Home » Posts tagged 'Live'

Tag Archives: Live

Kwiff Ayeuna Featuring Pragmatis Play liang jeung Live Kasino Kaulinan

Olahraga tohan jeung merek iGaming sarta operator kwiff geus dimekarkeun ayana di pasar kaulinan kasino online ku Signing a partnership kalawan Kaulinan pragmatis, supplier sarta panyadia eusi iGaming kana sababaraha ngaran pangbadagna di industri. Hasilna, pamaén kwiff bakal miboga aksés ka sajumlah ngadegkeun liang jeung kaulinan kasino live.

Pragmatis Play Live kalawan Kwiff

Ieu ngawengku leuwih 200 liang , featuring sababaraha paporit pamaén sadaya-waktos kayaning Gates of Olympus, Wolf Emas, The Dog House, Big Bass Bonanza, Chili Panas jeung sajabana. Pausahaan ogé parantos nyéépkeun waktos nyéépkeun portopolio kasino live na, nyangking acara kaulinan anu saé sapertos Boom City, Mega Wheel, Sweet Bonanza CandyLand, Mega Sic Bo, sareng Mega Roulette. CEO Kwiff Charles Lee ngabagéakeun kasempetan pikeun perusahaan pikeun ngaluncurkeun produk Pragmatik sareng nyarios:

Tujuanana kami pikeun mastikeun pamaén urang ngarasakeun hiburan pangalusna mungkin sarta kami bungah ngabagéakeun Pragmatic Play kana daptar kami mitra eusi premium. Kami ngarepkeun peluncuran promosi jaringan pangbadagna dina sajarah iGaming “Drops & Wins” dimana aya 1 juta hadiah pikeun direbut unggal bulan.

CEO Kwiff Charles Lee

Kwiff ogé ngémutan kanyataan yén Pragmatic Play parantos ngembangkeun alat sareng fitur promosi anu unik, “Drops & Wins,” anu ngamungkinkeun merek pikeun nyambung sareng pamiarsana ku cara nyayogikeun aranjeunna kalayan cara anu pangsaéna pikeun ningkatkeun kauntungan sareng gaduh kasempetan pikeun nyerang. . kaluar pangajén badag. Duanana liang parusahaan jeung produk kasino hirup boga kasempetan pikeun ganjaran pamaén.

Turnamén mingguan hosted ku unggal operator mitra na Pragmatic Play ngamungkinkeun pamaén bersaing jeung boga kasempetan pikeun meunang badag. Eusi kasino live ieu satuluyna complemented ku judul tambahan mangpaat, nu ngawengku blackjack, roulette, baccarat sarta pilihan aheng kayaning Andar Bahar jeung Naga Macan.

Pragmatis Play Ngajadikeun Léngkah Big di iGaming

Pragmatic Play COO Irina Cornides ogé resep kana kasempetan éta. Anjeunna ngécéskeun yén kwiff nyadiakeun pamaén kalawan pangalaman iGaming hébat sarta tambahan tina pragmatis Play ngan bakal mantuan nyumbang kana tumuwuhna merek jeung kasempetan nu panongton na bisa ngalaman.

Sajaba ti éta, ieu mangrupa kasempetan pikeun Pragmatic Play ogé showcase judul iGaming -na pikeun audiences anyar. Pragmatic Play nembe ngadamel sababaraha gerakan bisnis ageung sareng perusahaan ngaluncurkeun studio live énggal di Bulgaria, sareng ngumumkeun rencana pikeun padamelan langkung ti 2,000 jalma di nagara éta dina ahir 2023. Mitra sanésna dilakukeun sareng Aposta.la di Paraguay minggu ieu. .

#Kwiff #Ayeuna #Featuring #Pragmatis #Play #liang #jeung #Live #Kasino #Kaulinan

Legenda Bay jeung Fandango kasino Go Live kalawan ngahijikeun Tatar kaulinan Platform

Ieu Katerangan Bay kasino jeung Fandango kasino di Nevada kalér geus mobilized Platform kaulinan terpaduédisi lincah, nu bakal mantuan aranjeunna dina achieving pamasaran awal jeung tolok ukur ngembangkeun pamuter, sarta nawarkeun manajemén poean kontinyu sadaya operasi. Sistim nu ngarojong operasi kasino sarta nawarkeun tempoan tunggal data sadia dihasilkeun dina tempat, sahingga manajemén basajan.

