Home » Posts tagged 'Panghasilan'

Tag Archives: Panghasilan

NuxGame Gabung PartnerMatrix pikeun Ngabantosan Ngaoptimalkeun Panghasilan Affiliate

Sumber Gambar: Shutterstock.com

NuxGametohan ngarah sarta panyadia software kaulinan, geus partnered kalawan PartnerMatrix, a agén dipercaya jeung reputable jeung sistem manajemen affiliate. partnership ieu bakal ningali solusi iGaming NuxGame urang strengthened ku kaahlian unik PartnerMatrix dina vertikal affiliate. Ieu kahontal ngaliwatan bubuka model komisi multi-nagara golongan fléksibel nu bisa tailored ka kabutuhan pasar lokal jeung régional jeung leuwih importantly – data.

NuxGame Teams sareng PartnerMatrix pikeun Ngukur Dampak dina Afiliasi Klién

PartnerMatrix empowers Panawaran ngaliwatan pamakéan tracking affiliate komprehensif sarta statistik dibagikeun sacara real-time tur dijieun ku data transparan. Sadaya ieu ngagampangkeun pikeun klien NuxGame tetep sadar kana komisi afiliasi anu dibayar.

NuxGame percaya yén gawé bareng ieu mangrupikeun léngkah anu sanés kusabab paménta pikeun produk perusahaan parantos ningkat dina sababaraha bulan kapengker, janten langkung condong pikeun ngaoptimalkeun saluran pendapatan na. Kapala jualan NuxGame Bar Konson wilujeng sumping kasempetan:

Ku ngalegaan jasa kami ngaliwatan tambihan parangkat lunak PartnerMatrix anu elegan, kami tiasa nyayogikeun para klien alat pikeun ngalacak penghasilan afiliasi sacara éfisién sareng sacara real-time. Kolaborasi panganyarna ieu geus elevated status urang salaku panyadia solusi iGaming tumuwuh gancang sarta underpins naon geus sataun penting pikeun urang di NuxGame.

NuxGame kapala jualan Konsonan Bar

PartnerMatrix ngabagéakeun Panghasilan

Warta ieu ogé ditampi ku CEO PartnerMatrix Levon Nikoghosyan. Nikoghosyan ceuk parusahaan ngarasakeun gawé bareng NuxGame, hiji panyadia ngalaman tina solusi iGaming, platform na parabot.

“Salian pikeun ngalengkepan solusi afiliasi NuxGame sareng parangkat lunak kami, kami ngarepkeun ngabagi pangalaman tambahan anu nyumbang kana nyiptakeun bentang anu langkung transparan sareng fleksibel,” tambah Nikoghosyan. Baheula bulan ieu, NuxGame ngaluncurkeun solusi kasino sareng sportsbook énggal, sareng perusahaan nekad pikeun terus nganteurkeun produk industri anu canggih.

#NuxGame #Gabung #PartnerMatrix #pikeun #Ngabantosan #Ngaoptimalkeun #Panghasilan #Affiliate

PLC ngalaporkeun 47% kanaékan panghasilan dina H1 2022

Premium kanyamanan Company (PLC), hiji parusahaan investasi nyekel nu ilubiung dina usaha nu patali jeung kaulinan, geus dipasang hasil finansial na keur satengah munggaran 2022. Hasilna némbongkeun recovery pos-COVID kuat tur demonstrate kakuatan pausahaan.

PLC Records Panghasilan Kanaékan

Salaku dilaporkeun ku PLC, pausahaan earned approx $ 14,69 jutaan (laju konversi ayeuna) pikeun période, nu ngagambarkeun 47% kanaékan YOY. Dina babandingan, pausahaan earned kasarna $10 juta pikeun période sarua taun ka tukang. PLC ogé ngalaporkeun hasil gabungan $21 juta pikeun période éta, naék 18% tina H1, 2021.

Pausahaan ngaitkeun hasil anu ningkat kana bentang ékonomi anu langkung saé dina taun 2022. Numutkeun juru carios PLC, operasi perusahaan salami satengah munggaran taun éta kuat sanaos épék échoing tina pandémik COVID-19.

