Home » Posts tagged 'ngajalankeun'

Tag Archives: ngajalankeun

Stakelogic ngajalankeun eusi kalawan Napoleon Olahraga & kasino

Stakelogic geus dibuka eusi na produk kalawan Napoleon Olahraga & kasinomerek kaulinan online populér di Bélgia dipiboga ku Grup Superbet. Website éta ayeuna bakal nampilkeun pilihan dadu sareng kaulinan slot anu dikembangkeun ku Stakelogic sareng netepkeun diri salaku judul favorit pamaén anu dihargaan.

Stakelogic duplikat eusi hébat di Bélgia

Partnership bakal empower Napoleon Olahraga & kasino sareng ngabantosan perusahaan gaduh aksés kana kontén anu meunang pangajén anu bakal ningkatkeun kasempetan ingetan sareng papacangan operator sorangan dina jangka panjang. Sababaraha kaulinan diulas salaku bagian tina portopolio pamawa pindah ka hareup dumasar kana Ujang SuperMega Ujang Superjeung Megaway Stakelogicsakabéh nu mékanika nu nangtukeun sakabéh kotak kaulinan disadiakeun ku Stakelogic.

Pamaén bakal ngarasakeun pilihan populér, kayaning Megaways Expendable jeung El Cowboy Megaways. Ngomentaran kasempetan kemitraan ieu, manajer penjualan Stakelogic Neil Tanti ceuk nu parusahaan pisan pleased kalawan ngembangkeun sarta ngabagéakeun kasempetan rék dilegakeun jangkauan parusahaan jeung banding kalawan BENELUX Palanggan, base pamuter, sarta operator. Tanti negeskeun yén perusahaan parantos nampi hasil anu saé:

Kami parantos ningali kasuksésan hébat di Bélgia sareng judul kaulinan slot anu paling populér, ogé kaulinan craps anu ogé kalebet dina deal Napoleonic, janten kuring yakin yén pamaén di Napoleon ogé bakal aub sareng aranjeunna.

manajer jualan stakelogic Neil Tanti

Napoleon Olahraga & kasino jeung manajer eusi kaulinan Melissa Deboelpaep duanana bungah ngeunaan kasempetan jeung eusi anyar ditambahkeun kana website. The Stakelogic game suite mangrupa hambalan penting maju pikeun parusahaan, Deboelpaep assures. manajer negeskeun yén Napoleon komitmen ka nyadiakeun pamaén kalawan kurban eusi paling pikabitaeun tur berharga.

“Pamaén kami parantos mendakan jalan nalika peluncuran lemes, kami ningali anu saé pisan,” saur anjeunna. Salian ti kaulinan anu parantos diulas ku pamekar, Stakelogic ngaharepkeun nambihan langkung seueur judul sacara rutin dina usaha pikeun nguatkeun ayana sorangan. Stakelogic parantos ngalegaan jangkauan eusi jeung portopolio gancang.

Anyar-anyar ieu, perusahaan negeskeun yén aranjeunna ngaluncurkeun sareng MrQ pikeun pasar Inggris. Stakelogic ogé ngenalkeun acara kaulinan langsung di Walanda awal bulan ieu dina partnership groundbreaking anu sanés. Panawaran Stakelogic boro fokus kana hiji aspék pangalaman iGaming, tinimbang nyoba nawiskeun tempoan holistik. Stakelogic geus tumuwuh gancang sakuliah dewan jeung néangan breakthroughs kana Éropa, Amérika Latin, pasar Afrika jeung Amérika Kalér jeung markisa sarua jeung tekad.

#Stakelogic #ngajalankeun #eusi #kalawan #Napoleon #Olahraga #kasino

Agen Junket ngungkabkeun Anjeunna Ngajalankeun Sistem Tohan Sisi di Kamar VIP Suncity

Sidang ngalibetkeun operator junket Makau Suncity terus kalawan wahyu anyar ngeunaan prakték tohan samping. Cheong Chi Kin, anu deukeut jeung urut CEO Suncity Grup, Alvin Chau, ngaku geus nyetél sistem pikeun transaksi tohan samping.

