Home » Posts tagged 'Lisensi'

Tag Archives: Lisensi

BMM Testlabs Narima Lisensi pikeun Akréditasi Massachusetts

Sumber Gambar: Shutterstock.com (Poto ku Jim Madigan)

BMM Testlabagénsi nguji terhormat di sektor tohan olahraga, geus narima lisénsi jeung idin pikeun ngalaksanakeun tés jeung ngaluarkeun sertifikasi di Massachusetts, nagara bagian jeung yurisdiksi séjén pikeun pausahaan di Amérika Serikat. The lisénsi panganyarna strengthens BMM Testlab‘ Reputasi sareng kamampuan nyayogikeun lisénsi akreditasi pikeun usaha anu nyumponan standar industri.

BMM Testlabs Ayeuna tiasa Sertifikasi Alat Tohan Olahraga di Massachusetts

Hasilna, BMM Testlabs bakal tiasa ngajamin alat tohan olahraga anu maju di Bay State. Ngomentaran kasempetan éta, CTO BMM Travis Foley nyarios yén perusahaan éta gumbira parantos disatujuan pikeun nawiskeun jasa ka pihak anu relevan sareng mumpuni di pasar Massachusetts sareng ngabantosan anu peryogi bimbingan.

ceuk Foley BMM Testlab miharep sangkan kaahlian na dipikawanoh di pasar sarta dibagikeun kalawan usaha pilari pikeun mastikeun yén alat maranéhanana meets standar diperlukeun. Anjeunna nambahan:

Urang ngahargaan partnership lumangsung kalawan Komisi kaulinan Massachusetts tur hoyong hatur staf maranéhanana pikeun gawé babarengan terus maranéhanana sarta kegigihan sapanjang proses ieu.

BMM CTO Travis Foley

BMM Testlab ayeuna dibuka pikeun sagala parusahaan wishing boga alat tohan olahraga na di Massachusetts reviewed na Certified nurutkeun standar industri pangluhurna. BMM Testlabs geus ngarasakeun kasuksésan hébat dina Amérika Serikat salaku salah sahiji nagara dimana pausahaan geus nempatkeun loba usaha pikeun jadi pilihan luhur pikeun operator landline pilari pikeun ngangkat bar dina alat maranéhanana.

Saméméhna, BMM Testlabs meunang idin pikeun ngalaksanakeun akreditasi sarua di Nebraska jeung Ohio sarta nembe dibuka BMM Inovasi Grupanu museurkeun kana pendidikan maya, inpormasi, téknologi sareng jasa cybersecurity.

#BMM #Testlabs #Narima #Lisensi #pikeun #Akréditasi #Massachusetts

The Star Sydney Announces Rencana Pembaharuan Simpen kasino Lisensi

Salaku poé sanggeus Laporan Bell terus lulus, jalma mimiti heran kumaha Star bakal meta. Eta geus dituduh keur sombong nu geus kaliwat, tapi Ben Heap – ayeuna porsi salaku lulugu interim – nyieun pengumuman ASX nunjukkeun yen parusahaan ngaku kasalahan sarta jangji baris ngalakukeun hadé dina mangsa nu bakal datang. Tapi, patarosan tetep naha éta tiasa dilakukeun salami Star masih gaduh lisénsi NSW.

Plan Update Star

Ben Heap, anu ayeuna jadi pupuhu interim The Star Entertainment Group, ngaluarkeun pengumuman ka para pemegang saham Star dina Kemis, sareng catetan éta dibagikeun sareng Bursa Sekuritas Australia (ASX), sareng ogé sayogi dina situs wéb Star. Dina éta, Mr. Numpuk outlines sababaraha titik konci dina Star urang pondok- sarta rencana jangka panjang pikeun alamat hasil tina Bell Panalungtikan, reflected dina Bell Laporan, nu dianjurkeun yén Star éta teu layak pikeun lisénsi di NSW.

