Home » Posts tagged 'laporan'

Tag Archives: laporan

Pamaréntah NT ngarilis opat laporan leungitna judi pikahariwangeun

laporan relied on data ti 2018 sarta menyimpulkan dina 2021. Sanajan kitu, eta nyandak sejen 13 bulan pikeun publikasi, sarta aya trend pikahariwangeun dina conclusions maranéhanana. Sadaya laporan nyarankeun campuran parobahan législatif sareng struktural, nunjukkeun seueur anu tiasa ningkat dina ampir sadaya tingkatan. Nalika ngaidentipikasi kasalahan atanapi panyimpangan mangrupikeun léngkah munggaran pikeun perbaikan, éta ogé hartosna seueur jalma anu ngalaman akibat tina kakurangan éta.

opat judi Laporan leungitna

14. September, pamaréntah Northern Territory ngarilis opat studi ngeunaan bahaya judi jeung dampak sosial judi dina Téritori jeung komunitas Aboriginal na. Laporan ABC ngeunaan laporan ieu nunjukkeun yén pamaréntah NT ngaluarkeun dokumén ngan saatos penyiar nasional nyuhunkeun salinan. Opat laporan parantos réngsé dina taun 2021, tapi nyandak langkung ti sataun pikeun pamaréntahan pikeun marios sareng ngajantenkeun umum, nyababkeun sababaraha kritik dina waktos telat.

Kabéh laporan boga titik fokus husus, kalawan “pola judi online, resiko judi masalah, sarta hazards di Northern Territory” fokus kana hiji assessment tina status online judi jeung resiko sosial ékonomi sarta kaséhatan pakait keur NT husus, babarengan jeung fokus. dina ngabahayakeun judi dina tingkat tinggi pribadi. Batur nyadiakeun ukuran cilaka judi dina lima domain husus – kriminal, finansial, emosi / psikologis, karya / ulikan, jeung hubungan / kulawarga.

Éta ogé ukuran kumaha nyebar éta, sarta mawa judul “Ngukur incidence na Prévalénsi ngarugikeun nu patali judi di Téritori Kalér”. Panalungtikan jero ngeunaan dampak sosial judi dibere dina karya panalungtikan judulna “Biaya Sosial karugian judi di Northern Territory di 2018”, sarta panungtungan fokus kana judi dina komunitas aboriginal – “A panalungtikan kualitatif judi aboriginal. kabiasaan, konsékuansi, faktor résiko jeung pursuits. bantuan di Téritori Kalér “.

judi Reformasi loba diperlukeun

Opat laporan éta, ditugaskeun ku Menzies School of Health Research, sigana janten bagian tina padamelan ti 2018, sareng dibiayaan ku hibah anu disayogikeun ku Dana Manfaat Komunitas pamaréntah NT. Trend pikahariwangeun nyaeta najan sagala laporan boga titik fokus béda, euweuh gagal nyarankeun judi reformasi dina sababaraha formulir atawa formulir. Ieu nunjukkeun yén hukum kamungkinan merlukeun hiji overhaul umum, sarta kanyataan yén jalma anu nalangsara ti inadequacy na ngajadikeun kabutuhan reformasi ieu “urgent”.

Laporan fokus kana online judi ngomong yén aya “kabutuhan urgent” pikeun ngawatesan aksés pamaén sarta paparan online judi , sarta ngalaksanakeun “model panyalindungan konsumen” tinimbang model ayeuna nu nempatkeun tanggung jawab dina leungeun nu maen judi. . Kelemahan nyata modél ayeuna nyaéta yén kontrol diri sareng tanggung jawab henteu biasana sipat anu aya hubunganana sareng jalma anu sangsara tina kabiasaan anu nyurung. Kalawan kumaha kaprah online judi nyaeta, robah ieu jelas teu caket, nalika kaséhatan maranéhanana di résiko diurus. Sajaba ti éta, kaulinan di situ ogé dibahas, kalawan saran pikeun ngawatesan jumlah pokies di klub jeung pub, kitu ogé 10x motong dina jumlah duit pamaén bisa ngamuat dina hiji waktu, nepi ka AU $ 100.

