Home » Posts tagged 'Ngadagoan'

Tag Archives: Ngadagoan

The Star Samentara Ngeureunkeun Trading on ASX, Ngadagoan Laporan ILGA

Ieu Star Hiburan GrupPerusahaan resort terpadu terkemuka di Australia, ngeureunkeun dagang saham na di ASX (Bursa Saham Australia) teu lila saméméh sékrési laporan ti NSW bebas Likur kaulinan Otoritas (ILGA).

Sateuacanna Laporan ILGA, Star Ngeureunkeun Dagang di ASX

Dinten Senén, perusahaan naroskeun langsung ngeureunkeun dagang saham biasa dina ASX, dina aturan daptar 17.1. The Star nunjuk kaluar yén halt dagang sumping sanggeus laporan mecenghul dina média lokal ngeunaan eusi laporan upcoming nalungtik operasi The Star Sydney. Adam Bell SC tanggung jawab laporan éta dilaksanakeun dina kasino Control Act 1992.

Halt dagang ieu dipénta handap laporan média ngeunaan eusi laporan ahir on The Star Sydney review dilakukeun ku Mr. Adam Bell SC nurutkeun kana kasino Control Act 1992 (NSW).

Star Hiburan Grup

operator ngarah ngaku yén eta teu acan nampi salinan laporan. Laporan sorangan oge teu umum jeung diperkirakeun dirilis dina Séptémber 13, 2022. Numutkeun The Star, stoppages dagang “diperlukeun sabab lamun teu dagang jaminan bisa lumangsung dina pasar uninformed.”

Star nyuhunkeun yén lirén dagang tetep berlaku dugi ka waktos sékrési umum laporan anu disebatkeun di luhur sareng ngamimitian dagang Rebo 14 Séptémber 2022,

nambahkeun béntang

Investigation dibuka Ditengah Dugaan Laundering Duit

The Star nembé ngarilis hasil kauangan taun fiskal 2022. Teras, ahir bulan kamari, perusahaan ngalaporkeun hiji serelek di stock. Sanaos taun fiskal anu suksés 2022, The Star ngaku saham turun 0,86%.

Dina FY 2022, perusahaan parantos réngsé sababaraha parobihan tingkat eksekutif. Sanajan kitu, masalah pangbadagna nyaéta panalungtikan nu datang sanggeus dugaan pelanggaran anti pencucian uang sareng transaksi ilegal, diantara palanggaran lianna. Hasilna, The Star Sydney nyaeta didesek pikeun nerapkeun métode kontrol diperlukeun pikeun mastikeun patuh kalawan aturan. Dina waktos anu sami, éta henteu acan dikonfirmasi naha tempat éta bakal nahan lisénsina. A laporan diperkirakeun dileupaskeun minggu ieu dipikaresep bakal héd sababaraha lampu dina topik.

#Star #Samentara #Ngeureunkeun #Trading #ASX #Ngadagoan #Laporan #ILGA