Strategi pikeun meunangkeun deui “kapercayaan tina NSW bebas kasino Komisi, sarta tangtu sakabéh régulator kami”, kitu ogé konsumén na, disebut “Renewal Plan” parusahaan. Éta mangrupikeun nami koléktif pikeun peta jalan Star pikeun ningkatkeun kontrol sareng pamaréntahan dina perusahaan, sareng anu paling penting – budayana. Numutkeun Mr. Numpuk, jalan ka hareup ngawengku teu ngan “ngalereskeun masalah diangkat dina Laporan” tapi ogé “tackling akar ngabalukarkeun”.

Ngeunaan jadwal, Mr. Heap ogé netelakeun yén tinangtu lebar Laporan, ieu bakal janten “rencana multi-taun, pikeun pinuh alamat na embed parobahan fundamental diperlukeun dina sagala aspek” operasi The Star urang. Sanajan kitu, anjeunna ogé nunjuk kaluar yén parusahaan siap meta sooner, tinimbang engké, nyebutkeun yen parusahaan ngakuan yén éta moal “dinilai ku kecap urang, tapi ku lampah urang”, sarta ogé babagi “prioritas saharita”.

The Future Nyepeng Loba Proyék

Ku kituna, Renewal Plan ngan bagian tina eta, sanajan badag, sarta sakabéh, Star masih kudu nyieun hiji pernyataan formal jeung NSW bebas kasino Komisi (NICC) dina respon kana Bell Laporan resmi. Leres, peryogi dua dinten sapinuhna pikeun ngaréspon kana kritik keras Kapala Komisaris Philip Crawford, tapi volume suratna nunjukkeun yén éta mangrupikeun dokumén anu didamel sacara saksama.

Dina éta, Mr. Heap pinuh ngaku sadaya cacad Star, bahkan anu paling damn, nyatakeun yén perusahaan “henteu nyumponan ekspektasi” dina mimitina, anu sigana rada ngahina. Nanging, pengumuman éta langkung léngkah, dimimitian ku ngakuan yén perusahaan peryogi “langkung transparansi, pamaréntahan anu langkung kuat, sareng akuntabilitas anu langkung ageung,” sareng dugi ka ngaku janten “sombong sareng ditutup kana kritik”, mastikeun yén “henteu bade. kajadian di nagara.” kahareup.”

Ngabéréskeun sababaraha masalah pamaréntahan sareng akuntabilitas, Mr. Heap ngajelaskeun sababaraha tindakan anu dilakukeun ku perusahaan, sapertos “ngawanohkeun kadali anu langkung kuat”, ningkatkeun “fungsi patuh pangaturan sareng pelatihan”, misahkeun Résiko sareng Hukum, nyewa Kapala Perwira Risk énggal, sareng sacara sukarela nunjuk “Monitor Independen” pikeun ngalacak kamajuan. .perusahaan. Salaku bagian tina langkung transparan, Mr. Heap ogé jangji yén perusahaan bakal ngabagi kamajuanana sareng “laporan saparapat” ti Monitor, sareng ogé ngantepkeun alamat email pikeun ngahubungi anjeunna langsung.

Nuju tungtung surat, Mr. Heap ogé ngaku yén “seueur anu kedah dilakukeun”, sareng nyatakeun kahayangna pikeun ngalakukeunana ku “gawé sacara konstruktif sareng transparan sareng Komisi Kasino Bebas NSW” sareng sadaya régulator anu sanés. Ieu, tangtosna, ogé merlukeun gawé babarengan dina bagian tina NICC, nu – salaku agénsi pangaturan pamaréntah – kamungkinan rék nyadiakeun eta, salaku bagian tina operasi biasa na.