Kusabab ukuran tina judi karugian disadiakeun dina laporan séjén, laporan estimasi yén “antara $ 164,9 juta sarta $ 381,3 jutaan” (AS $ 105,34 jutaan jeung AS $ 243,58 jutaan) biaya judi karugian dina lima domain eta museurkeun kana. Angka ieu tiasa dianggap rada konservatif, sabab laporan nyatakeun perkiraan ieu “sahandapeun”.

Laporan éta ogé nyauran parobahan, nyarankeun “pendekatan kaséhatan masarakat anu komprehensif”, ogé “dana sustainable pikeun kampanye promosi kaséhatan”. Ieu nunjukkeun yén salaku sistem ayeuna nangtung, jalma anu aya dina resiko tinggi atawa geus kapangaruhan ku karugian judi di salah sahiji domain paling dipikaresep teu boga aksés ka sumber daya pencegahan cukup, nu ngakibatkeun aranjeunna henteu ngan sangsara tapi ogé costing aranjeunna a loba duit. Hal ieu dilakukeun pisan jelas dina panalungtikan examining waragad sosial tina judi cilaka hususna, dimana leuwih ti dua sarébu déwasa dilaporkeun dimana “budak teu indit ka sakola atawa hal,” salaku hasil langsung tina judi cilaka déwasa.

Hal ieu ngajadikeun estimasi hésé teu ukur dina watesan angka tapi ogé dina watesan kumaha judi mangaruhan populasi dina skala badag. Sanajan kitu, hal anu penting pikeun dicatet yén éta ogé nyatakeun yén karugian judi bisa jadi “signifikan” tapi masih “kirang ti waragad sababaraha faktor résiko séjén kayaning alkohol.”

Sedengkeun pikeun panalungtikan fokus kana komunitas aboriginal, papanggihan pisan detil, kalawan loba saran ngeunaan kumaha carana ngaronjatkeun kaayaan judi diantarana. Ieu ngawengku nyetél jasa rojongan judi di “wewengkon terpencil”, nu drawbacks nu bisa jadi utamana bahaya, salaku tempat mindeng nawiskeun insentif bebas pikeun judi .

Panaliti nyarankeun ngawatesan sareng ngatur insentif gratis, ogé gaduh jasa dukungan, anu ditujukeun pikeun nyegah jalma-jalma tina “overgambling”. Laporan nyarankeun nyewa “pagawe rojongan judi” anu bakal “pariksa jalma di na nawiskeun rojongan” dina titik dina tempat, nunjukkeun yen masalah merlukeun solusi ayeuna, urgently. Ieu salajengna emphasized ku kanyataan yén sakabéh opat laporan draw on data tina survéy 2018. Lamun teu aya pamutahiran organik, trend deteriorating hartina rekomendasi laporan ieu teu ngan kudu dianggap tapi mungkin kudu ditarima salaku dasar, tinimbang hiji overarching.

#Pamaréntah #ngarilis #opat #laporan #leungitna #judi #pikahariwangeun

The Star Samentara Ngeureunkeun Trading on ASX, Ngadagoan Laporan ILGA

Ieu Star Hiburan GrupPerusahaan resort terpadu terkemuka di Australia, ngeureunkeun dagang saham na di ASX (Bursa Saham Australia) teu lila saméméh sékrési laporan ti NSW bebas Likur kaulinan Otoritas (ILGA).

Sateuacanna Laporan ILGA, Star Ngeureunkeun Dagang di ASX

Dinten Senén, perusahaan naroskeun langsung ngeureunkeun dagang saham biasa dina ASX, dina aturan daptar 17.1. The Star nunjuk kaluar yén halt dagang sumping sanggeus laporan mecenghul dina média lokal ngeunaan eusi laporan upcoming nalungtik operasi The Star Sydney. Adam Bell SC tanggung jawab laporan éta dilaksanakeun dina kasino Control Act 1992.

