Home » Posts tagged 'Ngeunaan'

Tag Archives: Ngeunaan

Katerangan Aturan Aussie pikeun Ngagugat Mahkota Perth Ngeunaan Kajadian Patali Narkoba

Wayne Carey, urut pamaén Aturan Aussie profésional, geus kaancam gugatan makuta kasino Perth sanggeus anjeunna digusur pikeun kantong curiga ngandung bubuk bodas diilikan na. Numutkeun pangacara na, Carey bakal gugat kasino pikeun diskriminasi cacad.

Kajadian Nyababkeun Larangan Dua Taun pikeun Hall of Famer

Kemis kamari, Hall of Famer ditajong kaluar tina kasino sanggeus kantong leutik ngeusi bubuk bodas murag tina saku sarta murag kana méja judi. Nu maen judi jeung staf séjén nempo kantong jeung salaku hasilna, Carey ieu dikawal kaluar ku kaamanan.

Henteu ngan éta, anjeunna ogé nampi larangan dua taun ti sadayana casinos Crown. Kajadian éta nyababkeun Channel 7 sareng Triple M ngaleungitkeun Carey tina jabatanna salaku sarjana.

Numutkeun Josh Bornstein, pengacara Carey, anjeunna dihukum ku anggapan yén kantong éta ngandung obat-obatan terlarang. Dina hiji pernyataan, Bornstein ngécéskeun yén Carey sabenerna ngalaman “tatu bal debilitating”.

Sababaraha tatu éta kalebet tatu beuheung sareng taktak. Anjeunna nuluykeun ngomong yén salaku hasil tina tatu ieu, Carey diperlukeun tilu ngagantian disc sarta taktak ogé perlu diganti. Pikeun nungkulan nyeri, Carey ieu prescribed “anti radang jeung panawar nyeri,” nurutkeun Bornstein.

Dina nutup, Bornstein nyatakeun yén anjeunna questioned naha klien na ieu discriminated ngalawan saukur kusabab cacad disababkeun ku Aturan Australia.

Pulisi Australia Kulon negeskeun minggu kamari yén aranjeunna sadar kana kajadian éta sareng nuju nalungtik kasus éta. Bari diomongkeun ka stasiun radio Perth 6PR, nyatakeun Komisaris Col Blanch yén kusabab kasino teu ngajabel zat, bakal hésé ngabuktikeun naha zat éta sabenerna ilegal.

Advokat Cacad Aussies Manggih Tuduhan Cacad Konyol

Saatos pengacara Carey nyatakeun yén anjeunna curiga klienna dirawat sacara teu sah kusabab cacadna, sababaraha pendukung cacad nyuarakeun pandanganna. Salah sahijina nyaéta Carly Findlay, anu ngajengkeun jalma-jalma anu cacad sareng anu parantos dilélér Order of Australia Medal pikeun jasana ka jalma-jalma anu kaayaan anu nangtang.

Findlay tweeted di mana anjeunna nyatakeun yén anjeunna ngarepkeun ningali “karir Carey salaku advokat hak cacad.”

Anjeunna ogé nyarios ka News Corp. dimana anjeunna nyatakeun yén hal sababaraha urang hayang ngomong “kaluar tina ngalanggar serius” kadang ridiculous. Anjeunna ogé dilabélan Carey hiji lalaki bodas istiméwa ku nyebutkeun yén nalika hiji lalaki bodas istiméwa nyoba meunang jalan kaluar tina sagala rupa transgressions, hal jadi leuwih hese keur batur.

Raoul Wainwright, aktivis Uni, ogé ngahampura paripolah Carey, nyatakeun yén ieu ngahinakeun alesan “undang-undang mimitina ditetepkeun” dina Twitter.

#Katerangan #Aturan #Aussie #pikeun #Ngagugat #Mahkota #Perth #Ngeunaan #Kajadian #Patali #Narkoba

FunFair Kaluaran Dig It, Kaulinan Ngeunaan Pertambangan Gems

Kaulinan FunFairA pamekar jeung sajarah panjang ngawangun kaulinan inovatif, geus ngan ngarilis ngali, judul panganyarna. Kaulinan bertema dungeon mangrupikeun judul win instan anu pikaresepeun anu nawiskeun pangalaman kaulinan multiplayer anu pikaresepeun anu dipikacinta ku FunFair.

Wani Lucky Fortune

Sapertos seueur judul FunFair, Dig It mangrupikeun kaulinan multipemain sareng elemen kompetitif. midangkeun nilik dalapan pamaén luncat kana mesin digging jeung balap ka bojong bumi. The salajengna pamaén mana, beuki riches maranéhna manggihan.

Jumlahna aya sapuluh tingkatan pikeun dijelajah. Digging boga pangaruh multiplier varying on bets pamuter. nilai ieu beda-beda ti 1,5x mun 50x salila kaulinan utama jeung bisa ngahontal 100x salila kaulinan bonus. Aturan jempol éta pamaén kudu balik deeper pikeun meunangkeun multiplier luhur.

Sanajan kitu, aya masalah – lamun pamaén teuing rusuh, aranjeunna bisa nabrak kana garis kakuatan. Nalika éta kajadian, mesin digging ngarecah jeung maranéhna leungit kamajuan maranéhanana di dinya. Lamun pamaén milih cicing, di sisi séjén, maranéhna bisa tetep bets maranéhanana ayeuna. Pondokna, Dig Ieu kaulinan resiko dimana pamuter kudu milih iraha bade pencét jeung iraha bade eureun.

Treuk Bonus bakal ngaganjar anu pantes

Sakumaha anu disebatkeun, Dig It ngagaduhan unsur kalapa. Dalapan pamaén ngagali sakaligus sareng masing-masing tiasa ningali taruhan pesaingna. Ku cara kieu, pamaén henteu ngan maén pikeun kaulinan pribadi tapi ogé bersaing jeung peers maranéhanana salaku unggal pamilon nyobian pikeun maksimalkeun pungsi bets maranéhanana.

Dina sababaraha rounds, kaulinan bonus bakal dimimitian ku datangna Bonus Treuk. Panungtungan bakal acak pangajén salah sahiji diggers deepest ku gem acak. Nilai gems ieu bisa rupa-rupa antara 5x jeung 100x. Malah pamaén katandangan garis kakuatan bisa nampa bonus untung.

Tandaan McGinley, CEO FunFair Kaulinan, solemnly ngumumkeun peluncuran Dig Ieu sarta disebut “game multiplayer kacida kalapa”. Nurutkeun manéhna, judul anyar boga potensi gede pikeun kalibet jeung ngahibur konsumén na.

McGinley nyatakeun yén hal anu pangsaéna ngeunaan Dig It nyaéta yén éta saderhana sareng gampang diajar, ngajantenkeun éta pilihan anu saé pikeun seueur pamaén. Nurutkeun manéhna, duanana gamers na gamblers heubeul bakal ngarasakeun kaulinan anyar ieu.

Dig It sakali deui ngabuktikeun komitmen FunFair kana inovasi sareng diferensiasi.

#FunFair #Kaluaran #Dig #Kaulinan #Ngeunaan #Pertambangan #Gems