Home » Posts tagged 'Makau'

Tag Archives: Makau

Wynn Makau ngirimkeun Lisensi Re-Tender Tawaran

Wynn Makau, panangan Cina Wynn Resorts, ngumumkeun yén éta geus dilarapkeun pikeun konsési kaulinan anyar. Hal ieu ngajadikeun pausahaan kahiji tina genep concessionaires pikeun mastikeun gabung dina lomba konsési.

Wynn Makau ngirimkeun tawaran konsési

Wynn Makau tendered pikeun konsési 10 taun anyar dina ngaran Wynn Resorts (Makau). Ieu dicatet yén Wynn Resorts (Makau), nu mangrupakeun cabangna pinuh milik Wynn, Filed aplikasi na 13. September. Upami perusahaan disatujuan pikeun konsési, éta bakal diidinan ngoperasikeun kaulinan kasino di daérah administrasi khusus pikeun sapuluh taun ka hareup. Tanggal mimiti konsési énggal nyaéta 1 Januari taun payun.

Hasilna, Wynn janten wadah konsési munggaran di Makau pikeun mastikeun tawaran a. Tawaran pikeun konsési énggal énjing ditutup, nyésakeun perusahaan sakedik waktos pikeun ngalebetkeun aplikasina. Sanajan sakabeh genep concessionaires ceuk maranéhna bakal ilubiung dina ulang tender, taya lima pausahaan séjén dikonfirmasi tawaran maranéhanana.

Sababaraha dinten kapengker, Wilfred WongPrésidén Las Vegas Sands leungeun baju cina, Pasir Cina, ceuk pausahaan kudu ngiluan kompetisi. Nanging, dina waktos pengumumanna, perusahaan éta henteu acan siap sareng tawaran na. Sanajan kitu, Wong jangji Sands Cina bakal tiasa ngalebetkeun lamaran na saméméh deadline.

judi Makau teu pulih

Pamaréntah Makau ngabéréskeun aturan konsési énggal dina Juni, saatos ngalegaan kontrak konsési anu parantos aya sababaraha bulan. Wewengkon administratif khusus negeskeun yén éta bakal masihan konsési ka perusahaan anu sanggup ningkatkeun pariwisata sareng narik sémah asing. Perusahaan sapertos kitu bakal nampi potongan pajak salaku cara pikeun naekeun bisnisna.

Ngaronjatkeun pariwisata aya dina luhureun daptar prioritas Makau urang. Wewengkon administratif khusus dirusak ku wabah COVID-19 anyar sareng épék négatip tina kabijakan nol-COVID Cina. Hasilna, GGR Makau turun sareng industri berjuang pikeun adaptasi.

Wynn Makau, contona, kapaksa neangan $ 500 juta injeuman ti parusahaan induk na. Pausahaan bakal ngagunakeun duit pikeun nguatkeun bisnis sarta cageur tina karuksakan.

Di sisi anu terang, Makau nembe ngangkat larangan perjalanan internasionalna, anu ngamungkinkeun para sémah sakali deui nganjang ka daérah éta. Nanging, sémah tetep kedah patuh kana période karantina saminggu, naha éta spesialis Bernstein tetep skeptis ngeunaan pamulihan Makau.

#Wynn #Makau #ngirimkeun #Lisensi #ReTender #Tawaran

Statistik Buruh Makau nembongkeun Pangsaeutikna Gawé Industri judi di Q2

Statistik Sénsus Makau sarta Service geus dicatet yén kakuatan kaulinan di Makau tetep unchanged sanajan turunna dina jumlah jalma padamelan di sektor. karyawan full-waktu dina industri kaulinan dina kuartal kadua taun ieu murag ku 2.176 ka 53.592. Dealers totaled 24,093 handap 550 sataun-on-taun, nu DSEC dilaporkeun.

Tenaga Kerja Makau Tetep Stagnant dina Q2 2022

Gaji rata-rata di industri, kumaha oge, ogé parantos pencét sareng rata-rata artos di industri ayeuna turun 1.8% atanapi MOP $ 23,270 ($ 2,879). Angka gaji relevan pikeun bulan Juni sareng henteu kalebet bonus. Gaji pikeun pagawé asing masih handap MOP $ 21,510 ($ 2,661).

