Home » Posts tagged 'nyertakeun'

Tag Archives: nyertakeun

Star Hiburan nyertakeun Cina deal patut $ 55M

troubles Star Hiburan urang terus sakumaha hearings publik ngeunaan operasi kasino grup urang nuluykeun. Parantos diungkabkeun yén grup éta nyumput $ 55 juta anu dipatok ku warga Cina ngaliwatan transaksi terlarang ti bank Cina.

Star Entertainment Ngarobih Kabijakan Pembayaran dina 2016 pikeun Ngidinan Transaksi Cina anu Dilarang

The Canberra Times ngalaporkeun yén dina sidang dina sambungan kalawan eligibility Star Entertainment pikeun nyekel hiji lisénsi kasino di Queensland, ieu wangsit yén warga Cina nyekel kartu UnionPay éta bisa narik duit tunai lajeng bet dina kaulinan dina dua casinos Star Entertainment di Queensland – Treasury Kasino. di Brisbane jeung The Star Gold Coast. Transaksi ieu diitung salaku pameseran hotél, dumasar kana kasapukan Star Entertainment sareng National Australia Bank.

Kartu UnionPay sabenerna mangrupa kartu debit, jadi euweuh palanggaran peraturan Queensland dina ngagunakeun kartu debit pikeun alungan dina kaulinan kasino. Sanajan kitu, luyu jeung hukum Cina, bank Cina nyaram transaksi misalna.

Sanajan kitu, parobahan ieu dina kawijakan pamayaran dijieun ku Star Hiburan di 2016 pikeun nyumputkeun transaksi Cina teu némbongan lengkep légal ti sudut pandang aturan anti laundering duit jeung hukum. Saterusna, Star Hiburan teu ngabéjaan régulator ngeunaan tujuan parobahan dina aturan pamayaran.

Skéma jeung kartu UnionPay mangrupa bagian tina skéma cross-Asia gedé nu batang sakitu legana ti operator junket skandal-ridden Suncity Grup (ayeuna LET Grup), nu diayakeun VIP judi lalampahan pikeun warga Cina di Makau, nagara Asia sejen tur, kalawan atra, Australia.

The Star Sydney, kasino Star Entertainment di New South Wales, ogé ditalungtik ngeunaan lisénsina ti régulator New South Wales sabab éta ogé ngungkabkeun yén éta gaduh sambungan ka Suncity Group bahkan ngantepkeun Macau junket ngoperasikeun kandang sorangan dina enggon.

Pelanggaran Langkung Serius Diungkabkeun Dumasar Panalitian Ka Star Entertainment

Sidang on eligibility Star Hiburan urang nyekel hiji lisénsi kasino sabenerna kapanggih breach leuwih serius peraturan. Ieu wangsit yén tamu anu ngalarang tina judi di New South Wales sarta Victoria di 2014 sarta anu disangka boga hubungan jeung mafia Italia diwenangkeun maén dina kasino Star Hiburan di Queensland pikeun sababaraha taun sanggeus larangan.

Numutkeun Howard Steiner, manajer umum ayeuna anti pencucian duit di Star Entertainment, ieu moal mungkin dina kawijakan grup ayeuna.

Ieu, kumaha oge, éta tebih ti hijina ngalanggar kapanggih dina sidang. Sajaba ti éta, dilaporkeun yén Star Hiburan proactively promosi kaulinan kasino -na pikeun nu maen judi anu geus kabuktian masalah judi , maturan aranjeunna insentif pikeun mikat aranjeunna ka lokasi Queensland grup urang.

#Star #Hiburan #nyertakeun #Cina #deal #patut #55M