Gemblengna, surat anu panjangna jelas katingali saolah-olah perusahaan tungtungna nyandak kritik sacara serius, sareng yén Laporan éta leres-leres ngahontal tujuanana. Teu jelas naha salah sahiji kamajuan ieu bisa dilakukeun bari The Star Sydney nyaeta operasional, sakumaha malah sanggeus ngaluarkeun respon formal ka badan pangaturan euweuh jaminan yén Star bisa atawa bakal nahan lisénsi NSW na. Surat ieu pasti nunjukkeun yén Star hoyong lisénsina sareng daék kerja keras pikeun ngajaga éta. Urang ngan kudu antosan tur tingal lamun éta cukup, atawa lamun éta saeutik telat.

#Star #Sydney #Announces #Rencana #Pembaharuan #Simpen #kasino #Lisensi

Wynn Makau ngirimkeun Lisensi Re-Tender Tawaran

Wynn Makau, panangan Cina Wynn Resorts, ngumumkeun yén éta geus dilarapkeun pikeun konsési kaulinan anyar. Hal ieu ngajadikeun pausahaan kahiji tina genep concessionaires pikeun mastikeun gabung dina lomba konsési.

Wynn Makau ngirimkeun tawaran konsési

Wynn Makau tendered pikeun konsési 10 taun anyar dina ngaran Wynn Resorts (Makau). Ieu dicatet yén Wynn Resorts (Makau), nu mangrupakeun cabangna pinuh milik Wynn, Filed aplikasi na 13. September. Upami perusahaan disatujuan pikeun konsési, éta bakal diidinan ngoperasikeun kaulinan kasino di daérah administrasi khusus pikeun sapuluh taun ka hareup. Tanggal mimiti konsési énggal nyaéta 1 Januari taun payun.

Hasilna, Wynn janten wadah konsési munggaran di Makau pikeun mastikeun tawaran a. Tawaran pikeun konsési énggal énjing ditutup, nyésakeun perusahaan sakedik waktos pikeun ngalebetkeun aplikasina. Sanajan sakabeh genep concessionaires ceuk maranéhna bakal ilubiung dina ulang tender, taya lima pausahaan séjén dikonfirmasi tawaran maranéhanana.

Sababaraha dinten kapengker, Wilfred WongPrésidén Las Vegas Sands leungeun baju cina, Pasir Cina, ceuk pausahaan kudu ngiluan kompetisi. Nanging, dina waktos pengumumanna, perusahaan éta henteu acan siap sareng tawaran na. Sanajan kitu, Wong jangji Sands Cina bakal tiasa ngalebetkeun lamaran na saméméh deadline.

judi Makau teu pulih

Pamaréntah Makau ngabéréskeun aturan konsési énggal dina Juni, saatos ngalegaan kontrak konsési anu parantos aya sababaraha bulan. Wewengkon administratif khusus negeskeun yén éta bakal masihan konsési ka perusahaan anu sanggup ningkatkeun pariwisata sareng narik sémah asing. Perusahaan sapertos kitu bakal nampi potongan pajak salaku cara pikeun naekeun bisnisna.

Ngaronjatkeun pariwisata aya dina luhureun daptar prioritas Makau urang. Wewengkon administratif khusus dirusak ku wabah COVID-19 anyar sareng épék négatip tina kabijakan nol-COVID Cina. Hasilna, GGR Makau turun sareng industri berjuang pikeun adaptasi.

Wynn Makau, contona, kapaksa neangan $ 500 juta injeuman ti parusahaan induk na. Pausahaan bakal ngagunakeun duit pikeun nguatkeun bisnis sarta cageur tina karuksakan.

Di sisi anu terang, Makau nembe ngangkat larangan perjalanan internasionalna, anu ngamungkinkeun para sémah sakali deui nganjang ka daérah éta. Nanging, sémah tetep kedah patuh kana période karantina saminggu, naha éta spesialis Bernstein tetep skeptis ngeunaan pamulihan Makau.

#Wynn #Makau #ngirimkeun #Lisensi #ReTender #Tawaran

Pariplay Secures Lisensi di Kota Buenos Aires

anak perusahaan NeoGames, Pariplay, terus mawa jasa na ka jurisdictions anyar. Eusi aslina parusahaan jeung solusi aggregation geus dilisensikeun di Buenos Aires Kota, Argéntina, sarta bakal sadia pikeun licensees kaulinan lokal.