Narikna, sanajan, industri judi ieu ampir sakabéhna dipesen ku kuartal kadua ngabogaan ngan 19 vacancies dibandingkeun 37 taun saméméhna. Sadaya lowongan meryogikeun pangalaman padamelan atanapi pendidikan senior, sareng pangaweruh wajib ngeunaan Mandarin. Ampir kabéh pagawéan merlukeun pangaweruh basa Inggris ogé. DSEC ngécéskeun yén pangsaeutikna lowongan anu aya nunjukkeun kalambatan anu disababkeun ku pandémik.

Sektor pagawean Makau ieu pencét teuas dina parobahan sweeping Wewengkon Administratif Husus enacted, nu ngarah ka panutupanana tina puluhan operator junket, sarta berpotensi PHK rébuan pagawé anu geus nyieun bucks badag dina pakasaban.

Industri judi lalaunan nuju pamulihan, sareng Makau ékspérimén sareng ngamungkinkeun para nasabah luar negeri pikeun uih deui tapi dina tés anu cukup ketat sareng mandat karantina. Samentawis éta, nagara-nagara sanés di daérah, kalebet Kamboja, parantos bajoang pikeun balik deui ka operasi normal dina industri judi na, sabagéan kusabab kurangna pagawé anu mumpuni anu henteu acan uih deui kusabab perlakuan anu goréng nalika pandémik mimiti ngamimitian, sareng perusahaan judi. PHK aranjeunna sacara masal, tanpa mayar santunan.

#Statistik #Buruh #Makau #nembongkeun #Pangsaeutikna #Gawé #Industri #judi

Morgan Stanley Mertimbangkeun Kumaha Makau Anyar Ngawatesan Dampak Usaha

Taun ieu penting pisan pikeun industri judi di Makau. Parantos dua taun saprak nagara éta dasarna nutup watesna ka luar, sareng koncina salami pandém anu luhur hartosna bisnis lumpuh sacara kritis. Salaku bagian tina persiapan na pikeun recovery, Makau geus nyieun sababaraha parobahan signifikan kana hukum na, nu terus ngabuktikeun yén SAR teu siap ngan nyerah.

Morgan Stanley Mertimbangkeun Caps Anyar

Sababaraha parobahan anyar ningali jumlah tabel kaulinan dibereskeun nepi ka maksimum 6.000. mesin kaulinan geus dugi ka 12.000, jeung sharing kasino minimum pikeun 2023 disetel ka tingkat sarupa 2022, nu MOP $ 45,6 milyar ($ 564 jutaan). Numutkeun kana situs wéb pamaréntah, wates-wates ieu dimaksudkeun pikeun “ngajamin pangwangunan anu teratur sareng séhat” dina séktor éta, sareng pangasilan pendapatan kedah gampang dihontal.

Sanajan kitu, lamun operator pikeun sababaraha alesan teu minuhan wates ieu, maranéhna kudu mayar bédana, sakumaha pamaréntah nangtukeun bangbarung minimum pikeun mastikeun jumlah duit pajeg industri bakal ngahasilkeun. Saterusna, sakumaha per pernyataan panganyarna, sharing kotor pikeun tiap méja atawa mesin slot ogé ayeuna capped di $866.122 jeung $37.120, masing-masing.

Numutkeun analisis Morgan Stanley ngeunaan parobahan ieu Sands Cina jeung SJM Holdings bakal hardest hit tina kaulinan wates méja, bari Wynn Resorts na MGM Cina bakal ningali kauntungan tina parobahan sarua. Pikeun angka mesin slot, Sands deui ngalaman parobahan, dipirig ku Melco na Galaxy waktos ieu. Éta daun Wynn, MGM na SJM tilu operator sésana di wewengkon, kalawan gains poténsial di sektor.

Ieu aman disebutkeun yen lamun jumlah anyar liang jeung tabel anu disebarkeun merata, Sands Cina meureun bakal pisan sugema kalayan watesan anyar na 2.000 mesin slot jeung 1.000 méja, utamana tempo kanyataan yén Sands Cina geus dioperasikeun ampir 6.000 mesin saméméhna. pandémik pencét, nyababkeun pangurangan kapasitas 2/3 parah.

Makau kasino Usaha prospek teu jelas

Aya geus loba titik sawala sabudeureun parobahan anyar dina hukum judi Makau urang, kalawan MdME Pengacara medarkeun gambaran pisan lega tina amandemen nu disebut Hukum kaulinan Makau jeung Peraturan lembut Umum. Kaamanan nasional sering disebatkeun dina diskusi, sabab peraturan anyar sigana langkung caket kana zona kanyamanan Beijing. Ieu sigana arah umum dimana SAR bakal angkat, sabab bisnis, sacara umum, diwajibkeun pikeun saluyu sareng karesep China dina sababaraha tempat anu dipikaresep.

