Home » Posts tagged 'mawa'

Tag Archives: mawa

judi di Maryland mawa $ 1.5bn Kontribusi, FY2022

Ieu Maryland kaulinan sarta agén kontrol lotreagénsi tasked kalawan pangaturan industri judi kaayaan urang, dileupaskeun hasil finansial pikeun taun fiskal 2022.

Maryland ngarasakeun $ 1,5BN Kontribusi ti judi

Hasilna nutupan periode antara 1 Juli 2021 sareng 30 Juni 2022 sareng ngungkabkeun seueur catetan anu diatur ku industri. Salah sahiji highlights tina laporan panganyarna éta genep casinos nagara urang, tohan olahraga sarta operasi olahraga lamunan, kitu ogé Maryland lotre, sacara kumulatif nyumbang $1.5 milyar ka nagara bagian pikeun FY 2022. Kontribusi ieu mantuan ngaronjatkeun kaamanan publik, kaséhatan publik, tapi ogé ngarojong sakola jeung program sarta jasa penting di Maryland.

Hasil panganyarna tina $ 1,5 milyar dina kontribusi ka nagara nandaan kanaékan lamun dibandingkeun période sarua taun ka tukang. Panghasilan taun fiskal pikeun période antara 1 Juli 2020 sareng 30 Juni 2021, nyaéta $ 1.4 milyar. Lamun dibandingkeun jeung hasil pikeun FY 2022, hiji ngaronjat ku ampir 9% atawa $120 jutaan dititénan. Éta henteu heran yén kaulinan kasino ngadamel kontribusi pangbadagna pikeun taun fiskal 2022, dituturkeun ku operasi lotre sareng tohan olahraga tradisional.

kasino Nyetél Rékam Anyar pikeun Pajeg kaulinan

Gemblengna, casinos dina kaayaan dilaporkeun $ 2 milyar dina pendapatan kaulinan pikeun FY 2022. Rincian anu disayogikeun ku régulator ngungkabkeun yén tina total éta, $ 832,3 juta dialokasikeun ka nagara, bari dibagikeun kasino nyaeta $ 1,2 milyar. Rincian salajengna ngungkabkeun yén Dana Amanah Pendidikan nagara nampi $ 611,6 juta, sedengkeun $ 105,9 juta dialokasikeun pikeun Bantuan Lokal. Séjén $ 90,8 juta indit ka balap kuda, bari $ 19,6 juta ieu disadiakeun pikeun awéwé-milik, usaha leutik sarta minoritas. kira-kira 0,2% tina total sharing kaulinan kasino urang atawa $ 4,5 juta ieu disadiakeun pikeun jawab judi .

Numutkeun régulator nagara, ngangkat larangan anu aya hubunganana sareng COVID ngabantosan casinos pencét catetan pendapatan pikeun taun fiskal. Kanyataanna, $ 2 milyar dina pendapatan kaulinan kasino nandaan kanaékan 14,7% lamun dibandingkeun FY2021. Naon deui, pendapatan kaulinan kasino pikeun taun fiskal 2022 malah ngaleuwihan hasil tina FY2019 ku 13,7%.

Olahraga tohan na lotre Kontribusi ka Khazanah Nasional

Teu disangka, lotteries di Maryland ogé ngarasakeun hasil finansial kuat pikeun FY 2022. Dina total, lotre penjualan pikeun période ngahontal $ 2,7 milyar. Tina total éta, $ 1,7 milyar dibayar ka pamaén, $ 203 juta diklaim dina komisi pangecér, sedengkeun $ 91,1 juta mangrupikeun biaya operasi. Kauntungannana pikeun kaayaan operasi lotre di FY 2022 nyaeta $ 673,7 jutaan.

Penjualan lotre $ 2,7 juta nyetél catetan énggal, numutkeun régulator. Penjualan pikeun période panganyarna ngaleuwihan 2% tina catetan saméméhna anu disetél dina FY 2021. Sajaba ti éta, hadiah dibayar kaluar pikeun pamaén diatur catetan sejen. Rekor saméméhna diatur pikeun payouts balik deui ka FY2021, tapi dina FY2022 ieu surpassed ku 2,3% atawa $37,5 juta.

Sanajan tohan olahraga nyumbang ka perbendaharaan nagara di FY 2022, éta lain taun fiskal pinuh pikeun kagiatan. nagara dibuka operasi légal tohan olahraga na dina bulan Désémber taun ka tukang. Masih, kagiatan dibawa $ 2,9 juta dina kontribusi ka Maryland.

#judi #Maryland #mawa #15bn #Kontribusi #FY2022