Pariplay Ayeuna Dilisensikeun di Kota Buenos Aires

idin dikaluarkeun ku Pamaréntah Kota Buenos Aires, nu mangrupa yurisdiksi bebas di Argentina pikeun tujuan pangaturan iGaming. Ieu nandaan éntri penting panganyarna pikeun Pariplay di Amérika Latin, sakumaha parusahaan nyiar ngawangun tapak suku recognizable di Amérika Kalér jeung Kidul.

Ieu Kota Otonom Buenos Aires boga tilu juta jalma sarta panongton kaulinan sizeable. Ieu ngandung harti yén operator Tier 1 di yurisdiksi anu gaduh lisénsi anu relevan ayeuna tiasa nampilkeun salah sahiji 14,000 judul anu disayogikeun ku Pariplay ngalangkungan platform Fusion sareng sakitar 80+ panyadia. Integrasi téh gampang, sarta solusi Pariplay urang nganteurkeun sakuliah dewan kategori, kaasup kaulinan instan, olahraga virtual, poker , bingo na sportsbooks.

Pariplay ogé ngagaduhan sababaraha fitur tambahan sareng solusi anu ngabantosan operator pikeun ngamajukeun produk sareng ngajantenkeun aranjeunna langkung diaksés, kalayan pilihan sapertos spins bébas, dompét bonus bebas, fitur roda spin, rokét sweepstakes, turnamén sareng seueur deui. Pariplay Ngatur Diréktur Adrian Bailey ngabagéakeun pangwangunan sareng nyarios:

Kota Otonom Buenos Aires gaduh warisan anu beunghar dina industri ieu, sareng nyugemakeun pisan kéngingkeun lisénsi supplier munggaran kami di Argentina.

Pariplay Ngatur Diréktur Adrian Bailey

Diréktur Pariplay pikeun Amérika Latin jeung Karibia Jorge L Morales sami-sami gumbira kalayan kasempetan pikeun ngabagéakeun pamekaran énggal ieu di Buenos Aires. Wewengkon ieu poised ngabeledug dina watesan iGaming sarta olahraga tohan jeung ngamankeun lisénsi pikeun beroperasi dina sababaraha pasar paling lucrative mangrupa hambalan penting maju pikeun pausahaan.

Buenos Aires sareng Argentina mangrupikeun bagian penting tina strategi pertumbuhan perusahaan di daérah éta. Pariplay parantos gaduh ayana kuat di Mexico sareng Kolombia, sareng perusahaan nampi lisénsi di Kanada awal taun ieu. Pariplay aya dina kasulitan dugi ka ngalegaan jangkauan na di yurisdiksi anyar.

#Pariplay #Secures #Lisensi #Kota #Buenos #Aires

Kanada: AGCO hibah Olahraga Interaksi iGaming Lisensi

Kanada judi operator maturan tohan olahraga sarta kasino online judi , Olahraga Interaksi, teh operator panganyarna pikeun nampa hiji lisénsi iGaming ti regulator judi di Ontario, mangka laporan anyar.

Olahraga Interaksi Narima Lisensi ti Ontario judi régulator

judi ngawas di propinsi pangpadetna Kanada urang, Ontario, éta Ontario kaulinan sarta Komisi Alkohol (AGCO), dileler Interaksi Olahraga lisénsi kaulinan internétnurutkeun laporan anyar dikaluarkeun ku Olahraga cecekelan. Ieu mah can écés kumaha lisénsi bakal dampak konsumén Olahraga Interaksi urang aya di Ontario. Sanajan kitu, éta pasti yén merek ngahiji operator ngarah anu geus diamankeun lisénsi maranéhna pikeun beroperasi dina pasar diatur di Ontario.

