Home » Posts tagged 'Ngarojong'

Tag Archives: Ngarojong

Greentube Ayeuna Ngarojong Brand Ruleo sareng Eusi di Jerman

Kaulinan digital sareng divisi hiburan Novomatic, tube héjo, geus dimekarkeun ayana di pasar iGaming Jerman. Pausahaan geus ngadegkeun partnerships pikeun nyadiakeun-unggul pangajén jeung judul well-ngadegkeun ka RULEO Alpenland AGnu ngoperasikeun brand mybet.de, antara séjén, di nagara jeung mangrupa salah sahiji pausahaan iGaming pang menonjol di sektor.

Merek Ruleo sareng Pamaén pikeun Ngarasakeun Kandungan Greentube

Hasilna, pamaén mybet.de bakal gaduh aksés kana sababaraha judul anu terkenal dina sababaraha kategori. Operator anu dilisensikeun RULEO bakal gaduh aksés ka Lucky Lady’s Charm, Sizzling Hot, Book of Ra, sareng judul anu sanés. Tapi, pamaén ogé bakal nguntungkeun tina sékrési énggal sapertos Cash Connection – Book of Ra, Lord of the Ocean Bonus Spins, sareng Diamond Link Mighty Sevens.

RULEO ogé nandatanganan kasempetan eusi ieu kalawan Greentube di mimiti ayana supplier di pasar Jerman. Greentube geus bisa maksa operator, casinos sarta pamaén kalawan na Book of Ra runtuyan nu geus kabuktian hiji kasuksésan mutlak global sarta ayeuna bakal ngadominasi pasar Jerman ogé. Manajer Akun Principal Greentube Julia Schagerl ngoméntaran kana kerjasama sareng nyarios:

Kami kacida delighted mawa portopolio kami kualitas luhur online liang pikeun konsumén RULEO di Jerman. Kemitraan anu pikaresepeun ieu langkung nunjukkeun komitmen jangka panjang urang pikeun ngalegaan langkung jauh di pasar anu diatur penting di sakumna dunya.

Manajer Akun Utama Greentube Julia Schagerl

CEO Ruleo Andreas Fuchs-Degler ogé ngagabung dina obrolan jeung ngomong yén Greentube boga hiji reputasi endah pikeun ngembangkeun sababaraha kaulinan slot pangalusna kaluar aya. Perusahaan parantos nganteurkeun kontén anu ngarah di industri salami mangtaun-taun, sareng Fuchs-Degler bungah ningali merek RULEO nampilkeun kaulinan na pikeun kahiji kalina.

Greentube geus diwangun tapak suku na on pasar iGaming internasional kalayan peluncuran parusahaan di Michigan kalawan BetMGM ahir bulan panungtungan. Greentube aktip ngamekarkeun proposisi unik na ku dilegakeun tapak suku na di Amérika Kalér jeung Éropa. Perusahaan ngagaduhan lisénsi Ontario dina awal Agustus.

#Greentube #Ayeuna #Ngarojong #Brand #Ruleo #sareng #Eusi #Jerman