Home » Posts tagged 'ngaliwatan'

Tag Archives: ngaliwatan

IGT Ngaronjatkeun Ayana di Italia ngaliwatan SKS365 Grup Partnership

International Game Téhnologi purwakarta (IGT) geus ngumumkeun yén IGT PlayDigital dilegakeun partnership na kalawan SKS365 Grup. Kasapukan multi-taun bakal ngahasilkeun kandungan tambahan pikeun pasar Italia ngaliwatan Planetwin365 Grup SKS365 kasino .

Planetwin365 Bakal Paké IGT PlayDigital RGS

Salaku cara pikeun nyadiakeun leuwih judul PlayCasino ka pamaén Italia, bakal Planetwin365 ngagunakeun server kaulinan jauh (RGS) ti IGT PlayDigital. Troy Cox, SKS365 Grup CCO, dibagikeun sababaraha kecap ngeunaan partnership anyar.

Cenah yén pamaén didaptarkeun dina Planetwin365 bakal meunang aksés ka “eusi kelas dunya” berkat midangkeun entertaining IGT PlayDigital urang jeung pangaweruh éksténsif parusahaan ngeunaan pasar Italia. Cox catetan anu salaku cara tumuwuh brand Planetwin365, kaulinan PlayCasino anyar jeung promosi bakal dileupaskeun unggal bulan.

Gil Rotem, presiden iGaming di IGT, ogé dibagikeun sababaraha kecap ngeunaan partnership nu. Anjeunna nyatakeun yén perjanjian multi-taun bakal ngagabungkeun “dua perusahaan kaulinan powerhouse” sareng hatur nuhun kanyataan yén perusahaan-perusahaan ieu ngagaduhan akar di Italia, pamaén dina Planetwin365 bakal disayogikeun ku pangalaman kaulinan anu unik.

Sajaba ti aya pamaén kaulinan favorit kawas letusan Cash, Cleopatra sarta The Big Mudah, Planétwin365 rencana ngawengku 30 judul tambahan ku IGT dina 2 bulan ka hareup. Sajaba ti IGT kawentar liang , portopolio Planetwin365 bakal ditingkatkeun jeung video poker kaulinan.

IGT terus dilegakeun ayana na sakuliah AS

misi IGT urang rék dilegakeun sakuliah AS geus kabukti rada suksés di kali panganyarna. Dina ahir Agustus, perusahaan ngumumkeun yén éta ngembangkeun kerjasama sareng New York Lottery sareng nyatakeun yén dua pihak bakal damel babarengan dugi ka 2026.

Sabulan sateuacan IGT ngalegaan kerjasamana sareng NY Lottery, IGT ngumumkeun yén portopolio pasanganna ogé bakal nampilkeun Michigan Lottery. Kalayan kerjasama ieu, IGT bakal ngabantosan Michigan Lottery tumbuh ku nyayogikeun produk eInstant na.

Sanajan kuartal kadua nempo sababaraha downturn keur parusahaan, pamaén IGT teu ngalaman backlash a. Anyar-anyar ieu, IGT ngarilis laporan anu nyatakeun yén dina bulan Juli, pamaén meunang jackpot kutang $ 10 jutaan.

Powerbucks, Kabayang Fortune na Megabucks liang nganteurkeun 7 jackpots masif dina bulan Juli. The jackpot munggaran dimeunangkeun dina 4. Juli, lamun pamaén untung pa Graton Resort & kasino di Rohnert Park, California meunang $ 3,603,575 maén Megabucks.

Opat poé sanggeusna, meunang $ 1.431.303 jackpot dina Grand Sierra Resort na kasino di Reno, Nevada ku pamaén ngarasakeun kabayang Fortune Triple Beureum Hot 7 urang.

Kusabab lahirna Megabucks IGT slot dina 1986s, total jackpot dileler ka pamaén geus ngaleuwihan $ 1 milyar. Kabayang Fortune slot nyalira dijieun leuwih ti sarébu millionaires, nurutkeun laporan IGT.

#IGT #Ngaronjatkeun #Ayana #Italia #ngaliwatan #SKS365 #Grup #Partnership

Kedutan Streamers Meunangkeun fisik di Gamescom ngaliwatan judi

A tarung aneh peupeus kaluar di Gamescom dimana a trio of Twitch streamers bentrok leuwih pintonan maranéhanana dina judi jeung naha ieu eusi luyu dina streaming raksasa Amazon. Bari kedutan geus tetep jempé dina masalah sarta geus quietly ngawanohkeun kategori “slot” pikeun mastikeun jenis ieu eusi tetep misah, terus keluhan ngeunaan judi.

Masalah Polarisasi Anu Ngaganggu Jalma di Dunya Fisik

A petisi ditandatanganan ku ngaran hiburan ngarah ogé nyaéta panggero pikeun narik colokan dina disponsoran aliran judi on Twitch ogé sarta anyar, Jeff Ifrah hukum Ifrah, ngawartoskeun kabel yén aliran eusi judi kalawan “unlicensed” casinos bisa nyanghareupan aksi. hukum poténsial. ti Departemen Kaadilan AS hususna.

The spat nu bitu di Gamescom antara Tanzverbot, Orangemorgange jeung Scurrows sanajan teu boga hubungan jeung legalese komo leuwih ti kitu jeung objections moral kuat ku Tanzverbot lashing kaluar di sasama streamers dina minggu anjog ka Gamescom pikeun pilihan maranéhanana pikeun ngamajukeun eusi saperti.

Anjeunna geus disebut kaluar duanana streamers ngeunaan kaputusan maranéhna pikeun ngamajukeun produk judi, ngaku yen audiences ngora keur coaxed kana judi sorangan. Nanging, numutkeun Orangemorgange, éta Tanzverbot anu bertindak langsung sacara agrésif sareng anu nyababkeun réspon fisik ti dua anu sanés. Cenah yén Tanzverbot geus datang ka anjeunna, jadi anjeunna diréaksikeun.

Kuring ngalawan deui ku ngalungkeun cangkir plastik ka anjeunna sareng ngadorong anjeunna. Kuring pencét deui, tapi tanpa pencét. Dina retrospect, tangtosna, ieu ngaganggu kuring, tapi tungtungna, éta hak kuring pikeun membela diri.

Jeruk Morgane

Tussle gancang engages batur kalawan cukup Lola di, nyoba megatkeun up tarung, tapi ends up ngadorong dirina ka taneuh. Tanzverbot kabuka nelepon Scurrows a “pecundang” pikeun “nyumput di tukangeun babaturan MMA-Na. Scurrows applauds nyebutkeun anjeunna boga niat pikeun ngamimitian gelut, tapi kumaha bae age Tanzverbot ends nepi ka sisi agrésif.

Paling Ditingali Twitch judi Streamer moal nyerah

Scurrows hartosna sindir sareng nyarios yén anjeunna henteu hoyong ngaganggu gelut. Twitch teu acan ngabales dugi ka ayeuna. Judi dina platform parantos janten masalah anu langkung kontroversial sareng seueur fans anu lirén nonton streamer karesepna. Ieu henteu ngeureunkeun xQc atanapi Trainwreck tina ngalambatkeun, sareng duanana streamer ngaku yén aranjeunna resep judi sareng henteu ngarasa goréng ngeunaan ngalirkeun produk anu aranjeunna resep.

xQc malah ngusulkeun saméméhna dina bulan nu kedutan pernah bisa meta dina eusi judi dina rasa maksakeun larangan.

#Kedutan #Streamers #Meunangkeun #fisik #Gamescom #ngaliwatan #judi