Home » Posts tagged 'ngalawan'

Tag Archives: ngalawan

Perdana Mentri Kamboja ngajalankeun voli Anyar Ngalawan ilegal judi

Saatos rumor mecenghul yén Kamboja bakal rengat handap on casinos ilegal jeung kagiatan kriminal séjénna di sakuriling, hiji pesenan tungtungna sumping on Sabtu ditandatanganan ku perdana menteri nagara urang. Hun Sen. Paréntah dasarna ngingetkeun otoritas sareng pulisi pikeun pariksa pajabat anu tiasa kalibet atanapi gagal pikeun ngalakukeun dina nyanghareupan judi ilegal anu nyebar.

Kamboja Hayang Ningkatkeun Reputasi Globalna

Sen ngaréspon kana paningkatan laporan perdagangan manusa sareng sababaraha kasus dramatis anu janten headline sareng aktor global Kamboja dina lampu parah dina pamandangan internasional. Anyar, 56 pagawe Vietnam ninggalkeun kasino di Bavet dina dinten anu sami pesenan dikaluarkeun. Kasus ieu ngingetkeun kacilakaan anu anyar sareng wates nalika 40 pagawé ngojay balik ka bumi ngalangkungan wates cai anu dibagi ku Kamboja sareng Vietnam.

judi ilegal geus jadi perhatian tumuwuh, undermining pangabisa Kamboja pikeun capitalize dina salah sahiji andalan na – pariwisata. Mimitina, ngan pagawé anu hariwang, tapi ku nagara anu dikenal pikeun naékna perdagangan manusa, wisatawan anu beunghar milih tujuan anu sanés anu langkung aman. Pikeun mastikeun yén wisatawan jegud mimiti mulang, Kamboja perlu tackle judi ilegal jeung eksploitasi manusa lumangsung dina situs. Sen nambahan:

Kuring teu boga mamang ngeunaan PHK tina gubernur propinsi-ibukota, gubernur distrik, Khans, munisipalitas, atawa tingkat aparat kapulisian kapanggih teu tanggung jawab.

Perdana Mentri Kamboja Hun Sen

Sen parantos ngiringan anggota pamaréntahan sanésna, kalebet Menteri Dalam Negeri Sar Kheng, anu nuju damel rencana cetak biru. Anjeunna ogé damel pikeun ngabéréskeun kajadian anu kajantenan di Bavet dimana 56 padamel Vietnam ngungsi kusabab “pertentangan padamelan.”

Sababaraha Crackdown dina sabtu minggu

Otoritas ogé disapu sakuliah Sihanoukville Sabtu, hasilna ditahan 400 pagawe disangka kalibet dina ngajalankeun hiji operasi judi online ilegal pikeun parusahaan katelah Boeng Chheng International Hiburan Co., Ltd.

Conto kasus dimana online ilegal judi tumuwuh gancang. Ieu sabagéan ageung kusabab Kamboja lirén ngaluarkeun lisénsi dina taun 2019 ka kasino online tapi gagal leres-leres ngabéréskeun masalah anu langkung ageung – bagean judi anu haram sareng teu diatur.

#Perdana #Mentri #Kamboja #ngajalankeun #voli #Anyar #Ngalawan #ilegal #judi

Gugatan Palsu Ngalawan Okada Ditampik ku Pangadilan Filipina

Patempuran pangadilan antara dua faksi pajoang pikeun kadali Okada Tasikmalaya kasino Resort terus di gaya pinuh. Saatos sababaraha gugatan anu diajukeun ku dua pihak pikeun konflik ieu, pangadilan parantos ngahontal kaputusan ngeunaan salah sahijina.

Gerakan TRLEI Ngalawan Kazuo Okada Ditolak

Dina 8 Séptémber 2022, Kantor Jaksa Kota Parañaque City nolak mosi anu diajukeun ku Tiger Resorts, Leisure and Entertainment Inc (TRLEI), operator Okada Manila Casino Resorts, ngalawan miliarder Jepang sareng pangadeg resort Kazuo Okada sareng rombongan wawakilna.

