Home » Posts tagged 'kaulinan'

Tag Archives: kaulinan

3 Oaks kaulinan tapak suku Éropa tumuwuh kalawan Cosmolot kasino

3 Oaks kaulinan terus tumuwuh sarta ngawangun moméntum di iGaming Éropa pasar. Pausahaan, nu specializes dina distribusi eusi iGaming, geus nandatanganan partnership anyar kalawan Cosmolot. Ieu bakal ngidinan suppliers nyebarkeun kaulinan populér kawas seuneu Aztec, Endog emas, Pesona Lotusjeung sajabana.

Cosmolot Komitmen Ngembangkeun Panawaran Eusina

Judul 3 Oaks Gaming hadir sareng sababaraha fitur sareng mékanika anu luar biasa anu dirancang pikeun ngajantenkeun pangalaman anu langkung pikaresepeun. 3 Oaks kaulinan ogé geus bisa ngumpulkeun moméntum hébat dina sektor iGaming, sanggeus partnered kalawan sababaraha operator ngarah di sagala rupa jurisdictions Éropa.

CEO pausahaan Sebastian Damian ngabagéakeun kasempetan pikeun digawekeun ku Cosmolot sarta ngomong yén éta téh hiji merk ngarah sarta pohara dipercaya anu hayang neruskeun gawé bareng 3 Oaks. Anjeunna nyorot sababaraha fitur sareng kasempetan anu pasti bakal pikaresepeun pikeun pamaén:

Urang teu boga ragu yén pamaén bakal cinta kami liang , nu Fitur campuran téma jeung mékanika, kaasup nu kantos-populér Hold & Win format.

CEO pausahaan Sebastian Damian

Ieu mangrupikeun taun anu sibuk pikeun 3 Oaks Gaming, saur Damian. Ieu undoubtedly berkat portopolio eusi alus teuing parusahaan pantes hiji tingkat hiji operator.

Kemitraan ieu ogé disambut ku pendiri sareng anggota dewan Cosmolot Sergey Potapov. Potapov ceuk parusahaan geus komitmen pikeun ngamekarkeun tawaran online tur némbongkeun kaulinan kasino anyar dina rutin. 3 Oaks Gaming mangrupikeun léngkah sanés pikeun ngalaksanakeun komitmen ieu sareng masihan pamaén pangalaman anu pangsaéna pikeun aranjeunna. Anjeunna nambahan:

Tim 3 Oaks Gaming parantos ngagarap, sareng kami ngarepkeun ngabagéakeun kontén anu langkung narik dina sasih bulan.

pangadeg Cosmolot sarta anggota dewan Sergey Potapov

3 Oaks kaulinan ditandatanganan sababaraha Partnerships dina bulan panganyarna

Anyar-anyar ieu, 3 Oaks Gaming ogé diluncurkeun sareng Favbet nalika perusahaan terus ngalegaan tapak suku iGaming na di Éropa. Portopolio 3 Oaks Gaming ngagaduhan dorongan anu signifikan dina awal taun ieu nalika Big Time Gaming sapuk pikeun ngalisensikeun mékanika Megaways tandatangan na ayeuna diulas sareng sababaraha kaulinan anu pang menonjol di 3 Oaks Gaming.

3 Oaks Gaming bersaing dina pasar anu dilombakeun pisan dimana supplier narékahan pikeun ningkatkeun tapak sukuna sareng nyerang bumi kalayan basa pamuter anu langkung ageung. Kanyataan yén 3 Oaks Kaulinan éta bisa ngungkit kurban sarta ngaronjatkeun jangkauan yurisdiksi na mangrupa indikator penting yén parusahaan sabenerna nganapigasi sagara iGaming ogé.

#Oaks #kaulinan #tapak #suku #Éropa #tumuwuh #kalawan #Cosmolot #kasino

Konami kaulinan installs SYNKROS CMS on Holland America Line

Konami kaulinan geus ngumumkeun yén maranéhna masang SYNKROS kasino Sistim manajemén pa 11 kapal milik Holland America Line. Sistem manajemen parantos aya, perusahaan dikonfirmasi dina pernyataan pers sareng tambihan SYNKROS bakal narékahan pikeun ngaoptimalkeun pangalaman mesin slot aya keur sémah sarta travelers, nyebutkeun Konami.