Ningkatkeun Pasar, Ngaleungitkeun Éntri Data

Kasino Fandango gaduh langkung ti 700 liang sareng 10 kaulinan sareng buku olahraga khusus. Properti ieu ogé ngagaduhan pilihan hiburan tambahan. Legenda Bay kasino ieu ogé dilengkepan kavling liang jeung kaulinan tabel sarta mimiti sagala Circa Olahraga Sportsbook di nagara. Aya ogé pilihan makan sareng fasilitas anu sanés dina situs.

Olympia kaulinan Wakil Présidén Daerah dina Téhnologi Émbaran Traci Ferrante ngabagéakeun kasempetan pikeun ngahijikeun produk QCI, sareng nyarioskeun ngeunaan kauntungan anu disayogikeun ku solusi dina ngatur harta:

Mampuh ngaitkeun data pamuter sareng data slot dina cara anu bermakna sareng terang saha anu aya di lantai ayeuna teu ternilai.

Olympia kaulinan Wakil Présidén Daerah dina Téhnologi Émbaran Traci Ferrante

Ferrante nambihan yén berkat alat QCI Marketing, sipat tiasa sacara signifikan ngirangan prosés anu nyéépkeun waktos sareng ngaleungitkeun poténsi kasalahan éntri data. Kadua sipat bakal nguntungkeun tina kaputusan harta dumasar kana data sareng analitik.

Peluncuran Kacida Dihargaan ngagambarkeun Kasuksesan Global

CEO QCI Dr Ralph Thomas ogé pleased jeung integrasi sarta ngomong yén harta kauntungan tina ngahijikeun Tatar kaulinan Platform, nu museurkeun solely dina ngamekarkeun produk nu nguntungkeun kaperluan konsumén ‘.

Edition Nimble dikembangkeun husus pikeun casinos kalawan sahandapeun 1.000 liang , sangkan host, executives pamasaran jeung tim operasi kasino maranéhna pikeun fungsi dina modern, lingkungan data-enriched.

CEO QCI Dr Ralph Thomas

Samentara éta, QCI geus deployed ka leuwih ti 75 kasino meuntas Amérika Kalér. Di sakuliah dunya, sistem ieu sadia di 4.000 lokasi sarta mangrupa salah sahiji sistem manajemen tersukses, ngarasakeun pangakuan global jeung terus kapercayaan konsumen.

#Legenda #Bay #jeung #Fandango #kasino #Live #kalawan #ngahijikeun #Tatar #kaulinan #Platform

Stakelogic na Unibet ngajalankeun Live Game Tembongkeun di Walanda

Stakelogic geus dimekarkeun ayana di Walanda ngaliwatan judul acara kaulinan live anyar. “Runner8Runner“mangrupa usaha babarengan antara Live Stakelogic jeung Unibet jeung kaulinan dumasar kana Runner6Runner, hiji slot online dikembangkeun ku Stakelogic.

Runner8Runner Bakal Nyadiakeun Pangalaman Unik Pikeun Pamaén Walanda

Bari ngobrol ngeunaan release anyar, CEO Stakelogic Live, Stephan van den Oetelaar, Nyebutkeun yén Runner8Runner mangrupakeun pintonan kaulinan live hebat anu ngawangun dina popularitas Palasik liang . Hatur nuhun kana kanyataan éta, judul éta tiasa masihan pangalaman anu unik pikeun pamaén Walanda.

Anjeunna nambahan yén éta seru ngaluncurkeun Runner8Runner sareng Unibet sareng nguatkeun hubungan sareng operator.

Pimpinan eusi ekslusif Unibet, Pierluigi Rinaldi, nyatakeun yén Stakelogic Live mangrupikeun mitra penting pikeun operator di pasar Walanda. Rinaldi ngaku kanyataan yén kalayan bantosan Stakelogic Live, Unibet tiasa “muncul salaku merek judi pilihan” pikeun peminat kaulinan kasino online sareng khususna pendukung kaulinan langsung.

Runner8Runner nampilkeun host Walanda Money Wheel sareng latar tukang mesin buah. Nalika tilu atawa leuwih lambang inten darat on payline nu, fitur Super stake diaktipkeun.