Operasi Junket di Makau ditutup sarta ngan sababaraha poé ka tukang SAR Statistik sarta Service Sensus geus ngarilis inohong, outlining konsékuansi ekspektasi – paningkatan masif dina pangangguran. Angka-angka éta hésé pisan dihubungkeun kana hiji faktor, sabab daérah ogé masih bajoang sareng ukuran COVID-19. Sanaos perjalanan internasional ka Makau parantos dibalikeun, aturan karantina tetep berlaku. Ieu ngandung harti yén sanajan pariwisata lalaunan naek, efek saharita on casinos bakal leuwih unhurried.

Reuters ngalaporkeun yén kontrak operator anu dilisensikeun SAR bakal kadaluwarsa dina ahir taun. Ieu ngandung harti yén sanajan usaha naek, operator pangbadagna bakal Nyanghareupan hiji dilema utama dina nyanghareupan kahayang maranéhna pikeun cageur gancang, sabalikna tina wates anyar dina kasempetan maranéhna pikeun ngahasilkeun pendapatan, nyaéta ngawatesan jumlah tabel sarta mesin dipibanda. tiasa beroperasi. Tangtosna, éta ngan bakal nyababkeun masalah nyata upami nagara éta tiasa ngalangkungan wabah COVID na. Tanpa éta, ieu bakal janten titik moot, sabab lockdown bakal nyegah usaha tina operasi normal.

#Morgan #Stanley #Mertimbangkeun #Kumaha #Makau #Anyar #Ngawatesan #Dampak #Usaha

Makau Nilik kanaékan Juli kasino Concessionaires GGR

Hasil Juli Makau bisa jadi sinyal yén Wewengkon Administratif Husus ngalaman recovery loba-diantisipasi. Tanda optimism ati-ati aya nalika angka Juli 2022 ningali kanaékan bulan-on-bulan dina pendapatan judi anu dikumpulkeun ku genep konsési.

Ngaronjatkeun Panghasilan Ngaronjatkeun Harepan Pamulihan

Properties ngangkat total $ 1,72 milyar (MOP13,96 milyar), atanapi naék 10% dina hasil Juni 2022. Panalitian salajengna ngeunaan séktor nunjukkeun yén Makau tungtungna tiasa pulih, sanaos anu gampang kaganggu upami langkung. seueur kadali wates sareng larangan anu aya.

Tapi nalika hasil Juli ngaleuwihan Juni, pendapatan umumna masih turun 37% sataun-on-taun. Dina Juli 2021, SAR ngumpulkeun $ 2.74 milyar (MOP22.2) dina pendapatan kaulinan kotor. Sanajan kitu, Makau confidently bisa ngaharepkeun ampir $ 6,15 milyar (MOP49,76 milyar) dikumpulkeun tina sharing operasi judi di Makau pikeun taun fiskal 2022.

Naha hasil ieu ngawujud mangrupikeun masalah sanés. Sajauh ieu, Makau geus dihasilkeun $ 4,25 milyar dina sharing pajeg (MOP34,36 milyar), jadi sakabéh, ngumpulkeun pajeg lumangsung sakumaha rencanana.

A reprieve minor dina kaayaan perjalanan hésé éta, sanajan oposisi ti Beijing, wates jeung Cina, Makau jeung Hong Kong tetep operasi di sababaraha kapasitas, mantuan SAR ngahasilkeun sababaraha sharing.

Tantangan tetep aya. Cina parantos negeskeun kana kabijakan enol-COVID-19 anu sigana moal dileungitkeun. Makau ogé ngalaman wabah COVID-19 anu parantos ningali seueur konsési ditutup sareng teu aya tamu salami sababaraha minggu.

Tapi sacara umum, SAR parantos tiasa ngadamel pamulihan anu gancang sareng kuat, tinangtu tangtangan anu disanghareupan. Gemblengna, pamulihan Makau henteu diperkirakeun dugi ka akhir taun 2023, upami aya virus COVID-19.