21 Terdakwa, Kaasup Alvin Chau, Bales Sateuacan Sidang Makau

The 21 defendants sapanjang kalawan pangadeg Suncity Grup sarta urut CEO Alvin Chau geus dibawa ka sidang dina biaya ngalibetkeun operasi judi ilegal, laundering duit, panipuan jeung nyinggung séjén. Cheong Chi Kin, tilas pemegang saham Suncity Group sareng babaturan caket Alvin Chau, ogé diantarana.

Saatos pamariksaan éksténsif, agén junket Cheong tungtungna ngaku yén anjeunna ngatur tawaran alungan samping di kamar VIP Suncity Group di Makau ngalangkungan dua perusahaan anu diurus.

tohan samping, nu ogé mindeng disebut sahandapeun tohan méja, mangrupakeun prakték nu chip disimpen dina tabél ngagambarkeun ukur bagian leutik tina total alungan yén pamaén sarta kasino geus verbal sapuk. Biasana haram sareng dilakukeun pikeun nyegah mayar pajeg sareng biaya.

Cheong dibantuan ku tilas kapala IT Suncity Group Ali Celestino, anu ngabantosan anjeunna dina ngembangkeun sareng nyetél sistem anu disebut Opsman.

Sanajan kitu, sistem sorangan dijieun ku hiji pausahaan IT lokasina di daratan Cina sarta dijieun nurutkeun parentah Cheong na Celestino.

Sistem Opsman diideuan ku sistem Suncity Grup ngajalankeun internal di enggon parusahaan Makau disebut SunPeople, nu mantuan staf Suncity saling komunikasi.

Celestino nyatakeun yén anjeunna ngan ukur ngabantosan Cheong ngalangkungan komunikasi sareng perusahaan IT sareng saatos sistemna siap, anjeunna henteu deui aub.

Cheong ogé ngécéskeun yén anjeunna ngan ukur ngalakukeun bisnis salaku agén junket anu mawa palanggan anu beunghar ka kamar VIP Suncity Group. Anjeunna nyorot yén dua perusahaan anu dikelompokeun salaku taruhan samping mangrupikeun éntitas anu misah sareng teu aya hubunganana sareng Suncity Group.

Samping tohan Prakték Pamaréntah Makau $ 1BN

percobaan Suncity Grup geus ngungkabkeun yén bets samping anu nyebar di Makau leuwih ti 200 kamar VIP.

Numutkeun perkiraan, pikeun période 2013 ka 2021, nalika Chau tungtungna ditahan, operasi sapertos ngarugikeun Pamaréntah SAR Makau hiji diperkirakeun $ 1 milyar dina revenues pajeg, bari nyata ngaronjatkeun kauntungan pikeun kasino jeung operator junket.

Skandal Suncity jeung pangadilan saterusna hukum nyababkeun hiji crackdown masif on junkets ti otoritas Makau. Hasilna, kamar VIP di casinos Makau praktis ditutup, operasi junket parah diwatesan sarta konsési kasino disingget tina 20 jeung 10 taun, diantara ukuran séjén.

#Agen #Junket #ngungkabkeun #Anjeunna #Ngajalankeun #Sistem #Tohan #Sisi #Kamar #VIP #Suncity

OnAir Hiburan pikeun ngajalankeun Eclipse Blackjack dina Oktober

Sumber Gambar: OnAir Entertainment

OnAir Hiburanpanyadia ngarah tina eusi kasino live canggih, dibuka Eclipse Blackjacktambahan anyar thrilling kana antrian blackjack nu teu boga wates tabel sarta nyokot pemirsa kana ultra-lemes, studio live nu geus jadi gaya signature OnAir urang.

Kaulinan Blackjack Anyar OnAir Éta Sadayana Anu Anjeun Harepkeun

Eclipse Blackjack bakal sadia dina 11 Oktober, Sarta eta bakal ngawangun kana kasuksésan iterations Palasik saméméhna kaulinan ieu dikembangkeun ku OnAir. Kaulinan bakal hosted ku dealers kasino live sarta bakal Fitur jumlah taya korsi.