Olahraga Lisensi Interaksi asalna sanggeus awal April, Ontario muka pasar kaulinan internét. Hasilna, AGCO ditugaskeun pikeun ngadaptar operator anu nunjukkeun minat pikeun beroperasi dina pasar anu diatur di propinsi pangpadetna di Kanada. Sajaba ti narima lisénsi ti AGCO, operator iGaming di Ontario ogé kudu asup hiji perjangjian operasi kalawan iGaming Ontario. Ieu éféktif bakal ngidinan aranjeunna nawiskeun kaulinan maranéhanana di propinsi.

Sateuacan Olahraga Interaksi, operator ngarah kayaning PoinBet, Bet365 jeung Score geus narima lisénsi ti AGCO. PokerStars, sarta Bally urangogé diantara pausahaan anu narima lisénsi ti regulator judi di Ontario.

AGCO maksakeun Hukuman Moneter Ngalawan Unibet

Citing breaches pangaturan, AGCO dibuka sangsi moneter awal minggu ieu. Komisi ceuk nu Kemis muatan CA $ 48.000 ($73.150) pinalti moneter ngalawan Unibet ON Inc. Numutkeun AGCO, operator disangka ngalanggar peraturan iklan. Tuduhan éta balik deui ka Méi taun ieu sareng ngaku yén operator dileupaskeun “sababaraha inducements judi nyebar anu” ngamajukeun “tawaran wilujeng sumping berehan”. Inducement sapertos kitu, nurutkeun régulator ngalanggar peraturan pikeun kaulinan internét anu ayeuna aya dina pangaruh.

Kami ngarepkeun sadaya operator anu kadaptar pikeun ngahontal sareng ngajaga standar luhur tanggung jawab judi , panyalindungan pamaén sareng integritas kaulinan.

Tom Mungham, CEO sareng registrar di AGCO

Tom MunghamCEO sarta registrar of AGCO, dipedar yén komisi nu ngaharepkeun sadaya operator anu dilisensikeun pikeun sasuai sareng peraturan pikeun integritas kaulinan, panyalindungan pamaén sarta jawab judi . Anjeunna reiterated yén AGCO salajengna bakal ngawas kagiatan operator kaulinan pikeun mastikeun aranjeunna sadayana patuh ukuran Control kaulinan sarta Standar diatur kaluar di Ontario.

#Kanada #AGCO #hibah #Olahraga #Interaksi #iGaming #Lisensi

Spinominal Lebetkeun Pasar Inggris sareng Lisensi B2B

Sumber Gambar: Depositphotos.com (Poto ku anking999)

pamekar eusi iGaming sarta supplier Spinominal geus aman asupna kana pasar UK ngaliwatan lisénsi B2B anyar dibikeun ka parusahaan ku UK judi komisi. Ieu sacara efektif bakal ngaktifkeun Spinominal pikeun ngudag kasempetan partnership dina pasar anu nguntungkeun pisan anu ngalaman parobihan utama dina pangaturan.

Spinominal aman UK judi lisénsi

Spinominal ayeuna bakal tiasa nganteurkeun sababaraha kaulinan slot anu bakal sayogi pikeun operator Inggris anu dilisensikeun, kalebet Lucky Jack – Leuweung Leungit, Demi Dewa III, Wolf Fang, sareng seueur deui. Ieu nandaan ékspansi panganyarna ku Spinominalnu geus narima persetujuan ti sagala rupa otoritas lisénsi well-ngadegkeun sakuliah Éropa.

Spinominal geus otorisasi peluncuran ku Malta kaulinan Otoritas, éta Kanspelautoriteit di Walanda, jeung Spelinspektionen di Swédia. Kapala kemitraan Spinominal, Olga Sirokha, ngabagéakeun kasempetan pikeun asup ka pasar Inggris.

Anjeunna nyatakeun yén Spinominal sareng studio slot klasikna, Retro Gaming, ayeuna bakal tiasa nganteurkeun kontén kualitas pikeun usaha di Inggris, sareng saurna:

Proyék Retro Gaming kami kéngingkeun moméntum sadaya waktos sareng kami ngarepkeun ieu tiasa digancangan ayeuna urang tiasa nargétkeun operator anu dilisensikeun Inggris kalayan rentang produk hiburan klasik na.

