Home » Posts tagged 'Livespins'

Tag Archives: Livespins

Livespins Ayeuna Nampilkeun Judul Kacilakaan ku Turbo Games

Livespin geus ditandatanganan supplier eusi sejen kana portopolio tumuwuh pausahaan sadia nu streamers bisa ngungkit sarta babagi pangalaman jeung audiences iGaming sakuliah dunya. Turbo Kaulinankacilakaan pamekar game, ayeuna pasangan newest anu judulna diulas dina Livespins.

Cara anu Hese pikeun Inovatif sareng Ngaronjatkeun Panawaran Eusi

Ka hareup, Livespins streamers bakal tiasa ngaksés Turbo Judul Kaulinan nu geus terpadu kalayan platform pikeun mawa pangalaman fresher ka pemirsa anu bisa lalajo streamers maén komo ilubiung dina aksi ku tohan salaku panongton. jenis ieu kaulinan inovatif sarta pangalaman iGaming merlukeun ogé jenis anyar eusi.

Ieu dimana Turbo Kaulinan hadir kalawan sajumlah eusi arcade-gaya jeung kaulinan anu narik perhatian duanana konsumén jeung base pamuter. Turbo Games parantos ngembangkeun sababaraha judul sareng pilihan anu hebat, kalebet Crash X, Dice Twice, Hamsta, Mines, Neko, Towers, Fury Stairs, Ball & Ball, Limbo Rider, sareng Bayraktar, pikeun sababaraha nami.

Commenting on peluncuran ieu, Livespins CCO Michael Pedersen muji kaulinan kacilakaan kualitas Turbo Kaulinan ‘nu ayeuna bakal jadi bagian tina aksi. Manéhna nyebutkeun:

Turbo Games parantos ngarobih kodeu nalika nyiptakeun kontén anu luar biasa pikaresepeun sareng gancang anu ngamungkinkeun streamer kami pikeun nganteurkeun thrill sareng spillage anu diarepkeun ku pamirsa streaming.

Livespins CCO Michael Pedersen

Ieu jenis partnership nu Livespins pemirsa na streamers peryogi tur pantes, ngécéskeun Pedersen.

Turbo Kaulinan Nilik Livespins salaku Stepping Stone pikeun Audiences Anyar

Turbo Kaulinan kapala jualan Vadim Potapenko ogé senang jeung kasempetan. Anjeunna ngécéskeun yén kaulinan parusahaan téh sadayana ngeunaan nyadiakeun nilai hiburan gede pikeun liang sarta pamaén iGaming, nambahan:

Kaulinan urang ngadat hususna gancang ngawangun antisipasi jeung mastikeun yén pamaén, kitu ogé streamers, aya di tepi korsi maranéhanana ti babak kahiji nepi ka panungtungan.

Turbo Kaulinan kapala jualan Vadim Potapenko

Ngaliwatan integrasi ieu, ceuk Potapenko, Turbo Kaulinan bakal terus ngaronjatkeun jangkauan sarta Dursasana jeung audiences sakuliah dunya. Livespins geus ngamankeun partnerships penting dina suksesi gancang. Awal minggu ieu, perusahaan negeskeun yén streamer na tiasa ngaksés produk Relax Gaming. Sababaraha minggu ka tukang, Livespins ogé nandatanganan partnership pikeun eusi Endorphina.

#Livespins #Ayeuna #Nampilkeun #Judul #Kacilakaan #Turbo #Games

Livespins Teams Up sareng Relax Gaming pikeun Eusi Kasino Anyar

Livespins terus ngawangun dina portopolio impressive na suppliers sarta panyadia eusi pikeun cara unik parusahaan ngawanohkeun eusi anyar pikeun fans kasino.

Livespins Diluncurkeun sareng Platform Pelor Pérak ku Relax

Livespins, anu museurkeun kana live streaming slot kasino ka panongton badag on Twitch, geus diasupkeun kana partnership anyar kalawan Relax Gaming, anu bakal masihan parusahaan jeung streamers aksés ka leuwih ti 70 studio terpadu salaku bagian tina platform Silver Bullet dijalankeun ku. Reureuhan.

Kerjasama ieu ageung pikeun Relax Gaming, mitra na, sareng Livespins, sadayana bakal nguntungkeun tina gaduh aksés kana kaulinan slot pangsaéna di dunya. Kaulinan ieu kalebet Temple Tumble, Banana Town, sareng Money Train 2, pikeun nami sababaraha paporit kipas sadaya waktos anu gancang ngadegkeun ayana dina séktor iGaming.

Cinta tambahan anu bakal ditingalikeun ku Livespins streamer pasti moal cilaka. Livespins museurkeun kana campuran pangalaman inovatif dimana pamaén tiasa bet sareng streamer karesepna ku ngabagi taruhan sareng résiko sareng sasama pemirsa. Livespins geus ngawangun alat gamification jeung Dursasana kuat anu geus ngarasakeun hasil hébat sarta geus jadi salah sahiji innovators sabenerna industri iGaming.