Eclipse Blackjack ogé bakal nampilkeun pilihan alungan samping pikeun nambihan langkung rempah pikeun kaulinan. bets samping bisa ngajalankeun dina kombinasi kalayan bets utama, parusahaan informed dina siaran pers resmi. Aya loba milih ti. aya Untung Untung, gertak Blackjack, Royal Jacks, Pasangan sampurna, jeung 21+3 pilihan samping milih ti.

Pikeun ngaronjatkeun orientasi pamuter sakabéh jeung pangalaman, OnAir ngamungkinkeun pikeun gancang milih pilihan “tempat sadayana samping bet” na luncat katuhu kana aksi kalawan sababaraha pilihan sakaligus. Commenting on release hareup, manajer ngembangkeun bisnis parusahaan Nare Grigoryan sebutkeun ieu:

Kami terus-terusan milarian ningkatkeun pangalaman pamuter, sareng Eclipse Blackjack mangrupikeun conto sanés dimana produk bakal ngaleuwihan ekspektasi anjeun.

manajer ngembangkeun bisnis OnAir Hiburan Nare Grigoryan

Grigoryan muji usaha hébat nu geus nempatkeun kana mastikeun yén tim OnAir Hiburan junun nyieun produk anyar ieu. Eclipse Blackjack mangrupakeun tuluyan tina pengumuman saméméhna nampilkeun sababaraha kaulinan kasino live mungkin ku panyadia nu.

Pausahaan ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun dua studio live khusus anyar di Romania sareng Georgia, sareng éta parantos dua kali Denmark jeung Walanda pasar kaulinan, ngamekarkeun pangalaman unik tur ngaropéa pikeun kaperluan wewengkon husus.

#OnAir #Hiburan #pikeun #ngajalankeun #Eclipse #Blackjack #dina #Oktober

Hacksaw kaulinan ngajalankeun eusi kasino kalawan Superbet Ro

Sumber gambar: Hacksaw Kaulinan

Kaulinan Hacksaw jeung Romania Superbet geus nandatanganan partnership eusi anyar nu bakal ningali Hacksaw Kaulinan ngenalkeun portopolio kaulinan na kalawan operator pikeun pasar Éropa Wétan. partnership bakal nampilkeun bets mimiti kaulinan kasino bisa terpadu ku tungtung September, kaasup pilihan favorit pamaén populér kayaning Bom Joker jeung Hayang Paeh.

bets munggaran kaulinan anjog di Superbet Ro

Langkung seueur kaulinan bakal nuturkeun sapanjang sésana taun. CCO hacksaw kaulinan Gabrielle Béntang ngabagéakeun kasempetan ieu sareng nyarios yén merek éta bungah pikeun mawa tawaran eusina ka pasar Romania sareng Superbet Ro. Star ditambahkeun:

Acan prestasi sejen, ngembang di pasar diatur dina wewengkon Romania. Kami ngarepkeun pamaén anyar urang bakal resep kana portopolio kaulinan sareng kami ngarepkeun ngaleupaskeun langkung seueur kontén di hareup.

CCO hacksaw kaulinan Gabrielle Béntang

Warta ieu disambut kalayan sumanget anu sami ku tim Superbet Ro. Iklan kaulinan perusahaan, eusi sareng manajer kasino live Nicolas Yu ceuk parusahaan bungah a nambahkeun leuwih eusi motong-ujung ti pamekar luhur kawas Hacksaw Kaulinan. merek, ceuk Yu, kungsi ekspektasi tinggi tina eusi na kinerja sarta éta bungah nu boga kasempetan pikeun nambahkeun leuwih kaulinan slot.

“Dina nutup, tambahan hébat kana portopolio urang aya na urang miharep partnership ieu bakal mekar di pasar,” pungkas Yu. Warta anu saé ogé diapresiasi ku CEO Hacksaw Gaming Marcus Cordes anu ngomong yén kolaborasi ieu nandaan partnership milestone sejen pikeun parusahaan taun ieu. Bawa kaulinan brand ka pasar Romania mangrupa milestone penting.