Tuduhan anu diajukeun nyaéta pemalsuan dokumén. Gerakan TRLEI nyatakeun yén grup Okada ngahaja ngapalkeun Sertipikat Sekretaris, anu dikaluarkeun dina 4 Méi 2022, sahingga katingali yén Espeleta dina peranna salaku anggota dewan gaduh wewenang pikeun ngawakilan TRLEI ku cara nandatanganan sareng ngirimkeun sababaraha dokuméntasi bisnis.

Éta diréktur perusahaan induk TRLEI Universal Entertainment Corp., Hajime Tokuda, anu ngajukeun mosi. Salian ti Kazuo Okada, gerakan éta ogé nentang kelompok perwakilan Okada, kalebet Dindo Espeleta, Tetsuya Yokota, Maximo Modesto, Josel C. Flores sareng Hiroshi Kawamura.

Alesan naha pangadilan nyieun kaputusan saperti teu aya cukup bukti pikeun ngabuktikeun yén responden falsified dokumén luhur.

Sengketa Okada Manila Geus Ampir Ampir Opat Bulan Jeung Masih

Eta sadayana dimimitian dina ahir Méi nalika pangadeg Resort urang, Kazuo Okada, babarengan jeung grup wawakil dirojong ku pulisi, pajabat nagara, sarta hired penjaga, dikelompokeun takeover of Manila urang Okada Kasino Resort.

Panyandakan Alih dilumangsungkeun dina dasar a status quo Ante urutan Mahkamah Agung Filipina, nu, nurutkeun grup Okada, stipulates yén dewan direksi operator Resort TRLEI kudu dibalikkeun dina cara nu sarua sakumaha dina 2017.

Ieu éféktif dibawa balik Kazuo Okada salaku pupuhu TRLEI. Saatos Panyandakan Alih, grup Okada ngagulingkeun dewan ayeuna TRLEI sareng Okada sareng wawakilna nyatakeun diri eksekutif TRLEI énggal anu otorisasi ngawakilan perusahaan.

Tiger Resort Asia Limited (TRAL), nu boga légal TRLEI, teu bisa ninggalkeun hal kawas ieu tur mimitian perang légal ngalawan grup Okada ku filing mosi klarifikasi ngalawan aranjeunna.

Ngembangkeun panganyarna tina kasus nempo hiburan Filipina sarta kaulinan Corporation (PAGCOR) ngaluarkeun pesenan ka grup Okada pikeun nyerah kontrol fisik Okada Tasikmalaya deui ka dewan TRLEI sah, nu dirojong ku TRAL.

#Gugatan #Palsu #Ngalawan #Okada #Ditampik #Pangadilan #Filipina

Pangadilan nampik banding Okada ngalawan PAGCOR

Milyuner Jepang sareng pangadeg Tasikmalaya kasino Resort Okada Kazuo Okada teu masihan ka scramble pikeun kadali Resort jadi gampang. Okada nembe ngadamel usaha pikeun meungpeuk kaputusan éta ku Filipina Hiburan jeung kaulinan Company (PAGCOR) pikeun ngabalikeun deui dewan direksi operator Resort Lodaya Resort, luang jeung Hiburan Nyarita (TRLEI), dirojong ku Tiger Resort Asia Limited (TRAL).

Kazuo Okada Nolak nyerah Okada Manila

Kazuo Okada petisi Pangadilan Banding Filipina ngalawan PAGCOR na TRAL pikeun ngeureunkeun aranjeunna tina nyieun sagala parobahan dewan TRLEI Okada-dijieun, nu ieu dibalikkeun dina Méi handap pesenan status quo Ante ti Mahkamah Agung Filipina.

Pangadilan Tinggi henteu ngabulkeun petisi éta kalayan alesan yén éta henteu ngagaduhan wewenang.

2. September PAGCOR maréntahkeun pikeun reinstate Byron Yip salaku Presiden sarta CEO TRLEI jeung sakabéh dewan TRAL-dijieun, éféktif maksa Okada jeung grup na leungeun Okada Tasikmalaya kasino Resort deui dewan deposed.