#Makau #Nilik #kanaékan #Juli #kasino #Concessionaires #GGR

Makau ngajalankeun minimum anyar kasino bangbarung panghasilan

Pamarentah Makau geus ngumumkeun bangbarung anyar pikeun sharing minimum nu operator kasino di wewengkon kudu ngahontal ku 2023. bangbarung disetel ka MOP $ 45,6 milyar ($ 564 juta) sareng ieu sami sareng tingkat 2022. Jumlah anu dipilih dianggap cukup gampang dihontal sareng dipilih minangka sarana pikeun masihan relief dina konteks larangan anu ketat anu dilaksanakeun salami pandémik sareng parobahan pangaturan.

Kasino anu bakal kéngingkeun sahenteuna MOP $ 7 juta (US $ 870,000) per méja

Sarat anyar nyatakeun ambang panghasilan minimum tina MOP $ 7 juta (AS $ 870.000) per kaulinan méja. The bangbarung pikeun hiji mesin kaulinan geus disetel ka Rp 300.000 ($37.112).

Dina waktu nu sarua, eta geus mutuskeun yén operator kasino di wewengkon bakal tiasa beroperasi nepi ka 6.000 méja sakaligusjeung saloba 12.000 mesin di 2023. Ieu nandaan kahiji waktos pamaréntah geus diatur wates formal dina jumlah pasti tabel sarta panghasilan pakait minimum keur operator. Tujuan utami nyaéta pikeun nguatkeun kontrol operator di daérah éta.

Ayeuna, pausahaan kasino tunduk kana a 40% pajeg, nu mangrupa salah sahiji ongkos pajeg pangluhurna pangeusina. Kasalempang tumuwuh ngeunaan kanyataan yén lamun tingkat bangbarung minimum diatur teuing tinggi, operator bakal kapaksa nutupan shortfall ka pajabat, salaku hasil tina hukum judi anyar diliwatan dina Juni.

Panghasilan Kaulinan Kasar Makau Turun 38%

Dina waktu nu sarua, panghasilan kotor kaulinan Makau urang turun 38% dina 2022, ngahontal MOP $ 54 milyar ($6,68 milyar). Angka éta nunjukkeun turunna 80% dibandingkeun tingkat anu kacatet sateuacan mimiti pandém.

Makau ayeuna gaduh genep operator anu dilisensikeun, sareng Wynn Macau, Sands China, MG China, sareng Galaxy Entertainment dina daptar. Nanging, sadaya genep ijin bakal dugi ka tanggal kadaluwarsa dina ahir taun 2022. Sadaya operator parantos nyatakeun minat pikeun kéngingkeun ijin anyar pikeun beroperasi di daérah éta. 14 Séptémber nyaéta dinten terakhir aranjeunna tiasa ngalebetkeun tawaran. The lisensi anyar bakal mawa pangaruh ti mimiti 2023. Dina ahir Juli, Makau ngumumkeun formasi panitia husus anu bakal assess sadayana bidders lisénsi.

#Makau #ngajalankeun #minimum #anyar #kasino #bangbarung #panghasilan

Warga Makau jadi Korban Asia Tenggara kasino Jobs scam

Pulisi Yudisial Cina nampi laporan ngeunaan lima kasus Macanese anu ditipu pikeun ngalaksanakeun pagawean ilegal anu ngalibetkeun kagiatan panipuan atanapi perdagangan manusa di sababaraha nagara di Asia Tenggara.

Warga Makau ngora digoda ku High Mayar peuntas laut diragukeun peuntas laut

Warga Makau kagoda ku padamelan kasino anu mayar gaji anu curiga luhur $ 5,000 atanapi langkung di nagara sapertos Kamboja, Myanmar, Thailand, sareng Laos.

A spokesperson ti Pulisi Yudikatif kungsi dibagikeun informasi dina konferensi pers dilaksanakeun dina 18. Agustus yén dua lalaki jeung tilu awéwé dilaporkeun tawaran aranjeunna atanapi anggota kulawarga maranéhanana narima ngalibetkeun jobs di casinos luar negeri. Kabéh korban éta jalma ngora dina dua puluhan maranéhanana.

Hiji kasus dilaporkeun ku awéwé ngora anu lanceukna ieu lured ka Laos ku posisi humas dina kasino dimana sobat nya digawé. Anjeunna ditawaran $5,000 salaku pamayaran bulanan tapi nalika anjeunna sumping tétéla yén anjeunna kapaksa ngalakukeun kagiatan curang. Anjeunna tungtungna junun kabur. Situs wébna ngalaporkeun yén anjeunna ayeuna aman sareng di nagara sanés di Asia Tenggara.

