungit, Demi Dewa III, Wolf Fang, sareng seueur deui. Ieu nandaan ékspansi panganyarna ku Spinominalnu geus narima persetujuan ti sagala rupa otoritas lisénsi well-ngadegkeun sakuliah Éropa.

Spinominal geus otorisasi peluncuran ku Malta kaulinan Otoritas, éta Kanspelautoriteit di Walanda, jeung Spelinspektionen di Swédia. Kapala kemitraan Spinominal, Olga Sirokha, ngabagéakeun kasempetan pikeun asup ka pasar Inggris.

Anjeunna nyatakeun yén Spinominal sareng studio slot klasikna, Retro Gaming, ayeuna bakal tiasa nganteurkeun kontén kualitas pikeun usaha di Inggris, sareng saurna:

Proyék Retro Gaming kami kéngingkeun moméntum sadaya waktos sareng kami ngarepkeun ieu tiasa digancangan ayeuna urang tiasa nargétkeun operator anu dilisensikeun Inggris kalayan rentang produk hiburan klasik na.

Kapala kemitraan Spinominal, Olga Sirokha

Spinomenal geus hiji mover munggaran dina loba aspék pangalaman iGaming. Salah sahiji prestasi pangbadagna parusahaan dina bulan panganyarna geus bubuka turnamén slot NFT, konsép inovatif anu ngagunakeun téhnologi token non-sarua pikeun pamaén slot galvanize maén.

#Spinominal #Lebetkeun #Pasar #Inggris #sareng #Lisensi #B2B