Home » Posts tagged 'Mertimbangkeun'

Tag Archives: Mertimbangkeun

Morgan Stanley Mertimbangkeun Kumaha Makau Anyar Ngawatesan Dampak Usaha

Taun ieu penting pisan pikeun industri judi di Makau. Parantos dua taun saprak nagara éta dasarna nutup watesna ka luar, sareng koncina salami pandém anu luhur hartosna bisnis lumpuh sacara kritis. Salaku bagian tina persiapan na pikeun recovery, Makau geus nyieun sababaraha parobahan signifikan kana hukum na, nu terus ngabuktikeun yén SAR teu siap ngan nyerah.

Morgan Stanley Mertimbangkeun Caps Anyar

Sababaraha parobahan anyar ningali jumlah tabel kaulinan dibereskeun nepi ka maksimum 6.000. mesin kaulinan geus dugi ka 12.000, jeung sharing kasino minimum pikeun 2023 disetel ka tingkat sarupa 2022, nu MOP $ 45,6 milyar ($ 564 jutaan). Numutkeun kana situs wéb pamaréntah, wates-wates ieu dimaksudkeun pikeun “ngajamin pangwangunan anu teratur sareng séhat” dina séktor éta, sareng pangasilan pendapatan kedah gampang dihontal.

Sanajan kitu, lamun operator pikeun sababaraha alesan teu minuhan wates ieu, maranéhna kudu mayar bédana, sakumaha pamaréntah nangtukeun bangbarung minimum pikeun mastikeun jumlah duit pajeg industri bakal ngahasilkeun. Saterusna, sakumaha per pernyataan panganyarna, sharing kotor pikeun tiap méja atawa mesin slot ogé ayeuna capped di $866.122 jeung $37.120, masing-masing.

Numutkeun analisis Morgan Stanley ngeunaan parobahan ieu Sands Cina jeung SJM Holdings bakal hardest hit tina kaulinan wates méja, bari Wynn Resorts na MGM Cina bakal ningali kauntungan tina parobahan sarua. Pikeun angka mesin slot, Sands deui ngalaman parobahan, dipirig ku Melco na Galaxy waktos ieu. Éta daun Wynn, MGM na SJM tilu operator sésana di wewengkon, kalawan gains poténsial di sektor.

Ieu aman disebutkeun yen lamun jumlah anyar liang jeung tabel anu disebarkeun merata, Sands Cina meureun bakal pisan sugema kalayan watesan anyar na 2.000 mesin slot jeung 1.000 méja, utamana tempo kanyataan yén Sands Cina geus dioperasikeun ampir 6.000 mesin saméméhna. pandémik pencét, nyababkeun pangurangan kapasitas 2/3 parah.

Makau kasino Usaha prospek teu jelas

Aya geus loba titik sawala sabudeureun parobahan anyar dina hukum judi Makau urang, kalawan MdME Pengacara medarkeun gambaran pisan lega tina amandemen nu disebut Hukum kaulinan Makau jeung Peraturan lembut Umum. Kaamanan nasional sering disebatkeun dina diskusi, sabab peraturan anyar sigana langkung caket kana zona kanyamanan Beijing. Ieu sigana arah umum dimana SAR bakal angkat, sabab bisnis, sacara umum, diwajibkeun pikeun saluyu sareng karesep China dina sababaraha tempat anu dipikaresep.

Operasi Junket di Makau ditutup sarta ngan sababaraha poé ka tukang SAR Statistik sarta Service Sensus geus ngarilis inohong, outlining konsékuansi ekspektasi – paningkatan masif dina pangangguran. Angka-angka éta hésé pisan dihubungkeun kana hiji faktor, sabab daérah ogé masih bajoang sareng ukuran COVID-19. Sanaos perjalanan internasional ka Makau parantos dibalikeun, aturan karantina tetep berlaku. Ieu ngandung harti yén sanajan pariwisata lalaunan naek, efek saharita on casinos bakal leuwih unhurried.

Reuters ngalaporkeun yén kontrak operator anu dilisensikeun SAR bakal kadaluwarsa dina ahir taun. Ieu ngandung harti yén sanajan usaha naek, operator pangbadagna bakal Nyanghareupan hiji dilema utama dina nyanghareupan kahayang maranéhna pikeun cageur gancang, sabalikna tina wates anyar dina kasempetan maranéhna pikeun ngahasilkeun pendapatan, nyaéta ngawatesan jumlah tabel sarta mesin dipibanda. tiasa beroperasi. Tangtosna, éta ngan bakal nyababkeun masalah nyata upami nagara éta tiasa ngalangkungan wabah COVID na. Tanpa éta, ieu bakal janten titik moot, sabab lockdown bakal nyegah usaha tina operasi normal.

#Morgan #Stanley #Mertimbangkeun #Kumaha #Makau #Anyar #Ngawatesan #Dampak #Usaha