Lalaki anu sanés ogé nampi tawaran anu sami pikeun padamelan PR anu mayar tinggi tapi ningali laporan panipuan padamelan dina warta janten anjeunna mutuskeun pikeun henteu ngalaporkeun kasus ka pulisi.

Pulisi ogé junun ngolo-ngolo tilu awéwé anu bade Kamboja pikeun jobs dina kasino pikeun nyerah lalampahan maranéhanana.

Pulisi Ngingetkeun Jalma Kudu Waspada

Konperénsi pers anu diayakeun ku Pulisi Yudisial tujuanana pikeun ngingetkeun warga ngeunaan résiko anu ditimbulkeun ku tawaran padamelan. Pulisi ngécéskeun yén tawaran padamelan anu curang sumping ngalangkungan situs wéb, média sosial atanapi bahkan babaturan sareng baraya. Aranjeunna ngingetkeun jalma pikeun waspada sareng henteu nyorong diri teuing, khususna upami tawaran kalebet kaayaan kerja sareng gaji anu saé teuing janten leres.

Korban panipuan padamelan ieu biasana ditipu di luar negeri teras dipiguraan. Kadang-kadang maranehna malah disandera atawa dikonci jeung dipaksa pikeun ngalakonan kagiatan ilegal saperti panipuan telepon, contona.

Laporan sarupa ti Hong Kong

Kasus anu sami parantos dilaporkeun ku otoritas di Hong Kong. 20 Warga Hong Kong parantos ditipu kana tawaran padamelan sapertos di luar negeri, dimana aranjeunna kajebak sareng aranjeunna atanapi barayana nyobian kéngingkeun bantosan ti pulisi Hong Kong. Pulisi ngalaporkeun yén 8 masih teu kadeteksi di Myanmar, sedengkeun 12 aman sareng 10 di antarana balik deui ka Hong Kong. Otoritas Hong Kong parantos nyetél pasukan tugas khusus anu ditujukeun pikeun ngalacak sareng ngabantosan korban panipuan.

#Warga #Makau #jadi #Korban #Asia #Tenggara #kasino #Jobs #scam

Panalungtikan Anyar Ngadegkeun Propil Masalah Gamblers di Makau

Makau terus usaha pikeun hadé ngartos masalah judi jeung kumaha carana nyegah panyakit sosial nalika salah sahiji outputs ékonomi utama Wewengkon Administratif relates to industri. Hiji studi anyar dina Prévalénsi judi ayeuna nempatkeun maju propil téoritis saha masalah nu maen judi sarta naon motif maranéhanana.

Panalungtik Makau ngali Propil Masalah Gamblers

kertas ambisius, nu katutupan judul sarua ambisius “Profil of Gamblers jeung Masalah Gamblers Diantara Konsumén kasino di Makau SAR,” Nyetél kaluar pikeun delve deeper kana naon motivates gamblers. Ieu panalungtikan téh signifikan sabab datang dina hiji waktu nalika salah sahiji hub judi pangbadagna di Asia pilari putus jauh ti gumantungna kana industri dosa.

Panaliti ieu dilakukeun ku Universitas Politéknik Makau Wai Ming To jeung Gui-Hai Huang anu dipaké sampel 1.352 sémah kasino Makau pikeun draws conclusions maranéhna. Kabéh pamilon kungsi milu dina sababaraha bentuk judi dina 12 bulan ngarah nepi ka tanggal wawancara pikeun ulikan ieu. 90% dikonfirmasi maranéhna sempet dipigawé dina Makau casinos na liang lounges.

Panaliti ngitung sémah lokal sareng asing, kalayan sapertilu tina sampelna nyaéta warga SAR. Numutkeun panalungtikan, jalma anu hirup nyalira, tengah-yuswa sarta cerai boga kasempetan alus a jadi gamblers masalah atawa nalangsara karugian nu patali judi .

Narikna, panalungtik salajengna ditambahkeun yén grup umur antara 35 jeung 54 éta paling dipikaresep ngalaman masalah ieu. Iman ogé tiasa aya hubunganana sareng Budha anu sigana langkung dipikaresep kapangaruhan ku kabiasaan ieu.