Éropa Wétan janten langkung pikaresepeun pikeun Pausahaan iGaming

“Kami ngarepkeun ngalegaan operasi kami di pasar ieu dina sasih bulan sareng ngahijikeun pasar kami anu tos aya sareng kontén anu énggal sareng pikaresepeun.” Cordes ceuk. Saméméhna, Superbet Ro ditambahkeun eusi anyar ti BF Kaulinan na Evoplay. Pasar Éropa Wétan parantos ngembang pesat dina sababaraha bulan kapengker. Anyar-anyar ieu, Pragmatic Play negeskeun yén aranjeunna bakal muka studio live énggal di Bulgaria sareng bakal ngerjakeun langkung ti 2,000 urang sateuacan akhir taun 2023.

#Hacksaw #kaulinan #ngajalankeun #eusi #kasino #kalawan #Superbet

Wazdan ngajalankeun portopolio on Bulgaria iGaming Market

Wazdanhiji supplier iGaming inovatif, geus dibuka portopolio eusi pinuh na on Bulgarianyirian 20th yurisdiksi dimana perusahaan parantos nyayogikeun produkna. Peluncuran nampilkeun 14 kaulinan anu pang populerna di perusahaan anu parantos disertipikasi di nagara éta sareng ayeuna bakal sayogi di pasar, kalebet. 9 Singa, Buah Magic DELUXE, Larry nu Leprechaun, sizzling 777 DELUXE, sareng seueur deui.

Wazdan ngawanohkeun 14 Judul kana Pasar iGaming di Bulgaria

Operator mitra bakal ngagaduhan kasempetan pikeun negotiate deal individu sareng pasangan sareng Wazdan pikeun ngahijikeun judul anu disatujuan sareng sékrési anu bakal datang sakumaha anu dipikahoyong. Wazdan ogé bakal sumebar Kabébasan milih suite nu kasempetan sejen pikeun pamaén sarta operator ngarasa ngadeukeutan ka aksi.

Suite ieu dilengkepan “Laju volatilitasfitur anu ngamungkinkeun pamaén milih volatility tina kaulinan aranjeunna maén, mere aranjeunna kontrol leuwih pangalaman. Wazdan geus nyieun komitmen kuat di pasar munculna jeung munculna, jeung suppliers pindah ka yurisdiksi konci, kayaning Ontario di Kanada, Michigan di Amérika Serikat jeung Walanda.

Pasar Bulgaria ayeuna mangrupikeun titik éntri penting pikeun Wazdan sabab narékahan pikeun gancang ngalegaan jangkauan sareng pangaruh globalna. Commenting on partnership ieu, Wazdan CCO Andrzej Hyla ngabagéakeun peluncuran ieu sareng nyarios:

“Kami parantos ngalaman seueur kamekaran sareng moméntum taun ieu, tapi kami jauh tina sugema. Éntri ieu ka Bulgaria ngan ukur nandaan anu pang anyarna dina sababaraha rencana pertumbuhan anu pikaresepeun pikeun Wazdan.

Wazdan CCO Andrzej Hyla

Di Ontario, Wazdan diluncurkeun dina gawé bareng sareng merek SkillOnNet, ngajantenkeun produkna tiasa diaksés ku sababaraha merek, kalebet PlayOJO, anu mangrupikeun operator anu meunang pangajén sareng jangkauan global.

Bulgaria narik leuwih iGaming Heavyweights

Samentara éta, Bulgaria tetep fokus penting dina ékspansi wétan loba pausahaan. Baheula minggu ieu, pragmatis Play, supplier iGaming sejen, ngumumkeun yén éta bakal muka studio kasino live anyar di Bulgaria sarta pledged a nyieun leuwih ti 2.000 gaw dina ahir 2023. Anyar, Wazdan ngarilis “Slot Raya Hissing: Bison” . Bulan kamari, perusahaan ngaluncurkeun StarCasinò di Italia.