Duanana Merk Gaming PLC Performing Muhun

Ningali kinerja merek anu béda tina kaulinan PLC, urang ningali éta Premium kanyamanan sarta Hiburan (PLAI) ngalaman kanaékan sharing ka $17 juta. Ieu utamana 20% leuwih ti naon brand earned salila satengah munggaran taun saméméhna. Numutkeun ka PLC, GGR PLAI naék berkat pandémik anu luntur sareng aturan karantina santai. Ieu ngabantuan pausahaan ngajalankeun operasi kasino jeung earn sharing hadé.

Samentara éta, Pausahaan Sistem Online Pasifik (POSC), merek kaulinan B2B PLC, ningali paningkatan 7% dina pendapatan $ 3,84 jutaan. Pausahaan ngeureunkeun operasi KENO dina awal 2022 sareng parantos milih fokus kana ngajual Lotto. strategi ieu tétéla salah sahiji winners. Salaku tambahan, biaya operasi POSC turun 22% ka $ 2.6 juta, ngabuktikeun ukuran efisiensi biaya perusahaan anu kuat.

Hasil PLC pikeun satengah munggaran taun saluyu sareng tren pamulihan sadayana anu dialaman ku pasar Filipina. Numutkeun PAGCOR, otoritas kaulinan nagara urang, industri judi ngalaman recovery kuat saprak mimiti taun.

Dina warta séjén, Pangadilan Banding Filipina nembé maréntahkeun pikeun ngangkat freeze dina dana junket China. Otoritas ngumumkeun tungtung pesenan pelestarian aset sateuacana anu sumping saatos $ 81 juta dipaling ti bank sentral Bangladesh. Hanjakal, pamaréntah Filipina ngan junun cageur bagian leutik tina duit nu asalna dipaling salila cyberattack.

Dina catetan anu misah, dina Juni, Universal Entertainment nuduh PAGCOR korupsi di tengah kajadian Okada Manila anu hina.

#PLC #ngalaporkeun #kanaékan #panghasilan #dina

Colorado: Leupaskeun judi wates Boosts kasino panghasilan

Operator judi di Colorado ngalaporkeun hasil anu kuat pikeun taun fiskal 2021-22, ditilik ku detil anu dikaluarkeun ku Colorado Departemen Pajeg. Tapi nurutkeun laporan anyar, hasil panganyarna anu positif dipangaruhan ku ningkatkeun wates judi pikeun tilu casinos kaayaan.

Colorado Pamilih Rojongan ngangkat judi Watesan

Deui dina 1990, pamilih di Colorado ngaluluskeun amandemen konstitusional éta bets wates pikeun judi kagiatan kayaning blackjack, poker jeung liang nepi ka $ 5 pa casinos kaayaan di Kota Tengah, Cripple Creek sarta Hideung Hawk. Lajeng, dina 2008, wates éta ngaronjat jadi $100 nu ogé nempo kanaékan jam gawé ti establishments judi. Jumlah kagiatan judi sadia ogé tumuwuh, hasilna craps na roulette kurban.

Dina Nopémber 2020, pamilih di Colorado lulus amandemen ka-77, proposal nu nyiar tungtung tohan wates. proposal diwenangkeun kota Hideung Hawk, Kota Tengah, sarta Cripple Creek milih nambahan wates alungan atawa nyabut eta sakabehna. Naon deui, proposal expands pamakéan pajeg judi jang meberkeun ngaronjatkeun komunitas akademi jeung mantuan ingetan murid jeung program pakampungan.

Langkung Jalma didatangan Casinos Land, Operator Tempo tohan Records

Ayeuna, laporan anyar ku Denver Warta ngungkabkeun yén ratifikasi tina 77 Amandemen nyumbangkeun positif kana hasil kaulinan pikeun taun fiskal 2021-22. Ieu ngakibatkeun jumlah catetan di stake ku warga Colorado dina kaulinan tabel sarta mesin slot. Dumasarkeun kana Peggi O’Keefediréktur eksekutif Association kaulinan Colorado, hasil panganyarna reaffirm yén leuwih loba jalma balik deui ka tempat bata-na-mortir. Anjeunna nunjukkeun yén tujuan Amandemen ka-77 nyaéta pikeun ngurangan jumlah warga indit ka nagara bagian séjén maen judi.

