Home » Posts tagged 'Michigan'

Tag Archives: Michigan

Otoritas Michigan ngarebut 67 Alat Dipaké pikeun ilegal judi

Dina 18 Agustus 2022, otoritas di nagara bagian Michigan mendakan skéma judi ilegal di dua lokasi anu misah di Flint, nyita mesin slot, komputer, sareng artos.

Serangan kana Dua Lokasi Flint Ngabalukarkeun 67 Alat

penyidik ​​Michigan anu dibere beja ku publik nu dua lokasi storefront di Flint acted salaku tempat judi ilegal. Dina 18 Agustus, aksi gabungan antara Michigan Departemen Jaksa Agung (MDAG) jeung Michigan Gaming Board Control (MGCB) ngalaksanakeun razia di dua lokasi di Flint – The Cellular Vault lokasina di 3301 Corunna Road, sarta Cellular Bank, ayana di 4622. N. .Saginaw Street.

Duanana razia réngsé kalawan rebutan 11 mesin slot, 56 komputer, $ 10.141, kamungkinan proceeds tina ilegal judi , jeung kartu kado.

Dina The Cellular Vault, penyidik ​​mendakan 39 komputer anu dianggo pikeun kaulinan anu sami sareng anu aya dina mesin slot. Mobile Bank kapanggih 11 mesin slot video ilaharna kapanggih dina casinos na 13 komputer, nu ieu ogé dipaké pikeun maénkeun kaulinan slot-gaya.

Sajaba ti éta, tétéla yén gamblers anu didatangan The Cellular Bank mindeng dibéré kodeu PIN, anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun maénkeun kaulinan kasino online jauh ti enggon sorangan.

MGCB Eksekutif Warns Bahaya judi ilegal

Henry Williams, diréktur eksekutif di MGCB, thanked masarakat awam pikeun pitulung maranéhanana dina uncovering schemes judi ilegal jeung disorot: “Konsumén di casinos storefront disangka teu boga aksés ka protections konsumen diperlukeun pikeun légal jeung diatur judi . Operasi ogé bisa narik tipe séjén kajahatan kana lingkungan.

Dua razia jeung rebutan pakakas judi ilegal jeung proceeds mangrupa bagian tina hiji panalungtikan gabungan lega ti MDAG na MGCB, anu boga tujuan pikeun rengat handap dina kagiatan judi ilegal di nagara.

Deui dina April, Michigan penyidik ​​busted skéma judi ilegal sejen dina dua casinos storefront diidinan. Hasilna, otoritas nyandak 100 Alat dipaké pikeun kaulinan ilegal jeung $ 29.200, nu mungkin geus winnings tina kagiatan judi ilegal. Dua lokasi éta The State Road Spot lokasina di Davison sarta The Bristol Spot lokasina di Burton. Investigations kana dua casinos storefront ilegal masih lumangsung.

Michigan teu hijina kaayaan nu boga masalah sareng mesin slot ilegal. Missouri boga ogé masalah badag kalayan ilegal judi kalawan mesin slot ilegal geus sumebar ka ampir unggal SPBU di nagara. Sanajan kitu, masalah Missouri urang batang utamana tina kanyataan yén aya kurangna pangaturan ngeunaan mesin slot dina kaayaan, nu suluh sumebarna kaulinan unregulated.

#Otoritas #Michigan #ngarebut #Alat #Dipaké #pikeun #ilegal #judi

EQL Kaulinan nyebarkeun Solusi iLottery mun Michigan lotre

Michigan Lottery disetel ka dilegakeun jangkauan na ngaliwatan partnership anyar kalawan EQL Kaulinan, studio eusi digital sarta supplier. Hatur nuhun kana aliansi ieu, EQL Games bakal tiasa ngaluncurkeun produk anu dipesen dina platform iLottery, nguatkeun pamaén pikeun ngalaman bentuk hiburan anyar nalika online deui.

EQL Nyebarkeun Mitra Kaulinan kalawan Michigan lotre

partnership ieu mimitina bakal difokuskeun Bawa Kreatif, pamekar kaulinan pihak-katilu, tapi ogé bakal ngidinan EQL ngajalankeun kaulinan signature sorangan dina mangsa nu bakal datang. Ieu pertama kalina EQL sareng Present Creative ngaléngkah kana usaha anyar salaku unit saatos aranjeunna ngungkabkeun kemitraan sorangan awal bulan ieu.

Michigan Lottery disebut-sebut salaku lotre pangpanjangna di Amérika Serikat sareng Amérika Kalér sacara gembleng. EQL bakal nyebarkeun server kaulinan jauh na, ngamungkinkeun lotre ngamangpaatkeun rentang pinuh eusi Present Creative anu bakal sadia pikeun pamaén lokal tanpa traction nanaon.

Kemitraan ieu disambut ku CEO EQL Brad Cummings anu cenah mikaresep gawé bareng Michigan lotre dina spasi digital. Eksekutif ditambahkeun:

Kalayan perjangjian ieu, kami ngarepkeun nyayogikeun kontén anyar anu pikaresepeun pikeun Michigan Lottery salami sababaraha taun ka hareup sareng ngabantosan aranjeunna ngajaga status pamimpin pasar.

CEO EQL Brad Cummings

Cummings nyatakeun yén perusahaan aya di tukangeun Present Creative sareng tim sareng portopolio na. Kemitraan anyar ieu pikaresepeun pikeun sadaya pamilon sabab ngamungkinkeun kaulinan Hadir diluncurkeun ku platform iLottery anu disayogikeun ku Michigan Lottery sareng ngamungkinkeun perusahaan asup kana pasar kaulinan anu kompetitif pisan.

EQL sareng AS Lotre Go Digital

Solusi iLottery janten populer di Amérika Serikat sareng iGaming sareng legalisasi tohan olahraga. lotteries sapertos geus dilisensikeun di paling nagara sakuliah AS, tapi konsép lotteries digital ayeuna ngumpul moméntum sarta dipikaresep bakal terus tumuwuh dina popularitas.

EQL Kaulinan sorangan pamimpin di pasar inovasi lotre AS, nyadiakeun lotteries lokal kalawan eusi-tingkat salajengna jeung téhnologi. Kakuatan perusahaan aya dina ngamungkinkeun integrasi tunggal sareng panyebaran sababaraha kaulinan anu inovatif sacara téknologi. EQL Games gaduh catetan lagu anu mapan pikeun nyayogikeun sweepstakes, kaulinan lotre tradisional sareng instan, sareng kaulinan eInstant.

#EQL #Kaulinan #nyebarkeun #Solusi #iLottery #mun #Michigan #lotre