#Wazdan #ngajalankeun #portopolio #Bulgaria #iGaming #Market

Pragmatic Play ngajalankeun kalawan Aposta.la di Paraguay

Sumber Gambar: Pragmatic Play

Kaulinan pragmatis terus tumuwuh jangkauan sarta daya tarik kalawan audiences iGaming global ngaliwatan partnerships eusi karek dijieun kalawan murtad.la di Paraguay. Kolaborasi ieu bakal ningali pamekar esteemed ngaluncurkeun portopolio lengkep produk slot di nagara dimana éta bakal ngamimitian operasi kalayan bantosan platform Sysgaming.

Portopolio Produk lengkep Pragmatis anu bakal datang

Peluncuran ieu bakal kalebet sababaraha kaulinan slot anu dikembangkeun ku Pragmatic Play sareng pasti bakal ngahayangkeun pamirsa lokal. Aranjeunna bakal kalebet judul anu ditetepkeun sapertos Happy Hooves, Fortunes Oktober, Gates of Olympus, sareng seueur deui kaulinan anu dipilih.

Nyatana, Pragmatic Play bakal enggal-enggal nambihan sadayana Live Kasino kana panawaran, nampilkeun judul anu saé sapertos roulette sareng blackjack, tapi ogé ningkatkeun pangalaman ku ngenalkeun pilihan anu langkung berharga, sapertos. Amis Bonanza CandyLand jeung Mega kabayang. Pausahaan ogé ngarencanakeun katalog eusi olahraga virtual.

Ieu bakal masihan pamaén on Aposta.la 24/7 aksés ka renderings 3D unggulan acara olahraga jeung produk Liga hebat anu gancang jadi hit kalayan fans Pragmatis Play. Samentara éta, Pragmatic Play VP of Latin America operasi Victor Arias ngabagéakeun kasempetan ieu sareng nyarios yén kolaborasi ieu mangrupikeun léngkah anu penting pikeun perusahaan di Paraguay.

“Kami yakin yén pamaén bakal resep kana rupa-rupa kaulinan kualitas luhur kami,” tambah Arias. Warta ieu ogé disambut ku Mr Fernando Ribeiro ti Aposta.la, nu nyebutkeun:

Kami komitmen ka nyadiakeun pisan pangalusna dina hiburan kasino jeung urang ngalaksanakeun misi éta kalayan perjangjian ieu kalawan pragmatis Play.

Fernando Ribeiro ti Aposta.la

Ribeiro ngabagéakeun kasempetan pikeun neruskeun jeung tumuwuh portopolio ramatloka sarta nyieun kasempetan pikeun pamaén ku nambahkeun kaulinan leuwih berharga kana pilihan. Kalawan leuwih verticals datang, Ribeiro bungah ningali naon salajengna. Pragmatic Play aktip museurkeun kana ngalegaan panawaran sareng ngahasilkeun sajumlah judul anu konsisten dina sadaya vertikal anu aya.

#Pragmatic #Play #ngajalankeun #kalawan #Aposta.la #Paraguay

Perdana Mentri Kamboja ngajalankeun voli Anyar Ngalawan ilegal judi

Saatos rumor mecenghul yén Kamboja bakal rengat handap on casinos ilegal jeung kagiatan kriminal séjénna di sakuriling, hiji pesenan tungtungna sumping on Sabtu ditandatanganan ku perdana menteri nagara urang. Hun Sen. Paréntah dasarna ngingetkeun otoritas sareng pulisi pikeun pariksa pajabat anu tiasa kalibet atanapi gagal pikeun ngalakukeun dina nyanghareupan judi ilegal anu nyebar.

