Home » Posts tagged 'kasino'

Tag Archives: kasino

Stakelogic ngajalankeun eusi kalawan Napoleon Olahraga & kasino

Stakelogic geus dibuka eusi na produk kalawan Napoleon Olahraga & kasinomerek kaulinan online populér di Bélgia dipiboga ku Grup Superbet. Website éta ayeuna bakal nampilkeun pilihan dadu sareng kaulinan slot anu dikembangkeun ku Stakelogic sareng netepkeun diri salaku judul favorit pamaén anu dihargaan.

Stakelogic duplikat eusi hébat di Bélgia

Partnership bakal empower Napoleon Olahraga & kasino sareng ngabantosan perusahaan gaduh aksés kana kontén anu meunang pangajén anu bakal ningkatkeun kasempetan ingetan sareng papacangan operator sorangan dina jangka panjang. Sababaraha kaulinan diulas salaku bagian tina portopolio pamawa pindah ka hareup dumasar kana Ujang SuperMega Ujang Superjeung Megaway Stakelogicsakabéh nu mékanika nu nangtukeun sakabéh kotak kaulinan disadiakeun ku Stakelogic.

Pamaén bakal ngarasakeun pilihan populér, kayaning Megaways Expendable jeung El Cowboy Megaways. Ngomentaran kasempetan kemitraan ieu, manajer penjualan Stakelogic Neil Tanti ceuk nu parusahaan pisan pleased kalawan ngembangkeun sarta ngabagéakeun kasempetan rék dilegakeun jangkauan parusahaan jeung banding kalawan BENELUX Palanggan, base pamuter, sarta operator. Tanti negeskeun yén perusahaan parantos nampi hasil anu saé:

Kami parantos ningali kasuksésan hébat di Bélgia sareng judul kaulinan slot anu paling populér, ogé kaulinan craps anu ogé kalebet dina deal Napoleonic, janten kuring yakin yén pamaén di Napoleon ogé bakal aub sareng aranjeunna.

manajer jualan stakelogic Neil Tanti

Napoleon Olahraga & kasino jeung manajer eusi kaulinan Melissa Deboelpaep duanana bungah ngeunaan kasempetan jeung eusi anyar ditambahkeun kana website. The Stakelogic game suite mangrupa hambalan penting maju pikeun parusahaan, Deboelpaep assures. manajer negeskeun yén Napoleon komitmen ka nyadiakeun pamaén kalawan kurban eusi paling pikabitaeun tur berharga.

“Pamaén kami parantos mendakan jalan nalika peluncuran lemes, kami ningali anu saé pisan,” saur anjeunna. Salian ti kaulinan anu parantos diulas ku pamekar, Stakelogic ngaharepkeun nambihan langkung seueur judul sacara rutin dina usaha pikeun nguatkeun ayana sorangan. Stakelogic parantos ngalegaan jangkauan eusi jeung portopolio gancang.

Anyar-anyar ieu, perusahaan negeskeun yén aranjeunna ngaluncurkeun sareng MrQ pikeun pasar Inggris. Stakelogic ogé ngenalkeun acara kaulinan langsung di Walanda awal bulan ieu dina partnership groundbreaking anu sanés. Panawaran Stakelogic boro fokus kana hiji aspék pangalaman iGaming, tinimbang nyoba nawiskeun tempoan holistik. Stakelogic geus tumuwuh gancang sakuliah dewan jeung néangan breakthroughs kana Éropa, Amérika Latin, pasar Afrika jeung Amérika Kalér jeung markisa sarua jeung tekad.

#Stakelogic #ngajalankeun #eusi #kalawan #Napoleon #Olahraga #kasino

3 Oaks kaulinan tapak suku Éropa tumuwuh kalawan Cosmolot kasino

3 Oaks kaulinan terus tumuwuh sarta ngawangun moméntum di iGaming Éropa pasar. Pausahaan, nu specializes dina distribusi eusi iGaming, geus nandatanganan partnership anyar kalawan Cosmolot. Ieu bakal ngidinan suppliers nyebarkeun kaulinan populér kawas seuneu Aztec, Endog emas, Pesona Lotusjeung sajabana.