Holland America Line meunang hadé kasino jeung liang pangalaman

Holland America Line boga hiji armada éksténsif ngeunaan kapal featuring rupa-rupa pangalaman kasino, ku fokus husus dina liang . Ngaliwatan tambihan solusi Konami, jalur pesiar ngaharepkeun langkung ningkatkeun pangalaman pikeun pamaén sareng sémah sareng ngabantosan aranjeunna tetep sugema. Sistim nu ogé ngawengku titik nu bisa ditebus pikeun sagala rupa hadiah na nawaran promosi séjén onboard.

Bakal aya hadiah draws, acara bonus floor-lega, turnamén slot, sarta loba deui, sadayana dirancang pikeun ngaronjatkeun Dursasana jeung sémah sarta nawiskeun aranjeunna kasempetan luar biasa pikeun ngarasakeun kaulinan slot hébat sarta acara tambahan. deal oge bagian tina hungkul saméméhna antara Konami jeung Karnaval Corporation & plc anu nempo SYNKROS dipasang salaku sistem manajemen kaulinan ngarah pikeun pausahaan garis pesiar di 2018. Karnaval Corporation SVP operasi kasino global Marty Goldman ceuk:

Sistim SYNKROS – katelah ngabahekeun (Ngalayanan Up ganjaran jeung Fun) – nawarkeun fitur anyar seru nu pribados muter mesin slot tur ningkatkeun pangalaman kasino keur sémah urang.

Karnaval Corporation SVP operasi kasino global Marty Goldman

Goldman ngabagéakeun pamasangan panganyarna dina kapal Holland America Line sarta nambahan yén éta salajengna consolidates peran ngarah Carnival Corporation dina nyadiakeun sémah kalayan sababaraha kagiatan rekreasi pangalusna dina dewan. Warta éta tangtu disambut ku COO sareng EVP of Konami Gaming Tom Jingoli anu sami-sami wareg sareng pamekaran sareng nambihan yén SYNKROS bakal nyiptakeun rupa-rupa pangalaman sareng inisiatif inovatif pikeun sémah di Holland America Line.

SYNKROS pikeun Pituduh Jalan

“Konami komitmen kana palaksanaan anu sami-sami suksés di sakuliah Karnaval Corporation armada global,” saur Jingoli. Hasil kauangan panganyarna Konami ogé kuat dina kuartal kadua taun pikeun période réngsé 30 Juni, 2022. Pausahaan dilaporkeun sharing $ 540,5 jutaan sarta terus mekar dina industri judi.

Konami ogé mawa leuwih veterans pikeun mantuan operasi na di Asia. Pausahaan nyewa David Punter salaku salah sahiji eksekutif pang anyarna pikeun mingpin pertumbuhan perusahaan di daérah éta. Karnaval saméméhna ngawangun partnership kalawan BetMGM pikeun mawa sportsbook tohan dimungkinkeun dina dewan.

#Konami #kaulinan #installs #SYNKROS #CMS #Holland #America #Line

NetBet Pamaén Italia Mangpaat Ti Skywind Kaulinan

Tilu bulan kaliwat geus pisan sibuk keur eusi luhur jeung supplier sahiji pilihan iGaming inovatif Skywind. Sanggeus hirup kalawan ESC Online di Portugal, sirkus Netherland di Walanda, Lottomatica na Stoiximan di Italia, sarta asup ka Swiss jeung Swiss kasino , Grup dumasar dina 2012 geus nyieun hiji pengumuman anyar. Sababaraha kaulinan nu pang populerna bakal sadia pikeun pamaén Italia ngaliwatan hiji partnership penting jeung NetBet Italia. Kiwari dimungkinkeun mangrupakeun salah sahiji casinos online utama favored ku gamers Italia.

Leuwih taun, Skywind geus junun nyieun portopolio euyeub ngeunaan leuwih 200 liang video kacida acclaimed, babarengan jeung judul dealer hirup jeung hiji suite ekslusif pakakas Dursasana hosted on platform state-of-nu-seni na pikeun pangalaman pinuh. Ayeuna, sababaraha kaulinan hottest na rék némbongan di lobi tina kasino online NetBet Italia urang. Sababaraha judul anu paling diantisipasi nyaéta Buffalo Lighting, La Gallina D’oro (The Golden Hen), sareng Olympic Cash. Pamaén NetBet Italia dinten ieu tiasa ngaksés pilihan anu langkung seueur tina rébuan kaulinan serbaguna anu nyertakeun sadaya genre, téma sareng mékanika kaulinan, sareng acara olahraga sapopoé. Roster dibasajankeun kaulinan dealer live slick kalawan pinuh immersive balik-méja aksi pikeun judul slot video modern.

