Home » Posts tagged 'Palsu'

Tag Archives: Palsu

Gugatan Palsu Ngalawan Okada Ditampik ku Pangadilan Filipina

Patempuran pangadilan antara dua faksi pajoang pikeun kadali Okada Tasikmalaya kasino Resort terus di gaya pinuh. Saatos sababaraha gugatan anu diajukeun ku dua pihak pikeun konflik ieu, pangadilan parantos ngahontal kaputusan ngeunaan salah sahijina.

Gerakan TRLEI Ngalawan Kazuo Okada Ditolak

Dina 8 Séptémber 2022, Kantor Jaksa Kota Parañaque City nolak mosi anu diajukeun ku Tiger Resorts, Leisure and Entertainment Inc (TRLEI), operator Okada Manila Casino Resorts, ngalawan miliarder Jepang sareng pangadeg resort Kazuo Okada sareng rombongan wawakilna.

Tuduhan anu diajukeun nyaéta pemalsuan dokumén. Gerakan TRLEI nyatakeun yén grup Okada ngahaja ngapalkeun Sertipikat Sekretaris, anu dikaluarkeun dina 4 Méi 2022, sahingga katingali yén Espeleta dina peranna salaku anggota dewan gaduh wewenang pikeun ngawakilan TRLEI ku cara nandatanganan sareng ngirimkeun sababaraha dokuméntasi bisnis.

Éta diréktur perusahaan induk TRLEI Universal Entertainment Corp., Hajime Tokuda, anu ngajukeun mosi. Salian ti Kazuo Okada, gerakan éta ogé nentang kelompok perwakilan Okada, kalebet Dindo Espeleta, Tetsuya Yokota, Maximo Modesto, Josel C. Flores sareng Hiroshi Kawamura.

Alesan naha pangadilan nyieun kaputusan saperti teu aya cukup bukti pikeun ngabuktikeun yén responden falsified dokumén luhur.

Sengketa Okada Manila Geus Ampir Ampir Opat Bulan Jeung Masih

Eta sadayana dimimitian dina ahir Méi nalika pangadeg Resort urang, Kazuo Okada, babarengan jeung grup wawakil dirojong ku pulisi, pajabat nagara, sarta hired penjaga, dikelompokeun takeover of Manila urang Okada Kasino Resort.

Panyandakan Alih dilumangsungkeun dina dasar a status quo Ante urutan Mahkamah Agung Filipina, nu, nurutkeun grup Okada, stipulates yén dewan direksi operator Resort TRLEI kudu dibalikkeun dina cara nu sarua sakumaha dina 2017.

Ieu éféktif dibawa balik Kazuo Okada salaku pupuhu TRLEI. Saatos Panyandakan Alih, grup Okada ngagulingkeun dewan ayeuna TRLEI sareng Okada sareng wawakilna nyatakeun diri eksekutif TRLEI énggal anu otorisasi ngawakilan perusahaan.

Tiger Resort Asia Limited (TRAL), nu boga légal TRLEI, teu bisa ninggalkeun hal kawas ieu tur mimitian perang légal ngalawan grup Okada ku filing mosi klarifikasi ngalawan aranjeunna.

Ngembangkeun panganyarna tina kasus nempo hiburan Filipina sarta kaulinan Corporation (PAGCOR) ngaluarkeun pesenan ka grup Okada pikeun nyerah kontrol fisik Okada Tasikmalaya deui ka dewan TRLEI sah, nu dirojong ku TRAL.

#Gugatan #Palsu #Ngalawan #Okada #Ditampik #Pangadilan #Filipina

Pamaén dilarang nyobian curang Bettendorf kasino jeung Duit Luar Palsu

2. September, saurang pamaén anu dihalang ti hotél kasino Pulo di Bettendorf, Iowa, bray nyoba tukeur duit asing palsu pikeun dollar AS.

pamaén dilarang kumaha bae junun asupkeun Pulo kasino Hotél Bettendorf

warga Bettendorf Tandaan Hampton, 37, boga sajarah jeung Pulo kasino Hotél Bettendorf. Kalayan catetan kriminal langkung ti 30 kasus ngalawan anjeunna, kasino éta bosen ku anjeunna nyobian curang ku sababaraha cara sareng ngalarang Hampton lebet kana tempat éta dina Juli 2021.

Sanajan kitu, Hampton kumaha bae junun megatkeun kana kasino dina 2. September jeung nganteurkeun duit kertas asing ka kandang kasino, nu anjeunna ngaklaim patut $ 100.

Saatos kasir di istal kasino nampik nyieun transaksi, Hampton diusahakeun ninggalkeun tapi ditahan ku pulisi. Tétéla éta mata uang asing palsu. Sanajan kitu, Hampton terus ngaku yén éta téh duit kertas sah.

Hampton Nampilkeun Pulisi Kalayan Carita Anu Bisa Ditampik

Saatos ditaros ku pulisi, Hampton tungtungna mastikeun yén anjeunna sadar yén anjeunna dilarang asup ka Pulo Kasino Hotél Bettendorf.

Anjeunna ngaku yen anjeunna kakarék diasupkeun kana bursa duit tina mata uang asing na teu boga niat sabenerna judi .

Duanana pulisi jeung karyawan di Pulo Kasino Hotél Bettendorf manggihan ieu kacida curiga sabab aya loba bank jeung serikat kiridit di wewengkon nu nawarkeun jasa devisa. Sajaba ti éta, bursa kasino ngawengku waragad considerable nu bisa dihindari lamun nasabah ngagunakeun layanan sapertos di bank.

Tuduhan Ngalawan Mark Hampton

Jaksa nagara Scott County parantos ngajukeun tuduhan ngalawan Hampton dina tuduhan pemalsuan. Hiji gugatan ngalanggar sabab Hampton dipaliré larangan ditumpukeun ku Pulo kasino Hotél Bettendorf di lawang na ka tempat nu bakal Filed dina tahap engké.

Hampton dilaksanakeun sakedap di Scott County Jail tapi engké dileupaskeun ku jaminan sorangan. Sidang kasusna dijadwalkeun 23 Séptémber.

Numutkeun dakwaan diajukeun, Hampton bisa nyanghareupan nepi ka 5 taun panjara sarta denda maksimum $10.000 salian waragad légal.

Pulo kasino Hotél Bettendorf dioperasikeun ku Caesars Hiburan. kasino nyaeta leuwih 35.000 alun-alun sarta nawarkeun sémah na rupa-rupa mesin slot, kaulinan tabel sarta buku olahraga. Resort kasino terpadu ngawengku hiji hotél kalawan leuwih ti 500 kamar tur suites. Éta ogé ngagaduhan rupa-rupa fasilitas tuangeun, tempat téater pikeun konsér sareng pagelaran anu kapasitasna 1.700 korsi, sareng kolam renang.

#Pamaén #dilarang #nyobian #curang #Bettendorf #kasino #jeung #Duit #Luar #Palsu