Home » Posts tagged 'Masih'

Tag Archives: Masih

Industri Kaulinan New Jersey Masih Recovering, Panghasilan Up Single Digit

Hal kasampak alus keur industri sakabéhna sarta New Jersey ngalaporkeun hasil nunjukeun yen bisnis keur ngaronjatkeun ogé, kalawan sababaraha elemen katinggaleun.

New Jersey nembongkeun Pamulihan Strong

Numutkeun inpormasi ti Divisi penegak kaulinan (DGE), New Jersey casinos kungsi meunang total kasino $ 299,0 juta pikeun Juli 2022, nu mangrupa 8% tumuwuh, lamun dibandingkeun hasil dina métrik sarua pikeun période sarua dina 2021, kalawan Juli 2021 hasilna ngahontal $ 276,9 jutaan. Hasil Total Kasino Win pikeun 2019 $ 277.2 juta, janten angka 2022 masih nunjukkeun kamekaran métrik ieu.

Hasil-taun ayeuna langkung saé, nyetak paningkatan 16% ka $ 1.61 milyar, dibandingkeun sareng $ 1.39 milyar pikeun période anu sami taun ka tukang, kumaha ogé, angka 2019 nunjukkeun $ 1.925 milyar, nunjukkeun yén industri masih gaduh jalan pikeun angkat. pikeun cageur. Saterusna, Associated Pencét ngalaporkeun yén lima kaluar salapan casinos ngalaporkeun leuwih handap kameunangan ti kasino tradisional judi , lamun dibandingkeun tingkat pre-pandémik, salajengna suggesting yén ieu téh memang kasus nu bener.

Total Pendapatan Kaulinan pikeun Juli 2022 dilaporkeun $ 480,7 juta, hasilna paningkatan 6,7% dibandingkeun Juli 2021 hasilna, jumlahna $ 450,6 juta dina waktos éta. Hasil taun ieu ogé sinyal yén usaha ieu nyokot up, jeung 13,7% kanaékan inohong dilaporkeun ku casinos, racetracks jeung mitra maranéhna, ngahontal $ 2,91 milyar, dibandingkeun $ 2,56 milyar dina période sarua taun ka tukang. Total revenues kaulinan éta $ 1,925 milyar pikeun période sarua dina 2019, niatna nyarankeun yén sakali casinos balik deui ka normal, tur tanpa kaributan ékonomi, NJ bisa ningali sababaraha angka catetan.

Kadua Rékam kaulinan Pajeg Kuartal

Asosiasi kaulinan Amérika (Aga) nyadiakeun hiji tracker sharing kaulinan diatur, nu nyandak laporan sharing ti sakabeh nagara bagian sarta compiles aranjeunna babarengan. Numutkeun kana tracker, hasil kuartal kadua (1 April dugi ka 30 Juni) pikeun 2022 sakali deui diwakilan ku pendapatan kaulinan catetan.

Panghasilan gabungan tina kaulinan kasino face-to-face tradisional, iGaming sareng tohan olahraga éta luhur $ 14,81 milyar pikeun kuartal kadua 2022, paningkatan 8,8% dina période anu sami taun ka tukang sareng 3,3% tina hasil pegatna catetan munggaran ti Q4. 2021 .

Panempoan Birdseye ngeunaan finansial nunjukkeun yén pertumbuhan kalem sapanjang kuartal, turun tina 13.1% dina April, dugi ka 2.5% dina Juni, nunjukkeun yén industri tiasa caket kana puncakna dina iklim ayeuna.

Pertumbuhan ngabeledug anu urang tingali dina kuartal anyar ngadorong industri deui ka tingkat pra-pandémik, atanapi sahenteuna caket kana aranjeunna, sigana bakal réngsé. Naha ieu ngan saukur burnout atanapi kacapean atanapi sigana masih aya rasa teu aman dina kabiasaan belanja masarakat ngalawan lapar pikeun hiburan sareng perjalanan anu dilahirkeun ku lockdowns masih diperdebatkeun. Hiji hal anu jelas, kumaha oge, éta industri pasti recovering sarta éta masalah waktu pikeun hal pikeun nyokot di sababaraha wewengkon anu masih bit katinggaleun.

#Industri #Kaulinan #Jersey #Masih #Recovering #Panghasilan #Single #Digit