Manajer Humas NetBet Italia Claudia Georgevici ngungkabkeun kabagjaan pikeun ngabagéakeun Skywind ka dewan sareng tiasa masihan kaulinan anu pangsaéna pikeun pamaén anu satia. Georgevici ditambahkeun yén NetBet Italia bakal neruskeun kalawan rencana na pikeun ngawanohkeun konsumén ka “kaulinan kasino paling premium”, naha éta hartina nambahkeun judul roulette anyar pikeun lobi atawa ushering panyadia kaulinan populér séjén kana daptar mitra kacida reputable.

Fokus dina Ngajaga Reputasi Star

NetBet Italia ngarencanakeun pikeun ngajaga “reputasi stellar salaku salah sahiji casinos online paling dinamis” ku rutin ngarancang poéna anyar kalawan panyadia kaulinan anyar. Sabalikna, ieu bakal ngabantosan aranjeunna pikeun ngahijikeun deui database pamuter satia sareng pangalaman online pangsaéna. Grup dumasar taun 2008 anu mangrupikeun salah sahiji grup Italia munggaran anu dipasihan lisénsi ADM (Agénsi Adat istiadat sareng Monopoli) percaya yén pamaén Italia bakal resep kana sagala anu ditawarkeun Skywind.

Dinten, Skywing employs leuwih ti 600 jalma di salapan kantor sarta sadia dina 19 pasar diatur sakuliah dunya, kaasup Australia, Malta, UK, Siprus, Ukraina jeung Romania. Dina Méi, Livespins Livespins nandatanganan perjangjian partnership sarupa kalawan Skywind. Dina bulan Séptember, Ortiz Gaming nutup deal sareng NetBet, mawa sababaraha kaulinan anu pang populerna sapertos Ace Bonus sareng Triple Bonus langsung dina platform NetBet.

#NetBet #Pamaén #Italia #Mangpaat #Skywind #Kaulinan

Lagu Kahareup Maké AI pikeun Pituduh Pamekar ngeunaan Kumaha Ngawangun Kaulinan

Future Lagu Kabangsaan geus hasil leveraged AI sarta élmu data pikeun ngaronjatkeun pangalaman iGaming pikeun duanana operator jeung konsumén. Ayeuna, perusahaan ngusulkeun solusi énggal anu dikhususkeun pikeun ngahontal tujuan anu sami. Ladenan anyar ieu dirarancang pikeun ngabantosan studio ngungkit data ageung sareng dianggo pikeun ningkatkeun ingetan pamuter sareng pendapatan ngalangkungan analitik AI paripolah.

Lagu Kebangsaan Masa Depan Leveraging AI Solutions to Streamline iGaming Products

Ku kituna, Lagu Kabangsaan Kahareup ngagunakeun solusi, Amplifier AI, pikeun ngumpulkeun data pamuter spin-demi-spin supados tiasa ngamangpaatkeunana sareng muka konci wawasan anu penting kana naon anu ngadorong pamaén pikeun ngadeukeutan hiji produk anu sanés. Ieu pakakas ngumpulkeun data anonim jeung aggregates eta pikeun manggihan tren nu bisa mantuan studio ngamekarkeun kaulinan dioptimalkeun pikeun preferensi pamaén, pola jeung tren halus nu makers game teu nyaho ngeunaan.

Modul Optimasi Kinerja anu dikembangkeun ku Future Anthem mangrupikeun alat anu kuat anu janten solusi lengkep anu bakal ngabantosan pamekar nyandak kaputusan anu leres, ngarancang kaulinanna sacara efektif, bahkan ngamajukeun produk anu hasilna – sadayana ieu bakal dilakukeun kalayan langkung percaya diri salaku perusahaan. ayeuna tiasa masihan wawasan anu leres.

Commenting on release anyar ieu, CEO Future Lagu Kabangsaan Leigh Nissim ceuk nu parusahaan geus digarap raket jeung studio pikeun mastikeun yén maranéhna bisa ngumpulkeun jeung nganalisis data tingkat akurat, nyadiakeun solusi unbeatable dina tungtungna.