Kapala kemitraan Spinominal, Olga Sirokha

Spinomenal geus hiji mover munggaran dina loba aspék pangalaman iGaming. Salah sahiji prestasi pangbadagna parusahaan dina bulan panganyarna geus bubuka turnamén slot NFT, konsép inovatif anu ngagunakeun téhnologi token non-sarua pikeun pamaén slot galvanize maén.

#Spinominal #Lebetkeun #Pasar #Inggris #sareng #Lisensi #B2B

MGA Isu DGV Bewara Pembatalan Lisensi Alatan telat mayar

Otoritas kaulinan Malta (MGA) parantos ngaluarkeun béwara ngeunaan pembatalan lisénsi DGV Entertainment Group Limited. Kaputusan pikeun nyabut lisénsi grup éta dilaksanakeun kusabab Otoritas nganggap DGV parantos ngalanggar sababaraha katangtuan hukum. Istilah patali jeung runtuyan pangmayaran lasut patali idin jeung waragad luyu. Grup éta parantos ngoperasikeun merek AurumPalace sareng FlipperFlip dina lisénsina.

MGA maréntah yén DGV ngalanggar sababaraha aturan. Daptar ieu ngawengku Aturan 3(1)(b) bagian tina Aturan Fee Lisensi Kaulinan anu aya hubunganana sareng istilah-istilah khusus anu kedah dibayar ku lisénsina dina watesan biaya lisénsi anu ditangtukeun.

DGV Henteu mayar Biaya Lisensi €25,000 ($25,484)

Numutkeun kana MGA, DGV gagal nutupan biaya lisénsi sapuk € 25,000 ($ 25,484) pikeun période antara 23 Nopémber 2021-22 Nopémber 2022. Grup anu sami ogé sababaraha kali ngalanggar Aturan 3 (1) (a) sareng Aturan 6 bagian tina Aturan Fee Lisensi. Kaulinan lamun gagal mayar fee kontribusi minuhan ka MGA. Régulator nempatkeun jumlahna € 10,333 nutupan Désémber 2021 dugi ka ayeuna.

MGA ogé mendakan yén DGV ngalanggar Bagian 41(2)(a) bagian tina Otorisasina Kaulinan sareng Diréktif Pematuhan nalika gagal ngirimkeun set wajib laporan kauangan anu diaudit pikeun Januari 2020 dugi ka Désémber 2020 dina periode standar 180 dinten.

Régulator anu sami mendakan DGV kaliru ngalanggar Pasal 41(1) bagian tina Otorisasina Otorisasi sareng Patuh Diréktif nalika gagal ngirimkeun laporan kauangan interim pikeun 1 Januari 2021 sareng 30 Juni 2021.

20 Dinten Pikeun Ngabales

Grup éta dibéré 20 dinten ti 4 Agustus pikeun ngabales kaputusan MGA pikeun nyabut lisénsina. DGCA bakal tiasa debat naha régulator kudu ngarobah pikiran maranéhanana sarta henteu neruskeun kalawan panyabutan idin. Upami grup gagal ngalebetkeun jawaban anu jelas sareng persuasif dina ahir 20 dinten, lisénsina bakal dicabut.

DGV Hiburan perenahna di Malta dimana eta terus tumuwuh bisnis na. Anyar-anyar ieu, perusahaan asup kana industri judi online kalayan bantosan dua merek na. Dina ahir Juli, MGA mutuskeun pikeun ngagantungkeun lisénsi Field of Fortune kusabab gagal mayar biayana. Suspénsi éta ngan ukur sababaraha dinten saatos régulator anu sami ngagantungkeun BIB Limited kusabab gagal sasuai sareng aturanana sareng ngalanggar sababaraha klausa.

#MGA #Isu #DGV #Bewara #Pembatalan #Lisensi #Alatan #telat #mayar