Home » Posts tagged 'nyumbangkeun'

Tag Archives: nyumbangkeun

Graton Rancheria Nyumbangkeun $3.5M pikeun Ngawangun Perpustakaan Roseland

Féderasi India Graton Rancheria parantos lami ngadukung pendidikan kalayan sumbangan UCLA, sareng dana beasiswa sareng kami ayeuna tiasa nambihan dana hibah perpustakaan kabupaten kana daptar panampi kabeungharan.

Proyék Perpustakaan Daerah Ngadeukeutan Dana Pinuh

The Féderated India of Graton Rancheria ngumumkeun yén éta geus nyieun hiji $ 3,5 juta tutulung ka Sonoma County Perpustakaan Umum Yayasan pikeun mantuan ngabiayaan pangwangunan Perpustakaan Umum Roseland. perpustakaan bakal lokasina kirang ti sapuluh mil ti Rohnert Park, nu deukeut pisan Suku urang Graton Resort & kasino .

Biaya proyék perpustakaan éta ngan leuwih $ 24 juta, kalawan digabungkeun $ 16 juta dibiayaan ku Kota Santa Rosa jeung Nagara, nu ditarjamahkeun kana $ 19,5 juta dina waragad proyék. Langkung dana $ 5 juta tina sumber anu sanés masih ditangguhkeun, numutkeun siaran pers anu diterbitkeun ku News Direct.

Greg Sarris – Pupuhu Féderasi Suku India tina Graton Rancheria – ceuk Suku téh “reueus tur pleased mun bisa ngarojong” proyék, utamana tempo jumlah badag anggota Tribal praktis tumuwuh nepi di ieu bagian tina Santa Rosa atanapi di. sahenteuna boga kulawarga deukeut jeung babaturan anu geus.

Deborah Doyle, Ketua Komisi Perpustakaan Sonoma County, nyebat éta “investasi anu luar biasa” sareng hatur nuhun ka Graton Rancheria pikeun “kado berehan”. Perpustakaan bakal janten bagian tina Hub Komunitas Hearn Avenue anu bakal datang.

Kahadean Suku jeung Usaha Komunitas

Sareng, Graton Rancheria kedah pisan berehan kalayan dana na. Ahir April sareng awal Méi ningali Tribe ngumumkeun Dana Beasiswa Graton Rancheria Féderasi India. Hibah $ 2.5 juta bakal ngijinkeun “sadayana mahasiswa Amérika Asal California anu ngaku ka Universitas California” pikeun ngadatangan pendirian tanpa SPP. Bagian “sadayana mahasiswa Amérika Asalna California” hartosna duanana mahasiswa Amérika Asli California anu henteu diakui sacara federal ti Universitas California, ogé mahasiswa anu kalebet etnis anu diakui sacara federal, bakal tiasa nyandak kauntungan tina dana.

Teras dina bulan Juli, Suku ogé ngadamel sumbangan anu ageung pikeun Hukum UCLA, jumlahna $ 4,265 juta pikeun nyiptakeun dua korsi sakola hukum Amérika Asalna. Salaku per release warta, deui sakumaha bisa ditempo dina ramatloka News Direct, dua korsi ngahargaan Greg Sarris jeung Distinguished Professor Carole Goldberg. Sareng sateuacanna sumbangan 2020 ieu mangrupikeun $ 15 juta anu teu acan kantos didangukeun, sakali deui dileler ka Hukum UCLA, anu tujuanana pikeun nyiptakeun beasiswa pikeun mahasiswa anu resep janten advokat hukum suku, langkung nguatkeun komitmen Tribal.

Tangtosna, ieu mangrupikeun sababaraha kalakuan anu hébat ti hiji suku. Seueur casinos suku ditutup nalika kakandungan anu paling parah tina pandémik global, sareng réstoran sareng sadaya tempat silaturahmi anu sanés. Éta manah pikeun émut yén sanajan dina waktos susah sareng bangkrut, operator suku tetep masihan deui ka komunitasna masing-masing. Operator of Pechanga Resort kasino di Temecula, California geus nyumbang ampir $ 100.000 dahareun patut di Riverside County, kukituna ngarojong amal aimed dina nyadiakeun relief ka homeless di wewengkon. Gun Lake kasino , nu ngoperasikeun di Wayland, Michigan, ogé nyumbang dahareun pikeun nonprofits lokal – janten tepat, tujuh ton pikaheraneun. Website Asalna Usaha boga koleksi badag tina kalakuan kahadean tur generosity nu asalna ti casinos Tribal salila lockdown nu bener bisa mulangkeun kapercayaan anjeun yen kahadean bener bisa datang ti sakuliah tempat.