Ngawangun Judul iGaming Dumasar Big Data

“Pemasok ieu ayeuna tiasa nyaluyukeun pangalaman pamuter dina tingkat anu teu pernah ditingali sateuacanna, ngabantosan aranjeunna tetep payuneun pesaingna,” saur Nissim. Future Anthem ayeuna ngajalankeun versi demo produkna sareng ngarepkeun kolaborasi sareng perusahaan pikeun ngembangkeun produkna sareng ngabantosan nyiptakeun judul anu didamel khusus pikeun narik pamaén sareng kabutuhanana.

Kiwari, Future Anthem gaduh daptar panjang mitra anu parantos kolaborasi dina sababaraha proyék. Future Lagu Kabangsaan jalan kalawan Blueprint kaulinan, atah iGaming, Lady Luck Kaulinan, Big Time kaulinan sarta loba batur pikeun mawa produk seru ka pasar unggal poé. Inisiatif anu didorong ku AI pang anyarna mangrupikeun léngkah sanés pikeun arah ieu.

#Lagu #Kahareup #Maké #pikeun #Pituduh #Pamekar #ngeunaan #Kumaha #Ngawangun #Kaulinan

MGCB: kaulinan internét, Olahraga tohan kuitansi kotor pencét $ 154,9M dina bulan Agustus

operator komérsial sarta tribal di Michigan dilaporkeun earnings kuat dina bulan Agustus, ditilik ku rinci panganyarna dikaluarkeun ku Board Control kaulinan Michigan (MGCB), regulator judi kaayaan.

judi Regulator di Michigan nembongkeun hasil pikeun Agustus

Regulator ceuk Salasa yén digabungkeun total sharing kaulinan internét kotor jeung tohan olahraga internét dina bulan Agustus ngahontal $ 154,9 jutaan. Lamun dibandingkeun jeung hasil dilaporkeun sabulan saméméhna, dina bulan Juli, nalika kuitansi sarua dieureunkeun dina $148.2 juta, 4,5% kanaékan katalungtik.

Sanaos dibandingkeun sareng Juli, hasil bulan kamari henteu nunjukkeun paningkatan anu signifikan, ieu sanés upami dibandingkeun taun-taun. Taun ka tukang dina bulan Agustus, operator Michigan dilaporkeun $ 113,1 juta dina kaulinan internét kotor sareng pendapatan tohan olahraga. Nalika hasil ieu dibandingkeun sareng $154.9 juta dilaporkeun taun ieu, dina bulan Agustus, paningkatan ampir 37% katalungtik.

Nanganan Olahraga tohan naek Bulan kamari

Numutkeun kana MGCB, $154,9 juta kuitansi kotor gabungan pikeun Agustus direcah jadi $ 130,9 juta di sharing kaulinan internét kotor jeung $ 24 juta di sharing olahraga tohan kotor. Dibandingkeun jeung Juli, kuitansi kotor game net $ 130,9 juta anu meager ngaronjat 3,4%.. Sanajan kitu, $ 24 juta dina resi tohan olahraga kotor ngagambarkeun 11% kanaékanlamun dibandingkeun Juli taun ieu.

Régulator ngungkabkeun yén gabungan total kuitansi kaulinan online kotor anu disaluyukeun sareng kuitansi kotor tohan olahraga anu disaluyukeun. bulan panungtungan ngahontal $ 133,6 jutaan. Jumlah ieu direcah jadi $ 16,1 juta kuitansi olahraga internét tohan sareng $ 117,5 juta dina pendapatan kaulinan internét.

Bulan kamari, total olahraga internét tohan cecekelan ngahontal $ 218,8 jutaan. Lamun dibandingkeun $ 206,1 juta tohan cecekelan, dilaporkeun sabulan saméméhna, jeung paningkatan 6,2% dititénan.

Operator Suku sareng Komérsial nyumbang kana Pajeg

régulator judi nyadiakeun rinci dina pajeg sarta pangmayaran Michigan dikumpulkeun dina bulan Agustus. Gemblengna, kaulinan internét pajeg jeung waragad ngahontal $24,3 jutasedengkeun pajeg jeung waragad pikeun olahraga internét tohan pikeun periode éta $ 989.621.

