Home » Posts tagged 'Kecanduan'

Tag Archives: Kecanduan

Svenska Spel nyumbangkeun $ 3,95 juta pikeun Panalungtikan Kecanduan Judi ku 2027

Dewan bebas Svenska Spel geus ngumumkeun yén éta bakal jangji SEK42 juta ($ 3,95 jutaan) pikeun rojongan panalungtikan Swedia dina industri judi jeung masalah judi leuwih 5 taun salajengna. Kusabab 2010, Svenska Spel parantos masihan langkung ti SEK60 juta ($ 5,6 juta) pikeun jenis ieu panalungtikan sareng tujuanana nyaéta ngajantenkeun industri langkung aman pikeun pamaén.

Hibah Panaliti Bakal Narima Langkung ti 50% Duit

kaputusan Svenska Spel hartina panalungtikan bebas dina industri bakal neruskeun kana 2027. tina SEK42 juta ($3,95 juta) dedicated ka kagiatan ieu, SEK25 juta ($2,35 juta) ditangtayungan pikeun hibah panalungtikan.

Patrik Hofbauer, CEO Svenska Spel, ngabagi pikiranana ngeunaan pangwangunan. Cenah éta dewan panalungtikan maénkeun peran sentral dina nyieun widang panalungtikan nu patali jeung bahaya judi di nagara. Éta sababna anjeunna nganggap dukungan anu terus-terusan leres tina “perspektif bisnis sareng kamanusaan.”

Anders Håkansson, profesor Universitas Lund, nambahan yén berkat panalungtikan, Svenska Spel bisa nyieun pamanggihan mimiti patali jeung bahaya judi. Anjeunna nyimpulkeun ku nyarios yén dana tambahan bakal nguatkeun padamelan di lapangan. Widang kaahlian Håkansson nyaéta ubar kecanduan kalayan fokus utama kana kecanduan judi.

Sara Lindholm, pupuhu dewan panalungtikan di Svenska Spel, nyatakeun yén investasi jangka panjang kana panalungtikan bakal tiasa nyumbang kana pangaweruh parabot sanggup nyegah sarta ngubaran masalah judi .

Anjeunna ogé nambihan yén ngembangkeun campur tangan anu pas pikeun kaayaan sapertos kieu sanés padamelan anu gampang sabab peryogi “kasabaran, komitmen sareng panilitian dina garis payun.”

Laporan Svenska Spel Némbongkeun Pangaruh Positif dina Panghasilan dina Q2

Anyar-anyar ieu, Svenska Spel ngarilis laporan Q2 na, anu nyatakeun kamajuan anu positif dina pangsa pendapatan anu séhat. Numutkeun laporan, panghasilan kaulinan net grup urang ngahontal SEK1,9 milyar ($184,5 juta), nu mangrupakeun 1% kanaékan YoY.

Tapi, kauntungan operasi perusahaan éta SEK531 juta ($ 49,9 juta), anu turun 7% YoY. Numutkeun Svenska Spel, turunna dina kauntungan operasi éta alatan rising waragad sarta investasi dina produk jeung téhnologi ngembangkeun.

Margin operasi nyaeta 27% jeung nilai gambar 51%, nu masih pangluhurna diantara pausahaan judi.

Svenska Spel ogé ngabagi detil ngeunaan satengah munggaran 2022. Numutkeun laporan H1, pendapatan perusahaan éta SEK3.9 milyar ($366.6 juta), anu mangrupikeun panurunan 1% dibandingkeun H1 di 2021. Salah sahiji alesan kunaon pendapatan murag éta éfék pandémik dina awal 2022 sareng paningkatan pangaturan. Partéi Sedeng Swédia keur pilari kana kamungkinan overhauling industri judi nagara urang.

kauntungan operasi Grup éta SEK1,1 milyar ($103,4 juta), nu éta turunna 4% YoY sarta margin operasi 29%.

#Svenska #Spel #nyumbangkeun #juta #pikeun #Panalungtikan #Kecanduan #Judi