Home » Posts tagged 'ngaluncurkeun'

Tag Archives: ngaluncurkeun

ESA Gaming Ngaluncurkeun EasySwipe sareng Sisal di Italia

Sumber gambar: ESA kaulinan

ESA kaulinan geus jadi pamekar panganyarna rék dilegakeun pasar iGaming Italia ngaliwatan Sisal. Pausahaan bakal ngawanohkeun Gesek Gampang fitur anu ayeuna bakal sadia dina tohan sarta operator solusi kaulinan kacida terhormat nagara urang. EasySwipe kalebet judul sareng pilihan populér, sapertos Tujuan Tambang jeung Baskét Tambang sapanjang kalawan sababaraha kaulinan Palasik anu populer di kalangan pamaén kasino.

EasySwipe Integrasi Sampurna sareng Tohan Olahraga

Sanajan kitu, aya leuwih kaulinan datang ti ESA Gaming, kaasup groundbreaking judul nabrak-gaya, kayaning Rokét Racer hiji anu masih lumangsung tapi diperkirakeun pencét rak iGaming pas. ESA Gaming bangga dina nyayogikeun kaulinan ultra-ringan anu nawiskeun pagelaran sareng sesi anu gancang.

Pamaén bisa gesek asup jeung kaluar sarta boga pangalaman tohan olahraga maranéhanana uninterrupted, nu mangrupakeun jalan gede nyieun eusi iGaming nu complements fokus inti na aya, nu tetep judi olahraga. Portopolio EasySwipe komitmen pikeun ningkatkeun kapasitas cross-selling sareng mastikeun yén ieu henteu ngakibatkeun kanibalisasi bagean, fokus penting dina usaha pangwangunan.

ESA Gaming satuluyna fokus kana nganteurkeun pangalaman pangalusna anu provably adil jeung ngagumbirakeun massa iGaming sarta tohan olahraga. Pausahaan ieu ngembangna salajengna saluareun Italia tapi strengthening foothold na di pasar penting. ESA kaulinan manajer ngembangkeun bisnis Maria Luisa Malfasi ngabagéakeun kasempetan sareng nyarios:

Ieu mangrupikeun waktos anu saé pikeun ningali tawaran EasySwipe kami langsung di pasar Italia, konsép anu kami yakin yén pamaén lokal bakal resep pisan.

manajer ngembangkeun bisnis ESA kaulinan Maria Luisa Malfasi

Gawé bareng sareng Sisal mangrupikeun léngkah anu saé pikeun perusahaan di pasar, saur Malfasi. Anjeunna muji panawaran Sisal anu tos aya, kalebet produk anu luhur. Ti ayeuna, pamaén Sisal ogé nyandak kauntungan tina produk unggulan sareng berharga ESA Gaming. Awal bulan ieu, EasySwipe ESA Gaming sareng BetShop di Yunani.

#ESA #Gaming #Ngaluncurkeun #EasySwipe #sareng #Sisal #Italia

Yggdrasil Ngaluncurkeun Eusi Sacara Global sareng GGPoker

GGPoker janten serius sareng operasi iGaming na sareng kamar poker panggedéna di dunya ayeuna nambihan kontén seger ti Yggdrasil, panyadia produk sareng solusi kasino online. partnership nu kiwari nyertakeun domain global GGPoker sarta bakal ningali kaulinan Yggdrasil diulas dina sakabéh jurisdictions katutupan ku lisénsi wajib.

Judul Yggdrasil parantos diluncurkeun sareng GGPoker

Pausahaan geus negotiating pikeun peluncuran rupa-rupa kaulinan Yggdrasil, kaasup Game Akad Nikah mékanika, nu diperkirakeun mangrupa drive minat tawaran iGaming bespoke GGPoker urang. Ieu mangrupa tuluyan tina platform usaha pikeun terus dilegakeun portopolio miboga judul kasino online, nu ayeuna bakal nampa hiji dorongan signifikan ti suppliers anyar. Commenting on kasempetan ieu, Yggdrasil CCO Andrew Pegler ceuk:

Kami bungah pikeun ngaluncurkeun kaulinan kami sareng GGPoker, khususna dina séri turnamén WSOP Online 2022, acara anu ningali paningkatan lalu lintas kana situs éta. GGPoker terus dilegakeun bagean kasino online tur urang ngarepkeun janten bagian penting tina tumuwuhna éta.

