Home » Posts tagged 'Mexico'

Tag Archives: Mexico

RSI Janten Cahaya & Kaajaiban pikeun Eusi di Mexico

Cahaya & Kaajaiban, Nyarita terus dilegakeun jangkauan eusi na ngaliwatan partnership na kalawan Rush Street Interactive. Fokus panganyarna tina usaha dua perusahaan nyaéta pangaturan Méksiko pasar dimana merek RSI, RushBet, geus nepi na ngajalankeun. Partnership ieu bakal ngidinan Light & Wonder pikeun mantuan RSI streamline eusina jeung ngirimkeunana pilihan alus iGaming.

Light & Wonder to Power Content pikeun RSI di Mexico

Bagian tina usaha ieu bakal dirojong ngaliwatan kiriman game internal tur pihak-katilu berkat cahaya & Wonder urang Buka Kaulinan ékosistem. Kaulinan bakal diluncurkeun dina merek RSI anu dioperasikeun salaku bagian tina kolaborasi sareng Grupo Multimedios, pasangan lokal perusahaan anu ngabantosan RSI diluncurkeun di Mexico.

Judul anu munggaran disayogikeun ku solusi OpenGaming bakal kalebet Bonanza Megaways ti Big Time Gaming sareng Dragon Palace ku Lightning Box, 888 Fortunes, sareng Marvelous Mouse. tambahan berharga sejen nyaeta Hypernova Megaways ku ReelPlay, nu studio balik INFINITY REELS montir.

Ieu kasempetan sejen pikeun pamaén lokal di Mexico ngalaman tur mikaresep iGaming. Light & Wonder geus suksés di sakuliah dunya ku nyadiakeun kaayaan-of-nu-seni solusi iGaming. Éntri panganyarna kana pasar Méksiko mangrupikeun tuluyan tina modél bisnis ieu.

Diréktur komérsial Light & Wonder LatAm Tatiana Garcia Barrenechea ngabagéakeun partnership jeung nyebutkeun:

Light & Wonder ngahormatan pikeun ningkatkeun partnership na kalawan RSI, kakuatan kabuktian tur dimangfaatkeun dina industri kaulinan, pikeun mawa eusi ka Mexico pikeun kahiji kalina.

Diréktur komérsial Light & Wonder LatAm Tatiana Garcia Barrenechea

Barrenechea ditambahkeun anu ékspansi ieu fokus kana salah sahiji pasar pangpentingna dina pasar Amérika Latin sarta ngagambarkeun hiji kasempetan penting pikeun parusahaan sakumaha eta nyiar ngadegkeun sorangan salaku agrégator ngarah sarta supplier sahiji solusi iGaming di wewengkon husus ieu.

Ngaliwatan lokalisasi kuat judul populér, Light & Wonder yakin yén éta boga klaim kuat di pasar LatAm, sarta ieu dibuktikeun ku partnership panganyarna na kalawan RSI pikeun wewengkon.

RSI Yakin dina Kemitraan Kandungan Anyar Ieu

CEO RSI Richard Schwartz ngabagéakeun tambihan eusi Light & Wonder sareng muji perusahaan salaku pamimpin global dina pangiriman solusi sapertos kitu. Anjeunna nambahan:

Kami delighted mun bisa mawa kaulinan kasino tinggi-tungtung pisan populér pikeun pamaén di Mexico sarta kami kasampak maju ka dilegakeun katalog kaulinan pikeun pamaén di nagara salajengna dina bulan datang.

CEO RSI Richard Schwartz

RSI komitmen pikeun laun-laun ngalegaan pangaruhna sorangan di pasar Amérika Latin saluyu sareng tujuan Light & Wonder sorangan, masihan duanana perusahaan anu nangtung di pasar.

#RSI #Janten #Cahaya #Kaajaiban #pikeun #Eusi #Mexico

Sababaraha casinos Anyar diperkirakeun Moal lami deui di Mexico

Méksiko beuki ngadeukeutan ka parantosan hiji proyék kasino anyar sakumaha dituduhkeun ku loba situs ngembangkeun geus dijalankeun sarta ngalaporkeun ngeunaan proyék upcoming.