Halt dagang ieu dipénta handap laporan média ngeunaan eusi laporan ahir on The Star Sydney review dilakukeun ku Mr. Adam Bell SC nurutkeun kana kasino Control Act 1992 (NSW).

Star Hiburan Grup

operator ngarah ngaku yén eta teu acan nampi salinan laporan. Laporan sorangan oge teu umum jeung diperkirakeun dirilis dina Séptémber 13, 2022. Numutkeun The Star, stoppages dagang “diperlukeun sabab lamun teu dagang jaminan bisa lumangsung dina pasar uninformed.”

Star nyuhunkeun yén lirén dagang tetep berlaku dugi ka waktos sékrési umum laporan anu disebatkeun di luhur sareng ngamimitian dagang Rebo 14 Séptémber 2022,

nambahkeun béntang

Investigation dibuka Ditengah Dugaan Laundering Duit

The Star nembé ngarilis hasil kauangan taun fiskal 2022. Teras, ahir bulan kamari, perusahaan ngalaporkeun hiji serelek di stock. Sanaos taun fiskal anu suksés 2022, The Star ngaku saham turun 0,86%.

Dina FY 2022, perusahaan parantos réngsé sababaraha parobihan tingkat eksekutif. Sanajan kitu, masalah pangbadagna nyaéta panalungtikan nu datang sanggeus dugaan pelanggaran anti pencucian uang sareng transaksi ilegal, diantara palanggaran lianna. Hasilna, The Star Sydney nyaeta didesek pikeun nerapkeun métode kontrol diperlukeun pikeun mastikeun patuh kalawan aturan. Dina waktos anu sami, éta henteu acan dikonfirmasi naha tempat éta bakal nahan lisénsina. A laporan diperkirakeun dileupaskeun minggu ieu dipikaresep bakal héd sababaraha lampu dina topik.

#Star #Samentara #Ngeureunkeun #Trading #ASX #Ngadagoan #Laporan #ILGA

Genting Malaysia Laporan Perbaikan Performance dina Q22022

Genting Malaysia dipasang hasil kuat salila kuartal kadua taun tungtung 30. Juni 2022. Pausahaan dilaporkeun sharing $ 478 jutaan (MYR2,18 milyar) atawa kanaékan fivefold. Panggerak utama panghasilan ieu Resort Terpadu Malaysia.

Genting Malaysia nandaan Pamulihan Kuat dina Q2022

Resorts Dunya Genting junun mikat $ 293 juta salila periode, atawa kira MYR1,31 milyar dina mata uang lokal. Hasil kuartal kadua terus naék saluhureun pamulihan sakedik anu kacatet dina kuartal kahiji taun ieu, pikeun période anu réngsé 31 Maret. Dina waktos éta, Grup ngalaporkeun pendapatan $385 juta (MYR1.72 milyar). Resorts Dunya kaulinan dijieun $ 206 juta dina kuartal saméméhna.

Sanajan kitu, hasil finansial panganyarna tetep kuat. EBITDA disaluyukeun pikeun saparapat dilaporkeun $ 139 juta atanapi MYR619,5 juta. Ieu mangrupikeun luncat taun-taun anu signifikan tina $ 10 juta dilaporkeun dina kuartal kadua 2021, sareng masih ningkat tina $ 93 juta (MYR414.4 juta) dilaporkeun dina Q1 2022.

Genting Malaysia terus beroperasi ogé di luar Malaysia, ku fokus kana ngembangkeun di Mesir jeung Inggris. Ngahasilkeun dina harta ogé parantos ningkat sacara signifikan ti taun ka taun. Panghasilan gabungan pikeun sipat luar negeri éta $ 85 juta atanapi MYR381,2 juta.

Di Amérika Serikat, revenues ngahontal $ 93 juta atawa MYR417,2 juta kalawan Genting Malaysia némbongkeun Tumuwuhna kuat. Grup ogé bakal ngudag ngadegkeun sinergi hadé antara RWNYC na Resorts Dunya Cocktail, hoping pikeun ngumpulkeun paparan pasar lokal sarta ngajaga posisi ngarah di wewengkon timur laut AS.