Yggdrasil CCO Andrew Pegler

GGPoker geus pencét pikeun mastikeun yén kaulinan anyar anjog dina waktu keur Dunya Series of Poker Online 2022 runtuyan turnamén, nu diperkirakeun ningali lalulintas masif bade ramatloka, nu berpotensi bisa narjamahkeun kana aktivitas gede dina casinos online. Yggdrasil ogé pedah tina partnership ieu salaku parusahaan bakal tiasa rarata jalan ku basa customer anyar jeung nambahkeun kana kasempetan tumuwuhna.

Yggdrasil ogé sumebar TEKEN solusi, parabot Dursasana canggih dirancang pikeun ngaronjatkeun Dursasana jeung pamaén anyar jeung aya na audiences. Integrasi sareng GGPoker parantos kajantenan, sareng duanana perusahaan senang sareng hasil ahir sareng ngarepkeun pikeun nguatkeun hasil na.

GGPoker Bingah sareng Game ku Yggdrasil

sirah PR GGPoker Paul Burke ceuk Yggdrasil “fits tagihanana”, sarta yén usaha gabungan dua pausahaan bakal ngahasilkeun hasil nu dipikahoyong. Kaulinan anu langkung pikaresepeun sareng pikaresepeun ti Yggdrasil bakal ditambah kana portopolio GGPoker, saur Burke dina waktosna. Yggdrasil parantos ngaluncurkeun senar kaulinan slot anu unggul dina sasih bulan, kalebet RagingPop, Pets Prized, Monsters vs Gigablox, sareng seueur deui.

#Yggdrasil #Ngaluncurkeun #Eusi #Sacara #Global #sareng #GGPoker

Jaringan 1×2 Ngaluncurkeun Eusi sareng Signorbet di Italia

 

Italia mindeng pasar nangtang, tapi ieu teu dieureunkeun 1 × 2 Network, panyadia eusi online ngarah pikeun pasar iGaming diatur, ti redoubling na usaha di yurisdiksi nu. Pausahaan ayeuna bade payun na launching liang jeung kaulinan tabel kalawan Signorbet, operator ngarah di nagara, nu ogé ngaronjatkeun posisi supplier di Italia.

Signorbet Janten Fokus Anyar 1 × 2 Usaha Eusi Jaringan

Salaku hasil tina partnership ieu, Signorbet bakal boga kasempetan pikeun ngeusian portopolio na kalawan sababaraha kaulinan beredar sadia ngaliwatan 1 × 2 Network. Kaulinan ieu kalebet judul anu luar biasa ku panyadia sapertos Wolf Strike sareng Kitab Ba’al, diantara seueur anu sanésna. 1x2N Network yakin kalayan sékrési waralaba “Book of” na nampilkeun sababaraha judul anu kabuktian sareng karesep pamaén.

Pausahaan téh sarua yakin dina na Tahan na Win mékanika. Jaringan 1 × 2 parantos milih pasar lokal anu kuat, ngagambar kanyataan yén Signorbet gaduh ayana lokal anu mapan sareng ukuran anu saé ngalawan perusahaan anu mapan. Jaringan 1 × 2 ogé ngirimkeun kontén pikeun ngaran-ngaran anu sanés di pasar, kalebet Sisal sareng Goldbet.

Commenting on partnership nu, 1 × 2 Network manajer nagara pikeun LatAm, Spanyol jeung Italia Giulia Bianco ceuk:

Urang terus fokus kana gawé bareng operator di pasar diatur, sarta perjangjian ieu kalawan Signorbet salajengna ngadegkeun 1X2 Network salaku panyadia ngarah tina eusi kasino di Italia.