Cosmolot Komitmen Ngembangkeun Panawaran Eusina

Judul 3 Oaks Gaming hadir sareng sababaraha fitur sareng mékanika anu luar biasa anu dirancang pikeun ngajantenkeun pangalaman anu langkung pikaresepeun. 3 Oaks kaulinan ogé geus bisa ngumpulkeun moméntum hébat dina sektor iGaming, sanggeus partnered kalawan sababaraha operator ngarah di sagala rupa jurisdictions Éropa.

CEO pausahaan Sebastian Damian ngabagéakeun kasempetan pikeun digawekeun ku Cosmolot sarta ngomong yén éta téh hiji merk ngarah sarta pohara dipercaya anu hayang neruskeun gawé bareng 3 Oaks. Anjeunna nyorot sababaraha fitur sareng kasempetan anu pasti bakal pikaresepeun pikeun pamaén:

Urang teu boga ragu yén pamaén bakal cinta kami liang , nu Fitur campuran téma jeung mékanika, kaasup nu kantos-populér Hold & Win format.

CEO pausahaan Sebastian Damian

Ieu mangrupikeun taun anu sibuk pikeun 3 Oaks Gaming, saur Damian. Ieu undoubtedly berkat portopolio eusi alus teuing parusahaan pantes hiji tingkat hiji operator.

Kemitraan ieu ogé disambut ku pendiri sareng anggota dewan Cosmolot Sergey Potapov. Potapov ceuk parusahaan geus komitmen pikeun ngamekarkeun tawaran online tur némbongkeun kaulinan kasino anyar dina rutin. 3 Oaks Gaming mangrupikeun léngkah sanés pikeun ngalaksanakeun komitmen ieu sareng masihan pamaén pangalaman anu pangsaéna pikeun aranjeunna. Anjeunna nambahan:

Tim 3 Oaks Gaming parantos ngagarap, sareng kami ngarepkeun ngabagéakeun kontén anu langkung narik dina sasih bulan.

pangadeg Cosmolot sarta anggota dewan Sergey Potapov

3 Oaks kaulinan ditandatanganan sababaraha Partnerships dina bulan panganyarna

Anyar-anyar ieu, 3 Oaks Gaming ogé diluncurkeun sareng Favbet nalika perusahaan terus ngalegaan tapak suku iGaming na di Éropa. Portopolio 3 Oaks Gaming ngagaduhan dorongan anu signifikan dina awal taun ieu nalika Big Time Gaming sapuk pikeun ngalisensikeun mékanika Megaways tandatangan na ayeuna diulas sareng sababaraha kaulinan anu pang menonjol di 3 Oaks Gaming.

3 Oaks Gaming bersaing dina pasar anu dilombakeun pisan dimana supplier narékahan pikeun ningkatkeun tapak sukuna sareng nyerang bumi kalayan basa pamuter anu langkung ageung. Kanyataan yén 3 Oaks Kaulinan éta bisa ngungkit kurban sarta ngaronjatkeun jangkauan yurisdiksi na mangrupa indikator penting yén parusahaan sabenerna nganapigasi sagara iGaming ogé.

#Oaks #kaulinan #tapak #suku #Éropa #tumuwuh #kalawan #Cosmolot #kasino

Christchurch kasino Goes Online, Sparking perhatian

Christchurch kasino rencana pikeun ngajalankeun casinos online teu cocog up kalawan aktivis kaamanan judi di Selandia Baru. Bari pausahaan kasino lokal teu dilisensikeun pikeun beroperasi kaulinan online di nagara, jalma di Selandia Anyar jum’atan diwenangkeun maén kalawan merek asing.

Christchurch Kasino Go Digital

Christchurch kasino bakal ngadegkeun ayana online sahandapeun Christchurchcasino.com domain. Situs judi online anyar bakal didasarkeun di Malta sareng diperkirakeun diluncurkeun dina ahir 2022. Ieu bakal ngamungkinkeun para peminat Christchurch Kasino pikeun ngajomblo online.

Salaku per pengumuman Christchurch Kasino urang, operator bakal gawé bareng raket jeung pausahaan kaulinan internasional lianna pikeun gancang dilegakeun ayana online na. Kaputusan operator kasino pikeun ngajalajah vertikal online didorong ku pertumbuhan anu teu waras tina judi online sareng turunna bertahap tempat bata-na-mortir.

Sanajan kitu, teu sadaya jelema bungah ngeunaan peluncuran upcoming sahiji situs Christchurch Kasino.