Nanging, Asia tetep janten tempat dimana perusahaan ngaharepkeun pulih pinuh kumargi résiko wabah COVID-19 tetep sedeng. Sahingga parusahaan geus diwenangkeun sorangan cautiously optimistis pikeun prospek jangka deukeut industri luang jeung silaturahmi, Genting Malaysia nyatakeun dina laporan Q2 resmi na.

Usaha Luar Pasar Asia Pay

Di Malaysia, Grup intends neruskeun ngaoptimalkeun kontribusi sharing ku fokus kana verticals bisnis konci na usaha pamasaran database. Asing jeung domestik nganjang ka Resorts Dunya Genting ogé bakal jadi bagian badag tina hasil hareup Grup urang. Grup éta ogé ningali kanaékan paménta perjalanan di Bahama kusabab paménta pent-up sigana bakal nyababkeun pendapatan anu signifikan pikeun perusahaan dina kuartal anu bakal datang.

Seueur anu gumantung kana nyegah pandémik COVID-19 ku kituna perjalanan tiasa milih tingkat pra-pandémik. Parobahan dina sikep sakabéh ogé geus noticed, jeung pausahaan aktip néangan pikeun narik konsumén nilai luhur.

#Genting #Malaysia #Laporan #Perbaikan #Performance #dina #Q22022

Mantan Sekretaris Dalam Negeri Ryan Zinke Diungkabkeun salaku Tukang Bohong ku Laporan Inspektur Jenderal AS

Inspektur Jenderal Departemen Dalam Negeri parantos ngungkabkeun urut Sekretaris Nagara AS ti administrasi Donald Trump Ryan Zinke ngabohong ka penyidik ​​féderal sareng ngahaja nyasabkeun aranjeunna ngeunaan kumaha anjeunna sareng jabatanna ngahalangan dua suku India pikeun muka kasino di Connecticut.

Urut Sekretaris Interior jeung Montana Congressional Calon Unmasked

The Associated Press ngalaporkeun yén inspektur jenderal Mark Greenblatt parantos ngungkabkeun dina laporan yén urut sekretaris interior administrasi Trump, Ryan Zinke, anu ayeuna ngajalankeun pikeun korsi kongres di Montana, ngahaja nipu penyidik ​​​​féderal kana pagunemanna sareng pelobi, anggota DPRD. , jeung nu lianna nyekel posisi kantor publik ngeunaan proposal ti Mashantucket Pequot na Mohegan suku pikeun muka kasino di Wetan Windsor, Connecticut.

penyidik ​​féderal kapanggih yén duanana Zinke sarta témbal Hommel, anu ngajabat salaku kapala staf nalika kaputusan kasino tribal dijieun, ngahaja misrepresented kaayaan sabudeureun kaputusan maranéhanana. Laporan Greenblatt sacara eksplisit nyatakeun: “Hasilna, urang nyimpulkeun yén Sekretaris Zinke jeung (Hommel) teu minuhan tugas maranéhanana kajujuran nalika questioned.

Numutkeun laporan Greenblatt, tawaran ti dua suku éta pikeun kasino lokasina ngan 17 mil ti Springfield rencanana, Massachusetts kasino dikembangkeun ku MGM Resorts, nu dibuka deui dina 2018.

Zinke teu nanaon ngeunaan proposal tribal pikeun Connecticut, nu merlukeun persetujuan féderal. Anjeunna henteu nampik atanapi disatujuan, tapi ngan ukur dikirimkeun deui ka suku-suku.

Kurangna tindakan Zinke nyababkeun panalungtikan ti Departemen Dalam Negeri AS. Suku, bareng jeung nagara Connecticut, ogé nyandak tindakan légal ngalawan kaputusan Zinke urang alleging eta ieu dipangaruhan ku lobbying bener ti MGM Resorts diantara hal séjén tapi turun gugatan maranéhna engké nyebutkeun aranjeunna kedah difokuskeun kasino maranéhna aya.