Sababaraha casinos diperkirakeun

Méksiko parantos ngalarang kasino di 2017 sareng nalika larangan éta dicabut dina taun di handap ieu, industri ieu ngudag kamekaran sareng kamekaran ngabeledug. Hukum anyar nilik yén jumlahna aya nepi ka 850 casinos diwenangkeun di nagara, 206 diantarana geus diwangun, sarta lamun tempo spasi slot béda, jumlah nu naek kalér 370. Éta daun leuwih 450 casinos diwangun.

Salah sahijina parantos réngsé sareng bakal dibuka énjing – 2 Séptémber 2022 – di La Chinasca, nyaéta Chinatown Mexicali. Kaca Facebook Chinesca kasino urang geus dipasang ngeunaan peluncuran intensif dina poé panganyarna jeung gambar panutup profil Facebook na daptar sababaraha bukaan pakasaban – ti posisi administrasi, ngaliwatan host / hostess na dealers, mun operator CCTV jeung karyawan kaamanan.

Ngan sabudeureun parobahan hukum, ngangkat larangan kasino, kaayaan Tamaulipas lega dilaporkeun nyangka tilu puluh casinos. Éta deui dina taun 2018 sareng diperkirakeun tilu puluh casinos anu beroperasi dina wates nagara parantos kaganggu ku pandémik global, ngeureunkeun kalolobaan proyék sareng lokét anu mangaruhan anu parantos réngsé. Tina tilu puluh casinos éta, sabelas beroperasi dinten ayeuna, sareng sahenteuna dua deui diperkirakeun dina ahir taun, sareng sababaraha laporan lokal nunjukkeun yén ogé tiasa optimis.

Anu penting nyaéta lisénsina parantos dikaluarkeun sareng sadayana anu tinggaleun nyaéta pikeun proyék réngsé sareng mimitian nyumbang kana industri pariwisata sareng judi lokal, ngabantosan ékonomi pulih.

Industri judi Méksiko ngembang dina biaya

Industri sakabéhna geus boomed di Mexico, kalawan sektor judi remen nyieun headline ngeunaan partnerships anyar, usaha thriving, jeung atmosfir umum a pabaliwer aktivitas. Sadaya ieu nunjukkeun pamulihan, sareng aranjeunna henteu ngan ukur ngamimitian prosés. Deui dina 2021, urang ningali Betsson sareng Big Bola Casinos gawé bareng pikeun ngaluncurkeun Betsson Mexico dina April taun éta. Ieu dituturkeun dina Juni taun anu sarua ku peluncuran bet365 di Mexico ogé, sanggeus gawé bareng jeung konglomerat TV lokal Azteca. Dina awal Juli taun ieu, urang ogé ningali merek RushBet RSI diluncurkeun dina gawé bareng Grupo Multimedios Mexico.

Ieu sanés daptar lengkep, tapi éta tetep aman pikeun nyatakeun yén industri parantos ngangkat kagancangan sareng gampang ngagem gelas ros-warna sareng nganggap yén sadayana kopacetik, tapi teu aya anu sampurna. Kalawan casinos thriving kalawan aktivitas sarta industri recovering dina Pace ngaronjatna, tekanan dina sistem kaayaan ogé greatly ngaronjat, muka panto pikeun masalah poténsial, korupsi jeung ngajauhan aturan, sarta beuki.

Ieu trend pisan nyata jeung well-documented, teu ngan di dunya judi tapi di industri séjén ogé. Éta tempat pangaturan, ukuran pancegahan sareng instrumen hukum, tapi naon anu anjeun laksanakeun nalika badan pangaturan sorangan janten bagian tina masalah? Méksiko urang regulator kaulinan dilaporkeun dina April berpotensi numbu ka blackmailing operator kasino, dimana carita obscured ku kapentingan conflicting. Sanajan kitu, duit geus robah leungeun. Éta ogé sanés téma énggal di Mexico, sapertos anu anjeun bayangkeun. Big Bola nyaéta ngaran imah kawentar, kalawan sababaraha casinos dioperasikeun ku pausahaan. Anjeunna parantos lami disangka kagiatan ilegal sareng rekening bankna (dina waktos éta) diblokir salamina dina Méi taun ieu.

#Sababaraha #casinos #Anyar #diperkirakeun #Moal #lami #deui #Mexico