1 × 2 Manajer nagara jaringan pikeun LatAm, Spanyol sareng Italia Giulia Bianco

Bianco ngarasa yakin pisan kana palaksanaan kaulinan perusahaan. Anjeunna nambahan yén duanana 1x2gaming jeung Iron Dog Studios, studio jeung pamekar eusi 1×2 Network, geus “pegat kodeu” lamun datang ka ngamekarkeun kaulinan entertaining tur rewarding cocog pikeun pamaén.

Signorbet Yakin dina Kasuksésan Partnership

Kasino lulugu signorbet Cristiano Azzolini Di Maggio sami-sami gumbira kalayan kasempetan sareng nambihan:

Pamaén kami ngarepkeun eusi kasino online anu pangsaéna dina pasaran, sareng éta penting pikeun urang pasangan sareng Jaringan 1X2 sareng nambihan judul sapertos Wolf Strike sareng Book of Ba’al kana portopolio kaulinan anu ngembang.

Kasino lulugu signorbet Cristiano Azzolini Di Maggio

Di Maggio percaya yén berkat integrasina sareng Jaringan 1 × 2, Signorbet bakal terus ngadominasi pasar Italia sareng nawiskeun proposisi unik pikeun pamaén lokal di nagara éta.

https://skfeed.xyz/
https://decorationgideas.club/
https://alfredtpalmer.com/
https://buyviagru.com/
https://iphone5latest.com/
https://outoftheboxmobileapps.com/
https://zonarugby.com/
https://stopaipac.org/
https://royalkasino88site.xyz/
https://accesstomedssavings.com
https://j7369.com
https://decorationgideas.club
https://blogfesor.org
https://alfredtpalmer.com
https://49thandrock.com
https://diamond-express.org
https://iphone5latest.com
https://newbalanceshoes.us
https://duniakost.com
https://cheapwritemyessay.xyz
https://considered-harmful.org
https://accesstomedssavings.com
https://ditcoin.io
https://onlinenotepadplusplus.com
https://tshirthell.club
https://sotipsters.com
https://helpcashapp.com
https://kumpulanjudi.com
https://kunmingjinjianghotel.com
https://topiramatemd.info
https://guccibags-handbags.org
https://fredperrypolo-shirts.com
https://renaldo.club
https://robot-frog.com
https://edenpoker.xyz
https://irishitalianblessings.com
https://grzegorz-wrobel.com
https://athensliving.net
https://universites.us
https://getmyapp.me
https://nubef.com
https://godsebook.org
https://themadtrist.com
https://modernizatuvida.com
https://advanceloansbad.com
https://outoftheboxmobileapps.com
https://hokif.com
https://duneh.com
https://procard.us
https://alieninsider.net
https://gesdemett.com
https://jenflanagan.com
https://greenmp3.live
https://downloadspace.org
https://textswreck.com
https://rudota2.com
https://gfwc-morristownaz.org
https://rogrup.net
https://aajke.com
https://lafabriqueabonheursblog.com
https://poruk.com
https://citylifefilmproject.com
https://telugucinema.club
https://idiabetesblog.org
https://dorama-world.com
https://rationalradio.org
https://topsale.us
https://missuniverse2010.net
https://filipinostarnews.net
https://underarmouroutlet-sale.com
https://buycialisgo.net
https://sannhuadw.com
https://dionisfurs.com
https://johnwishii.com
https://laughinginc.com
https://larngearcamp.com
https://resmiconsidered-harmful.org
https://chikhhassan.com
https://thefly.xyz
https://ourbest.xyz
https://feruk.com
https://joylife.me
https://locdog.info
https://bestpetroleumengineeringschools.com
https://oremonte.org
https://solusinews.com
https://trymaximumshred.com
https://nofcu.com
https://gnunify.com
https://kumpulanjudi.net
https://kx74.net
https://kertaspoker.com
https://gensummit2016.org
https://cbsaugor.org
https://showroomototai.com
https://effusionexpo.com
https://beeglove.info
https://v-valine-tv.info
https://businesswitheric.com
https://smithstreetbagels.com
https://newschoolculvercity.com
https://linkpkrace99.info
https://escortbayanlaristanbul.net
https://columbia-electrochem-lab.org
https://timberland-shoesoutlet.com
https://visage-health.com
https://goolgle.co
https://nytime.xyz
https://marsad.info
https://allergycases.com
https://motorstop.asia
https://niche-talk.com
https://dailyinspires.com/
https://protipsworldcup.xyz
https://worldcuptipster.xyz
https://tipsterworldcup.xyz
https://worldcuptipster.com
https://chat919.info
https://judibola.me
https://openraid.us
https://solomonforcongress.com
https://starryeyesfilm.com

