Home » Posts tagged 'Nasional'

Tag Archives: Nasional

Pulisi Nasional Filipina Fokus kana Dokuméntasi Pagawe POGO

Kaayaan industri judi rada goréng di Filipina, kalawan loba kasus nyulik, korupsi jeung tuduhan nyiksa kakawasaan. Sanajan kitu, Pulisi Nasional Filipina sigana waspada sarta gawé babarengan jeung sagala rupa instansi pamaréntah dina merangan Operator kaulinan lepas pantai Filipina mangrupa bukti yen aya kénéh fungsi konstruksi di nagara éta, sarta aya harepan pikeun perbaikan. Ieu peryogi sababaraha pengorbanan, sabab reformasi lengkep jarang lancar sareng teu aya masalah.

Pulisi Filipina merangan POGO

Pulisi Nasional Filipina (PNP) nyarios dinten Salasa yén tindakan keras pikeun Operator Kaulinan Luar Pesisir Filipina (POGO) sareng kagiatan ilegal na lumangsung, kalayan fokus beurat disimpen dina pagawé POGO sareng dokuméntasina – visa kadaluwarsa sareng / atanapi ijin kerja, sareng seueur pisan. kasus pagawe kakurangan dokuméntasi nu ngajadikeun crackdown a must. Kepala PNP Jenderal Rodolfo Azurin Jr. dicutat dina ramatloka pamaréntah Filipina sakumaha nyebutkeun

“Ku ayana dicabut, naon anu urang laksanakeun ka pagawe POGO anu teu boga dokuméntasi, overstayed, visa kadaluwarsa atawa ijin gawé, éta bakal langsung nyadiakeun nagara urang jeung iklim bisnis hadé sabab sababaraha sarat pikeun pagawe asing nyaéta idin anu teu hayang atawa disanghareupan. . sagala tuduhan kriminal di nagara maranéhanana, sarta yén maranéhna bakal diperlukeun pikeun ménta Idin Pulisi Nasional sarta idin NBI “ka Philippine News Agency.

Numutkeun siaran pers dina ramatloka pamaréntah, Biro Imigrasi (BI) jeung Filipina Hiburan sarta kaulinan Corporation (PAGCOR) ogé geus ngahubungi, dina usaha pikeun step up prosés investigative dina crackdown on POGO ieu. Dina kecap Azurin sorangan, jenis gawé babarengan ieu bakal ngaronjatkeun kapasitas inspeksi on-situs, nu boga tujuan pikeun pariksa naha hiji jalma luyu jeung hukum operasional lokal.

Reformasi anu Dibutuhkeun pisan

Tindakan keras ieu tiasa janten bagian tina rencana PNP pikeun ngarobih kawijakan ngeunaan asupna TKI ka POGO. Azurin ngajukeun banding Jumaah kamari, 16 Séptémber, nyatakeun yén:

Geus waktuna urang ngevaluasi deui, urang evaluasi deui kawijakan urang ngeunaan pagawe POGO asup ka nagara. Ieu sababna kami nyuhunkeun aranjeunna kedah dipasihan kabébasan pulisi nasional supados urang gaduh artos pikeun mariksa saha warga Cina ieu sareng dina waktos anu sami, kami mastikeun yén anu asup ka nagara éta sanés penjahat.

Kapala PNP, Gen. Rodolfo Azurin Jr.

Pemberian idin ieu sigana bakal ngalibatkeun nyiptakeun daptar pagawé POGO asing. Sadaya usaha ditujukeun pikeun mimiti ngirangan, tapi tungtungna – ngeureunkeun – kajahatan anu aya hubunganana sareng POGO, anu peryogi réformasi législatif tingkat luhur sareng masihan PNP kamampuan pikeun ngawasan sareng ngalaksanakeun hukum anu langkung saé.

Ngan sababaraha dinten kapengker, hasil tina kolaborasi jelas terstruktur sareng sasaran antara régulator Filipina PAGCOR, PNP, sareng Kamentrian Dalam Negeri sareng Pamaréntah Daérah janten jelas. Ieu serangan sejen on illegality dina industri kaulinan nagara urang jeung nyababkeun nyalametkeun leuwih saratus karyawan, handap panutupanana dua POGOs. Ngoméntaran kaayaan éta, kapala PAGCOR ogé ngingetkeun yén iklim industri anu peryogi pisan beberesih.

