Home » Posts tagged 'meunangkeun'

Tag Archives: meunangkeun

Pamaén Sosial Meunangkeun Pertempuran, Henteu Perang Ngalawan Meta, Google sareng Apple

Sumber Gambar: Shutterstock.com

Pamaén kasino sosial jengkel sabab yakin yén raksasa téknologi sapertos Apple, Google, sareng Meta kedah ngalakukeun langkung seueur pikeun nyegah aplikasi kasino sareng kaulinan anu curang muncul dina platformna. Tilu defendants geus jadi jauh pamadegan yén maranéhna teu nanggungjawaban kanggo sagala ngarugikeun inflicted ngaliwatan kaulinan sosial dina salah sahiji saluran maranéhna, bari defendants geus reposted yén éta téh pamustunganana pakasaban platform téhnologi pikeun mastikeun yén pihak curang teu katampa dina munggaran. tempat.. tempatna.

Pamaén Kasino Sosial Keukeuh Pausahaan Tech salah

Ayeuna, Kacamatan Kalér California babagi pamadegan sawaréh dina ni’mat pamaké kasino sosial. Hakim Edward J. Davila boga pamadegan yén “pikiran wajar bisa jadi béda ngeunaan hasil tina pasualan”. Pamaén kasino sosial henteu nyerah sabab nyatakeun yén judi ilegal parantos ngalobaan nganggo platform perusahaan anu disebatkeun di luhur.

Gugatan datang sareng keluhan anu béda, kalebet pengayaan anu teu adil, karugian judi, sareng seueur deui. Hakim Davis sanaos henteu acan nawiskeun kameunangan anu pasti. Gantina, anjeunna ngécéskeun yén éta ayeuna nepi ka pihak séjén pikeun nangtukeun saluareun ragu naon anu jawab kabiasaan ilegal.

Hakim Davila ogé ngadukung téori tanggung jawab dua penggugat dimana aranjeunna nyatakeun yén perusahaan tanggung jawab kana paripolah sorangan – sanés paripolah pamekar kaulinan. Tapi, Hakim Davila teu satuju sareng dua téori sanés anu diajukeun ku para penggugat anu nyatakeun yén platformna ngagaduhan fungsi “éditor” atanapi nanggung jawabna pikeun ngabagi data ageung.

Tapi kasusna ogé langkung ageung, sabab de facto narékahan pikeun nyiptakeun precedent dimana perusahaan tiasa dipasihan kekebalan pikeun hosting anu dituduhkeun aplikasi kasino sosial anu henteu sah. Éta sababna Hakim Davila langsung ngajukeun banding interlocutory. Kasus parantos ditunda bari Pangadilan Sirkuit Kasalapan mutuskeun naha bakal nampi sertifikasi.

#Pamaén #Sosial #Meunangkeun #Pertempuran #Henteu #Perang #Ngalawan #Meta #Google #sareng #Apple

Kedutan Streamers Meunangkeun fisik di Gamescom ngaliwatan judi

A tarung aneh peupeus kaluar di Gamescom dimana a trio of Twitch streamers bentrok leuwih pintonan maranéhanana dina judi jeung naha ieu eusi luyu dina streaming raksasa Amazon. Bari kedutan geus tetep jempé dina masalah sarta geus quietly ngawanohkeun kategori “slot” pikeun mastikeun jenis ieu eusi tetep misah, terus keluhan ngeunaan judi.

Masalah Polarisasi Anu Ngaganggu Jalma di Dunya Fisik

A petisi ditandatanganan ku ngaran hiburan ngarah ogé nyaéta panggero pikeun narik colokan dina disponsoran aliran judi on Twitch ogé sarta anyar, Jeff Ifrah hukum Ifrah, ngawartoskeun kabel yén aliran eusi judi kalawan “unlicensed” casinos bisa nyanghareupan aksi. hukum poténsial. ti Departemen Kaadilan AS hususna.

The spat nu bitu di Gamescom antara Tanzverbot, Orangemorgange jeung Scurrows sanajan teu boga hubungan jeung legalese komo leuwih ti kitu jeung objections moral kuat ku Tanzverbot lashing kaluar di sasama streamers dina minggu anjog ka Gamescom pikeun pilihan maranéhanana pikeun ngamajukeun eusi saperti.

Anjeunna geus disebut kaluar duanana streamers ngeunaan kaputusan maranéhna pikeun ngamajukeun produk judi, ngaku yen audiences ngora keur coaxed kana judi sorangan. Nanging, numutkeun Orangemorgange, éta Tanzverbot anu bertindak langsung sacara agrésif sareng anu nyababkeun réspon fisik ti dua anu sanés. Cenah yén Tanzverbot geus datang ka anjeunna, jadi anjeunna diréaksikeun.

Kuring ngalawan deui ku ngalungkeun cangkir plastik ka anjeunna sareng ngadorong anjeunna. Kuring pencét deui, tapi tanpa pencét. Dina retrospect, tangtosna, ieu ngaganggu kuring, tapi tungtungna, éta hak kuring pikeun membela diri.