Dina bulan Agustus taun ieu, operator tribal dilaporkeun mayar $ 2,9 jutaan dina pangmayaran ka instansi nagara relevan. Salian ti éta, $ 6,7 jutaan dina pajeg tohan jeung waragad kota dibayar ku tilu casinos Detroit ka Detroit Kota. Jumlah ieu direcah jadi $ 6,3 juta dina pajeg internét jeung waragad, sarta $ 360,923 dina olahraga internét tohan pajeg jeung waragad.

#MGCB #kaulinan #internét #Olahraga #tohan #kuitansi #kotor #pencét #1549M #dina #bulan #Agustus

Hacksaw kaulinan ngajalankeun eusi kasino kalawan Superbet Ro

Sumber gambar: Hacksaw Kaulinan

Kaulinan Hacksaw jeung Romania Superbet geus nandatanganan partnership eusi anyar nu bakal ningali Hacksaw Kaulinan ngenalkeun portopolio kaulinan na kalawan operator pikeun pasar Éropa Wétan. partnership bakal nampilkeun bets mimiti kaulinan kasino bisa terpadu ku tungtung September, kaasup pilihan favorit pamaén populér kayaning Bom Joker jeung Hayang Paeh.

bets munggaran kaulinan anjog di Superbet Ro

Langkung seueur kaulinan bakal nuturkeun sapanjang sésana taun. CCO hacksaw kaulinan Gabrielle Béntang ngabagéakeun kasempetan ieu sareng nyarios yén merek éta bungah pikeun mawa tawaran eusina ka pasar Romania sareng Superbet Ro. Star ditambahkeun:

Acan prestasi sejen, ngembang di pasar diatur dina wewengkon Romania. Kami ngarepkeun pamaén anyar urang bakal resep kana portopolio kaulinan sareng kami ngarepkeun ngaleupaskeun langkung seueur kontén di hareup.

CCO hacksaw kaulinan Gabrielle Béntang

Warta ieu disambut kalayan sumanget anu sami ku tim Superbet Ro. Iklan kaulinan perusahaan, eusi sareng manajer kasino live Nicolas Yu ceuk parusahaan bungah a nambahkeun leuwih eusi motong-ujung ti pamekar luhur kawas Hacksaw Kaulinan. merek, ceuk Yu, kungsi ekspektasi tinggi tina eusi na kinerja sarta éta bungah nu boga kasempetan pikeun nambahkeun leuwih kaulinan slot.

“Dina nutup, tambahan hébat kana portopolio urang aya na urang miharep partnership ieu bakal mekar di pasar,” pungkas Yu. Warta anu saé ogé diapresiasi ku CEO Hacksaw Gaming Marcus Cordes anu ngomong yén kolaborasi ieu nandaan partnership milestone sejen pikeun parusahaan taun ieu. Bawa kaulinan brand ka pasar Romania mangrupa milestone penting.

Éropa Wétan janten langkung pikaresepeun pikeun Pausahaan iGaming

“Kami ngarepkeun ngalegaan operasi kami di pasar ieu dina sasih bulan sareng ngahijikeun pasar kami anu tos aya sareng kontén anu énggal sareng pikaresepeun.” Cordes ceuk. Saméméhna, Superbet Ro ditambahkeun eusi anyar ti BF Kaulinan na Evoplay. Pasar Éropa Wétan parantos ngembang pesat dina sababaraha bulan kapengker. Anyar-anyar ieu, Pragmatic Play negeskeun yén aranjeunna bakal muka studio live énggal di Bulgaria sareng bakal ngerjakeun langkung ti 2,000 urang sateuacan akhir taun 2023.

#Hacksaw #kaulinan #ngajalankeun #eusi #kasino #kalawan #Superbet

Ortiz kaulinan pikeun suplai NetBet kalawan kaulinan

Operator IGaming NetBet geus strengthened kurban na kalawan ditambahan kaulinan dikembangkeun ku Ortiz kaulinan. Spesialis slot bingo sapuk pikeun masihan NetBet sababaraha judul anu pangsaéna, anu ayeuna sayogi dina platform operator.

NetBet Nambahkeun Judul Ortiz kana portopolio

Dumasar perjanjian, Ortiz Gaming ngadukung tawaran NetBet ngeunaan judul hit, sapertos Ace Bonus, Ace Mania sareng Triple Bonus. Kaulinan ayeuna sayogi dina situs wéb NetBet. Kasepakatan éta bakal ngabantosan operator pikeun ngabédakeun portopolio anu kuat nalika terus dilegakeun sacara internasional. Sumawona, éta bakal ngabantosan judul Ortiz Gaming ngahontal langkung seueur pamaén.

