Home » Posts tagged 'Moal'

Tag Archives: Moal

Sababaraha casinos Anyar diperkirakeun Moal lami deui di Mexico

Méksiko beuki ngadeukeutan ka parantosan hiji proyék kasino anyar sakumaha dituduhkeun ku loba situs ngembangkeun geus dijalankeun sarta ngalaporkeun ngeunaan proyék upcoming.

Sababaraha casinos diperkirakeun

Méksiko parantos ngalarang kasino di 2017 sareng nalika larangan éta dicabut dina taun di handap ieu, industri ieu ngudag kamekaran sareng kamekaran ngabeledug. Hukum anyar nilik yén jumlahna aya nepi ka 850 casinos diwenangkeun di nagara, 206 diantarana geus diwangun, sarta lamun tempo spasi slot béda, jumlah nu naek kalér 370. Éta daun leuwih 450 casinos diwangun.

Salah sahijina parantos réngsé sareng bakal dibuka énjing – 2 Séptémber 2022 – di La Chinasca, nyaéta Chinatown Mexicali. Kaca Facebook Chinesca kasino urang geus dipasang ngeunaan peluncuran intensif dina poé panganyarna jeung gambar panutup profil Facebook na daptar sababaraha bukaan pakasaban – ti posisi administrasi, ngaliwatan host / hostess na dealers, mun operator CCTV jeung karyawan kaamanan.

Ngan sabudeureun parobahan hukum, ngangkat larangan kasino, kaayaan Tamaulipas lega dilaporkeun nyangka tilu puluh casinos. Éta deui dina taun 2018 sareng diperkirakeun tilu puluh casinos anu beroperasi dina wates nagara parantos kaganggu ku pandémik global, ngeureunkeun kalolobaan proyék sareng lokét anu mangaruhan anu parantos réngsé. Tina tilu puluh casinos éta, sabelas beroperasi dinten ayeuna, sareng sahenteuna dua deui diperkirakeun dina ahir taun, sareng sababaraha laporan lokal nunjukkeun yén ogé tiasa optimis.

Anu penting nyaéta lisénsina parantos dikaluarkeun sareng sadayana anu tinggaleun nyaéta pikeun proyék réngsé sareng mimitian nyumbang kana industri pariwisata sareng judi lokal, ngabantosan ékonomi pulih.

Industri judi Méksiko ngembang dina biaya

Industri sakabéhna geus boomed di Mexico, kalawan sektor judi remen nyieun headline ngeunaan partnerships anyar, usaha thriving, jeung atmosfir umum a pabaliwer aktivitas. Sadaya ieu nunjukkeun pamulihan, sareng aranjeunna henteu ngan ukur ngamimitian prosés. Deui dina 2021, urang ningali Betsson sareng Big Bola Casinos gawé bareng pikeun ngaluncurkeun Betsson Mexico dina April taun éta. Ieu dituturkeun dina Juni taun anu sarua ku peluncuran bet365 di Mexico ogé, sanggeus gawé bareng jeung konglomerat TV lokal Azteca. Dina awal Juli taun ieu, urang ogé ningali merek RushBet RSI diluncurkeun dina gawé bareng Grupo Multimedios Mexico.

Ieu sanés daptar lengkep, tapi éta tetep aman pikeun nyatakeun yén industri parantos ngangkat kagancangan sareng gampang ngagem gelas ros-warna sareng nganggap yén sadayana kopacetik, tapi teu aya anu sampurna. Kalawan casinos thriving kalawan aktivitas sarta industri recovering dina Pace ngaronjatna, tekanan dina sistem kaayaan ogé greatly ngaronjat, muka panto pikeun masalah poténsial, korupsi jeung ngajauhan aturan, sarta beuki.

Ieu trend pisan nyata jeung well-documented, teu ngan di dunya judi tapi di industri séjén ogé. Éta tempat pangaturan, ukuran pancegahan sareng instrumen hukum, tapi naon anu anjeun laksanakeun nalika badan pangaturan sorangan janten bagian tina masalah? Méksiko urang regulator kaulinan dilaporkeun dina April berpotensi numbu ka blackmailing operator kasino, dimana carita obscured ku kapentingan conflicting. Sanajan kitu, duit geus robah leungeun. Éta ogé sanés téma énggal di Mexico, sapertos anu anjeun bayangkeun. Big Bola nyaéta ngaran imah kawentar, kalawan sababaraha casinos dioperasikeun ku pausahaan. Anjeunna parantos lami disangka kagiatan ilegal sareng rekening bankna (dina waktos éta) diblokir salamina dina Méi taun ieu.

