Home » Posts tagged 'Louisiana'

Tag Archives: Louisiana

CQ séjén Nyepeng Riverboat Casinos di Louisiana Goes on Shore

CQ Holdings Belle of Baton rouge Riverboat kasino di Louisiana bakal mindahkeun tina parahu sepuh sarta kana sipat hotél onshore na di Baton rouge, sanggeus persetujuan ti Louisiana kaulinan Board Control.

CQ Holdings Bakal Investasi $ 35 Juta dina Harta Doméstik

proposal CQ Holdings ‘ka Louisiana kaulinan Board Control éta pikeun $ 35 juta investasi di transformasi na Belle of Baton rouge Riverboat kasino kana kasino dumasar tanah-.

Kabéh anggota Louisiana kaulinan Board Control milih dina ni’mat proyék, nu bakal nyieun 200 posisi pakasaban anyar dina Baton rouge.

Ieu proyek kadua ku CQ Holdings, nu ayeuna ngalengkepan move of kasino riverboat sejen, Hollywood kasino , ka situs darat di Baton rouge. Proyék dimimitian dina 2021 sareng kasino dumasar darat anyar diperkirakeun dibuka dina Juni-Juli 2023.

Proyek Belle of Baton rouge anyar bakal lokasina dina sipat hotél parusahaan, nu gawéna ditéang jeung kagiatan kasino riverboat sarta situated dina riverfront di bagian kota Baton rouge. Hotél ditutup dina taun 2020 kusabab larangan pandémik sareng ayeuna bakal ngalaman renovasi ageung kalayan ngamimitian proyék énggal.

Kasino Landside Anyar Bakal Buka Lawang di 2024

Karya konstruksi baris dimimitian dina April 2023, sarta eta rencanana yén kasino jeung hotél baris dimimitian narima konsumén dina Méi 2024.

tempat bakal imah 16.500 alun-alun kasino lanté sarta buku olahraga, nu bakal bentang leuwih 2.500 alun-alun. Diantara fasilitasna, bakal aya rupa-rupa pilihan tuangeun sapertos bar tiram sareng stasiun pizza. kasino bakal Fitur bar anggur dedicated sarta sémah ogé bisa ngarasakeun boling.

Sajaba ti éta, CQ Holdings bakal nyadiakeun aksés ka darmaga caket dieu pikeun Amérika Cruise Galur, nu bakal eureun di kasino di Baton rouge 10 jam ku kituna konsumén maranéhna bisa ngarasakeun judi .

Salaku bagian tina proyék utama, hotél, anu jumlahna aya 90 kamar, ogé bakal ngalaman renovasi. Bakal muka babarengan jeung kasino sanggeus panutupanana jangka panjang alatan pandémik.

CEO CQ Holdings Terry Downey geus dicatet yén wangunan hotél téh badag sarta ngabogaan poténsi gede pisan.

CQ Holdings ngagaduhan kasino kapal sungai Belle of Baton Rouge sareng harta hotél ti Caesars Entertainment dina bulan Désémber 2020.

#séjén #Nyepeng #Riverboat #Casinos #Louisiana #Shore

Louisiana ngalaporkeun Hasil Tenang pikeun Kasino dina Juli 2022

Nagara Louisiana jeung Louisiana kaulinan Board Control laporan total $ 204,2 jutaan dihasilkeun dina pendapatan kaulinan kotor ti casinos riverboat na Harrah urang New Orleans. Salaku kaayaan prepares rék dilegakeun kalawan casinos komérsial di daratan, Harrah urang New Orleans tetep hijina sipat teu lokasina lepas pantai.

Slow Juli pikeun Louisiana Casinos

Ngahasilkeun taunan turun 8% dibandingkeun Juli 2021 nalika pendapatan kaulinan kotor rata-rata $ 222 juta. olahraga online tohan cecekelan earned $ 103,3 juta dihasilkeun $ 19,3 juta di sharing. Ieu jumlahna 18,7% tina total, kalawan sportsbook nyieun jumlah santun bulan panungtungan.

Ngeunaan buku olahraga ritel, Sektor geus tetep sakitu legana sepi kalawan $ 15 juta dina total bets olahraga ditempatkeun kalawan $ 1,4 juta dihasilkeun di sharing, ceuk régulator dina update. Tina sakabeh casinos, Baton rouge éta harta awon-impacted kalawan turunna taunan 15,7%. Tasik Charles Harta éta nunjukkeun daya tahan sareng saé, ngeposkeun total pendapatan $ 78.9 juta. Ieu mangrupikeun panurunan nominal 1,5%.

L’Auberge kasino Resort Lake Charles réngsé kalawan $ 31,5 juta di sharing kaulinan. Ieu overtook nu siga emas Nugget Lake Charles jeung Delta Downs Racetrack kasino Hotél nu dipasang mungguh $ 31,2 jutaan jeung $ 16,2 jutaan.

Lajeng, aya tujuh sipat di Shreveport sareng Bossier. Pasipatan turun 13.1% dina bulan Juli. Ieu nempatkeun aranjeunna dina total pendapatan kaulinan $ 50,9 jutaan. Margaritaville Resort kasino réngsé kalawan $ 17,8 jutaan, Tapal kuda Bossier Kota $ 13,4 jutaan, sarta Bally urang Shreveport kasino & Hotél naek ka tukang kalawan $ 8,1 juta di sharing kaulinan.

Perjuangan Harta ku Ngumpulkeun Hasil Kaulinan

New Orleans Casinos ogé nyandak hit ku 7,7% serelek. Total sharing éta $ 48,1 juta pikeun Harrah’s New Orleans ($ 22,6 jutaan), Boomtown kasino & hotél ($ 10,3 jutaan), jeung harta karun kasino ($ 8,2 jutaan).

iteuk beureum teu luput turunna sakabéh boh, kalawan casinos riverboat gross $ 20 jutaan, nu masih mangrupa 15,7% serelek. L’Auberge kasino Hotél réngsé nepi $ 14,4 jutaan. Hollywood kasino Baton rouge disumbangkeun sejen $ 4,4 juta kalawan Belle of Baton rouge kasino Hotél ngan ngeposkeun $ 1,2 juta di proceeds sakabéh.

#Louisiana #ngalaporkeun #Hasil #Tenang #pikeun #Kasino #dina #Juli