Home » Posts tagged 'Nampilkeun'

Tag Archives: Nampilkeun

Livespins Ayeuna Nampilkeun Judul Kacilakaan ku Turbo Games

Livespin geus ditandatanganan supplier eusi sejen kana portopolio tumuwuh pausahaan sadia nu streamers bisa ngungkit sarta babagi pangalaman jeung audiences iGaming sakuliah dunya. Turbo Kaulinankacilakaan pamekar game, ayeuna pasangan newest anu judulna diulas dina Livespins.

Cara anu Hese pikeun Inovatif sareng Ngaronjatkeun Panawaran Eusi

Ka hareup, Livespins streamers bakal tiasa ngaksés Turbo Judul Kaulinan nu geus terpadu kalayan platform pikeun mawa pangalaman fresher ka pemirsa anu bisa lalajo streamers maén komo ilubiung dina aksi ku tohan salaku panongton. jenis ieu kaulinan inovatif sarta pangalaman iGaming merlukeun ogé jenis anyar eusi.

Ieu dimana Turbo Kaulinan hadir kalawan sajumlah eusi arcade-gaya jeung kaulinan anu narik perhatian duanana konsumén jeung base pamuter. Turbo Games parantos ngembangkeun sababaraha judul sareng pilihan anu hebat, kalebet Crash X, Dice Twice, Hamsta, Mines, Neko, Towers, Fury Stairs, Ball & Ball, Limbo Rider, sareng Bayraktar, pikeun sababaraha nami.

Commenting on peluncuran ieu, Livespins CCO Michael Pedersen muji kaulinan kacilakaan kualitas Turbo Kaulinan ‘nu ayeuna bakal jadi bagian tina aksi. Manéhna nyebutkeun:

Turbo Games parantos ngarobih kodeu nalika nyiptakeun kontén anu luar biasa pikaresepeun sareng gancang anu ngamungkinkeun streamer kami pikeun nganteurkeun thrill sareng spillage anu diarepkeun ku pamirsa streaming.

Livespins CCO Michael Pedersen

Ieu jenis partnership nu Livespins pemirsa na streamers peryogi tur pantes, ngécéskeun Pedersen.

Turbo Kaulinan Nilik Livespins salaku Stepping Stone pikeun Audiences Anyar

Turbo Kaulinan kapala jualan Vadim Potapenko ogé senang jeung kasempetan. Anjeunna ngécéskeun yén kaulinan parusahaan téh sadayana ngeunaan nyadiakeun nilai hiburan gede pikeun liang sarta pamaén iGaming, nambahan:

Kaulinan urang ngadat hususna gancang ngawangun antisipasi jeung mastikeun yén pamaén, kitu ogé streamers, aya di tepi korsi maranéhanana ti babak kahiji nepi ka panungtungan.

Turbo Kaulinan kapala jualan Vadim Potapenko

Ngaliwatan integrasi ieu, ceuk Potapenko, Turbo Kaulinan bakal terus ngaronjatkeun jangkauan sarta Dursasana jeung audiences sakuliah dunya. Livespins geus ngamankeun partnerships penting dina suksesi gancang. Awal minggu ieu, perusahaan negeskeun yén streamer na tiasa ngaksés produk Relax Gaming. Sababaraha minggu ka tukang, Livespins ogé nandatanganan partnership pikeun eusi Endorphina.

#Livespins #Ayeuna #Nampilkeun #Judul #Kacilakaan #Turbo #Games