Kapercayaan agama bisa jadi aya hubunganana jeung masalah judi

Bari bukti seemed sparse sarta bit rurusuhan mimitina, peneliti nyangkut kana observasi maranéhanana. Catetan kertas:

Bari link antara Budha jeung masalah judi sigana bit héran, eta bisa dipedar yén lalaki Cina dipangaruhan ku Kong Hu Cu sarta Budha nempo judi , kaasup kasino judi , salaku aktivitas bertulang socially sarta cara nguji hiji tuah jeung takdir.

Gamblers jeung Masalah Gamblers Propil Diantara Konsumén Kasino di Makau SAR

survey salajengna dicatet yén Sic Bo, baccarat jeung mesin slot tetep kaulinan nu pang populerna ditéang sanggeus gamblers. Peneliti éta bisa pinpoint metrics patali behavioral penting lianna, kayaning rata judi sesi per nu maen judi (tilu jam) jeung rata nganjang ka judi establishments, 24 jam. Sanajan kitu, laporan catetan anu hiji tina lima sémah kasino Makau bisa kakurangan tina masalah judi.

#Panalungtikan #Anyar #Ngadegkeun #Propil #Masalah #Gamblers #Makau

Wynn pagawe ditumbuk di Makau, Pickering kasino pagawe pencét ku mobil

Sumber Gambar: Shutterstock.com

Kacilakaan anu lumangsung di Wynn’s Palace Hotel di Taipa ngabalukarkeun hasil fatal pikeun salah sahiji pagawe di situs. Lalaki maot.

worker Wynn tatu serius

Outlet warta Inside Asian Gaming nutupan kajadian tragis di Wynn’s Palace Hotel di Taipa kalayan laporan lokal anu ngajelaskeun yén trauma tangkorak mangrupikeun akibat tina kacilakaan nalika pangropéa lift rutin. Almarhum dilaporkeun saurang lalaki Filipina 51 taun anu maot di rumah sakit tina tatu sirahna.

Dimsumdaily nyadiakeun rinci salajengna dina kajadian, ngécéskeun yén pagawe ieu mariksa naha salah sahiji mékanisme lift éta faulty sarta komunikasi sareng batur sapagawean dina tingkat handap, anu dieureunkeun mékanisme sanggeus ngadéngé noise aneh. Kusabab ieu kacilakaan anu aya hubunganana sareng padamelan, Biro Urusan Buruh lokal dibéjaan. ASGAM ngalaporkeun yén Biro Buruh nyatakeun Wynn “dibéjakeun” sareng perusahaan dilaporkeun ngaku kajadian éta.

Biro Buruh dilaporkeun geus disebut adegan sanggeus pulisi jeung patugas pemadam kebakaran anjog gancang handap sinyal ti batur sapagawean sahiji pagawe almarhum ka atasan na. Numutkeun laporan, Biro ceuk eta bakal “neruskeun nalungtik cukang lantaranana kacilakaan” sanggeus ngatur Wynn “ngeureunkeun sagala pagawean” dina loka. Salian ti ngucapkeun belasungkawa, teu aya inpormasi resmi sanés anu dikaluarkeun ku otoritas lokal atanapi Wynn.

Pickering kasino pagawe pencét ku mobil salila neunggeul

Pagawe kasino di Pickering na AJAX, Kanada neunggeul dina bulan Juli, nyoba ngasahkeun deal anyar kalawan gaji hadé jeung kaayaan gawé, sarupa jeung counterparts maranéhanana di Atlantik Kota, anu réngsé ogé meunang kanaékan gaji hadé tur kauntungan. Sanajan kitu, dina malem 31 Juli, salah sahiji karyawan ngahalangan ieu katabrak mobil, kalawan sababaraha laporan nunjukkeun yén éta teu kacilakaan. Jalma anu henteu namina dikabarkan mangrupikeun karyawan Pickering, anu mangrupikeun bagian tina Unifor Lokal 1090 – serikat tukangeun tukang neunggeul kasino. Numutkeun laporan, Unifor naroskeun ka Great Canadian Gaming Corporation pikeun ngahukum naon anu ditingali salaku serangan ka karyawan sareng anggota serikat pekerja sacara damai sareng sah.

#Wynn #pagawe #ditumbuk #Makau #Pickering #kasino #pagawe #pencét #mobil

Wynn Senior Mindahkeun Ti Makau ka UAE Pikeun Resort Integrated upcoming

Saatos dalapan taun naék tangga perusahaan di anak perusahaan Wynn’s Macau, Derek Sands bakal janten wakil presiden eksekutif pikeun Resort terpadu anu bakal datang di Ras Al Khaimah.