Kalawan fitur Super stake, pamaén bisa nempatkeun bets samping nu ganda patok maranéhanana. Ku kituna, hiji fitur tambahan, nu méré payout tinggi sakali dina unggal 35 spins dipicu. Dina basa sejen, fitur Super stake ngaronjatkeun Chances pamaén meunang hadiah badag.

Stakelogic Live sareng Unibet ngaluncurkeun Studio Branded di Walanda

Peluncuran Runner8Runner mangrupikeun pamekaran panganyarna dina naon anu ayeuna kajantenan janten hubungan anu suksés antara Stakelogic sareng Unibet.

Dina awal Agustus, dua sisi nandatanganan perjanjian pikeun ngaluncurkeun studio kaulinan langsung. Studio branded Stakelogic Live nampilkeun mikropon canggih, téknologi siaran sareng kaméra, sadayana dirancang pikeun masihan pangalaman unik pikeun pamaén Walanda.

Salian ti judul kasino live anu dipidangkeun di studio, Unibet ogé ngagaduhan seueur produk ti perusahaan induk Stakelogic Live, Stakelogic. Sababaraha produk anu diulas kalebet Rambo, Flappers, Great Wars, Fruit Spinner, Valley of Secrets, Legend Rising, Double Gem, sareng King Bam Bam.

Diréktur casinos sarta kaulinan di Kindred Grup, boga Unibet, David Roberston, nyatakeun dina waktos anu casinos hirup junun ngahasilkeun “traction signifikan kalawan pamaén di Walanda” jeung ieu naha launching studio branded Stakelogic Live éta logis. léngkah pikeun Unibet.

Oetelaar nyatakeun yén partnership dimekarkeun éta hiji hambalan logis maju antara dua kaulinan Stakelogic baku anu dipigawé kacida alusna.

#Stakelogic #Unibet #ngajalankeun #Live #Game #Tembongkeun #Walanda

Playgon pikeun Tambahkeun Live kasino mun Fusion Pariplay Platform

Playgonngarah live kasino studio, geus disatujuan kakuatan Pariplay Fusion platform kalawan eusi live na acclaimed kritis. Numutkeun perjangjian, Pariplay bakal tiasa nambihan rupa-rupa kaulinan kasino live pikeun tawaran na.

Playgon Gabung Pariplay

Playgon mangrupakeun merek basis Vancouver kalawan state-of-nu-seni live studio di Las Vegas. Ieu ngakibatkeun pangalusna-di-kelas kaulinan kasino live kayaning blackjack, baccarat na roulette. Playgon nawarkeun ogé kualitas inovatif fitur hirup nu mantuan pamaén ngarasakeun pangalaman online lemes. Hatur nuhun kana fitur handheld husus, pamaén studio bisa ngarasakeun pangalaman kasino asli bari maén dina alat nu bagerak maranéhna.

Studio ogé nawiskeun kaulinan eTable anu sakali deui nunjukkeun pendekatan pamekar mobile-heula. Sadaya judul dirancang ku cara anu pamaén tiasa gampang maén dina hiji leungeun. Sajaba ti éta, gamblers bisa mutuskeun pikeun ngarasakeun pangalaman kasino sosial pinuh sarta maénkeun kaulinan multiplayer atawa milih alternatif pamuter tunggal.

Rupa-rupa fitur personalization sadia pikeun mantuan jalma ngarasakeun kaulinan kasino hirup persis cara maranéhna rék.

Pariplay Ngabagéakeun Panyadia pikeun Kulawarga

Darcy Krogh, Presiden jeung lulugu perwira eksekutif di Playgon, ceuk éta hiji kahormatan pikeun gabung kulawarga Pariplay. Krogh sks Pariplay pikeun gawé bareng sababaraha operator pangalusna di pasar high-end. Anjeunna nyatakeun yén platform Fusion anu kasohor ku agrégator bakal ngamungkinkeun Playgon ngahontal konsumén anyar dina seueur yurisdiksi anu diatur.

Kami yakin yén kaulinan urang téh modern, inovatif tur dirancang ku mindset mobile pikeun nangtung kaluar ti kompetisi. Perjangjian ieu sareng Pariplay pasti bakal ngabantosan urang ngagancangkeun kamekaran urang.

