Home » Posts tagged 'Ngajarkeun'

Tag Archives: Ngajarkeun

Pandémik Ngajarkeun AC Kasino Sababaraha Palajaran

Salila 25th Basisir Wétan kaulinan Kongréslumangsung 21 – 23 Séptémber2022 di Hard Rock Hotel & kasino – Atlantik KotaSeueur eksekutif ti perusahaan ageung dina séktor judi nyatakeun yén aranjeunna parantos diajar seueur pelajaran tina pandémik COVID-19.

Turunkeun Gaji Kasino sareng Panghasilan Kusabab COVID 19

Pandemik maksa kalolobaan casinos AS nutup sababaraha bulan, nyababkeun turunna panghasilan, gaji sareng panghasilan. Nanging, matikan paksa sareng pamulihan kalayan syarat kaséhatan sareng kasalametan anu ketat ieu ngajarkeun séktor judi pelajaran anu penting pisan, anu bakal diterapkeun bahkan saatos pandémik COVID-19.

Jim Allenpupuhu Hard Rock Internasionalcommented yén alatan situasi COVID-19, nu establishments judi junun miceun hal tina kasino, nu sémah maranéhanana nyandak for teu dibales, contona, buffets.

konferensi lumangsung dina Hard Rock Hotel & kasino di Atlantik Kota, nu masih nawarkeun buffets. Sanajan kitu, Allen nanya ka dirina lamun sémah bener diperlukeun Tambaksari a. Sababaraha casinos di Hard Rock Hotel & kasino boga Tambaksari a, bari batur henteu.

Tambaksari tetep Ditutup sanggeus kasino ulang lawang

David Cordisheksekutif sejen, anu mingpin Perusahaan Cordish, Nyebutkeun yén salila panutupanana tina casinos parusahaan di Pennsylvania, Florida sarta Maryland, Cordish Company boga kasempetan pikeun ngatur deui tur tighten bisnis. Saatos kasino dibuka sanggeus ditutup keur sababaraha bulan, parasmanan maranéhanana tetep katutup. Aranjeunna ngaronjatkeun ukuran kaséhatan sarta kaamanan di casinos, kayaning ngawanohkeun halangan antara posisi pamaén ‘dina méja kaulinan, sarta hand sanitizer, antara séjén. Cordish ditambahkeun yén ukuran ieu dibayar deui generously nalika kasino dibuka. Bisnis kaulinan boomed sanggeus jalma bosen ditutup deui kana casinos.

Eric Hausler, lulugu perwira eksekutif of Greenwood Racing, ngomong yén Parx kasino di Pennsylvania kungsi réstoran, nu dibuka poean pikeun dahar beurang saméméh pandém, tapi pernah ngumpulkeun waragad signifikan. Nalika kasino dibuka deui saatos ditutup kusabab COVID-19, réstoran tetep ditutup sareng teu aya anu naroskeun.

Jeff Gural, boga dua casinos racetrack di upstate New York, dibagikeun pangalaman sarupa dina konferensi. Cenah maranéhna boga tempat sandwich Subway, nu ieu engké robah jadi tempat pizza, tapi teu di antarana digawé. Gural nambihan yén anjeunna diajar tina pandémik yén teu aya gunana ngaluarkeun artos seueur dina papan reklame, iklan siaran sareng hadiah mobil, sabab henteu nyumponan harepan.

Kurangna PRT

The housekeeping poéan kamar hotél kasino mangrupa masalah sejen pandemi geus dijieun. Dina Juni, union kasino utama Filed keluhan saméméh Nagara New Jersey alleging opat casinos gagal pikeun ngabersihan kamar hotél tamu dina dasar poean sakumaha diperlukeun ku hukum. Perwakilan ti industri silaturahmi ngoméntaran yén kurangna pagawé rumah tangga anu cekap sareng panolakan tamu pikeun ngijinkeun staf beberesih di kamar salami tetep nyababkeun kagagalan nyumponan standar housekeeping sapopoé di seueur resorts AS.

Kaayaan COVID-19 ogé nyababkeun gaji anu langkung alit. industri judi geus bajoang pikeun narik pagawe anyar jeung nahan nu geus aya. Dikabarkan, Hard Rock spent ampir $100 juta nawarkeun naek gaji ka 10.000 pagawe tanpa tip di AS. Éntitas sanésna ogé nawiskeun naékna, sapertos Foxwoods, anu naékkeun upah minimum per jam tina $ 10,50 ka $ 14,50.

Sanajan sagala reorganisasi sarta inovasi, casinos di Atlantik Kota teu balik ka tingkat bisnis maranéhanana saméméh pandémik COVID-19.

#Pandémik #Ngajarkeun #Kasino #Sababaraha #Palajaran