Ortiz mangrupikeun supplier anu terkenal sareng pangalaman langkung ti 20 taun. Studio empowers loba operator renowned sarta aggregators kalawan kaulinan kritis acclaimed na. Dina awal 2022, contona, studio gawé bareng sareng agrégator unggulan SkillOnNet dina kerjasama bersejarah anu dipuseurkeun di LATAM.

Claudia Georgevici, PR Manajer di NetBet, ceramah ngeunaan deal. Anjeunna sks Ortiz Gaming salaku pamekar hébat judul iGaming sarta nyebutkeun timnya bungah pikeun nambahkeun anjeunna kana tawaran online NetBet urang. Georgevici cenah yakin pamaén NetBet bakal ngarasakeun judul anyar. Manajer PR nambihkeun yén tim NetBet ngarepkeun ngupingkeun input ti pamaén na.

Georgevici tungtungna nyimpulkeun yén NetBet bakal nuturkeun judul Ortiz Gaming kalayan minat anu hébat sabab perusahaanna yakin yén aya masa depan anu cerah di payuneun supplier.

NetBet Terus Nguatkeun Posisina sareng Tawaran Utama

NetBet diadegkeun dina 2001 sarta saprak geus tumuwuh jadi salah sahiji operator iGaming ngarah. Nanging, perusahaan sadar yén tetep di luhur peryogi inovasi konstan. Kusabab ieu, tim NetBet salawasna nyobian ngahasilkeun nilai leuwih pikeun pamaén na ku tanda perjangjian jeung suppliers kasino online ngarah, aggregators jeung pausahaan téhnologi.

Salaku conto, dina bulan Juli, NetBet ngahiji sareng Evolution, merek unggulan dina séktor kasino live. Anu terakhir sapuk pikeun nyayogikeun NetBet sababaraha judul anu paling luhur, ngabantosan operator ngiringan para nasabahna di Italia.

NetBet nembe gawé bareng FeedConstruct, panyadia ngarah data olahraga sarta solusi data inovatif. Kasapukan éta ningali NetBet ngagabung sareng kulawarga mitra FeedConstruct, anu kalebet seueur operator anu terkenal. Hatur nuhun kana partnership ieu, NetBet bisa nguatkeun kurban na kalawan solusi Premier BetGuard urang nu ngamaksimalkeun kauntungan sarta ngaleutikan resiko. BetGuard mangrupikeun alat multi-faceted anu bakal ngabantosan NetBet ngatur operasi dagang na. Ogé bakal mantuan pikeun ngaidentipikasi kabiasaan kaulinan curiga nu bisa jadi patali jeung masalah judi atanapi laundering duit.

#Ortiz #kaulinan #pikeun #suplai #NetBet #kalawan #kaulinan

Kwiff Ayeuna Featuring Pragmatis Play liang jeung Live Kasino Kaulinan

Olahraga tohan jeung merek iGaming sarta operator kwiff geus dimekarkeun ayana di pasar kaulinan kasino online ku Signing a partnership kalawan Kaulinan pragmatis, supplier sarta panyadia eusi iGaming kana sababaraha ngaran pangbadagna di industri. Hasilna, pamaén kwiff bakal miboga aksés ka sajumlah ngadegkeun liang jeung kaulinan kasino live.

Pragmatis Play Live kalawan Kwiff

Ieu ngawengku leuwih 200 liang , featuring sababaraha paporit pamaén sadaya-waktos kayaning Gates of Olympus, Wolf Emas, The Dog House, Big Bass Bonanza, Chili Panas jeung sajabana. Pausahaan ogé parantos nyéépkeun waktos nyéépkeun portopolio kasino live na, nyangking acara kaulinan anu saé sapertos Boom City, Mega Wheel, Sweet Bonanza CandyLand, Mega Sic Bo, sareng Mega Roulette. CEO Kwiff Charles Lee ngabagéakeun kasempetan pikeun perusahaan pikeun ngaluncurkeun produk Pragmatik sareng nyarios:

Tujuanana kami pikeun mastikeun pamaén urang ngarasakeun hiburan pangalusna mungkin sarta kami bungah ngabagéakeun Pragmatic Play kana daptar kami mitra eusi premium. Kami ngarepkeun peluncuran promosi jaringan pangbadagna dina sajarah iGaming “Drops & Wins” dimana aya 1 juta hadiah pikeun direbut unggal bulan.