#Jaringan #1×2 #Ngaluncurkeun #Eusi #sareng #Signorbet #Italia

 

 

Marina Bay Sands Ngaluncurkeun Beasiswa $ 1M pikeun Ngalatih Bakat Lokal

Marina Bay Sandshotél méwah di Singapura, nawarkeun silaturahmi jeung kaulinan, bakal ngajalankeun program beasiswa anyar. Las Vegas Sandsanu boga ngadegna, bakal investasi $1 juta dina program, leuwih mangpaat 100 siswa lokal.

MBS ngaluncurkeun Program Beasiswa

Numutkeun hiji pernyataan ti Las Vegas Sands, program éta bagian tina usaha pikeun mantuan sektor silaturahmi jeung ngangkat leuwih pagawe. Ieu ogé mangrupikeun prioritas utama program Sands Cares global.

Ieu Sands Program Beasiswa Rékréasi ditujukeun pikeun mahasiswa anu hoyong damel di sektor pariwisata sareng perhotelan. Program nargétkeun mahasiswa ti genep Institusi Pengajian Tinggi lokal, dumasar kana perusahaan kasino. Ieu kalebet Politéknik Nanyang, Politéknik Ngee Ann, Politéknik Républik, Politéknik Singapura, Institut Téknologi Singapura sareng Politéknik Temasek. Las Vegas Sands, cabangna Marina Bay Sands jeung genep institutes nandatanganan Memorandum of Pamahaman salila upacara Senén ieu, sahingga LVS neruskeun kalawan program.

Program ieu bakal ngamungkinkeun mahasiswa tangtu ti IHL nampi beasiswa anu tiasa dianggo pikeun nutupan biaya diajar. Panarima tiasa mayar kursus-kursusna, ngagaleuh buku sareng kabutuhan murid sanés atanapi ilubiung dina program pertukaran.

Las Vegas Sands ngumumkeun yén program beasiswa bakal dituluykeun salila tilu taun atawa leuwih sarta baris dimimitian taun hareup.

Las Vegas Sands Hayang Ajak Jalma Gawé di Séktor

Kota Paul, Kapala perwira operasi Marina Bay Sands, commented on program anyar. Anjeunna nyatakeun yén MBS mangrupikeun salah sahiji perusahaan silaturahmi sareng kasino panggedéna di sabudeureun sareng, sapertos kitu, hoyong ngasuh bakat silaturahmi lokal.

Numutkeun ka Town, tempat éta parantos padamelan rébuan jalma anu berbakat dina rupa-rupa kalungguhan sareng ngaharepkeun ngabantosan generasi saterusna pagawe silaturahmi terampil. Nurutkeun manéhna, program ieu téh salah sahiji cara pikeun Marina Bay Sands ngadorong leuwih loba jalma pikeun digawé di industri silaturahmi.

Kami teras-terasan milarian bakat anu paling terang pikeun ngiringan kami dina tahap kamekaran salajengna, sareng beasiswa ieu dimaksudkeun pikeun nyorong langkung seueur jalma pikeun ngagambar jalanna dina industri anu ngembang ieu.