Kamboja Hayang Ningkatkeun Reputasi Globalna

Sen ngaréspon kana paningkatan laporan perdagangan manusa sareng sababaraha kasus dramatis anu janten headline sareng aktor global Kamboja dina lampu parah dina pamandangan internasional. Anyar, 56 pagawe Vietnam ninggalkeun kasino di Bavet dina dinten anu sami pesenan dikaluarkeun. Kasus ieu ngingetkeun kacilakaan anu anyar sareng wates nalika 40 pagawé ngojay balik ka bumi ngalangkungan wates cai anu dibagi ku Kamboja sareng Vietnam.

judi ilegal geus jadi perhatian tumuwuh, undermining pangabisa Kamboja pikeun capitalize dina salah sahiji andalan na – pariwisata. Mimitina, ngan pagawé anu hariwang, tapi ku nagara anu dikenal pikeun naékna perdagangan manusa, wisatawan anu beunghar milih tujuan anu sanés anu langkung aman. Pikeun mastikeun yén wisatawan jegud mimiti mulang, Kamboja perlu tackle judi ilegal jeung eksploitasi manusa lumangsung dina situs. Sen nambahan:

Kuring teu boga mamang ngeunaan PHK tina gubernur propinsi-ibukota, gubernur distrik, Khans, munisipalitas, atawa tingkat aparat kapulisian kapanggih teu tanggung jawab.

Perdana Mentri Kamboja Hun Sen

Sen parantos ngiringan anggota pamaréntahan sanésna, kalebet Menteri Dalam Negeri Sar Kheng, anu nuju damel rencana cetak biru. Anjeunna ogé damel pikeun ngabéréskeun kajadian anu kajantenan di Bavet dimana 56 padamel Vietnam ngungsi kusabab “pertentangan padamelan.”

Sababaraha Crackdown dina sabtu minggu

Otoritas ogé disapu sakuliah Sihanoukville Sabtu, hasilna ditahan 400 pagawe disangka kalibet dina ngajalankeun hiji operasi judi online ilegal pikeun parusahaan katelah Boeng Chheng International Hiburan Co., Ltd.

Conto kasus dimana online ilegal judi tumuwuh gancang. Ieu sabagéan ageung kusabab Kamboja lirén ngaluarkeun lisénsi dina taun 2019 ka kasino online tapi gagal leres-leres ngabéréskeun masalah anu langkung ageung – bagean judi anu haram sareng teu diatur.

#Perdana #Mentri #Kamboja #ngajalankeun #voli #Anyar #Ngalawan #ilegal #judi

PlayStar ngajalankeun di New Jersey Powered by kaulinan Inovasi Grup

Platform iGaming anu meunang pangajén sareng panyadia solusi buku olahraga, Kaulinan Inovasi Grup (GiG), ngumumkeun yén kasino online PlayStar ayeuna cicing di New Jersey.

Powered by GiG, PlayStar ngajalankeun di New Jersey

GiG Powered kasino online ngagabung laut kasino Resort pikeun ngamankeun aksés ka pasar diatur di nagara. Ayeuna, PlayStar bakal ngamangpaatkeun GiG’s platform-unggul pangajén dina kombinasi jeung manehna nawaran produk unik tumuwuh salajengna di New Jersey. pasar judi diatur dina Nagara Taman terus mekar. Numutkeun data dikaluarkeun ku Divisi penegak kaulinan New Jersey (DGE), régulator nagara, pendapatan kaulinan bulan kamari ningkat ku 31% dibandingkeun sareng période anu sami dina 2021.

Ieu ngan dinten mimiti, tapi urang ningali jumlah badag sarta yakin urang bisa ngawangun eta nalika urang ningkatkeun di New Jersey.

Per Hellberg, CEO di PlayStar

CEO Playstar, Per Hellbergwangsit yén peluncuran di New Jersey nandaan hiji milestone penting pikeun pausahaan. Numutkeun CEO PlayStar, perusahaan ayeuna bakal ngungkit produkna sareng platform kuat GiG pikeun tumbuh langkung jauh. Hellberg nyarios yén nalika éntri ieu ngan ukur awal, perusahaan parantos ningali paningkatan paménta. Kasimpulanana, anjeunna ngaramal pertumbuhan salajengna di New Jersey pikeun PlayStar.

