Home » Posts tagged 'Label'

Tag Archives: Label

Tenang kaulinan neunggeul Partnership kalawan White Label Provider Quantum kaulinan

Kaulinan kasualngarah eusi iGaming agrégator jeung supplier, geus ngajalin a partnership anyar jeung Kaulinan kuantum, labél bodas, sarta panyadia platform turnkey. Hasilna, Relax Gaming bakal ngabagikeun rupa-rupa judul sareng produk kalayan labél bodas kasino Quantum Gaming sareng gaduh sababaraha judul iGaming anu pang menonjol sareng karesep pamaén, kalebet. Sarena oray, Karéta Duit 2, Kuil Ragragjeung sajabana.

Eusi Relax Gaming Bakal Sadia pikeun Mitra Kuantum

Relax Gaming gaduh katalog kaulinan anu saé anu bakal cocog sareng kabutuhan hiji kasino labél bodas sareng solusi sportsbook. Quantum Gaming boga reputasi pikeun ngawangun sababaraha pangalusna bodas-labél kasino jeung sportsbook solusi, sakabéh nu dumasar kana téhnologi AI canggih sapanjang kalawan middleware customizable na UI.

Konsumén Quantum Gaming bakal tiasa ngaksés panawaran gabungan ngaliwatan program partnership Powered By Relax and Silver Bullet sareng judul Relax Gaming in-house anu dikembangkeun kalayan ideu ningkatkeun pangalaman iGaming.

Relax Gaming nembé nambihan Elysium Studios salaku studio pasangan énggal sareng Relax nyalira ngaluarkeun Dead Riders Trail sareng TNT Tumble Dream Drop. Commenting on partnership anyar ieu, Bersantai kaulinan CCO Nadiya Attard ceuk:

Kami resep nawiskeun portopolio judul kasino kami ka kasino Quantum Gaming labél bodas. Ieu mangrupikeun bukti kerja keras tim berbakat urang yén panyadia platform sapertos Quantum ningkatkeun panawaranana sareng jajaran kaulinan kelas munggaran urang.

Bersantai kaulinan CCO Nadiya Attard

Kasempetan ageung sareng chip tawar

Partnership ieu disambut ku CEO Quantum Gaming Oliver de Bono anu thrilled ku kasempetan pikeun nambahkeun hiji judul leuwih nonjol ti salah sahiji pamekar tersukses sarta aggregators. Aya sababaraha produk anu tiasa caket kana naon anu ditawarkeun Relax mitra, saur de Bono.

“Kami bungah pisan tiasa damel sareng aranjeunna sareng ngarepkeun ngabentuk kerjasama anu khusus pisan di hareup.” Tenang Kaulinan terus nangtung kaluar salaku salah sahiji aggregators kaulinan paling reputable jeung suppliers. Pausahaan ngajalankeun sababaraha program partnership nonjol anu ngamungkinkeun pamekar pihak katilu pikeun manggihan panongton global sarta ngamajukeun produk maranéhanana jeung operator ngadegkeun.

Kuantum Gaming gawé bareng jeung Relax bakal masihan suppliers sahiji solusi chip labél bodas nawar kuat nalika negotiating partnerships aya jeung nu bakal datang, kalayan rojongan ti perpustakaan éksténsif Relax Gaming urang.

#Tenang #kaulinan #neunggeul #Partnership #kalawan #White #Label #Provider #Quantum #kaulinan