Tujuanana kami pikeun ngalangkungan Amandemen ka-77 nyaéta pikeun nahan para nasabah anu angkat ka nagara-nagara sanés.

Peggi O’Keefe, diréktur eksekutif Asosiasi kaulinan Colorado

Anyar-anyar ieu, nagara ngenalkeun hukum anyar anu nyiar rengat dina casinos ilegal. Dina aturan anyar, Divisi kaulinan Colorado bakal mibanda kakuatan anu leuwih lega. Pamustunganana, hukum anyar narékahan pikeun ngirangan pasar gelap anu bakal ngabantosan ngarojong masarakat lokal sarta dina waktos anu sareng ningkatkeun panyalindungan customer.

#Colorado #Leupaskeun #judi #wates #Boosts #kasino #panghasilan

Makau ngajalankeun minimum anyar kasino bangbarung panghasilan

Pamarentah Makau geus ngumumkeun bangbarung anyar pikeun sharing minimum nu operator kasino di wewengkon kudu ngahontal ku 2023. bangbarung disetel ka MOP $ 45,6 milyar ($ 564 juta) sareng ieu sami sareng tingkat 2022. Jumlah anu dipilih dianggap cukup gampang dihontal sareng dipilih minangka sarana pikeun masihan relief dina konteks larangan anu ketat anu dilaksanakeun salami pandémik sareng parobahan pangaturan.

Kasino anu bakal kéngingkeun sahenteuna MOP $ 7 juta (US $ 870,000) per méja

Sarat anyar nyatakeun ambang panghasilan minimum tina MOP $ 7 juta (AS $ 870.000) per kaulinan méja. The bangbarung pikeun hiji mesin kaulinan geus disetel ka Rp 300.000 ($37.112).

Dina waktu nu sarua, eta geus mutuskeun yén operator kasino di wewengkon bakal tiasa beroperasi nepi ka 6.000 méja sakaligusjeung saloba 12.000 mesin di 2023. Ieu nandaan kahiji waktos pamaréntah geus diatur wates formal dina jumlah pasti tabel sarta panghasilan pakait minimum keur operator. Tujuan utami nyaéta pikeun nguatkeun kontrol operator di daérah éta.

Ayeuna, pausahaan kasino tunduk kana a 40% pajeg, nu mangrupa salah sahiji ongkos pajeg pangluhurna pangeusina. Kasalempang tumuwuh ngeunaan kanyataan yén lamun tingkat bangbarung minimum diatur teuing tinggi, operator bakal kapaksa nutupan shortfall ka pajabat, salaku hasil tina hukum judi anyar diliwatan dina Juni.

Panghasilan Kaulinan Kasar Makau Turun 38%

Dina waktu nu sarua, panghasilan kotor kaulinan Makau urang turun 38% dina 2022, ngahontal MOP $ 54 milyar ($6,68 milyar). Angka éta nunjukkeun turunna 80% dibandingkeun tingkat anu kacatet sateuacan mimiti pandém.

Makau ayeuna gaduh genep operator anu dilisensikeun, sareng Wynn Macau, Sands China, MG China, sareng Galaxy Entertainment dina daptar. Nanging, sadaya genep ijin bakal dugi ka tanggal kadaluwarsa dina ahir taun 2022. Sadaya operator parantos nyatakeun minat pikeun kéngingkeun ijin anyar pikeun beroperasi di daérah éta. 14 Séptémber nyaéta dinten terakhir aranjeunna tiasa ngalebetkeun tawaran. The lisensi anyar bakal mawa pangaruh ti mimiti 2023. Dina ahir Juli, Makau ngumumkeun formasi panitia husus anu bakal assess sadayana bidders lisénsi.

#Makau #ngajalankeun #minimum #anyar #kasino #bangbarung #panghasilan

Industri Kaulinan New Jersey Masih Recovering, Panghasilan Up Single Digit

Hal kasampak alus keur industri sakabéhna sarta New Jersey ngalaporkeun hasil nunjukeun yen bisnis keur ngaronjatkeun ogé, kalawan sababaraha elemen katinggaleun.

