Home » Posts tagged 'NetBet'

Tag Archives: NetBet

NetBet Pamaén Italia Mangpaat Ti Skywind Kaulinan

Tilu bulan kaliwat geus pisan sibuk keur eusi luhur jeung supplier sahiji pilihan iGaming inovatif Skywind. Sanggeus hirup kalawan ESC Online di Portugal, sirkus Netherland di Walanda, Lottomatica na Stoiximan di Italia, sarta asup ka Swiss jeung Swiss kasino , Grup dumasar dina 2012 geus nyieun hiji pengumuman anyar. Sababaraha kaulinan nu pang populerna bakal sadia pikeun pamaén Italia ngaliwatan hiji partnership penting jeung NetBet Italia. Kiwari dimungkinkeun mangrupakeun salah sahiji casinos online utama favored ku gamers Italia.

Leuwih taun, Skywind geus junun nyieun portopolio euyeub ngeunaan leuwih 200 liang video kacida acclaimed, babarengan jeung judul dealer hirup jeung hiji suite ekslusif pakakas Dursasana hosted on platform state-of-nu-seni na pikeun pangalaman pinuh. Ayeuna, sababaraha kaulinan hottest na rék némbongan di lobi tina kasino online NetBet Italia urang. Sababaraha judul anu paling diantisipasi nyaéta Buffalo Lighting, La Gallina D’oro (The Golden Hen), sareng Olympic Cash. Pamaén NetBet Italia dinten ieu tiasa ngaksés pilihan anu langkung seueur tina rébuan kaulinan serbaguna anu nyertakeun sadaya genre, téma sareng mékanika kaulinan, sareng acara olahraga sapopoé. Roster dibasajankeun kaulinan dealer live slick kalawan pinuh immersive balik-méja aksi pikeun judul slot video modern.

Manajer Humas NetBet Italia Claudia Georgevici ngungkabkeun kabagjaan pikeun ngabagéakeun Skywind ka dewan sareng tiasa masihan kaulinan anu pangsaéna pikeun pamaén anu satia. Georgevici ditambahkeun yén NetBet Italia bakal neruskeun kalawan rencana na pikeun ngawanohkeun konsumén ka “kaulinan kasino paling premium”, naha éta hartina nambahkeun judul roulette anyar pikeun lobi atawa ushering panyadia kaulinan populér séjén kana daptar mitra kacida reputable.

Fokus dina Ngajaga Reputasi Star

NetBet Italia ngarencanakeun pikeun ngajaga “reputasi stellar salaku salah sahiji casinos online paling dinamis” ku rutin ngarancang poéna anyar kalawan panyadia kaulinan anyar. Sabalikna, ieu bakal ngabantosan aranjeunna pikeun ngahijikeun deui database pamuter satia sareng pangalaman online pangsaéna. Grup dumasar taun 2008 anu mangrupikeun salah sahiji grup Italia munggaran anu dipasihan lisénsi ADM (Agénsi Adat istiadat sareng Monopoli) percaya yén pamaén Italia bakal resep kana sagala anu ditawarkeun Skywind.

Dinten, Skywing employs leuwih ti 600 jalma di salapan kantor sarta sadia dina 19 pasar diatur sakuliah dunya, kaasup Australia, Malta, UK, Siprus, Ukraina jeung Romania. Dina Méi, Livespins Livespins nandatanganan perjangjian partnership sarupa kalawan Skywind. Dina bulan Séptember, Ortiz Gaming nutup deal sareng NetBet, mawa sababaraha kaulinan anu pang populerna sapertos Ace Bonus sareng Triple Bonus langsung dina platform NetBet.

#NetBet #Pamaén #Italia #Mangpaat #Skywind #Kaulinan

Ortiz kaulinan pikeun suplai NetBet kalawan kaulinan

Operator IGaming NetBet geus strengthened kurban na kalawan ditambahan kaulinan dikembangkeun ku Ortiz kaulinan. Spesialis slot bingo sapuk pikeun masihan NetBet sababaraha judul anu pangsaéna, anu ayeuna sayogi dina platform operator.

NetBet Nambahkeun Judul Ortiz kana portopolio

Dumasar perjanjian, Ortiz Gaming ngadukung tawaran NetBet ngeunaan judul hit, sapertos Ace Bonus, Ace Mania sareng Triple Bonus. Kaulinan ayeuna sayogi dina situs wéb NetBet. Kasepakatan éta bakal ngabantosan operator pikeun ngabédakeun portopolio anu kuat nalika terus dilegakeun sacara internasional. Sumawona, éta bakal ngabantosan judul Ortiz Gaming ngahontal langkung seueur pamaén.

Ortiz mangrupikeun supplier anu terkenal sareng pangalaman langkung ti 20 taun. Studio empowers loba operator renowned sarta aggregators kalawan kaulinan kritis acclaimed na. Dina awal 2022, contona, studio gawé bareng sareng agrégator unggulan SkillOnNet dina kerjasama bersejarah anu dipuseurkeun di LATAM.

Claudia Georgevici, PR Manajer di NetBet, ceramah ngeunaan deal. Anjeunna sks Ortiz Gaming salaku pamekar hébat judul iGaming sarta nyebutkeun timnya bungah pikeun nambahkeun anjeunna kana tawaran online NetBet urang. Georgevici cenah yakin pamaén NetBet bakal ngarasakeun judul anyar. Manajer PR nambihkeun yén tim NetBet ngarepkeun ngupingkeun input ti pamaén na.

Georgevici tungtungna nyimpulkeun yén NetBet bakal nuturkeun judul Ortiz Gaming kalayan minat anu hébat sabab perusahaanna yakin yén aya masa depan anu cerah di payuneun supplier.

NetBet Terus Nguatkeun Posisina sareng Tawaran Utama

NetBet diadegkeun dina 2001 sarta saprak geus tumuwuh jadi salah sahiji operator iGaming ngarah. Nanging, perusahaan sadar yén tetep di luhur peryogi inovasi konstan. Kusabab ieu, tim NetBet salawasna nyobian ngahasilkeun nilai leuwih pikeun pamaén na ku tanda perjangjian jeung suppliers kasino online ngarah, aggregators jeung pausahaan téhnologi.

Salaku conto, dina bulan Juli, NetBet ngahiji sareng Evolution, merek unggulan dina séktor kasino live. Anu terakhir sapuk pikeun nyayogikeun NetBet sababaraha judul anu paling luhur, ngabantosan operator ngiringan para nasabahna di Italia.

NetBet nembe gawé bareng FeedConstruct, panyadia ngarah data olahraga sarta solusi data inovatif. Kasapukan éta ningali NetBet ngagabung sareng kulawarga mitra FeedConstruct, anu kalebet seueur operator anu terkenal. Hatur nuhun kana partnership ieu, NetBet bisa nguatkeun kurban na kalawan solusi Premier BetGuard urang nu ngamaksimalkeun kauntungan sarta ngaleutikan resiko. BetGuard mangrupikeun alat multi-faceted anu bakal ngabantosan NetBet ngatur operasi dagang na. Ogé bakal mantuan pikeun ngaidentipikasi kabiasaan kaulinan curiga nu bisa jadi patali jeung masalah judi atanapi laundering duit.

#Ortiz #kaulinan #pikeun #suplai #NetBet #kalawan #kaulinan