Paul Kota COO Marina Bay Sands

Dina Méi, Marina Bay Sands ngaluncurkeun inisiatif sanés anu ditujukeun pikeun ngadorong pagawé pikeun ngiringan sektor éta. Pausahaan ngayakeun dua dinten walk-in rekrutmen adil dimana aranjeunna pledged nyewa 2.000 pagawe anyar. Dina acara éta, sakabéh prosés rekrutmen digampangkeun pikeun ngagampangkeun pagawé pikeun gabung sareng perusahaan.

#Marina #Bay #Sands #Ngaluncurkeun #Beasiswa #pikeun #Ngalatih #Bakat #Lokal

Évolusi ngaluncurkeun MONOPOLI Big Baller Game Show

Évolusi geus nembongkeun hiji anyar Live Kasino Kaulinan diideuan ku MONOPOLI. MONOPOLI Big Baller mangrupa kaulinan live acara-gaya bingo kaulinan ayeuna sadia pikeun mitra perusahaan. Kaulinan hadir sareng pamawa kaulinan langsung sareng draw bola otomatis.

Sadayana numpak sareng MONOPOLI Big Baller

Sakali deui, MR MONOPOLY datang ka buruan berkat kanyataanana nambahan sareng lingkungan 3D khusus dimana lalaki kumisna asup. Évolusi bakal Fitur multipliers nu bisa mangaruhan midangkeun jeung nyata ngaronjatkeun payouts handap-garis pikeun pamaén ogé.

MONOPOLY Big Baller ngingetkeun kana dasar kaulinan MONOPOLY Live Kasino dikembangkeun ku Évolusi. Ieu ciri roll dadu, Spasi bébas, Kamar Kasempetan na Go ka jail, sarta leuwih. Tapi, dina Big Baller, pamaén datang ka kapal pesiar dimana mesin gambar bola bakal jadi hiji enliven midangkeun jeung aksi.

Pamaén lajeng kudu nyieun kombinasi angka nu dianggo dina garis – beuki hadé. Bakal aya sagala sorts bonus anyaman kana midangkeun sangkan unsur reuwas dirasakeun sapanjang sési jeung ngajaga jalma ngarasa leuwih aktipitas tur entertained.

Kaulinan Bonus khusus bakal ngahirupkeun deui MR MONOPOLI dina kanyataan anu digedékeun ku saurang lalaki anu leumpang dina papan MONOPOLI maya 3D. Gemblengna, Big Baller ngagambarkeun ambisi Évolusi pikeun terus ngaronjatkeun pangalaman kasino ku cara manggihan cara anyar jeung kreatif pikeun nyieun produk anyar. Ngomentaran peluncuran éta, Évolusi CPO Todd Haushalter nyarios:

Bapa. MONOPOLI balik deui! Simkuring boga bagean sizable pamaén anu cinta bingo na lotre-gaya bouncing kaulinan bola. Kaulinan Mega Ball kami, contona, populer pisan.

Évolusi CPO Todd Haushalter

Waralaba anu Diakuan sareng Dipikacinta sacara Universal

Kaulinan anyar téh duanana thematically na visually pisan béda, nu ngajadikeun eta nangtung kaluar. Babak Bonus mangrupa hal pasti néangan. Bagian tina kasuksésan kaulinan ogé dumasar kana kaunggulan merek MONOPOLY. Premis dewan kahartos sareng dipikacinta di sakumna dunya, tambah Haushalter.

Éta pisan sababna naha kaulinan anyar ieu pasti daya tarik pikeun MONOPOLI jeung pencinta bingo. Ayeuna, merek MONOPOLY sareng hak cipta intelektual dipiboga ku Hasbro anu dilisensikeun ka Évolusi.

#Évolusi #ngaluncurkeun #MONOPOLI #Big #Baller #Game #Show