Home » Posts tagged 'MONOPOLI'

Tag Archives: MONOPOLI

Évolusi ngaluncurkeun MONOPOLI Big Baller Game Show

Évolusi geus nembongkeun hiji anyar Live Kasino Kaulinan diideuan ku MONOPOLI. MONOPOLI Big Baller mangrupa kaulinan live acara-gaya bingo kaulinan ayeuna sadia pikeun mitra perusahaan. Kaulinan hadir sareng pamawa kaulinan langsung sareng draw bola otomatis.

Sadayana numpak sareng MONOPOLI Big Baller

Sakali deui, MR MONOPOLY datang ka buruan berkat kanyataanana nambahan sareng lingkungan 3D khusus dimana lalaki kumisna asup. Évolusi bakal Fitur multipliers nu bisa mangaruhan midangkeun jeung nyata ngaronjatkeun payouts handap-garis pikeun pamaén ogé.

MONOPOLY Big Baller ngingetkeun kana dasar kaulinan MONOPOLY Live Kasino dikembangkeun ku Évolusi. Ieu ciri roll dadu, Spasi bébas, Kamar Kasempetan na Go ka jail, sarta leuwih. Tapi, dina Big Baller, pamaén datang ka kapal pesiar dimana mesin gambar bola bakal jadi hiji enliven midangkeun jeung aksi.

Pamaén lajeng kudu nyieun kombinasi angka nu dianggo dina garis – beuki hadé. Bakal aya sagala sorts bonus anyaman kana midangkeun sangkan unsur reuwas dirasakeun sapanjang sési jeung ngajaga jalma ngarasa leuwih aktipitas tur entertained.

Kaulinan Bonus khusus bakal ngahirupkeun deui MR MONOPOLI dina kanyataan anu digedékeun ku saurang lalaki anu leumpang dina papan MONOPOLI maya 3D. Gemblengna, Big Baller ngagambarkeun ambisi Évolusi pikeun terus ngaronjatkeun pangalaman kasino ku cara manggihan cara anyar jeung kreatif pikeun nyieun produk anyar. Ngomentaran peluncuran éta, Évolusi CPO Todd Haushalter nyarios:

Bapa. MONOPOLI balik deui! Simkuring boga bagean sizable pamaén anu cinta bingo na lotre-gaya bouncing kaulinan bola. Kaulinan Mega Ball kami, contona, populer pisan.

Évolusi CPO Todd Haushalter

Waralaba anu Diakuan sareng Dipikacinta sacara Universal

Kaulinan anyar téh duanana thematically na visually pisan béda, nu ngajadikeun eta nangtung kaluar. Babak Bonus mangrupa hal pasti néangan. Bagian tina kasuksésan kaulinan ogé dumasar kana kaunggulan merek MONOPOLY. Premis dewan kahartos sareng dipikacinta di sakumna dunya, tambah Haushalter.

Éta pisan sababna naha kaulinan anyar ieu pasti daya tarik pikeun MONOPOLI jeung pencinta bingo. Ayeuna, merek MONOPOLY sareng hak cipta intelektual dipiboga ku Hasbro anu dilisensikeun ka Évolusi.

#Évolusi #ngaluncurkeun #MONOPOLI #Big #Baller #Game #Show