Home » Posts tagged 'NuxGame'

Tag Archives: NuxGame

NuxGame Gabung PartnerMatrix pikeun Ngabantosan Ngaoptimalkeun Panghasilan Affiliate

Sumber Gambar: Shutterstock.com

NuxGametohan ngarah sarta panyadia software kaulinan, geus partnered kalawan PartnerMatrix, a agén dipercaya jeung reputable jeung sistem manajemen affiliate. partnership ieu bakal ningali solusi iGaming NuxGame urang strengthened ku kaahlian unik PartnerMatrix dina vertikal affiliate. Ieu kahontal ngaliwatan bubuka model komisi multi-nagara golongan fléksibel nu bisa tailored ka kabutuhan pasar lokal jeung régional jeung leuwih importantly – data.

NuxGame Teams sareng PartnerMatrix pikeun Ngukur Dampak dina Afiliasi Klién

PartnerMatrix empowers Panawaran ngaliwatan pamakéan tracking affiliate komprehensif sarta statistik dibagikeun sacara real-time tur dijieun ku data transparan. Sadaya ieu ngagampangkeun pikeun klien NuxGame tetep sadar kana komisi afiliasi anu dibayar.

NuxGame percaya yén gawé bareng ieu mangrupikeun léngkah anu sanés kusabab paménta pikeun produk perusahaan parantos ningkat dina sababaraha bulan kapengker, janten langkung condong pikeun ngaoptimalkeun saluran pendapatan na. Kapala jualan NuxGame Bar Konson wilujeng sumping kasempetan:

Ku ngalegaan jasa kami ngaliwatan tambihan parangkat lunak PartnerMatrix anu elegan, kami tiasa nyayogikeun para klien alat pikeun ngalacak penghasilan afiliasi sacara éfisién sareng sacara real-time. Kolaborasi panganyarna ieu geus elevated status urang salaku panyadia solusi iGaming tumuwuh gancang sarta underpins naon geus sataun penting pikeun urang di NuxGame.

NuxGame kapala jualan Konsonan Bar

PartnerMatrix ngabagéakeun Panghasilan

Warta ieu ogé ditampi ku CEO PartnerMatrix Levon Nikoghosyan. Nikoghosyan ceuk parusahaan ngarasakeun gawé bareng NuxGame, hiji panyadia ngalaman tina solusi iGaming, platform na parabot.

“Salian pikeun ngalengkepan solusi afiliasi NuxGame sareng parangkat lunak kami, kami ngarepkeun ngabagi pangalaman tambahan anu nyumbang kana nyiptakeun bentang anu langkung transparan sareng fleksibel,” tambah Nikoghosyan. Baheula bulan ieu, NuxGame ngaluncurkeun solusi kasino sareng sportsbook énggal, sareng perusahaan nekad pikeun terus nganteurkeun produk industri anu canggih.

#NuxGame #Gabung #PartnerMatrix #pikeun #Ngabantosan #Ngaoptimalkeun #Panghasilan #Affiliate