New Jersey nembongkeun Pamulihan Strong

Numutkeun inpormasi ti Divisi penegak kaulinan (DGE), New Jersey casinos kungsi meunang total kasino $ 299,0 juta pikeun Juli 2022, nu mangrupa 8% tumuwuh, lamun dibandingkeun hasil dina métrik sarua pikeun période sarua dina 2021, kalawan Juli 2021 hasilna ngahontal $ 276,9 jutaan. Hasil Total Kasino Win pikeun 2019 $ 277.2 juta, janten angka 2022 masih nunjukkeun kamekaran métrik ieu.

Hasil-taun ayeuna langkung saé, nyetak paningkatan 16% ka $ 1.61 milyar, dibandingkeun sareng $ 1.39 milyar pikeun période anu sami taun ka tukang, kumaha ogé, angka 2019 nunjukkeun $ 1.925 milyar, nunjukkeun yén industri masih gaduh jalan pikeun angkat. pikeun cageur. Saterusna, Associated Pencét ngalaporkeun yén lima kaluar salapan casinos ngalaporkeun leuwih handap kameunangan ti kasino tradisional judi , lamun dibandingkeun tingkat pre-pandémik, salajengna suggesting yén ieu téh memang kasus nu bener.

Total Pendapatan Kaulinan pikeun Juli 2022 dilaporkeun $ 480,7 juta, hasilna paningkatan 6,7% dibandingkeun Juli 2021 hasilna, jumlahna $ 450,6 juta dina waktos éta. Hasil taun ieu ogé sinyal yén usaha ieu nyokot up, jeung 13,7% kanaékan inohong dilaporkeun ku casinos, racetracks jeung mitra maranéhna, ngahontal $ 2,91 milyar, dibandingkeun $ 2,56 milyar dina période sarua taun ka tukang. Total revenues kaulinan éta $ 1,925 milyar pikeun période sarua dina 2019, niatna nyarankeun yén sakali casinos balik deui ka normal, tur tanpa kaributan ékonomi, NJ bisa ningali sababaraha angka catetan.

Kadua Rékam kaulinan Pajeg Kuartal

Asosiasi kaulinan Amérika (Aga) nyadiakeun hiji tracker sharing kaulinan diatur, nu nyandak laporan sharing ti sakabeh nagara bagian sarta compiles aranjeunna babarengan. Numutkeun kana tracker, hasil kuartal kadua (1 April dugi ka 30 Juni) pikeun 2022 sakali deui diwakilan ku pendapatan kaulinan catetan.

Panghasilan gabungan tina kaulinan kasino face-to-face tradisional, iGaming sareng tohan olahraga éta luhur $ 14,81 milyar pikeun kuartal kadua 2022, paningkatan 8,8% dina période anu sami taun ka tukang sareng 3,3% tina hasil pegatna catetan munggaran ti Q4. 2021 .

Panempoan Birdseye ngeunaan finansial nunjukkeun yén pertumbuhan kalem sapanjang kuartal, turun tina 13.1% dina April, dugi ka 2.5% dina Juni, nunjukkeun yén industri tiasa caket kana puncakna dina iklim ayeuna.

Pertumbuhan ngabeledug anu urang tingali dina kuartal anyar ngadorong industri deui ka tingkat pra-pandémik, atanapi sahenteuna caket kana aranjeunna, sigana bakal réngsé. Naha ieu ngan saukur burnout atanapi kacapean atanapi sigana masih aya rasa teu aman dina kabiasaan belanja masarakat ngalawan lapar pikeun hiburan sareng perjalanan anu dilahirkeun ku lockdowns masih diperdebatkeun. Hiji hal anu jelas, kumaha oge, éta industri pasti recovering sarta éta masalah waktu pikeun hal pikeun nyokot di sababaraha wewengkon anu masih bit katinggaleun.

#Industri #Kaulinan #Jersey #Masih #Recovering #Panghasilan #Single #Digit

Panghasilan Super Grup Turun 10% Ka € 320.8m, Q2, 2022

Perusahaan induk Betway sareng Spin, Supergroupleupaskeun eta hasil kauangan pikeun kuartal kadua 2022.