Jeruk Morgane

Tussle gancang engages batur kalawan cukup Lola di, nyoba megatkeun up tarung, tapi ends up ngadorong dirina ka taneuh. Tanzverbot kabuka nelepon Scurrows a “pecundang” pikeun “nyumput di tukangeun babaturan MMA-Na. Scurrows applauds nyebutkeun anjeunna boga niat pikeun ngamimitian gelut, tapi kumaha bae age Tanzverbot ends nepi ka sisi agrésif.

Paling Ditingali Twitch judi Streamer moal nyerah

Scurrows hartosna sindir sareng nyarios yén anjeunna henteu hoyong ngaganggu gelut. Twitch teu acan ngabales dugi ka ayeuna. Judi dina platform parantos janten masalah anu langkung kontroversial sareng seueur fans anu lirén nonton streamer karesepna. Ieu henteu ngeureunkeun xQc atanapi Trainwreck tina ngalambatkeun, sareng duanana streamer ngaku yén aranjeunna resep judi sareng henteu ngarasa goréng ngeunaan ngalirkeun produk anu aranjeunna resep.

xQc malah ngusulkeun saméméhna dina bulan nu kedutan pernah bisa meta dina eusi judi dina rasa maksakeun larangan.

#Kedutan #Streamers #Meunangkeun #fisik #Gamescom #ngaliwatan #judi

Abad kasino pikeun meunangkeun Rocky Gap kasino Resort

Perusahaan hiburan kasino didaptarkeun dina Pasar Modal Nasdaq kasino abad geus ngumumkeun yén éta geus diasupkeun kana “perjangjian definitif” pikeun akuisisi nu Rocky Gap kasino Resort operasi. Operasi Kasino bakal kaala ti Lakes Maryland Development pikeun harga beuli approx. $56 juta kalawan pangaluyuan. Pausahaan nu ngatur rupa racetracks, casinos-unggul pangajén, hotél, tempat tohan kuda, showrooms sarta lapangan golf diantarana geus ngumumkeun yén waragad bakal supplemented ku tunai ti neraca.

akuisisi Rocky Gap, “Sejen Milestone signifikan” pikeun Abad Casinos

Co-lulugu perwira eksekutif of Century kasino Erwin Haitzmann jeung Peter Hoetzinger disebut akuisisi anyar “milestone signifikan” maranéhanana “ngudag aset konci AS.” Babarengan jeung akuisisi pending of Nugget kasino Resort di Nevada, parusahaan ngaharepkeun geura-giru ngawasan portopolio AS jegud na anu bakal nyebarkeun ti wétan ka kulon. Dua ogé dikedalkeun pikagumbiraeun maranéhna pikeun kolaborasi jeung Board Control kaulinan sarta lotre Maryland pikeun ménta sagala approvals dipikabutuh pikeun operasi kaulinan. Duo éta nyarios yén aranjeunna ngarep-arep damel sareng kapamimpinan kasino sareng sadaya anggota tim pikeun ngamajukeun “transisi anu lancar sareng masa depan anu cerah pikeun Rocky Gap.”

Rocky Gap ngalaporkeun $78 Juta Panghasilan Operasi Bersih dina 2021

Rocky Gap ngalaporkeun panghasilan operasi bersih $ 78 juta dugi ka 31 Désémber 2021. EBITDA anu disaluyukeun ogé jumlahna $ 27 juta pikeun période anu sami. Abad Casinos dilaporkeun panghasilan operasi net $ 111,1 jutaan, sinyal 21% pertumbuhan sataun-on-taun pikeun kuartal kadua.

Dumasar di Flintstone, Maryland sarta tumuwuh dina total 270 héktar, fitur Rocky Gap 25.000 méter pasagi spasi kaulinan kalayan 630 mesin slot, ampir 200 kamar hotél, 16 méja kaulinan sarta hiji lapangan golf 18 liang dirancang ku golfers pro pensiunan jeung lapangan golf. désainer Jack Nicklaus.

Resort ngabogaan ogé lima réstoran, hiji puseur acara sumebar leuwih 5.000 méter pasagi, spa, sababaraha kamar pasamoan, sarta sababaraha wewengkon dedicated ka kagiatan outdoor tambahan.

Harta anu sarua ogé réngsé hiji $ 10 juta investasi di karya perbaikan pikeun mesin slot na, réstoran, gim jeung hotél. Abad Casinos bakal boga kasempetan pikeun dilegakeun salajengna spasi dedicated ka hotél sarta casinos sarta narik leuwih konsumén ti pasar padeukeut. Pausahaan ogé bakal dibéré kasempetan pikeun nandatanganan partnerships kalawan operator olahraga tohan dina kaayaan mawa tohan olahraga mun resorts.

Dina bulan Pebruari, Century Casinos nyewa téknologi BetMakers pikeun ngadistribusikaeun kontén balapna.

#Abad #kasino #pikeun #meunangkeun #Rocky #Gap #kasino #Resort