Darcy Krogh, CEO, Playgon

Samentara éta, Callum Harris, Diréktur partnerships Pariplay, muji Playgon salaku studio nu delivers produk dealer live unik kalawan pangalaman pamaké hébat sakabéh. Harris nunjuk kaluar yén fitur midangkeun studio urang jeung téhnologi state-of-nu-seni éta impressive sarta ngomong Pariplay éta pisan senang digawekeun ku panyadia nu.

Éta saé ngabagéakeun Playgon kana platform Fusion, dimana campuran kasino dealer live sareng kaulinan eTable bakal ngahibur pamaén di sakumna dunya.

Callum Harris, diréktur partnerships, Pariplay

Hatur nuhun kana perjangjian ieu, Playgon bakal tiasa ngahontal seueur pasar énggal. Pariplay, di sisi séjén, bakal salajengna diversify portopolio euyeub na. Platform Pariplay Fusion ayeuna ngawengku leuwih 14.000 kaulinan tina sababaraha suppliers pangalusna di dunya. Ku alatan éta, Pariplay mangrupakeun salah sahiji mitra pikaresep loba operator well-dipikawanoh di sakuliah dunya.

Ngomongkeun Pariplay, agrégator parantos nampi lisénsi pikeun beroperasi di kota Buenos Aires.

#Playgon #pikeun #Tambahkeun #Live #kasino #mun #Fusion #Pariplay #Platform

BETER Live Ngarilis Kaulinan Kasino Anyar “Gravity Blackjack”

BETER Live, panyadia kaulinan kasino live, terus tumuwuh tapak suku na ku nambahkeun kaulinan anyar pikeun kurban na. Panganyarna mangrupa spin aslina dina pangalaman blackjack Palasik kalawan Gravitasi Blackjack ayeuna bagian tina portopolio deliverable.

BETER Live Nepangkeun Judul Blackjack Gravitasi

BETER fokus kana bringing inovasi anyar kana Live Kasino bagean ngaliwatan Gravitasi Blackjack nu bakal difokuskeun Palasik single-set blackjack bringing babarengan bonus, fitur midangkeun anyar, bets samping jeung kasempetan pikeun meunang badag, pausahaan informs. Ngomentaran sékrési éta, sutradara BETER Live Anna Vikmane nyarios:

Gravitasi Blackjack mangrupakeun hambalan penting séjén maju dina ngembangna portopolio kaulinan urang. Kami reueus pisan bisa nawiskeun pamaén urang hiji pulas rongkah on blackjack sarta, hususna, rupa-rupa susunan blackjack Palasik kalawan bonus ditambahkeun. Kalawan bets samping na multipliers, urang ngaharepkeun Gravitasi Blackjack jadi favorit diantara pamaén di sakuliah dunya.

BETER Live diréktur Anna Vikmane

Kaulinan boga fitur multiplier husus anu bakal ningkatkeun poténsi payout anjeun nepi ka 2x, 4x, 6x, 8x atawa 10x. multiplier ieu bakal muncul acak, sarta poténsi payout pa 3.000: 1 mungkin. BETER ogé bakal ngandelkeun bet samping disebut Lucky Ladies jeung Dealer Bust, nu complements pangalaman jeung geus jadi pokok kumaha parusahaan mendesain kaulinan na.

Pamaén meunang lamun skor 20 titik kalayan dua kartu kahiji maranéhanana pikeun Lucky Woman bets, sarta Dealer Bust samping alungan geus netep lamun leungeun Dealer urang ngaleuwihan 21. BETER teu ngan nawarkeun pangalaman kasino live. Pausahaan ogé ngoperasikeun sababaraha produk anu sanés, kalebet esports sareng olahraga.

#BETER #Live #Ngarilis #Kaulinan #Kasino #Anyar #Gravity #Blackjack

Pariplay Nambahkeun Inovatif Live kasino Arcade Game ku Arcadia

Pariplaycabangna NeoGames, geus ditambahkeun studio anyar jeung pamekar pikeun Fusion platform aggregation, Arcadia kaulinan Leyuran. Ka hareupna, mitra Fusion bakal tiasa ngaksés judul Arcadia iGaming sareng ningkatkeun pangalaman palanggan sorangan ku nawiskeun kaulinan inovatif ku pamekar.

