Home » Posts tagged 'ngarecah'

Tag Archives: ngarecah

Delaware ngarecah Rékam Pendapatan iGaming pikeun Kadua Bulan sakaligus

Pikeun bulan kadua sakaligus, Delaware lotre, nu tanggung jawab sagala bentuk judi di Delaware, dilaporkeun yén sharing judi online dikumpulkeun di Delaware pencét catetan tinggi. Dina bulan Agustus, sharing iGaming terus tumuwuh dibandingkeun hasil Juli.

Operator Delaware Park tetep Pamimpin dina bulan Agustus teuing

Dina bulan Agustus, jumlah total nu dibawa iGaming éta $ 1,30 jutaan. Éta 37.2% langkung luhur tibatan panghasilan anu dilaporkeun dina Agustus 2021, anu jumlahna $ 945,512. Hasil Agustus ogé ngaleuwihan $ 1.25 juta dilaporkeun dina bulan Juli.

Agustus ngayakeun pikeun iGaming éta $ 36,8 jutaan, nu nandaan 69,6% kanaékan dibandingkeun bulan sarua taun ka tukang. Tapi, jumlah ieu 6,6% langkung handap tina $ 39,4 juta warga Delaware bet dina Juli 2022.

Kontribusi sharing modest sumping ti waragad, kaasup poker rake, nu sumping di pa $ 37.169, rada handap ti $ 43.944 diangkat dina bulan Juli. Méja kaulinan dipigawé hadé bulan ieu ti dina bulan Juli earning $221.330, nu 25% leuwih bulan-on-bulan.

Kaulinan lotre Online deui pamimpin jelas kalayan total pendapatan $ 1,0 jutaan. Éta ogé dijieun jumlah sarua panghasilan dina bulan Juli.

Dina watesan total Holdings bulanan, kaulinan lotre akun $ 21,8 jutaan, bari warga Delaware méakkeun $ 15,0 juta dina kaulinan méja.

Saperti dina bulan Juli, racino Delaware Park tetep pamimpin iGaming jelas. Total nyekel na pikeun Agustus éta $ 15,8 juta, bari earnings sabenerna na $ 558,272. Dibandingkeun sareng sasih saacanna, ieu nunjukkeun paningkatan sakedik sakitar 3%.

Di tempat kadua nyaéta Bally’s Dover sapertos dina bulan Juli. total ditahan Resort kasino éta $ 12,1 jutaan, bari revenues totaled $ 412,044. tempat katilu dicokot ku Harrington Raceway kalawan $ 98,9 juta cecekelan jeung $ 326,657 di sharing.

Olahraga tohan panghasilan kalawan 439,7% Taun-on-Taun kanaékan

Panghasilan tina tohan olahraga ngahontal pertumbuhan anu ekstrim unggal taun. Panghasilan pikeun Agustus nyaéta $ 354,444, anu pakait sareng paningkatan ageung 439,7% dibandingkeun période anu sami taun ka tukang nalika dilaporkeun pendapatan $ 65,678.

Sanajan kitu, sharing turun bulan-on-bulan ku 7.5% dibandingkeun jeung $383,249 dilaporkeun pikeun Juli.

Di sisi séjén, hasil tina cecekelan tohan olahraga sabalikna. Taun-on-taun aya turunna 40,8% dina total Holdings ti $ 4,9 juta dina bulan Agustus 2021, ka $ 2,9 juta di stake pikeun olahraga dina bulan Agustus 2022. Tapi, bulan-on-bulan aya 7,4% tumuwuh tina $ 2,7 juta dina bulan Juli. ka $2,9 juta dina bulan Agustus.

Delaware Park oge pamimpin di sharing olahraga tohan. Ieu diangkat $ 162,795 motong tina $ 1,4 juta cecekelan. Bally’s Dover ogé sumping di tempat kadua kalayan penghasilan $ 101,243 sareng jumlah cecekelan anu sami sareng $ 837,814. Sarupa jeung iGaming, Harrington Raceway di tempat katilu. earnings na amounted ka $ 54.472, bari bettors bet total $ 448.645.

#Delaware #ngarecah #Rékam #Pendapatan #iGaming #pikeun #Kadua #Bulan #sakaligus