Anak Perusahaan Luar Pesisir Kamungkinan Sasaran Lokal

aktivis kaamanan judi di Selandia Anyar prihatin ngeunaan peluncuran situs judi anyar. Bari Christchurch kasino nyaéta parusahaan kasino darat menak di nagara, ngan Lotto NZ na TAB tiasa nawiskeun online judi . Anu matak pikahariwangeun, Christchurch Kasino tétéla nyobian ngaliwat aturan ieu ku ngaluncurkeun anak perusahaan anu berbasis di Malta.

Aturan Selandia Anyar on lepas pantai judi nyaram situs ti tawaran online judi lamun maranéhna teu dilisensikeun. Sanajan kitu, aturan teu nyaram pamaén maén kalawan operator lepas pantai dina resiko sorangan. Ku alatan éta, cabangna online Christchurch Kasino sacara rahasia tiasa nargétkeun jalma-jalma di Selandia Anyar anu wawuh sareng merek indungna sareng langkung dipikaresep pikeun nyobian tawaran online na.

Mindahkeun éta ngagambarkeun kaputusan SkyCity pikeun ngaluncurkeun situs berbasis Malta di 2019.

Aktivis teu yakin ku Christchurch kasino urang Jangji ngajaga pamaén

Sedengkeun Christchurch Kasino korsi, Bruce Robertsonngajangjikeun yén situs anyar bakal dilengkepan sagala parabot judi jawab diperlukeun, tetep aktivis kaamanan judi paduli situs unregulated targeting pasar Selandia Anyar. Brigitte Thornley, diréktur nasional Masalah judi Yayasan Service, ceuk anjeunna kuciwa jeung situs anyar. Anjeunna nunjukkeun yén Christchurch Kasino mangrupikeun merek anu diakui, anu bakal ngajantenkeun jalma mikir yén Christchurchcasino.com mangrupikeun situs anu dipercaya sareng dilisensikeun.

Sajaba ti éta, loba aktivis yakin yén judi online condong jadi leuwih bahaya sabab bisa dilakukeun dina rusiah. Profesor gaul Universitas Auckland Maria Bellringer nembongkeun yen situs unlicensed jarang gaduh safeguards nyugemakeun pikeun ngajaga jalma tina cilaka.

#Christchurch #kasino #Online #Sparking #perhatian

Pandémik Ngajarkeun AC Kasino Sababaraha Palajaran

Salila 25th Basisir Wétan kaulinan Kongréslumangsung 21 – 23 Séptémber2022 di Hard Rock Hotel & kasino – Atlantik KotaSeueur eksekutif ti perusahaan ageung dina séktor judi nyatakeun yén aranjeunna parantos diajar seueur pelajaran tina pandémik COVID-19.

Turunkeun Gaji Kasino sareng Panghasilan Kusabab COVID 19

Pandemik maksa kalolobaan casinos AS nutup sababaraha bulan, nyababkeun turunna panghasilan, gaji sareng panghasilan. Nanging, matikan paksa sareng pamulihan kalayan syarat kaséhatan sareng kasalametan anu ketat ieu ngajarkeun séktor judi pelajaran anu penting pisan, anu bakal diterapkeun bahkan saatos pandémik COVID-19.

Jim Allenpupuhu Hard Rock Internasionalcommented yén alatan situasi COVID-19, nu establishments judi junun miceun hal tina kasino, nu sémah maranéhanana nyandak for teu dibales, contona, buffets.

konferensi lumangsung dina Hard Rock Hotel & kasino di Atlantik Kota, nu masih nawarkeun buffets. Sanajan kitu, Allen nanya ka dirina lamun sémah bener diperlukeun Tambaksari a. Sababaraha casinos di Hard Rock Hotel & kasino boga Tambaksari a, bari batur henteu.

Tambaksari tetep Ditutup sanggeus kasino ulang lawang

David Cordisheksekutif sejen, anu mingpin Perusahaan Cordish, Nyebutkeun yén salila panutupanana tina casinos parusahaan di Pennsylvania, Florida sarta Maryland, Cordish Company boga kasempetan pikeun ngatur deui tur tighten bisnis. Saatos kasino dibuka sanggeus ditutup keur sababaraha bulan, parasmanan maranéhanana tetep katutup. Aranjeunna ngaronjatkeun ukuran kaséhatan sarta kaamanan di casinos, kayaning ngawanohkeun halangan antara posisi pamaén ‘dina méja kaulinan, sarta hand sanitizer, antara séjén. Cordish ditambahkeun yén ukuran ieu dibayar deui generously nalika kasino dibuka. Bisnis kaulinan boomed sanggeus jalma bosen ditutup deui kana casinos.