Arcadia Janten Bagian tina Kulawarga Fusion Platform

Arcadia geus fokus kana ngamekarkeun pangalaman kasino online dumasar kana mesin arcade fisik, ngarah ka midangkeun unik pikeun pamaén. Arcadia ngaharepkeun ngukir kaluar niva anyar dina pangalaman kaulinan hirup dimana paporit arcade bisa terpadu kalayan hirup kasino pangalaman kaulinan sarta nyadiakeun pamaén kalawan kasempetan anyar vertikal.

Judul perusahaan munggaran, Booster Untung geus bagian tina platform Fusion. Langkung seueur kaulinan diperkirakeun bakal énggal-énggal, saur Pariplay dina siaran pers. Fortune Pusher didadarkeun salaku “arcade coin pusher” anu ayeuna bakal sayogi pikeun pamaén. Pamaén bisa ngadalikeun koin nu dipecat kana mesin lajeng lalajo salaku chip hadiah kadorong ambéh ngéléhkeun anu ngoleksi.

Mesin pilem Arcadia dina aksi nganggo kaméra definisi tinggi anu sayogi dina sababaraha platform, kalebet desktop sareng alat sélulér. Diréktur partnerships Pariplay, Callum Harris, ngabagéakeun tambahan anyar ieu anu pasti bakal ningkatkeun pangalaman pikeun pamaén kusabab produk unik na:

Arcadia mangrupakeun innovator leres lamun datang ka live streaming téhnologi mesin video game, sarta kami bungah boga aranjeunna salaku pasangan Fusion anyar salaku urang salawasna pilari eusi nu nangtung kaluar sarta nawarkeun pamaén hal unik.

Harris sareng Pariplay ogé ngagaduhan harepan anu luhur pikeun Arcadia sareng sékrési salajengna perusahaan. CEO Arcadia Grup Avey Gabrielli muji kasempetan jeung eusi partnership kalawan Pariplay.

Ningkatkeun Live kasino midangkeun kalawan arcade Toel

Ngaliwatan sambungan ieu, Arcadia Grup bakal boga kasempetan pikeun nyambung jeung pamaén sakuliah dunya. “Urang boga rencana badag rék dilegakeun portopolio urang kalawan leuwih kaulinan nu nawiskeun pangalaman kaulinan hebat, tur kalawan bantuan mitra distribution kawas Pariplay, urang terang urang bakal bisa gancang meunang moméntum sakuliah rupa-rupa pasar diatur,”Sa Gabrielli.

Pariplay ngahijikeun deui kaulinan ku langkung ti 80 supplier sareng ayeuna gaduh 13.000 kaulinan, kalebet novelty inovatif sapertos produk Arcadia.

#Pariplay #Nambahkeun #Inovatif #Live #kasino #Arcade #Game #Arcadia

Vivo kaulinan sarta TAMAT 2 TAMAT pikeun Live kasino Pangalaman

Vivo kaulinanhirup kasino panyadia, geus partnered kalawan TAMAT 2 TAMAT, Pausahaan bingo dumasar di Amérika Latin nu ayeuna bakal nguntungkeun tina jumping kana sektor bingo live. END 2 END mangrupikeun perusahaan anu mapan sareng langkung ti 16 taun dina bisnis di sababaraha daérah.

Hirup sareng Multiplayer Bing Kandungan

Pausahaan geus fokus kana ngamekarkeun pangalusna-di-kelas pangalaman bingo multiplayer, Manjang bagéan online tur ritel, kitu ogé usaha dicampur. END 2 END beroperasi di luar Argentina sareng gaduh kantor di Amérika Serikat.

TAMAT 2 TAMAT ieu husus dileler a UK judi Lisensi dina 2021, paving jalan ka salah sahiji pangkolotna, pangalusna diatur tur paling nguntungkeun pasar judi di Éropa. Sajaba ti Vivo kaulinan bakal ngidinan pamaén bingo ngarasakeun pangalaman elevated dijamin ku Chroma Key, hiji solusi inovatif dikembangkeun ku parusahaan pikeun ngaronjatkeun visuals sakabéh lobi kaulinan.

tukang jadi animasi, sarta pamaén bébas milih lokasi virtual dimana maranéhna rék dealer pikeun ditempatkeun. VIVO Gaming nyayogikeun langkung ti 60 kaulinan méja langsung, sareng 150 palanggan sareng streaming jam-jaman.