Panghasilan Super Grup Turun dina Q2

Hasilna nutupan tilu bulan réngsé 30 Juni 2022, sareng ngungkabkeun turunna pendapatan perusahaan. Dina Q2 taun ka tukang, pendapatan Super Grup éta € 355.2 juta ($ 367 juta), sedengkeun pikeun période sarua taun ieu, turun 10% ka € 320,8 jutaan ($331,6 juta). Pausahaan ngécéskeun yén 10% panurunan dina pendapatan téh hasilna turun panghasilan net tina kaulinan kasino online, kitu ogé panghasilan tina waragad lisénsi brand. Sanajan kitu, sanajan turunna di sharing, Super Grup ngaku yén hasil Q2 taun ieu offset sabagian berkat ngaronjat olahraga tohan sharing net.

The Super Grup outlined yén kauntungan sanggeus-pajeg pikeun kuartal kadua taun ngaronjat. Sedengkeun pikeun période anu sarua dina 2021, kauntungan sanggeus-pajeg macet dina € 63.9 juta ($ 66.1 juta), taun ieu, éta robah jadi €298,6 juta ($308,7 juta). kanaékan sejen dititénan dina EBITDA pikeun Q2 taun ieu € 319.3 juta ($330,1 juta). Kontras, pikeun Q2 taun ka tukang, EBITDA macet dina € 91.4 juta ($ 94.5 juta).

Super Grup Ngaleupaskeun Ngarecahna panghasilan dumasar Wewengkon

Rincian tambahan anu dikaluarkeun ku Super Group ngungkabkeun éta rata-rata palanggan bulanan ningkat dina Q2 Taun ayeuna. Perusahaan ngaku yén éta ngagaduhan 2,7 juta rata-rata palanggan bulanan dina Q2 taun ieu, nyirian paningkatan 3% upami dibandingkeun sareng 2.6 juta palanggan rata-rata bulanan pikeun période anu sami taun ka tukang.

Pikeun tilu bulan réngsé 30 Juni 2022, operasi Amérika Kalér Super Group ngalaporkeun pendapatan pangluhurna. Dina total, pausahaan Operasi Amérika Kalér ngalaporkeun € 142,1 juta ($ 147 juta) dina panghasilan, dituturkeun ku Wewengkon Asia-Pasifik kalayan € 77,4 juta ($80 juta) dina panghasilan. Bari éta hasil alus, aranjeunna tetep teu ngaleuwihan € 173 jutaan ($ 178,9 jutaan) jeung € 79,9 jutaan ($ 82,6 jutaan) dina panghasilan dilaporkeun pikeun période sarua dina 2021 pikeun Amérika Kalér jeung Asia-Pasifik.

Di sisi séjén, Super Grup panghasilan tina operasi Afrika jeung Wétan Tengah naek ti € 54,3 jutaan ($ 56,1 jutaan) taun ka tukang pikeun € 63,6 jutaan ($ 65,8 jutaan) taun ieu. Panghasilan ti perusahaan Operasi Éropa dina Q2 taun ieu € 30,5 juta ($31,5 juta), sedengkeun Operasi Amérika Kidul / Latin ngalaporkeun € 7,2 juta ($7,4 juta) dina panghasilan.

Pausahaan Tetep Fokus Dina Tumuwuh salajengna

Alinda van WykSuper Grup CFO, ceuk nu parusahaan nu nguntungkeun sarta bébas hutang. Dina waktos anu sasarengan, anjeunna nunjuk kaluar yén Grup Super konsistén nyieun duit sarta geus katempo paningkatan dina pamaké aktif bulanan, sanajan hiji serelek slight dina sharing.

Neal MenasheCEO Super Group, nambahan yén “lingkungan makro ayeuna tiasa nyababkeun angin-angin jangka pondok tapi Kasaimbangan Super Grup tetep kuat sareng bisnis urang tetep séhat dina dasarna. ” Anjeunna ngécéskeun yén parusahaan tetep fokus kana tumuwuh sarta pursuing kasempetan strategis ogé investasi dina bisnis global na.

#Panghasilan #Super #Grup #Turun #3208m

Mohegan Records $ 417M Panghasilan pikeun Fiskal Katilu, naek 27%

Mohegan, pamekar Resort terpadu ngarah, ngaleupaskeun unaudited hasil finansial pikeun kuartal fiskal katilu tamat dina 30 Juni 2022.