Eric Hausler, lulugu perwira eksekutif of Greenwood Racing, ngomong yén Parx kasino di Pennsylvania kungsi réstoran, nu dibuka poean pikeun dahar beurang saméméh pandém, tapi pernah ngumpulkeun waragad signifikan. Nalika kasino dibuka deui saatos ditutup kusabab COVID-19, réstoran tetep ditutup sareng teu aya anu naroskeun.

Jeff Gural, boga dua casinos racetrack di upstate New York, dibagikeun pangalaman sarupa dina konferensi. Cenah maranéhna boga tempat sandwich Subway, nu ieu engké robah jadi tempat pizza, tapi teu di antarana digawé. Gural nambihan yén anjeunna diajar tina pandémik yén teu aya gunana ngaluarkeun artos seueur dina papan reklame, iklan siaran sareng hadiah mobil, sabab henteu nyumponan harepan.

Kurangna PRT

The housekeeping poéan kamar hotél kasino mangrupa masalah sejen pandemi geus dijieun. Dina Juni, union kasino utama Filed keluhan saméméh Nagara New Jersey alleging opat casinos gagal pikeun ngabersihan kamar hotél tamu dina dasar poean sakumaha diperlukeun ku hukum. Perwakilan ti industri silaturahmi ngoméntaran yén kurangna pagawé rumah tangga anu cekap sareng panolakan tamu pikeun ngijinkeun staf beberesih di kamar salami tetep nyababkeun kagagalan nyumponan standar housekeeping sapopoé di seueur resorts AS.

Kaayaan COVID-19 ogé nyababkeun gaji anu langkung alit. industri judi geus bajoang pikeun narik pagawe anyar jeung nahan nu geus aya. Dikabarkan, Hard Rock spent ampir $100 juta nawarkeun naek gaji ka 10.000 pagawe tanpa tip di AS. Éntitas sanésna ogé nawiskeun naékna, sapertos Foxwoods, anu naékkeun upah minimum per jam tina $ 10,50 ka $ 14,50.

Sanajan sagala reorganisasi sarta inovasi, casinos di Atlantik Kota teu balik ka tingkat bisnis maranéhanana saméméh pandémik COVID-19.

#Pandémik #Ngajarkeun #Kasino #Sababaraha #Palajaran

New Jersey No Panel roko ragrag sanggeus ditarikna rep kasino

Roko mangrupikeun masalah sareng topik anu panas pikeun pagawé kasino di Atlantik Kota pikeun langkung ti sataun. Pagawe ngalawan roko di lantai kasino geus Isro mogok di luar Hard Rock kasino sanggeus panel dijadwalkeun ngabahas hiji larangan roko diusulkeun salila konferensi kasino ieu dipareuman dina Kemis. Pagawe geuwat diréaksikeun kana ngembangkeun ngareureuwas ieu, arguing yén casinos éta ngan museurkeun kauntungan di expense kaséhatan pagawe ‘.

larangan roko tetep prioritas luhur pikeun loba pagawe kasino

Isu larangan roko teu hiji masalah anu bisa saukur dipaliré atawa dikaluarkeun tina jadwal, jeung pamadegan sabalikna roko di lantai kaulinan ayeuna ngalibetkeun Gubernur New Jersey. Phil Murphy sarta leuwih ti satengah tina lawmakers kaayaan. Tapi sanaos lonjakan dukungan, aya sakedik tindakan hukum anu saleresna. Duanana Déwan Perwakilan sareng Sénat parantos nunjuk sidang pikeun ningali kana dalil-dalil, sareng usaha pikeun ngabahas topik sareng jalma-jalma industri parantos buntu sakumaha anu ditingalikeun ku kamajuan panganyarna, Associated Pencét dilaporkeun.

Ieu Basisir Wétan kaulinan Kongrés bakal jadi tempat nu sae pikeun ngangkat masalah pagawe ‘sareng ngadangu input ti, kaasup ti industri nentang larangan roko alatan masalah yen recovery ékonomi bisa ngalambatkeun salaku hasilna.