Zinke Nyuhunkeun Laporan Pikeun Diungkabkeun Saatos Pilkada

Pengacara Ryan Zinke parantos ngritik laporan éta sareng Zinke nyalira naroskeun waktosna, nyebatna “ngaganggu sareng teu pantes”. Zinke malah naroskeun laporan éta dileupaskeun saatos pamilihan.

Greenblatt nampik pamundut ieu ti Zinke dina grounds yén éta moal saluyu jeung prosés dawam Departemen Interior jeung, sajaba, bisa ditempo salaku tujuan pulitik.

Dina respon kana laporan, pangacara Zinke urang nyatakeun yén klien na teu nyieun kaputusan lobbyist ngeunaan proposal kasino tribal di Connecticut. Ahli hukum nunjuk kaluar yén Zinke teu boga yurisdiksi leuwih masalah aplikasi tribal sabab lokasi kasino urang teu on lemahna tribal.

#Mantan #Sekretaris #Dalam #Negeri #Ryan #Zinke #Diungkabkeun #salaku #Tukang #Bohong #Laporan #Inspektur #Jenderal

Casinos di Massachusetts Laporan $ 99 jutaan di GGR pikeun Juli

judi regulator di Massachusetts, éta Komisi kaulinan Massachusetts (MGC), ngarilis hasil panganyarna outlining panghasilan kotor kaulinan (GGR) pikeun tilu casinos nagara urang dina bulan Juli.

Encore, MGM, sareng Plainridge Neunggeul $99 Juta di GGR Bulan kamari

Juli mangrupakeun bulan alus keur Plainridge Park kasino , Encore Boston Harbour, sarta MGM Springfield, nu kumulatif dilaporkeun $98,7 juta di GGR. Rincian anu disayogikeun ku MGC ngungkabkeun éta Boston Harbour Encore boga GGR pangluhurna dina bulan Juli. Dina total, harta GGR ngahontal $64,7 juta. Tina total éta, dilaporkeun $ 35,1 juta ti operasi slot Encore, bari kaulinan tabel accounted $ 29,7 jutaan. Lamun dibandingkeun $59 juta di GGR dilaporkeun pikeun période sarua dina 2021, jeung ampir 10% kanaékan ieu katalungtik.

MGM Springfield dilaporkeun GGR kadua pangluhurna, nurutkeun kaayaan urang judi regulator. Jumlah operator GGR dina bulan Juli ngahontal $ 21,5 juta, nu $ 4,2 juta sumping ti kaulinan méja, bari liang accounted pikeun $ 17,3 jutaan. Bari GGR ngaronjat pikeun Encore Boston Harbour sataun sanggeus sataun, ieu teu kasus MGM Springfield. Taun ka tukang dina bulan Juli, harta dilaporkeun $ 23,7 juta di GGR. Istilah sanésna, ngahasilkeun taun ieu sacara nandaan turunna 9,2%..

Panungtungan, dina bulan Juli, Taman Plainridge kasino dilaporkeun $ 12,5 juta dina GGR. Lamun dibandingkeun jeung $13 juta dilaporkeun pikeun période sarua sataun saméméhna, rada ampir 4% panurunan katalungtik.

Casinos Terus ngangkat Khazanah Propinsi kalawan Pajeg

Dina sakabéh, tilu casinos di Massachusetts nyumbang $ 27,7 juta dina pajeg ka kas nagara bulan kamari. Kadé disebutkeun yen MGM Springfield na Encore Boston palabuhan anu poko keur 25% pajeg. Di sisi anu sanésna, ngan ukur slot Plainridge Park kasino tunduk kana pajeg kaayaan 49%.

Teu disangka, Encore Boston Harbour nyumbangkeun paling pajeg bulan panungtungan. Dina bulan Juli, tempat mayar pajeg total $ 16,2 jutaan, nu leuwih ti payout kumulatif ku MGM Springfield na Plainridge Park kasino . MGC ngungkabkeun éta Plainridge Park kasino nanggungjawaban kanggo pajeg $ 6,1 jutaan bulan panungtungan, bari MGM Springfield mayar $ 5,4 jutaan.

