Home » Posts tagged 'Parangkat'

Tag Archives: Parangkat

ClubsACT Hayang Uji Coba Parangkat Lunak Pangenal Raray pikeun Ngajagi Konsumén

Ngajagi konsumén dina industri judi mindeng ngabalukarkeun dilemmas moral jeung debat dipanaskeun antara Hawks industri jeung japati. Nanging, inovasi pasti maénkeun peran dina cara industri ngatur sareng ngajagi para nasabahna. Ayeuna, usulan ambisius ku ClubsACT hoyong ningali sababaraha klub Canberra nguji sistem pangenalan raray anu bakal ngagunakeun parangkat lunak anu relevan pikeun nangtukeun naha pamaén judi mangrupikeun bagian tina program pangaluaran diri.

Henteu Dystopia, Ngan Ngabantosan Anu Ngabutuhkeun

Sistim bakal ngirim panggeuing ka staf sacara real-time tur mantuan pausahaan tetep rentan na di-resiko konsumén jauh ti produk judi atawa mantuan aranjeunna neangan pitulung ti spesialis relevan. Tangtosna, saran ieu ngagaduhan nada dystopian. Versatility mindeng faked dina kasus sapertos na Big Brother pasemon matak bari ignoring masalah di leungeun – jalma sangsara sabab sistem judi teu acan pinuh sanggup curbing maen judi kaasup.

Pangadilan Canberra, kumaha oge, bisa ngakibatkeun model nu bakal ngagampangkeun pikeun tempat ngajaga konsumén maranéhanana. COMS Systems, perusahaan anu ngembangkeun téknologi, nyatakeun yén parangkat lunakna parantos dianggo di langkung ti 170 tempat di Selandia Anyar, contona. Aya ogé percobaan suksés di Australia Kidul.

Samentara éta, CEO ClubsACT Craig Shannon parantos narékahan pikeun ngaleungitkeun kasieun nagara otoriter – atanapi perusahaan anu goréng – sareng nyatakeun yén téknologi henteu aya hubunganana sareng aktor anu goréng dina séktor éta sareng bakal dianggo sadayana pikeun ngajagi konsumen. Nyarios ka ABC, Shannon ngajelaskeun:

Sistim ieu dumasar kana pamanggih yén hiji individu anu milih ngaluarkeun dirina tina klub, anu geus bagian tina rezim timer pangaluaran, bakal difoto lamun maranéhna balik ka wewengkon judi wungkul.

CEO ClubsACT Craig Shannon

Data Biometrik Hapus (Ampir)

Balung tina contention dieu undoubtedly geus ngalakonan jeung katuhu pausahaan swasta pikeun scoop up jumlah vast data ngeunaan pamakéna, berpotensi jeung masalah judi serius. Saha anu henteu nyebatkeun yén data sapertos kitu ogé moal aya dina tangan aktor anu goréng – sumawona diteruskeun ku bantahan masarakat?

Jaksa Agung Shane Rattenbury ngangkat masalah éta, tapi ayeuna, ACT henteu gaduh undang-undang anu ngalarang panggunaan data biometrik. Ieu tiasa janten panggero pikeun nyaluyukeun sareng dianggo dina kerangka pangaturan dimana éta jelas kirang sareng dimana éta tiasa ngalakukeun anu saé. Tapi ngan nyobian software pangenalan raray teu cukup.

Gamblers kudu daék hadir tempat sapertos. Conto kumaha Inggris hoyong meryogikeun konsumén pikeun lulus cék affordability wajib parantos ngaganggu bulu sareng wawakil industri sareng ngakuan sababaraha pamaén.

Janten, patarosanna nyaéta kumaha aplikasi téknologi ieu dina industri dilaksanakeun nalika ngarengsekeun tantangan pangaturan sareng kaamanan sareng masalah sareng minuhan jangji pikeun ngajagi konsumen? Dina jawaban eta – panutan alus. Upami uji coba ACT suksés, éta tiasa masihan pamangku kapentingan industri anu sanés pikeun ngalakukeun heula sareng nyorong parobihan pangaturan anu henteu pernah kajantenan – dipandu ku inisiatif industri sorangan.

#ClubsACT #Hayang #Uji #Coba #Parangkat #Lunak #Pangenal #Raray #pikeun #Ngajagi #Konsumén