Kaulinan ditawarkeun boga kasang tukang budaya euyeub tur daya tarik pikeun Asian, audiences Amérika Latin sarta Éropa. Vivo Gaming bakal ngabantosan END 2 END ningkatkeun panawaran bingo sorangan bari nyayogikeun aksés ka 27 basa sareng langkung ti 178 mata uang anu tiasa dianggo.

Vivo Gaming nguntungkeun tina kerjasama ieu sabab ngamungkinkeun perusahaan pikeun terus ngalegaan tapak sukuna di pasar Amérika Latin. Vivo kaulinan CCO Neil Howells ngabagéakeun kasempetan ieu sareng nyarios yén éta penting pisan pikeun perusahaan pikeun terus dilegakeun tawaran na di daérah éta.

Tungtung 2 Ahir nawarkeun hiji pangalaman bingo multiplayer unrivaled nu teu kungsi replicated mana sejenna di pasar jeung partnership ieu janji pikeun nyokot duanana pihak ka jangkung anyar.

Vivo kaulinan CCO Neil Howells

Kasempetan Anyar pikeun Kadua Pausahaan

TAMAT 2 TAMAT CEO sareng pangadeg Alejandro Revic duanana gumbira kalayan kasempetan éta sareng nyarios yén perusahaan éta gumbira gaduh Vivo Gaming salaku pasangan. Salaku kauntungan tambahan, END 2 END bakal tiasa nawiskeun kontén Multiplayer Bingo ngalangkungan platform agrégasi na.

“Vivo Gaming parantos ngahijikeun kaahlian perusahaan kami, ngamungkinkeun urang nyiptakeun produk anu unik,” saur Revich. Vivo Gaming dingaranan panyadia kasino live pangsaéna salami Penghargaan EGR taun ieu.

#Vivo #kaulinan #sarta #TAMAT #TAMAT #pikeun #Live #kasino #Pangalaman

BETER Live Nambahkeun Sic Bo tumuwuh kasino portopolio

Sumber Gambar: BETER

Leuwih alus Langsungcabang pamekar husus tina iGaming sarta olahraga tohan spesialis sapuk, geus ngumumkeun kaulinan anyar pikeun portopolio na, Sic Bo. Kaulinan anyar ieu diulas salaku bagian tina kanaékan jumlah judul pausahaan di bagean Live Kasino. BETER nuturkeun tren anu kuat anu dirojong ku minat anu ningkat dina vertikal, anu nyababkeun perusahaan pikeun ngalegaan tapak sukuna di daérah Live Kasino.

Tambahan Anyar kana Portopolio Live BETER

Sic Bo ngingetkeun pamaén roulette, BETER Live dipedar dina siaran pers, jeung parusahaan ayeuna yakin yén judul na bisa nangtung jangkung luhureun versi séjén sadia kaluar aya. Versi Live tina BETER ngagaduhan seueur taruhan samping anu, perusahaan ngaharepkeun, bakal narik minat pamaén, sareng mere ilham dasar pamaén anu satia. Diréktur langsung hadé Anna Vikman commented:

Kami terus-terusan ngalegaan garis kaulinan Asia sareng nyandak produk kami ka tingkat salajengna. Sic Bo mangrupikeun kaulinan klasik sareng karesep seueur jalma di Asia. Ku alatan éta, éta sigana pilihan atra nalika urang digawé pikeun dilegakeun panongton urang di wewengkon ieu sarta nawarkeun konsumén urang hiji pangalaman lengkep anyar produk kasino live kualitas luhur.

Diréktur langsung hadé Anna Vikman mairan

Pamaén bakal boga kontrol salajengna leuwih muter maranéhanana ku ngagunakeun hiji panganteur pamaké intuitif nu matak ngamudahkeun pikeun ngalacak informasi ngeunaan unggal babak tohan. Sic Bo dilaksanakeun dina Studio Asian stylish mana BETER Live ngagunakeun kaayaan-of-nu-seni Live kasino solusi pikeun mastikeun yén sagalana blends di ogé, ti sudut kaméra pikeun continuity pangalaman, mun kualitas gambar.