Fokus dina gambar anu langkung ageung, sabab unggal kasino muka panto, aranjeunna nyumbang pajeg judi $ 1,2 miliar. Tina total éta, Plainridge Park kasino nyumbang $ 507,7 jutaan saprak muka, bari Encore Boston Harbour mayar $425 juta dina pajeg. MGM Springfield ogé ngaronjatkeun perbendaharaan kaayaan ku nyumbangkeun $ 222,1 jutaan pajeg saprak dibuka deui dina Agustus 2018.

#Casinos #Massachusetts #Laporan #jutaan #GGR #pikeun #Juli

New York bisa meunang $ 400M di Pajeg taunan ti iGaming, laporan

Laporan anu nembe dikaluarkeun ngira-ngira éta New York State tiasa nyandak kauntungan tina sakitar $ 400 juta sharing pajeg taunan lamun lawmakers mutuskeun pikeun legalize internét judi .

New York Lost Pajeg Pajeg tanpa Legalized Kagiatan iGaming

kertas bodas commissioned ku Cahaya & Kaajaiban tapi disusun ku panyadia pangaturan kecerdasan pangaturan pikeun industri judi sareng pamayaran, VIXIO judi minuhan. laporan outlines yén ngaliwatan legalisasi online judi , nagara bagian AS bisa earn jutaan di revenues pajeg unggal taun.

Numutkeun hiji whitepaper panganyarna, hiji pasar nu nyepeng poténsi signifikan nyaéta hiji di New York. Ayeuna, nagara nawiskeun kagiatan tohan olahraga ritel. Anyar, New York ngaluncurkeun pasar tohan olahraga online ogé. Kusabab relaunching dina Januari, pasar geus kabuktian kasuksésan tremendous sarta geus surpassed catetan pikeun tohan handles diatur ku nagara bagian AS séjén anu geus ditawarkeun aktivitas leuwih taun.

Kagiatan iGaming Bisa Nyangking Pajeg Pajeg Luhur Ti Taruhan Olahraga

Ayeuna, genep nagara bagian AS nawiskeun kagiatan iGaming legalized. Nagara-nagara nyaéta New Jersey, Pennsylvania, Michigan, Delaware, Virginia Kulon, sareng Connecticut. Nevada nawarkeun ogé iGaming légal tapi aktivitas dugi ka online poker. Numutkeun hiji kertas bodas panganyarna, sharing pajeg kaulinan internét dihasilkeun ku maranéhanana nagara kira-kira $ 970 juta taun ka tukang.

A kertas bodas panganyarna dibandingkeun sharing pajeg dihasilkeun ku iGaming kalawan sharing pajeg ti tohan olahraga. Dumasar inohong dirilis dina laporan, sanajan tohan olahraga éta sadia di 30 nagara bagian AS, taun ka tukang, éta ngan dihasilkeun $560 juta di pajeg. Babandingan ieu sakali deui confirms potensi legalisasi jeung perpajakan of iGaming.

Legalisasi judi online di sadaya nagara tiasa ngahasilkeun milyaran pajeg unggal taun

Ieu mah sakadar Nagara New York nu bisa kauntungan tina legalizing internét judi . Floridanagara kalawan 17,5 juta jiwa bisa earn ngeunaan $487,8 juta di pajeg taunan tina kagiatan, nurutkeun kertas bodas. Sakumaha ogé, California kalawan na 31 juta pangeusi malah bisa earn ampir ganda pajeg iGaming. Kertas bodas ngaramal sharing pajeg iGaming di California ngahasilkeun $ 853,1 jutaan unggal taun.

Fokus dina gambar anu langkung ageung, laporan prédiksi milyaran panghasilan pajeg taunan lamun iGaming ieu legalized di leuwih nagara bagian AS. Husus, kertas bodas ngira-ngira yén pajeg ti internét judi , lamun kabeh 42 nagara bagian nu boga casinos dumasar tanah-légal legalize aktivitas. bakal ngahontal $6.35 milyar per taun. inohong ieu deui nganggap laju pajeg pikeun aktivitas iGaming 20%.

#York #bisa #meunang #400M #Pajeg #taunan #iGaming #laporan