Platform GiG Ngaktifkeun Operator Tumuwuh

Richard Brown, CEO GiG, ditambahkeun yén parusahaan geus impressed saprak mimiti kolaborasi na kalawan PlayStar. Anjeunna ngécéskeun yén PlayStar boga tim dedicated ngalaman sarta yén parusahaan boga visi produk pisan kuat. Brown nyarios yén GiG resep ningali platform na maénkeun peran anu penting dina peluncuran PlayStar di New Jersey. Panungtungan tapi teu saeutik, CEO GiG nyarios yén kolaborasi anyar bakal mawa mangpaat pikeun duanana perusahaan.

Kami pleased yén téhnologi kami geus maénkeun peran sentral dina peluncuran New Jersey, sarta bisa reueus yén, sakumaha PlayStar ngadegkeun sorangan salaku brand iGaming kuat tur inovatif di AS, kasuksésan partnership urang salajengna bakal demonstrate sarta ngajalankeun kami. ambisi janten mitra platform pilihan pikeun operator dina pasar diatur.

Richard Brown, CEO di GiG

GiG ngungkabkeun yén platformna “diwangun dina téknologi lincah sareng lincah” anu salajengna didorong ku pangalaman anu penting dina industri. Naon deui, platform ngamungkinkeun operator tumuwuh éksponénsial di sagala rupa yurisdiksi diatur di sakuliah dunya.

Salian peluncuran PlayStar di New Jersey, GiG nembe ngumumkeun yén éta parantos dibéré otorisasi di Pennsylvania. Perusahaan nyarios Rebo yén éta nampi otorisasi samentawis ti regulator judi kaayaan urang, éta Pennsylvania kaulinan Board Control.

#PlayStar #ngajalankeun #Jersey #Powered #kaulinan #Inovasi #Grup

Stakelogic na Unibet ngajalankeun Live Game Tembongkeun di Walanda

Stakelogic geus dimekarkeun ayana di Walanda ngaliwatan judul acara kaulinan live anyar. “Runner8Runner“mangrupa usaha babarengan antara Live Stakelogic jeung Unibet jeung kaulinan dumasar kana Runner6Runner, hiji slot online dikembangkeun ku Stakelogic.

Runner8Runner Bakal Nyadiakeun Pangalaman Unik Pikeun Pamaén Walanda

Bari ngobrol ngeunaan release anyar, CEO Stakelogic Live, Stephan van den Oetelaar, Nyebutkeun yén Runner8Runner mangrupakeun pintonan kaulinan live hebat anu ngawangun dina popularitas Palasik liang . Hatur nuhun kana kanyataan éta, judul éta tiasa masihan pangalaman anu unik pikeun pamaén Walanda.

Anjeunna nambahan yén éta seru ngaluncurkeun Runner8Runner sareng Unibet sareng nguatkeun hubungan sareng operator.

Pimpinan eusi ekslusif Unibet, Pierluigi Rinaldi, nyatakeun yén Stakelogic Live mangrupikeun mitra penting pikeun operator di pasar Walanda. Rinaldi ngaku kanyataan yén kalayan bantosan Stakelogic Live, Unibet tiasa “muncul salaku merek judi pilihan” pikeun peminat kaulinan kasino online sareng khususna pendukung kaulinan langsung.

Runner8Runner nampilkeun host Walanda Money Wheel sareng latar tukang mesin buah. Nalika tilu atawa leuwih lambang inten darat on payline nu, fitur Super stake diaktipkeun.

Kalawan fitur Super stake, pamaén bisa nempatkeun bets samping nu ganda patok maranéhanana. Ku kituna, hiji fitur tambahan, nu méré payout tinggi sakali dina unggal 35 spins dipicu. Dina basa sejen, fitur Super stake ngaronjatkeun Chances pamaén meunang hadiah badag.

Stakelogic Live sareng Unibet ngaluncurkeun Studio Branded di Walanda

Peluncuran Runner8Runner mangrupikeun pamekaran panganyarna dina naon anu ayeuna kajantenan janten hubungan anu suksés antara Stakelogic sareng Unibet.

Dina awal Agustus, dua sisi nandatanganan perjanjian pikeun ngaluncurkeun studio kaulinan langsung. Studio branded Stakelogic Live nampilkeun mikropon canggih, téknologi siaran sareng kaméra, sadayana dirancang pikeun masihan pangalaman unik pikeun pamaén Walanda.