Sanajan kitu, Pangadilan Banding maréntahkeun yén Kazuo Okada teu kudu dieureunkeun tina ngakses jeung reviewing sagala dokumén ngagambarkeun rékaman, pernyataan finansial, kontrak, jsb. sarta patali jeung operasi bisnis TRLEI atawa pausahaan indungna Okada Holdings Limited jeung Universal Hiburan Corp (UEC). Okada sareng wawakilna ogé kedah diidinan aksés kana dokuméntasi anu aya hubunganana sareng daptar TRLEI anu bakal datang di AS, anu bakal dilakukeun ku ngahiji SPAC.

Carita Control leuwih Okada Tasikmalaya

Kasulitan sabudeureun Okada Tasikmalaya kasino Resort dimimitian dina ahir Méi nalika Kazuo Okada bareng jeung grup wawakil na diayakeun hiji Panyandakan Alih ku fisik Resort di. Aranjeunna ngadasarkeun lampahna kana pesenan status quo ante Mahkamah Agung, anu ngabalikeun dewan TRLEI ka kaayaan aslina dina taun 2017.

Pengambilalihan, anu ditipu “musuhan” ku pihak lawan, nyababkeun sababaraha pernyataan umum sareng gugatan.

Kahiji, TRAL, nu boga légal TRLEI, nu owns 99% tina operator of Okada Tasikmalaya kasino Resort, nyandak masalah ka pangadilan ku filing mosi pikeun klarifikasi tina lampah grup Okada. TRAL ogé parantos ngaluarkeun piwuruk umum, anu ngajelaskeun yén sadaya operasi bisnis anu dilaksanakeun ku grup Okada atas nama TRLEI bakal dianggap teu sah.

UEC ogé kalibet dina ngadesek Mahkamah Agung pikeun ngabalikeun tatanan status quo Ante.

Pamustunganana, PAGCOR aub sarta maréntahkeun grup Okada balik enggon kasino ka dewan rightful direksi.

#Pangadilan #nampik #banding #Okada #ngalawan #PAGCOR

Pamaén Sosial Meunangkeun Pertempuran, Henteu Perang Ngalawan Meta, Google sareng Apple

Sumber Gambar: Shutterstock.com

Pamaén kasino sosial jengkel sabab yakin yén raksasa téknologi sapertos Apple, Google, sareng Meta kedah ngalakukeun langkung seueur pikeun nyegah aplikasi kasino sareng kaulinan anu curang muncul dina platformna. Tilu defendants geus jadi jauh pamadegan yén maranéhna teu nanggungjawaban kanggo sagala ngarugikeun inflicted ngaliwatan kaulinan sosial dina salah sahiji saluran maranéhna, bari defendants geus reposted yén éta téh pamustunganana pakasaban platform téhnologi pikeun mastikeun yén pihak curang teu katampa dina munggaran. tempat.. tempatna.

Pamaén Kasino Sosial Keukeuh Pausahaan Tech salah

Ayeuna, Kacamatan Kalér California babagi pamadegan sawaréh dina ni’mat pamaké kasino sosial. Hakim Edward J. Davila boga pamadegan yén “pikiran wajar bisa jadi béda ngeunaan hasil tina pasualan”. Pamaén kasino sosial henteu nyerah sabab nyatakeun yén judi ilegal parantos ngalobaan nganggo platform perusahaan anu disebatkeun di luhur.

Gugatan datang sareng keluhan anu béda, kalebet pengayaan anu teu adil, karugian judi, sareng seueur deui. Hakim Davis sanaos henteu acan nawiskeun kameunangan anu pasti. Gantina, anjeunna ngécéskeun yén éta ayeuna nepi ka pihak séjén pikeun nangtukeun saluareun ragu naon anu jawab kabiasaan ilegal.

Hakim Davila ogé ngadukung téori tanggung jawab dua penggugat dimana aranjeunna nyatakeun yén perusahaan tanggung jawab kana paripolah sorangan – sanés paripolah pamekar kaulinan. Tapi, Hakim Davila teu satuju sareng dua téori sanés anu diajukeun ku para penggugat anu nyatakeun yén platformna ngagaduhan fungsi “éditor” atanapi nanggung jawabna pikeun ngabagi data ageung.

