Home » Posts tagged 'Ortiz'

Tag Archives: Ortiz

Ortiz kaulinan pikeun suplai NetBet kalawan kaulinan

Operator IGaming NetBet geus strengthened kurban na kalawan ditambahan kaulinan dikembangkeun ku Ortiz kaulinan. Spesialis slot bingo sapuk pikeun masihan NetBet sababaraha judul anu pangsaéna, anu ayeuna sayogi dina platform operator.

NetBet Nambahkeun Judul Ortiz kana portopolio

Dumasar perjanjian, Ortiz Gaming ngadukung tawaran NetBet ngeunaan judul hit, sapertos Ace Bonus, Ace Mania sareng Triple Bonus. Kaulinan ayeuna sayogi dina situs wéb NetBet. Kasepakatan éta bakal ngabantosan operator pikeun ngabédakeun portopolio anu kuat nalika terus dilegakeun sacara internasional. Sumawona, éta bakal ngabantosan judul Ortiz Gaming ngahontal langkung seueur pamaén.

Ortiz mangrupikeun supplier anu terkenal sareng pangalaman langkung ti 20 taun. Studio empowers loba operator renowned sarta aggregators kalawan kaulinan kritis acclaimed na. Dina awal 2022, contona, studio gawé bareng sareng agrégator unggulan SkillOnNet dina kerjasama bersejarah anu dipuseurkeun di LATAM.

Claudia Georgevici, PR Manajer di NetBet, ceramah ngeunaan deal. Anjeunna sks Ortiz Gaming salaku pamekar hébat judul iGaming sarta nyebutkeun timnya bungah pikeun nambahkeun anjeunna kana tawaran online NetBet urang. Georgevici cenah yakin pamaén NetBet bakal ngarasakeun judul anyar. Manajer PR nambihkeun yén tim NetBet ngarepkeun ngupingkeun input ti pamaén na.

Georgevici tungtungna nyimpulkeun yén NetBet bakal nuturkeun judul Ortiz Gaming kalayan minat anu hébat sabab perusahaanna yakin yén aya masa depan anu cerah di payuneun supplier.

NetBet Terus Nguatkeun Posisina sareng Tawaran Utama

NetBet diadegkeun dina 2001 sarta saprak geus tumuwuh jadi salah sahiji operator iGaming ngarah. Nanging, perusahaan sadar yén tetep di luhur peryogi inovasi konstan. Kusabab ieu, tim NetBet salawasna nyobian ngahasilkeun nilai leuwih pikeun pamaén na ku tanda perjangjian jeung suppliers kasino online ngarah, aggregators jeung pausahaan téhnologi.

Salaku conto, dina bulan Juli, NetBet ngahiji sareng Evolution, merek unggulan dina séktor kasino live. Anu terakhir sapuk pikeun nyayogikeun NetBet sababaraha judul anu paling luhur, ngabantosan operator ngiringan para nasabahna di Italia.

NetBet nembe gawé bareng FeedConstruct, panyadia ngarah data olahraga sarta solusi data inovatif. Kasapukan éta ningali NetBet ngagabung sareng kulawarga mitra FeedConstruct, anu kalebet seueur operator anu terkenal. Hatur nuhun kana partnership ieu, NetBet bisa nguatkeun kurban na kalawan solusi Premier BetGuard urang nu ngamaksimalkeun kauntungan sarta ngaleutikan resiko. BetGuard mangrupikeun alat multi-faceted anu bakal ngabantosan NetBet ngatur operasi dagang na. Ogé bakal mantuan pikeun ngaidentipikasi kabiasaan kaulinan curiga nu bisa jadi patali jeung masalah judi atanapi laundering duit.

#Ortiz #kaulinan #pikeun #suplai #NetBet #kalawan #kaulinan