Home » Posts tagged 'Lebetkeun'

Tag Archives: Lebetkeun

Saingan Lebetkeun Kasino Kaulinan, Ngawanohkeun tohan on Aviator

Perusahaan esports sareng olahraga tohan Rivalry Corp ngumumkeun perluasan penawaran produk na kana bagean kasino ngaliwatan tohan dina kaulinan online populér Aviator.

Perluasan kontinyu tina Panawaran Produk

Diluncurkeun dina pasar online dimana Rivalry beroperasi dina lisénsi Pulo Man na, tohan dina kaulinan tina kategori “kacilakaan” Rivalry diperkirakeun ogé sayogi pikeun pamaén di Ontario dina sasih bulan.

Ngomentaran ngeunaan peluncuran produk anyar, Rivalry ko-pangadeg sarta lulugu perwira eksekutif Steven Salz outlined strategi parusahaan diwangun sabudeureun perluasan kontinyu panawaran produk na, ngandelkeun bringing eusi seger ka pamaén na konsisten kalayan brand Rivalry.

“Kalayan yayasan kuat dina tohan esports sarta bisnis olahraga tradisional thriving,”Salajengna Salz, emphasizing peluncuran dina bagean kasino “dina cara sabenerna Saingan” salaku lengkah saterusna pikeun bisnis, sarta emphasizing credential munggaran – pihak-katilu. kaulinan kasino “basajan, gampang pikeun neuleuman, sarta ngabogaan unsur obrolan hirup nu aligns” kalawan fokus Rivalry on komunitas.

Nampilkeun multiplier alungan anu terus-terusan ningkat dugi ka buruan éta, kaulinan Aviator ngamungkinkeun pamaén kas kaluar upami aranjeunna henteu ngantosan panjang teuing sareng saé dina mobile sareng desktop.

Panawaran sési gancang sareng antarbeungeut pangguna anu saderhana dilengkepan ku kasempetan pikeun berinteraksi sareng pamaén sanés liwat obrolan langsung sareng nyangking aspék sosial kana kaulinan, ngabantosan ngabédakeunana tina liang online tradisional sareng kaulinan kasino anu sigana kirang pikaresepeun pikeun demografi anu langkung ngora. kana pangalaman kaulinan tunggal.

MMOGG na kasino Kaulinan pelengkap silih

Penambahan eusi kasino pihak katilu ngagambarkeun kasempetan pertumbuhan poténsi signifikan pikeun parusahaan strengthening ayana dina tohan esports, tohan olahraga tradisional jeung inovatif Massively Multiplayer Online judi Kaulinan (MMOGG) kategori jadi jauh.

Nawiskeun tingkat konsistén luhur balik customer ti sportsbooks tur euweuh usum, bagean kasino ogé bakal nyadiakeun operator jeung stabilitas sapanjang taun kalénder acara olahraga, sarta Bursa Saham Toronto (TSX) parusahaan Venture Exchange-didaptarkeun keur néangan pikeun ngungkit kapercayaan. tina basis palanggan esports tohan satia ka ngadegkeun ayana dina spasi kaulinan kasino online.

Diumumkeun kalayan peluncuran Rushlane taun ka tukang, kategori MMOGG sareng kaulinan kasino anyar silih ngalengkepan “salaku bagian tina strategi cohesive pikeun nganteurkeun pangalaman anu pikaresepeun” sareng Rivalry ngarencanakeun pikeun nambihan kaulinan kasino anyar dina kuartal anu bakal datang.

Bulan kamari, Rivalry ngungkabkeun prestasi kuartal kadua anu pikaresepeun ku ngeposkeun pertumbuhan pendapatan anu ngarekor.

#Saingan #Lebetkeun #Kasino #Kaulinan #Ngawanohkeun #tohan #Aviator

Spinominal Lebetkeun Pasar Inggris sareng Lisensi B2B

Sumber Gambar: Depositphotos.com (Poto ku anking999)

pamekar eusi iGaming sarta supplier Spinominal geus aman asupna kana pasar UK ngaliwatan lisénsi B2B anyar dibikeun ka parusahaan ku UK judi komisi. Ieu sacara efektif bakal ngaktifkeun Spinominal pikeun ngudag kasempetan partnership dina pasar anu nguntungkeun pisan anu ngalaman parobihan utama dina pangaturan.

Spinominal aman UK judi lisénsi

Spinominal ayeuna bakal tiasa nganteurkeun sababaraha kaulinan slot anu bakal sayogi pikeun operator Inggris anu dilisensikeun, kalebet Lucky Jack – Leuweung Leungit, Demi Dewa III, Wolf Fang, sareng seueur deui. Ieu nandaan ékspansi panganyarna ku Spinominalnu geus narima persetujuan ti sagala rupa otoritas lisénsi well-ngadegkeun sakuliah Éropa.

Spinominal geus otorisasi peluncuran ku Malta kaulinan Otoritas, éta Kanspelautoriteit di Walanda, jeung Spelinspektionen di Swédia. Kapala kemitraan Spinominal, Olga Sirokha, ngabagéakeun kasempetan pikeun asup ka pasar Inggris.

Anjeunna nyatakeun yén Spinominal sareng studio slot klasikna, Retro Gaming, ayeuna bakal tiasa nganteurkeun kontén kualitas pikeun usaha di Inggris, sareng saurna:

Proyék Retro Gaming kami kéngingkeun moméntum sadaya waktos sareng kami ngarepkeun ieu tiasa digancangan ayeuna urang tiasa nargétkeun operator anu dilisensikeun Inggris kalayan rentang produk hiburan klasik na.