Mohegan Announces Hasil Kuartal Fiskal Katilu

Dina Kemis, Otoritas kaulinan Suku Mohegan hasil dipasang pikeun Q3, némbongkeun paningkatan ampir 30% dina sharing net. Gemblengna, Mohegan urang panghasilan net pikeun tilu bulan ka 30 Juni taun ieu $ 417,1 juta. Upami dibandingkeun sareng $328.2 juta dilaporkeun pikeun période anu sami dina 2021, aya paningkatan $88.9 juta, atanapi 27.1%.

Henteu heran yén Mohegan ogé ningali kanaékan pendapatan tina operasina pikeun kuartal fiskal katilu taun ieu. Numutkeun laporan panganyarna dina hasil finansial Mohegan’s panghasilan operasi ngahontal $90.1 juta, naek 40.7% atanapi $26.1 juta dibandingkeun sareng $64 juta hasil tina operasi anu dilaporkeun salami tilu bulan dugi ka 30 Juni 2021.

Paningkatan anu sanés dititénan dina EBITDA anu disaluyukeun dilaporkeun pikeun période éta. Dina kuartal fiskal katilu réngsé 30 Juni taun ka tukang, EBITDA disaluyukeun $ 101,7 juta. Pikeun période sarua taun ieu, EBITDA disaluyukeun ngaronjat ku $ 18,3 juta atawa 18% ka $ 120 juta.

Kanaékan Panghasilan dititénan dina Sadaya Segmen Usaha

Otoritas kaulinan Mohegan Suku nyadiakeun ngarecahna dilaporkeun panghasilan net $ 417,1 juta pikeun kuartal fiskal katilu taun, outlines perbaikan sakuliah sakabéh bagéan bisnis misah. Salila tilu bulan ka 30 Juni taun ka tukang, Mohegan urang panghasilan kaulinan ngahontal $241 juta, sedengkeun pikeun période sarua taun ieu, éta ngaronjat ku 21,8% jadi $294 juta.

Sajaba ti éta, pausahaan panghasilan dahareun jeung inuman soars dina tilu bulan ka 30 Juni taun ieu. Pikeun période anu sami dina taun 2021, Mohegan ngalaporkeun pendapatan $20.8 juta tina operasi dahareun sareng inuman, sedengkeun taun ieu, sharing ngaronjat 71% ka $35,6 jutaan.

Kuartal fiskal katilu taun kabuktian suksés pikeun perusahaan Operasi hotél ngalaporkeun pendapatan $ 30.3 juta, naék 36% lamun dibandingkeun jeung période sarua taun ka tukang. Panungtungan tapi teu saeutik, earnings Mohegan urang dilaporkeun ti ritel, hiburan sarta beuki ngaronjat nepi $ 57,2 jutaan.

Stratégi Diversifikasi Perusahaan Nyangking Kasuksesan

Raymond PineaultCEO Mohegan, nyatakeun yén EBITDA disaluyukeun konsolidasi $ 120 juta pikeun tilu bulan dugi ka 30 Juni 2022, nyaéta pangluhurna dilaporkeun dina sajarah perusahaan. Ngomongkeun MGE Niagara Resorts, CEO perusahaan nunjukkeun yén ieu mangrupikeun kuartal fiskal pinuh munggaran pikeun harta anu henteu aya larangan anu aya hubunganana sareng COVID. Pineault nambihan yén Mohegan Digital “terus ngudag strategi anu difokuskeun kana kauntungan.” Panungtungan tapi teu saeutik, anjeunna ngajelaskeun yén hasil panganyarna negeskeun deui kasuksésan strategi diversifikasi Mohegan.

Hasil ieu ngagambarkeun kasuksésan strategi diversifikasi Mohegan.

Raymond Pineault, CEO di Mohegan

Carol AndersonCFO perusahaan ngajelaskeun yén margin EBITDA anu disaluyukeun konsolidasi 28,8% langkung luhur dibandingkeun triwulan fiskal pra-pandémik 2019. Margin EBITDA anu disaluyukeun parantos turun alatan ngawanohkeun deui sababaraha fasilitas non-kaulinan kalawan margins handap saprak periode taun saméméhna.

#Mohegan #Records #417M #Panghasilan #pikeun #Fiskal #Katilu #naek