BETER Live nyaéta ngaran anyar dina industri kasino sahenteuna sajauh studio hirup. Pausahaan ngumumkeun rencana pikeun ngaluncurkeun opat produk kahijina dina bulan Désémber. Ti saprak éta, bisnis parantos ningkat sareng perusahaan anu damel sareng Parimatch sareng anu sanésna. BETER ogé parantos ngalaksanakeun solusi olahraga sareng esports sareng pilihan anu sanés. Perusahaan ngumumkeun yén éta bakal sayogi di G2E Asia bulan ieu.

#BETER #Live #Nambahkeun #Sic #tumuwuh #kasino #portopolio

Bet365 nempatkeun Croupiers Walanda-diomongkeun Tukangeun Live Roulette Table

Sumber Gambar: Shutterstock.com

Dina awal taun, top olahraga online tohan merek bet365 cooperate kalawan ngarah judi sarta suppliers dagang finansial Playtech pikeun peluncuran “pangwangunan studio skala pangbadagna” dina sajarah Playtech. Host aréa kaulinan ekslusif 12 tujuh seater tabel blackjack, tilu tabel baccarat, dua tabel blackjack sadaya-alunganjeung dua tabel roulette baku kalawan pilihan enol tunggal. Studios anu ogé nawiskeun merek ekslusif Super Spin Roulette alternatif strengthens na reaffirms bet365 salaku salah sahiji mitra konci Playtech urang. bet365 na Playtech munggaran dibuka pelopor wewengkon tabel dedicated maranéhanana di 2013, terus mekar tur mekar saprak lajeng.

Ayeuna, dua geus reunited sarta mutuskeun pikeun ngawanohkeun bookie Walanda-diomongkeun balik tabel roulette live maranéhanana. Hal ieu ngamungkinkeun pamaén Walanda bisa interaksi gampang tur pleasantly kalawan dealers ramah dina basa asli maranéhanana. Ladenan lokal pikeun pamaén Walanda parantos tiasa diaksés nganggo platform bet365. Dina mangsa nu bakal datang, leuwih tabel kasino live diperkirakeun mangrupa animasi ku bookies pribumi-diomongkeun.

Bet365 “Bingah” pikeun Tambahkeun Croipier Walanda Tukangeun meja

A spokesperson pikeun bet365 commented on kaputusan sarta dikedalkeun pikagumbiraeun parusahaan jeung pikagumbiraeun pikeun ngirim hiji “bookie Walanda-diomongkeun husus” pikeun hirup maranéhna kasino ramatloka. Anjeunna nambahan yén ieu bakal ningkatkeun enjoyment pamaén sarta Dursasana, nu geus salawasna geus dua bagian integral pendekatan maranéhanana saprak poé studio kasino live anyar diawalan. Juru bicara anu sami nyatakeun harepan yén pamaén ti Walanda bakal resep kana solusi basa lokal anu énggal. Désémber panungtungan, bet365 ieu dilisensikeun pikeun beroperasi dina pasar Walanda karek diatur anu lapar pikeun kaulinan kualitas mimitian ti kaulinan online baku pikeun hirup pilihan dealer kasino kaasup Palasik jeung nempokeun kaulinan live dimaénkeun online.

Super Spin Roulette, Kaulinan Branded ekslusif bet365

Super Spin Roulette mangrupa kaulinan roulette featuring konsép multiplier payout acak. Kaulinan anu ngandelkeun konsép ieu sanés énggal, sabab sahenteuna aya tilu versi roulette anu ditawarkeun: Quantum, Kilat, sareng Mega Roulette. Tilu varian boga pendekatan béda kumaha multiplier jalan. Dina versi Super Spin Roulette, sakali bets ditutup, maksimum tujuh angka dipilih acak. Lajeng, hiji multiplier acak tunggal nepi ka 540x dihasilkeun sarta dilarapkeun ka sakabéh angka nu dipilih.

Bet365 nawarkeun jasa -na pikeun pasar ngawangkong 20 basa béda sarta geus ngaleuwihan 600.000 kajadian disiarkeun langsung unggal taun. Dina ahir Juli, pausahaan sportsbook ngumumkeun eta bakal ngajalankeun warta olahraga anyar jeung ramatloka tohan.