CEO Kwiff Charles Lee

Kwiff ogé ngémutan kanyataan yén Pragmatic Play parantos ngembangkeun alat sareng fitur promosi anu unik, “Drops & Wins,” anu ngamungkinkeun merek pikeun nyambung sareng pamiarsana ku cara nyayogikeun aranjeunna kalayan cara anu pangsaéna pikeun ningkatkeun kauntungan sareng gaduh kasempetan pikeun nyerang. . kaluar pangajén badag. Duanana liang parusahaan jeung produk kasino hirup boga kasempetan pikeun ganjaran pamaén.

Turnamén mingguan hosted ku unggal operator mitra na Pragmatic Play ngamungkinkeun pamaén bersaing jeung boga kasempetan pikeun meunang badag. Eusi kasino live ieu satuluyna complemented ku judul tambahan mangpaat, nu ngawengku blackjack, roulette, baccarat sarta pilihan aheng kayaning Andar Bahar jeung Naga Macan.

Pragmatis Play Ngajadikeun Léngkah Big di iGaming

Pragmatic Play COO Irina Cornides ogé resep kana kasempetan éta. Anjeunna ngécéskeun yén kwiff nyadiakeun pamaén kalawan pangalaman iGaming hébat sarta tambahan tina pragmatis Play ngan bakal mantuan nyumbang kana tumuwuhna merek jeung kasempetan nu panongton na bisa ngalaman.

Sajaba ti éta, ieu mangrupa kasempetan pikeun Pragmatic Play ogé showcase judul iGaming -na pikeun audiences anyar. Pragmatic Play nembe ngadamel sababaraha gerakan bisnis ageung sareng perusahaan ngaluncurkeun studio live énggal di Bulgaria, sareng ngumumkeun rencana pikeun padamelan langkung ti 2,000 jalma di nagara éta dina ahir 2023. Mitra sanésna dilakukeun sareng Aposta.la di Paraguay minggu ieu. .

#Kwiff #Ayeuna #Featuring #Pragmatis #Play #liang #jeung #Live #Kasino #Kaulinan

Legenda Bay jeung Fandango kasino Go Live kalawan ngahijikeun Tatar kaulinan Platform

Ieu Katerangan Bay kasino jeung Fandango kasino di Nevada kalér geus mobilized Platform kaulinan terpaduédisi lincah, nu bakal mantuan aranjeunna dina achieving pamasaran awal jeung tolok ukur ngembangkeun pamuter, sarta nawarkeun manajemén poean kontinyu sadaya operasi. Sistim nu ngarojong operasi kasino sarta nawarkeun tempoan tunggal data sadia dihasilkeun dina tempat, sahingga manajemén basajan.

Ningkatkeun Pasar, Ngaleungitkeun Éntri Data

Kasino Fandango gaduh langkung ti 700 liang sareng 10 kaulinan sareng buku olahraga khusus. Properti ieu ogé ngagaduhan pilihan hiburan tambahan. Legenda Bay kasino ieu ogé dilengkepan kavling liang jeung kaulinan tabel sarta mimiti sagala Circa Olahraga Sportsbook di nagara. Aya ogé pilihan makan sareng fasilitas anu sanés dina situs.

Olympia kaulinan Wakil Présidén Daerah dina Téhnologi Émbaran Traci Ferrante ngabagéakeun kasempetan pikeun ngahijikeun produk QCI, sareng nyarioskeun ngeunaan kauntungan anu disayogikeun ku solusi dina ngatur harta:

Mampuh ngaitkeun data pamuter sareng data slot dina cara anu bermakna sareng terang saha anu aya di lantai ayeuna teu ternilai.

Olympia kaulinan Wakil Présidén Daerah dina Téhnologi Émbaran Traci Ferrante

Ferrante nambihan yén berkat alat QCI Marketing, sipat tiasa sacara signifikan ngirangan prosés anu nyéépkeun waktos sareng ngaleungitkeun poténsi kasalahan éntri data. Kadua sipat bakal nguntungkeun tina kaputusan harta dumasar kana data sareng analitik.