Pangalaman Présidén Pasar Asia Geus Pindah ka UAE

Derek Sands geus ngeusian salah sahiji posisi munggaran pikeun Resort terpadu upcoming Wynn Resorts di Uni Émirat Arab (UAE) sarta diangkat wakil presiden eksekutif sipat Ras Al Khaimah. Sands geus dipindahkeun ka UAE, nurutkeun profil LinkedIn na, sarta geus presiden divisi Asia saprak 2017. Sanajan kitu, carita karirna di cabangna Wynn Desain & Pangwangunan balik deui, nalika Sands dimimitian salaku diréktur jasa wangunan. dina September 2014, di Makau, sarta anjeunna geus climbing tangga kantos saprak.

Mindahkeun ieu masuk akal dina bacaan munggaran, sabab Wynn Design & Development janten hub kreatif perusahaan, ngurus manajemén proyék, desain interior, sareng seueur deui. Salaku batur geus luhur di parusahaan jeung kalawan pangalaman katuhu, ngajadikeun Sands calon perdana pikeun mingpin hiji kolaborasi upcoming antara parusahaan induk jeung bisnis lokal Ras Al Khaimah.

Resort Terpadu anu bakal datang – Terobosan

Sareng éta mangrupikeun proyék ageung, ayana di Pulo Al Marjan buatan manusa di Ras Al Khaimah. The “milyar dollar Resort terpadu” bakal produk tina kolaborasi antara Marjan Pasipatan – pamekar sipat lokal – sarta RAK silaturahmi nyekel LLC, grup silaturahmi nu ngoperasikeun hotél sarta usaha luang séjén, nu bakal gawé bareng Wynn pikeun nyieun jobs. di wewengkon, ngembangna pariwisata sarta tumuwuh sektor silaturahmi di Émirat.

Resort terpadu bakal imah leuwih ti 1.000 kamar hotél kalawan puseur spa pikeun datang na, kitu ogé sababaraha réstoran, mall jeung, tangtosna, hiji “daérah kaulinan” sarta diperkirakeun nawarkeun sababaraha pintonan hébat Arab. teluk. Ieu mangrupikeun Resort pantai munggaran Wynn sareng kalebet “daérah kaulinan” henteu masihan ide kumaha poténsial kasino tiasa ngahijikeun sareng pandangan Islam ngeunaan judi. Ieu parantos dipikanyaho ti Januari 2022, sareng masih aya sababaraha detil anu berharga ngeunaan éta.

Sanajan kitu, ieu sabenerna proyék pangbadagna dina sektor silaturahmi UAE nalika eta diumumkeun tur mangrupakeun kalakuan badag, utamana tempo euweuh ngaran maturan judi légal dina sakabéh Émirat, sakumaha judi henteu ngan lega favored, éta sagemblengna ilegal. . Tapi, aya kamajuan di payuneun éta, kalayan Otoritas Pengembangan Pariwisata Ras Al Khaimah (RAKTDA) nyiptakeun divisi anu énggal, khususna pikeun ngatur IR di emirat. IR sapertos ngadegna Wynn di ibukota Ras Al Khaimah, anu diperkirakeun réngsé dina 2026 anu caket.

RAKTDA tiasa dianggap terobosan, sabab laporan ngeunaan éta sadayana nunjukkeun yén Departemen Hiburan sareng Peraturan Kaulinan (DEGR) anyar bakal difokuskeun kana pangaturan pamandangan kaulinan anu bakal muncul sareng bakal ditugaskeun kana pangaturan judi, perpajakan sareng kaamanan. . , dina yurisdiksi na.

Bari ieu bisa muka panto anyar pikeun industri kaulinan, halangan budaya masih bisa ngabuktikeun jadi halangan utama, sakumaha Dubai sagemblengna rejects légal judi , sanajan deukeutna Resort terpadu Wynn di emirat tatangga. Panginten Dubai bakal calik di luar babak kahiji ieu sareng ngantosan sareng ningali kumaha usaha anyar mekar di emirat tatanggana atanapi sigana bakal ngalangkungan tren sadayana, atanapi sahenteuna nyobian. Henteu aya anu konkrit sareng ngan ukur waktos anu tiasa nyarios.

#Wynn #Senior #Mindahkeun #Makau #UAE #Pikeun #Resort #Integrated #upcoming