#Bet365 #nempatkeun #Croupiers #Walandadiomongkeun #Tukangeun #Live #Roulette #Table

Ezugi ngajalankeun Royal poker , Kaulinan Live Streamed Ti Studio Company

Ezugi, salah sahiji panyadia kaulinan kasino live pangalusna di dunya, geus ngarilis Royal poker . Kaulinan poker live anyarna dialirkeun ti studio perusahaan sareng di-host ku dealer anu dilatih. Éta ogé nawiskeun seueur kasempetan pikeun pamaén sareng ngamungkinkeun aranjeunna nyandak sababaraha kaputusan.

Royal poker Maén Ngalawan House

Numutkeun Ezugi, anu nembe nandatanganan partnership eusi kalawan NuxGame, Royal Poker mikaresep popularitas gede pisan di Éropa Wétan sarta Tengah. Kaulinan dimaénkeun ngalawan dealer jeung aturan poker baku diterapkeun.

Tujuan tina kaulinan téh ngéléhkeun lima kartu leungeun dealer urang ku kombinasi hadé. Dina watesan kasempetan tambahan pikeun pamaén, Royal poker ngamungkinkeun pamaén pikeun tukeur kartu pikeun kasempetan pikeun nampa leungeun kuat atawa meuli kartu tambahan pikeun dealer pikeun mantuan aranjeunna cocog.

Pang Goh, diréktur ngembangkeun bisnis di Ezugi, dibagikeun sababaraha pikiran dina kaulinan anyar, nu bakal dilegakeun studio urang poker kurban. Goh dicatet yén pamaén sok dina lookout pikeun hal anyar jeung éta naon Royal poker brings.

Hatur nuhun kana kanyataan yén pamuter nu ngalawan imah, ngaronjat pikagumbiraeun sakabéh sahingga pamaén bisa “pangalaman spin anyar dina variasi Palasik.” Pamaén bakal nyanghareupan sababaraha pilihan sapanjang buruan sareng éta nambihan lapisan tantangan sareng pajeulitna.

Goh ogé ngobrol ngeunaan sajarah Royal Poker nyebutkeun yén akar na asalna ti Éropa Wétan tapi euweuh ragu yén varian ieu jadi beuki loba populér di bagian séjén dunya.

Ezugi Dedicated ka Ngahontal Pasar Anyar

Kusabab Ezugi janten bagian tina kulawarga Evolution Gaming di 2018, Ezugi parantos fokus kana ngalegaan ka sababaraha pasar. Éropa mangrupikeun salah sahiji udagan utama sareng studio nembé ngagandakeun tujuanana ku gawé bareng OlyBet di daérah EU sareng Baltik.

OlyBet mangrupakeun salah sahiji platform hiburan ngarah di sababaraha nagara Éropa, kaasup Lituania, Latvia jeung Éstonia. Hatur nuhun kana partnership ieu, Ezugi bakal nyadiakeun kaulinan online tur tohan merek kalawan kaulinan hirup na tur mantuan platform nyadiakeun pamaén kalawan pangalaman kaulinan leuwih unik.

Kapala perwira kinerja di OlyBet, Tomas Graham, babagi kecap-Na ngeunaan partnership nu. Cenah éta penting pikeun operator pikeun terus ngaronjatkeun portopolio kaulinan sarta éta tempat Ezugi bisa mantuan.

Goh nambahan, kalayan gawé bareng ieu, Ezugi bakal ngala sababaraha kauntungan. Henteu ngan bakal nyadiakeun pamaén di Baltik jeung Uni Éropa kalawan pangalaman anyar, tapi ogé bakal nguatkeun posisi maranéhanana di Lituania, Éstonia jeung Latvia.

Dedikasi Ezugi pikeun nyiptakeun portofolio anu langkung beragam ogé ditingalikeun dina April 2022, nalika studio ngaluncurkeun Ultimate Sic Bo. Kaulinan ieu tiasa ningkatkeun sensasi anu dialaman ku pamaén kusabab fitur multiplier dugi ka 1.000x. Bagian anu pangsaéna nyaéta Ultimate Sic Bo gaduh midangkeun anu saderhana pisan.

#Ezugi #ngajalankeun #Royal #poker #Kaulinan #Live #Streamed #Studio #Company