Peluncuran Kacida Dihargaan ngagambarkeun Kasuksesan Global

CEO QCI Dr Ralph Thomas ogé pleased jeung integrasi sarta ngomong yén harta kauntungan tina ngahijikeun Tatar kaulinan Platform, nu museurkeun solely dina ngamekarkeun produk nu nguntungkeun kaperluan konsumén ‘.

Edition Nimble dikembangkeun husus pikeun casinos kalawan sahandapeun 1.000 liang , sangkan host, executives pamasaran jeung tim operasi kasino maranéhna pikeun fungsi dina modern, lingkungan data-enriched.

CEO QCI Dr Ralph Thomas

Samentara éta, QCI geus deployed ka leuwih ti 75 kasino meuntas Amérika Kalér. Di sakuliah dunya, sistem ieu sadia di 4.000 lokasi sarta mangrupa salah sahiji sistem manajemen tersukses, ngarasakeun pangakuan global jeung terus kapercayaan konsumen.

#Legenda #Bay #jeung #Fandango #kasino #Live #kalawan #ngahijikeun #Tatar #kaulinan #Platform

3 Kaulinan Oaks Eusi Airing kalawan Favbet di Éropa

3 Oaks Gaming, eusi sareng pamekar portopolio iGaming, parantos ngaluncurkeun eusi sareng portopolio produkna sareng Favbet, ngalegaan jangkauan perusahaan di pasar Éropa. Favbet ayeuna aktip dina sababaraha pasar Éropa diatur, kaasup Romania jeung Ukraina, sarta bakal ngagunakeun 3 Oaks kaulinan eusi pikeun nyata ningkatkeun proposisi eusi na nyadiakeun pamaén kalawan judul inovatif aranjeunna tiasa ngajajah sorangan.

3 Oaks Gaming Terus Ngalegaan Jangkauan sareng Kaulinan

Khususna, perusahaan parantos ngembangkeun sababaraha karesep sadaya waktos sapertos Aztec Fire, Eggs of Gold, sareng Lotus Charm diantarana. Bakal aya aliran biasa kaulinan anyar, ceuk 3 Oaks kaulinan dina siaran pers, mastikeun yén aya leuwih judul dina pipa waktos ieu. Pamaén kabetot dina Ngalanglang kaayaan-of-nu-seni judul iGaming bakal boga kasempetan pikeun ngalakukeun hal eta.

3 Oaks boga daya tarik kuat kalawan operator individu jeung aggregators, jeung parusahaan ogé bakal nyadiakeun aksés Favbet kana sababaraha pilihan tambahan, kayaning jaringan turnamén jeung alat promosi anu bakal ngakibatkeun Dursasana hadé jeung konsumén aya na poténsial.

Ngomentaran ngeunaan peluncuran éta, diréktur 3 Oaks Gaming Sebastian Damian nyarios yén Favbet mangrupikeun warta anu saé pikeun perusahaan, anu ngamungkinkeun para pamekar kontén ngahontal langkung seueur jalma. Anjeunna nambahan:

Moméntum panganyarna kami geus ngarasakeun teu némbongkeun tanda slowing handap, kalawan sababaraha operator sakuliah Éropah jeung sakuliah dunya ngaidentipikasi eusi urang salaku hiji cara éféktif pikeun ngaronjatkeun kurban kasino digital maranéhna.

3 Oaks kaulinan menata diréktur Sebastian Damian

Langkung Kasempetan Komérsial Dipikabutuh

Damian nuluykeun pikeun nambahkeun yén parusahaan masih pilari poéna komérsial leuwih anu bakal nulungan 3 Oaks kaulinan ngawangun tapak suku badag tur jangkauan. Kapala Perwira Pangwangunan Usaha Favbet Serhey Dzekunov ogé ngoméntaran ngeunaan kerjasama:

Kami pisan impressed kalawan kualitas eusi disadiakeun ku 3 Oaks Kaulinan sarta yakin yén éta complements strategi sakabéh urang dina ngawangun portal kasino online kami.

Kapala Patugas Pangwangunan Usaha Favbet Serhey Dzekunov

Anjeunna nambahan yén parusahaan bersyukur 3 Oaks kaulinan pikeun kasempetan rék dilegakeun eusina kalawan judul unik cocog pikeun pamaén.

#Kaulinan #Oaks #Eusi #Airing #kalawan #Favbet #Éropa