#Graton #Rancheria #Nyumbangkeun #35M #pikeun #Ngawangun #Perpustakaan #Roseland

Svenska Spel nyumbangkeun $ 3,95 juta pikeun Panalungtikan Kecanduan Judi ku 2027

Dewan bebas Svenska Spel geus ngumumkeun yén éta bakal jangji SEK42 juta ($ 3,95 jutaan) pikeun rojongan panalungtikan Swedia dina industri judi jeung masalah judi leuwih 5 taun salajengna. Kusabab 2010, Svenska Spel parantos masihan langkung ti SEK60 juta ($ 5,6 juta) pikeun jenis ieu panalungtikan sareng tujuanana nyaéta ngajantenkeun industri langkung aman pikeun pamaén.

Hibah Panaliti Bakal Narima Langkung ti 50% Duit

kaputusan Svenska Spel hartina panalungtikan bebas dina industri bakal neruskeun kana 2027. tina SEK42 juta ($3,95 juta) dedicated ka kagiatan ieu, SEK25 juta ($2,35 juta) ditangtayungan pikeun hibah panalungtikan.

Patrik Hofbauer, CEO Svenska Spel, ngabagi pikiranana ngeunaan pangwangunan. Cenah éta dewan panalungtikan maénkeun peran sentral dina nyieun widang panalungtikan nu patali jeung bahaya judi di nagara. Éta sababna anjeunna nganggap dukungan anu terus-terusan leres tina “perspektif bisnis sareng kamanusaan.”

Anders Håkansson, profesor Universitas Lund, nambahan yén berkat panalungtikan, Svenska Spel bisa nyieun pamanggihan mimiti patali jeung bahaya judi. Anjeunna nyimpulkeun ku nyarios yén dana tambahan bakal nguatkeun padamelan di lapangan. Widang kaahlian Håkansson nyaéta ubar kecanduan kalayan fokus utama kana kecanduan judi.

Sara Lindholm, pupuhu dewan panalungtikan di Svenska Spel, nyatakeun yén investasi jangka panjang kana panalungtikan bakal tiasa nyumbang kana pangaweruh parabot sanggup nyegah sarta ngubaran masalah judi .

Anjeunna ogé nambihan yén ngembangkeun campur tangan anu pas pikeun kaayaan sapertos kieu sanés padamelan anu gampang sabab peryogi “kasabaran, komitmen sareng panilitian dina garis payun.”

Laporan Svenska Spel Némbongkeun Pangaruh Positif dina Panghasilan dina Q2

Anyar-anyar ieu, Svenska Spel ngarilis laporan Q2 na, anu nyatakeun kamajuan anu positif dina pangsa pendapatan anu séhat. Numutkeun laporan, panghasilan kaulinan net grup urang ngahontal SEK1,9 milyar ($184,5 juta), nu mangrupakeun 1% kanaékan YoY.

Tapi, kauntungan operasi perusahaan éta SEK531 juta ($ 49,9 juta), anu turun 7% YoY. Numutkeun Svenska Spel, turunna dina kauntungan operasi éta alatan rising waragad sarta investasi dina produk jeung téhnologi ngembangkeun.

Margin operasi nyaeta 27% jeung nilai gambar 51%, nu masih pangluhurna diantara pausahaan judi.

Svenska Spel ogé ngabagi detil ngeunaan satengah munggaran 2022. Numutkeun laporan H1, pendapatan perusahaan éta SEK3.9 milyar ($366.6 juta), anu mangrupikeun panurunan 1% dibandingkeun H1 di 2021. Salah sahiji alesan kunaon pendapatan murag éta éfék pandémik dina awal 2022 sareng paningkatan pangaturan. Partéi Sedeng Swédia keur pilari kana kamungkinan overhauling industri judi nagara urang.

kauntungan operasi Grup éta SEK1,1 milyar ($103,4 juta), nu éta turunna 4% YoY sarta margin operasi 29%.

#Svenska #Spel #nyumbangkeun #juta #pikeun #Panalungtikan #Kecanduan #Judi