Kapala kemitraan Spinominal, Olga Sirokha

Spinomenal geus hiji mover munggaran dina loba aspék pangalaman iGaming. Salah sahiji prestasi pangbadagna parusahaan dina bulan panganyarna geus bubuka turnamén slot NFT, konsép inovatif anu ngagunakeun téhnologi token non-sarua pikeun pamaén slot galvanize maén.

#Spinominal #Lebetkeun #Pasar #Inggris #sareng #Lisensi #B2B

PopOK kaulinan Lebetkeun Géorgia, nampi Sertifikasi iGaming

Pamekar kontén iGaming ngembang gancang, Kaulinan PopOKngumumkeun eta nampi sertipikat di Géorgia.

PopOK kaulinan narima bijil di Géorgia

Pengumuman éta sumping dina Senén sareng ningali pamekar game nawiskeun aksés pamaén lokal kana kaulinan anu parantos populer. Eusi éta kalebet hits anu kabuktian sapertos Lost Treasure, Diamond Flash, Yummy, 20 Hot Bars, Los Apaches, Sultan’s Tale sareng seueur deui judul anu kasohor. Kalayan asupna kana pasar iGaming di Georgia, PopOK Gaming janji bakal “masihan hawa seger ka sadaya pamaén sareng nyieun waktu luang maranéhanana leuwih warni, nikmat jeung senang.”

Kusabab iGaming diatur sacara ketat di Géorgia, éta mangrupikeun léngkah anu ageung pikeun nyandak kaulinan urang ka pamirsa Georgia.

Karen Gulkanyan, CEO di PopOK Gaming

Karen GulkanyanCEO PopOK kaulinan, tempo sertipikat di Georgia salaku léngkah gedé pikeun perusahaan. Anjeunna ngaku yén industri iGaming di nagara éta diatur sacara ketat tapi hatur nuhun kana sertipikat anyar, perusahaan bakal ngagaduhan pilihan pikeun ngaluncurkeun eusina ka Georgians. Gulkanyan nunjukkeun yén PopOK Gaming ngaharepkeun pikeun narik perhatian pemirsa kalayan eusi anu “enggal janten minat pamaén régional.” Kasimpulanana, cenah mah parusahaan ekspektasi ningali pertumbuhan volume bisnis.

Hatur nuhun kana prestasi panganyarna, PopOK kaulinan bakal nyadiakeun kaulinan Certified ka mitra na di Géorgia. Dina waktos anu sami, perusahaan ngaramalkeun yén kontén énggal bakal ningkatkeun lalu lintas mitra sareng dilegakeun portopolio konténna.

Pamekar Terus Ngalegaan Jangkauanna

Sertipikat panganyarna di Georgia ngalengkepan ékspansi PopOK lumangsung. Awal bulan ieu, pausahaan lulus sertifikasi di Romania. Hasilna, PopOK dibéré lampu héjo pikeun nawiskeun solusi iGaming di nagara éta.

Nya kitu, pausahaan asup ka Inggris dina bulan Juli. PopOK Gaming diluncurkeun dina 13 Juli 2022, éta gaduh Certified nawarkeun kaulinan na di wewengkon. Pikeun asup ka pasar diatur di Inggris, pausahaan kudu nerapkeun “upgrades teknis” diperlukeun ku operator judi di nagara.

#PopOK #kaulinan #Lebetkeun #Géorgia #nampi #Sertifikasi #iGaming

FBMDS Lebetkeun Peru kalawan Olimpo.Bet

FBMDS geus nyieun inroads di Peru jeung parusahaan launching eusi kaulinan na kalawan operator lokal, Olimpo.bet. partnership Ieu éféktif geuwat sakumaha FBMDS geus dimimitian pikeun dijalankeun dina Olimpo.Bet.

peluncuran produk pas FBMDS ngalegaan Géografis

Langkung eusi dina jalan, sabab FBMDS keur Nyiapkeun pikeun ngaronjatkeun kurban na Paparan Peruvian alatan fase dina leuwih produk iGaming dina minggu datang. Pausahaan bakal neruskeun rollout na bingo online, slot, kaulinan méjajeung sajabana dina operator.

Ayeuna, merek geus nawarkeun dalapan kaulinan kalayan FBMDS kalawan leuwih nuturkeun pas. Duanana pausahaan anu pleased kalawan beungkeut ieu sabab ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngudag ékspansi salajengna dina bentang iGaming kacida dilombakeun Peru urang.

Nalika integrasi pinuh geus réngsé, FBMDS bakal ngajalankeun 62 kaulinan kasino online, kaasup paporit sadaya-waktos kawas Kakuatan Pick Lotto, Maling Kolongjeung Jam Cash. partnership Ieu gateway ka pasar Peruvian nu bakal ngagampangkeun parusahaan rék dilegakeun rentang produk na ngahontal audiences anyar.

Sanajan Olimpo.bet mangrupakeun merk anyar di nagara éta, Olimpo.bet ieu ogé diposisikan ku kahadéan sipat digital na pikeun drive Dursasana kuat kalawan warga satempat tur mastikeun yén éta téh fokus kana nyadiakeun sababaraha pangalaman judi. Ieu kalebet kasino online tapi ogé ngalegaan kana olahraga virtual sareng tohan olahraga. Ngeunaan FBMDSparusahaan boga 20 ars pangalaman, teken tina pangalaman dumasar tanah-ekstensif saméméh branching kaluar kana realm iGaming.

FBMDS parantos ngawangun pakumpulan anu kuat dimana-mana sareng perusahaan anu damel sareng Soft2Bet. Saméméhna, pausahaan ngarilis produk na di sipat kaulinan online kayaning Foliatti kasino jeung Amuletobet.

#FBMDS #Lebetkeun #Peru #kalawan #OlimpoBet