Salian ti judul kasino live anu dipidangkeun di studio, Unibet ogé ngagaduhan seueur produk ti perusahaan induk Stakelogic Live, Stakelogic. Sababaraha produk anu diulas kalebet Rambo, Flappers, Great Wars, Fruit Spinner, Valley of Secrets, Legend Rising, Double Gem, sareng King Bam Bam.

Diréktur casinos sarta kaulinan di Kindred Grup, boga Unibet, David Roberston, nyatakeun dina waktos anu casinos hirup junun ngahasilkeun “traction signifikan kalawan pamaén di Walanda” jeung ieu naha launching studio branded Stakelogic Live éta logis. léngkah pikeun Unibet.

Oetelaar nyatakeun yén partnership dimekarkeun éta hiji hambalan logis maju antara dua kaulinan Stakelogic baku anu dipigawé kacida alusna.

#Stakelogic #Unibet #ngajalankeun #Live #Game #Tembongkeun #Walanda

Makau ngajalankeun minimum anyar kasino bangbarung panghasilan

Pamarentah Makau geus ngumumkeun bangbarung anyar pikeun sharing minimum nu operator kasino di wewengkon kudu ngahontal ku 2023. bangbarung disetel ka MOP $ 45,6 milyar ($ 564 juta) sareng ieu sami sareng tingkat 2022. Jumlah anu dipilih dianggap cukup gampang dihontal sareng dipilih minangka sarana pikeun masihan relief dina konteks larangan anu ketat anu dilaksanakeun salami pandémik sareng parobahan pangaturan.

Kasino anu bakal kéngingkeun sahenteuna MOP $ 7 juta (US $ 870,000) per méja

Sarat anyar nyatakeun ambang panghasilan minimum tina MOP $ 7 juta (AS $ 870.000) per kaulinan méja. The bangbarung pikeun hiji mesin kaulinan geus disetel ka Rp 300.000 ($37.112).

Dina waktu nu sarua, eta geus mutuskeun yén operator kasino di wewengkon bakal tiasa beroperasi nepi ka 6.000 méja sakaligusjeung saloba 12.000 mesin di 2023. Ieu nandaan kahiji waktos pamaréntah geus diatur wates formal dina jumlah pasti tabel sarta panghasilan pakait minimum keur operator. Tujuan utami nyaéta pikeun nguatkeun kontrol operator di daérah éta.

Ayeuna, pausahaan kasino tunduk kana a 40% pajeg, nu mangrupa salah sahiji ongkos pajeg pangluhurna pangeusina. Kasalempang tumuwuh ngeunaan kanyataan yén lamun tingkat bangbarung minimum diatur teuing tinggi, operator bakal kapaksa nutupan shortfall ka pajabat, salaku hasil tina hukum judi anyar diliwatan dina Juni.

Panghasilan Kaulinan Kasar Makau Turun 38%

Dina waktu nu sarua, panghasilan kotor kaulinan Makau urang turun 38% dina 2022, ngahontal MOP $ 54 milyar ($6,68 milyar). Angka éta nunjukkeun turunna 80% dibandingkeun tingkat anu kacatet sateuacan mimiti pandém.

Makau ayeuna gaduh genep operator anu dilisensikeun, sareng Wynn Macau, Sands China, MG China, sareng Galaxy Entertainment dina daptar. Nanging, sadaya genep ijin bakal dugi ka tanggal kadaluwarsa dina ahir taun 2022. Sadaya operator parantos nyatakeun minat pikeun kéngingkeun ijin anyar pikeun beroperasi di daérah éta. 14 Séptémber nyaéta dinten terakhir aranjeunna tiasa ngalebetkeun tawaran. The lisensi anyar bakal mawa pangaruh ti mimiti 2023. Dina ahir Juli, Makau ngumumkeun formasi panitia husus anu bakal assess sadayana bidders lisénsi.

#Makau #ngajalankeun #minimum #anyar #kasino #bangbarung #panghasilan