Tapi kasusna ogé langkung ageung, sabab de facto narékahan pikeun nyiptakeun precedent dimana perusahaan tiasa dipasihan kekebalan pikeun hosting anu dituduhkeun aplikasi kasino sosial anu henteu sah. Éta sababna Hakim Davila langsung ngajukeun banding interlocutory. Kasus parantos ditunda bari Pangadilan Sirkuit Kasalapan mutuskeun naha bakal nampi sertifikasi.

#Pamaén #Sosial #Meunangkeun #Pertempuran #Henteu #Perang #Ngalawan #Meta #Google #sareng #Apple

Pennsylvanians Against Gaming Expansion nyauran tindakan ngalawan “game of skill”

Pennsylvanians Ngalawan ékspansi kaulinan sakali deui urging lawmakers di Keystone State pikeun neangan hiji jurus tougher dina “kaulinan skill”, nu geus menyakiti APBN. Numutkeun organisasi, citing data ti Pennsylvania lotre, kaulinan sapertos geus ngarugikeun Pennsylvania lotre hiji diobral awal $ 650 juta.

Langkung Aksi Dibutuhkeun, Pangjurung PAGE

Pulisi Propinsi Pennsylvania, Jaksa Agung, sarta kaayaan judi regulator geus sagala ngadéklarasikeun kaulinan sapertos skill ilegal, Tapi aranjeunna tetep aya di Pennsylvania. Dina siaran pers, organisasi ceuk nu unregulated judi menyakiti revenues pajeg kaayaan jeung produk judi dilisensikeun. Pernyataan organisasi nyaéta kieu:

Dina laporan di handap ieu, kami nunjukkeun analisa lengkep anu ngira-ngira langkung ti $ 650 juta dina penjualan awal Pennsylvania Lottery leungit kusabab mesin Game of Skill anu teu diatur di Pasamakmuran.

KACA

Dina sajarahna, Pennsylvanians Ngalawan judi ékspansi ngaklaim yén $ 14,9 miliar direalisasikeun dina jualan kartu scratch Keystone Propinsi antara Oktober 2017 jeung Maret 2022 bisa jadi loba nu leuwih luhur – 4,4% leuwih luhur, kanyataanna, siaran pers nambahan. Ieu tiasa narjamahkeun kana $ 200 juta langkung seueur pikeun Pennsylvania sareng usaha lokal, terus organisasi.

Mesin skill geus proliferating saprak 2017, nyebutkeun pernyataan pencét organisasi urang. Aya kanaékan 17-fold dina jumlah anu disebut “mesin skill”, catetan PAGE. Juru bicara organisasi Pete Shelly:

Analisis ieu kedah janten lampu beureum kedip-kedip pikeun MPs. Geus waktuna, sakali jeung sakabeh, tighten hukum nagara jeung mareuman mesin ieu.

juru carios organisasi Pete Shelly

Pamilik Nolak Larang sareng Larang

Shelly ceuk anggota DPRD kudu datangna babarengan jeung nyieun kerangka pangaturan anu bakal masihan otoritas relevan kakuatan taya pikeun meta ngalawan violators. Anjeunna boga pamadegan yén mesin teu nyieun hiji Penny di pajeg kaulinan, anjeunna catetan jeung nambahan yén maranéhna ogé numbu ka incidence kajahatan luhur di wewengkon mana aranjeunna lokasina.

Parahna, aranjeunna ngiringan pendapatan tina sagala rupa program nagara, sapertos anu dialokasikeun ka warga senior, saur Shelly. Masalah maén terampil di Pennsylvania terus. Nu boga mesin ieu pamadegan yén maranéhanana éta hijina alesan maranéhna bisa tetep dina bisnis. Mesin ieu biasana dipasang di toko genah, bar, atanapi VFW.

#Pennsylvanians #Gaming #Expansion #nyauran #tindakan #ngalawan #game #skill