Home » Posts tagged 'Kota'

Tag Archives: Kota

Pariplay Secures Lisensi di Kota Buenos Aires

anak perusahaan NeoGames, Pariplay, terus mawa jasa na ka jurisdictions anyar. Eusi aslina parusahaan jeung solusi aggregation geus dilisensikeun di Buenos Aires Kota, Argéntina, sarta bakal sadia pikeun licensees kaulinan lokal.

Pariplay Ayeuna Dilisensikeun di Kota Buenos Aires

idin dikaluarkeun ku Pamaréntah Kota Buenos Aires, nu mangrupa yurisdiksi bebas di Argentina pikeun tujuan pangaturan iGaming. Ieu nandaan éntri penting panganyarna pikeun Pariplay di Amérika Latin, sakumaha parusahaan nyiar ngawangun tapak suku recognizable di Amérika Kalér jeung Kidul.

Ieu Kota Otonom Buenos Aires boga tilu juta jalma sarta panongton kaulinan sizeable. Ieu ngandung harti yén operator Tier 1 di yurisdiksi anu gaduh lisénsi anu relevan ayeuna tiasa nampilkeun salah sahiji 14,000 judul anu disayogikeun ku Pariplay ngalangkungan platform Fusion sareng sakitar 80+ panyadia. Integrasi téh gampang, sarta solusi Pariplay urang nganteurkeun sakuliah dewan kategori, kaasup kaulinan instan, olahraga virtual, poker , bingo na sportsbooks.

Pariplay ogé ngagaduhan sababaraha fitur tambahan sareng solusi anu ngabantosan operator pikeun ngamajukeun produk sareng ngajantenkeun aranjeunna langkung diaksés, kalayan pilihan sapertos spins bébas, dompét bonus bebas, fitur roda spin, rokét sweepstakes, turnamén sareng seueur deui. Pariplay Ngatur Diréktur Adrian Bailey ngabagéakeun pangwangunan sareng nyarios:

Kota Otonom Buenos Aires gaduh warisan anu beunghar dina industri ieu, sareng nyugemakeun pisan kéngingkeun lisénsi supplier munggaran kami di Argentina.

Pariplay Ngatur Diréktur Adrian Bailey

Diréktur Pariplay pikeun Amérika Latin jeung Karibia Jorge L Morales sami-sami gumbira kalayan kasempetan pikeun ngabagéakeun pamekaran énggal ieu di Buenos Aires. Wewengkon ieu poised ngabeledug dina watesan iGaming sarta olahraga tohan jeung ngamankeun lisénsi pikeun beroperasi dina sababaraha pasar paling lucrative mangrupa hambalan penting maju pikeun pausahaan.

Buenos Aires sareng Argentina mangrupikeun bagian penting tina strategi pertumbuhan perusahaan di daérah éta. Pariplay parantos gaduh ayana kuat di Mexico sareng Kolombia, sareng perusahaan nampi lisénsi di Kanada awal taun ieu. Pariplay aya dina kasulitan dugi ka ngalegaan jangkauan na di yurisdiksi anyar.

#Pariplay #Secures #Lisensi #Kota #Buenos #Aires

hakim New Jersey ngalungkeun kaluar Atlantik Kota kasino Relief pajeg

29. Agustus diayakeun New Jersey Atlantik punjul Pangadilan Divisi Hukum yén relief pajeg di hormat pajeg sipat pikeun casinos Atlantik Kota éta ngalawan konstitusi kaayaan.

Atlantik Kota kasino meunang $ 55 Juta Relief Pajak Hatur nuhun PILOT amandemen

ProPublica ngalaporkeun yén hakim Michael Blee geus dua kali putus pajeg pikeun casinos Atlantik Kota, nu jumlahna jutaan dollar.

Numutkeun kaputusan Hakim Blee, amandemen ka statuta New Jersey, anu buru-buru disaluyuan ku Gubernur Phil Murphy di 2021, ngalanggar konstitusi New Jersey.

Hukum diwanohkeun ku Gubernur Murphy dijieun parobahan dina sistem pajeg PILOT. ti 2016 Atlantik Kota casinos diwajibkeun mayar perséntase total pendapatan maranéhanana ti aktivitas kaulinan ti taun finansial saméméhna, teu pajeg harta.

Nanging, dina taun 2021, nalika amandemen relief pajak disalurkeun, industri kaulinan humandeuar ngeunaan kasusah anu dialaman ku pandémik COVID-19. Éta cet gambar pisan pikasieuneun anu ngancam nutup opat tina salapan casinos nagara urang. Kalayan lulus tina amandemen hukum anyar, industri kasino tungtungna junun ngaluarkeun panghasilan tina kagiatan judi online tina itungan kontribusi PILOT.

Hasilna, pajeg harta taunan dibayar ku casinos Atlantik Kota diréduksi ku $ 55 juta nu hartina sakola Atlantik Kota jeung komunitas leungit jumlah ieu.

LSM Liberty and Prosperity 1776 Rages Perang dina Amandemen

Atlantik Kota casinos teu bisa meunang jauh kalayan potongan pajeg ditumpukeun ieu jadi gampang. LSM konservatif anu disebut Liberty and Prosperity 1776 ngajukeun gugatan ngalawan amandemen anu nyatakeun yén éta ngalawan konstitusi nagara, anu ngalarang ngenalkeun pajeg preferensial. Hakim ditugaskeun ku Blee tangtu nyieun kaputusan dina kahadean LSM ngabolaykeun putus pajeg.

Numutkeun putusan pangadilan, éta amandemen légal dijieun dina ni’mat casinos dina kaayaan teu “kanggo tujuan umum” salaku Gubernur Murphy nyatakeun atas nama industri kasino. Ku alatan éta, potongan pajeg diwanohkeun ngalanggar dokumén founding New Jersey urang, nu dinyatakeun nyaram perlakuan preferential lamun datang ka mayar pajeg.

Klaim industri kasino Atlantik Kota urang “gangguan” kumaha bae teu sigana cocog inohong hasil finansial taunan na. Dina 2021 panghasilan operasi kotor dipasang ku Atlantik Kota casinos jumlahna $ 767 jutaan. Hasil taun ieu henteu katingali langkung parah. panghasilan net keur kuartal kadua 2022, diturunkeun tina aktivitas judi, jumlahna $ 828,8 jutaan, ngaronjat 14,1% dina période sarua taun ka tukang. Hasil pikeun genep bulan mimiti 2022 sami sareng pendapatan bersih $ 1.5 milyar, anu nandaan paningkatan 19.9% ​​YoY.

#hakim #Jersey #ngalungkeun #kaluar #Atlantik #Kota #kasino #Relief #pajeg