Malah leuwih pikahariwangeun pikeun industri kamungkinan ampir bisa dilawan sagemblengna Pareum online judi di Filipina nalika hukum anyar diwanohkeun kamari, ngaranna Anti-Online judi Act. E-sabong ogé sagemblengna dilarang, sahingga tohan on cockfighting online ilegal. Bari Anti Online judi Act teu acan resmi diliwatan, kaayaan kajahatan patali POGO pasti boga pangaruh sosial pisan ngaruksak, nu ieu tinimbangan utama pikeun ngalarang online judi di tempat munggaran.

#Pulisi #Nasional #Filipina #Fokus #kana #Dokuméntasi #Pagawe #POGO

PM Albania: Régulator Nasional Henteu Dibutuhkeun

Star Hiburan urang Kagagalan AML geus sparked panggero pikeun kreasi hiji régulator kasino nasional di Australia. Tapi, PM nagara nampik usulan ieu.

Star Hiburan dianggap teu cocog pikeun nyekel lisénsi NSW

Dina sababaraha bulan katukang, Star Entertainment Group parantos ditalungtik pikeun sagala rupa pelanggaran anti pencucian artos. Tétéla, kapamimpinan parusahaan ngahurungkeun panon buta kana panipuan anu lumangsung di lokasi Sydney.

Sajaba ti éta, parusahaan diwenangkeun Cina junket Suncity ngajalankeun hiji unlicensed judi den di lokasi Sydney Star sarta boga hubungan ka perwira kecerdasan asing bahaya. Hiji conto nyaéta Huang Xiangmo, anu nyimpen $ 1,3 milyar (USD) salami dalapan taun tanpa Star mariksa sumber panghasilanna. Analis yakin yén duit bisa geus dipaké dina suap.

Saatos panalungtikan, seueur eksekutif Star mundur tina jabatanana.

Numutkeun laporan lila-tunggu, papanggihan éta “shock jeung headwind” salaku Star henteu ngan ngalanggar aturan tapi ogé nyoba nyumputkeun kasalahan na afterward. Philip CrawfordKomisaris Présidén bebas kasino komisicatetan anu Star exudes kuat “kaadigungan institusional” na refuses demonstrate tingkat ditangtoskeun tina transparansi nepi ka poé ieu.

Pelanggaran Star Dibawa dina Banding ka Regulator Nasional

Hasilna, laporan Adam Bell SC urang kapanggih Star pantes nyekel hiji lisénsi kasino di New South Wales. Ieu hartosna perusahaan ayeuna gaduh dua minggu pikeun ngaréspon. Star meureun kudu mayar denda nepi ka $67 juta (dirobah jadi USD) komo bisa leungit lisénsi na.

Saatos kaputusan Bell, seueur aktivis anti judi nyebat panyelidikan nasional dina sektor judi sacara gembleng. Dumasarkeun kana Andrew Wilkie, hiji MP bebas, hasil laporan Bell urang teu héran. Anjeunna sareng seueur kampanye sanésna nyauran nyiptakeun régulator nasional anu bakal ngatur séktor éta.

Sanajan nelepon, Anthony Albania, PM Australia, nyarios yén régulator nasional henteu aya dina daptar prioritas pamaréntah. Nurutkeun manéhna, régulasi sanggeus régulasi teu bisa ditarima tur bisa leuwih ngarugikeun ti alus.

Bari Albanese satuju yén shortcomings Star urang teu dianggap enteng, ceuk ogé nunjuk kaluar yén otoritas NSW geus dipigawé pakasaban kapuji nyekel operator pikeun akun. Albanese nyatakeun yén anjeunna yakin régulator nagara ngalakukeun saé sareng régulator nasional henteu diperyogikeun dina waktos ayeuna. Albanese cenah yakin régulator ayeuna cukup kuat sabab ngabales langsung ka nagara masing-masing.

#Albania #Régulator #Nasional #Henteu #Dibutuhkeun