Livespins CCO Michael Pedroson ngabagéakeun kasempetan ieu sarta ngomong yén Relax kaulinan mangrupa salah sahiji pausahaan paling signifikan lamun datang ka aggregating eusi iGaming, sarta slot hususna. Anjeunna ngajelaskeun naha eusi hébat penting sareng nambihan:

Eusi kualitas mangrupikeun komponén konci pikeun aliran anu suksés sareng ku ngagabungkeun slot tina Relax Gaming sareng mitra studiona sareng platform inovatif sareng streamer superstar, kami gaduh faktor pikeun nganteurkeun pangalaman pamuter anu ngahibur sareng pikasieuneun.

Livespins CCO Michael Pedroson

Bersantai sareng Livespins Senang sareng Partnership

Pedersen negeskeun yén Livespins aya di pasar pikeun mastikeun yén pamaén disayogikeun pangalaman anu pangsaéna sareng salah sahiji cara pikeun ngajantenkeun éta nyaéta ku gawé bareng sareng supplier anu leres sareng fasilitator kontén sapertos Relax Gaming.

Kasual kaulinan CCO Nadiya Attard duanana bungah boga kasempetan pikeun digawekeun ku Livespins. Cenah ngalirkeun jadi salah sahiji saluran paling signifikan pikeun pamaén ngarasakeun pangalaman kasino online, sarta Livespins geus mingpin jalan di bagean inovatif ieu ti mimiti.

Hatur nuhun kana Silver Bullet, pamaén ayeuna bakal boga kasempetan pikeun ngakses leuwih kaulinan sarta kasempetan.

#Livespins #Teams #sareng #Relax #Gaming #pikeun #Eusi #Kasino #Anyar

Endorphina Diantara Eusi Diulas dina Livespins

Endorphina geus jadi studio panganyarna pikeun ngawanohkeun portopolio miboga pilihan slot ngarah ka Livespins, hiji parusahaan nu innovates dina cara streamers sarta pemirsa berinteraksi. Endorphina, anu mangrupikeun supplier sareng desainer tina puluhan kaulinan slot luhur bakal nampilkeun kaulinanna salaku bagian tina aliran Livespins, anu ngamungkinkeun para panongton bet babarengan sareng streamer sareng ngabagi dina thrill ngudag.

Livespins Nambahkeun Kandungan Endorphin

Perjangjian anu disawalakeun antara Livespins sareng Endorphina bakal masihan aksés sateuacanna kana liang sareng kaulinan kasino online anu sanés. Portopolio Endorphina pikaresepeun sareng Hell Hot 100, Cyber ​​​​Wolf, sareng Dynamite Miner. Produk perusahaan parantos dipuji salaku streaming-pantes anu leres-leres diperyogikeun LiveSpins.

Duanana pausahaan ogé bakal nguntungkeun. Livespins terus nyobian pikeun ngamankeun suppliers anyar pikeun dilegakeun kolam renang na kaulinan anu bisa streamed ka pamaén tur tingal kumaha pamaén resep pangalusna. Samentara éta, Endorphina bakal ngarasakeun paningkatan langsung dina pisibilitas jeung popularitas berkat cara interaktif browsing eusi sakumaha diwanohkeun ku Livespins.

Tawaran Livespins dumasar kana pamanggih yén kaulinan slot bisa jadi leuwih kawas aliran kedutan dimana pamaén sarta panongton ngarasa kawas aranjeunna bagian tina komunitas sarta bisa ilubiung dina aksi kaulinan salaku kaulinan progresses, sanajan teu merta risking teuing duit. muter. ngagugulung.

Livespins CCO Michael Pedersen éta senang jeung warta. Anjeunna ngabagéakeun Endorphina sareng ngajelaskeun naon hartosna pikeun perusahaan:

partnership Ieu ogé nyadiakeun Endorphina kasempetan unik ka pasar judul anyar -na pikeun pamaén, kalawan streamers urang bisa unveil panganyarna liang jeung ngobrol pamaén ngaliwatan mékanika, fitur sarta midangkeun.

Livespins CCO Michael Pedersen

Ngabagikeun Game Thrills na Spills

CEO Endorphin Jan Urbanec sami-sami resep kana pamekaran sareng ngabagéakeun kasempetan pikeun pasangan sareng Livespins salaku cara pikeun ngamajukeun liang Endorphina sareng portopolio kasino online. Anjeunna nambahan:

Urang tingali streaming liang salaku masa depan casinos online, sarta partnership ieu ngamungkinkeun urang pikeun nyorong kaulinan urang ka panongton loba lega ti kantos sateuacan. Ieu mangrupikeun masalah anu ageung pikeun kami, sareng kami ngarepkeun ningali Livespins streamers ngabagi thrill sareng spill anu dibawa ku kaulinan urang ka pamirsa.

CEO Endorphin Jan Urbanec

Dina sababaraha bulan ayeuna, Livespins ngagaduhan sababaraha mitra supplier anu suksés, kalebet hiji sareng Fugaso sareng hiji sareng NetGaming. Nanging, daptar studio pasangan ngembang unggal dintenna pikeun perusahaan.

#Endorphina #Diantara #Eusi #Diulas #dina #Livespins