#Sababaraha #casinos #Anyar #diperkirakeun #Moal #lami #deui #Mexico

CEO Crown Sidney Mundur, Blackstone Pikeun Ngangkat Panerusna Moal lami deui

Crown Sidney geus dikonfirmasi yén CEO na, Simon McGrath, bakal ninggalkeun parusahaan Ditengah Panyandakan Alih ku Blackstone. Média Australia ngalaporkeun yén pengunduran diri na bakal efektif dina bulan Séptémber sareng Tinjauan Keuangan Australia ngalaporkeun yén Blackstone bakal geura-giru ngumumkeun panerusna.

CEO salajengna Kamungkinan Datang ti Makau

The Australian Financial Review ogé ngalaporkeun yén ngagantian McGrath kamungkinan asalna ti Makau. Éta moal héran, nunjukkeun kanyataan yén CEO Crown Resorts ‘nembé diangkat, Ciarán Carruthers, damel salaku COO di Wynn Macau.

janjian Carruthers ‘bakal éféktif dina bulan Séptember sarta sajaba gawé salaku COO di Wynn Makau, anjeunna ogé lumaku pikeun casinos sakuliah Asia jeung AS.

A spokesperson Crown Sydney spoke kalawan Sydney Isuk Herald sarta babagi pikiran-Na dina miang McGrath urang nyebutkeun McGrath dijieun “kontribusi penting” pikeun kasino bari anjeunna CEO.

Salah sahiji prestasi panganyarna na nyaéta kanyataan yén anjeunna ngawas bubuka kasino VIP munggaran anggota-hijina Australia.

Kaanggotaan dina kasino ieu bebas sarta sadia ka dulur anu ngadaptarkeun program Crown ganjaran. Anggota Platinum sareng Emas bakal kéngingkeun aksés kana anu disebut Kamar Kristal. Nalika proyék ngembangkeun kasino dimimitian, McGrath dicatet yén anjeunna ekspektasi fasilitas bakal operasional ku Oktober.

Salaku catetan panutupanana, juru carios éta hatur nuhun kana jasa McGrath sareng nyatakeun yén perusahaan ngaharepkeun anjeunna anu pangsaéna pikeun masa depan.

Blackstone Réngsé Panyandakan Alih tina Mahkota dina Juni

Blackstone ngumumkeun yén éta parantos ngarengsekeun pangambilalihan Crown dina 24 Juni. Ieu nandaan akuisisi panggedéna perusahaan di daérah Asia Pasifik dugi ka ayeuna. Pangambilalihan éta mangrupikeun hasil tina sababaraha bulan rundingan sareng persetujuan pangaturan, anu sadayana dimimitian dina 14 Pebruari 2022.

Saatos deal ieu disegel, Blackstone ngumumkeun yén maranéhna bakal gawé bareng tim manajemen ayeuna di Crown, kitu ogé wawakil ti Serikat Pagawe Serikat pikeun mastikeun yén harta ieu dipindahkeun ka hub hiburan kelas dunya.

Ngadamel parobihan ageung ka Crown tiasa janten tugas anu sesah sabab merekna aya dina seueur panilitian. Pausahaan ieu bray up dina loba palanggaran, sababaraha diantarana ngalanggar AML jeung kawijakan judi jawab.

Dina awal Juli, Victoria kasino jeung judi Komisi kontrol ngumumkeun yén prosedur disiplin ngalawan salah sahiji sipat Crown urang, Crown Melbourne, geus dimimitian jeung parusahaan bisa nyanghareupan fines saluhur AU $ 100 jutaan ($ 69 jutaan). Salaku cara pikeun ngatur operasi Crown Melbourne, pamaréntah Victoria dijieun 12 saran ka parlemen anu bakal ngabantu ngawasan casinos.

#CEO #Crown #Sidney #Mundur #Blackstone #Pikeun #Ngangkat #Panerusna #Moal #lami #deui