Konférénsi ogé kudu ngawengku ahli sarta pamilon ti luar nagara, kaasup pagawe kasino ti Cina pennsylvania jeung Rhode Pulo. Ieu dua nagara bagian geus miboga kasuksésan tremendous dina meunang casinos na lawmakers deui aranjeunna dina larangan roko, sanajan dina sababaraha kasus, aya ogé geus oposisi kuat, kayaning kalawan Rhode Island casinos.

Tapi, Pennsylvania parantos janten tés lakmus anu saé pikeun ngabuktikeun éta feasibility ékonomi moal deterred ku larangan roko jero rohangan, hal New Jersey casinos pikir bakal kajadian. Ieu Asosiasi kasino New Jersey, hiji badan dagang, geus tegas ngalawan larangan roko nepi ka ayeuna. Éta kaharti yén jalma-jalma jengkel nalika Associated Press ngawawancara aranjeunna.

Anggota DPR bungah nulungan, tapi teu nulungan pisan

“Urang bakal leungit duit, jeung duit leuwih penting batan nyawa pagawe kasino,”Said salah sahiji dealers live Borgata. Media ngalaporkeun yén panel murag sanggeus Presiden Resorts kasino Mark Giannantoniowawakil industri judi di New Jersey, kaluar tina sawala, tapi teu ngajelaskeun naha.

Samentara éta, Gubernur Murphy masih ditangtukeun pikeun nandatanganan panerapan anu mantuan larangan roko on floors kaulinan. Nanging, ieu peryogi dukungan ti anggota parlemen anu henteu acan ngamimitian ngerjakeun undang-undang ieu. Sadaya ieu ngeureunkeun tujuan pamungkas nyaéta pikeun mastikeun

#Jersey #Panel #roko #ragrag #sanggeus #ditarikna #rep #kasino

Hacksaw kaulinan ngajalankeun eusi kasino kalawan Superbet Ro

Sumber gambar: Hacksaw Kaulinan

Kaulinan Hacksaw jeung Romania Superbet geus nandatanganan partnership eusi anyar nu bakal ningali Hacksaw Kaulinan ngenalkeun portopolio kaulinan na kalawan operator pikeun pasar Éropa Wétan. partnership bakal nampilkeun bets mimiti kaulinan kasino bisa terpadu ku tungtung September, kaasup pilihan favorit pamaén populér kayaning Bom Joker jeung Hayang Paeh.

bets munggaran kaulinan anjog di Superbet Ro

Langkung seueur kaulinan bakal nuturkeun sapanjang sésana taun. CCO hacksaw kaulinan Gabrielle Béntang ngabagéakeun kasempetan ieu sareng nyarios yén merek éta bungah pikeun mawa tawaran eusina ka pasar Romania sareng Superbet Ro. Star ditambahkeun:

Acan prestasi sejen, ngembang di pasar diatur dina wewengkon Romania. Kami ngarepkeun pamaén anyar urang bakal resep kana portopolio kaulinan sareng kami ngarepkeun ngaleupaskeun langkung seueur kontén di hareup.

CCO hacksaw kaulinan Gabrielle Béntang

Warta ieu disambut kalayan sumanget anu sami ku tim Superbet Ro. Iklan kaulinan perusahaan, eusi sareng manajer kasino live Nicolas Yu ceuk parusahaan bungah a nambahkeun leuwih eusi motong-ujung ti pamekar luhur kawas Hacksaw Kaulinan. merek, ceuk Yu, kungsi ekspektasi tinggi tina eusi na kinerja sarta éta bungah nu boga kasempetan pikeun nambahkeun leuwih kaulinan slot.

“Dina nutup, tambahan hébat kana portopolio urang aya na urang miharep partnership ieu bakal mekar di pasar,” pungkas Yu. Warta anu saé ogé diapresiasi ku CEO Hacksaw Gaming Marcus Cordes anu ngomong yén kolaborasi ieu nandaan partnership milestone sejen pikeun parusahaan taun ieu. Bawa kaulinan brand ka pasar Romania mangrupa milestone penting.

Éropa Wétan janten langkung pikaresepeun pikeun Pausahaan iGaming

“Kami ngarepkeun ngalegaan operasi kami di pasar ieu dina sasih bulan sareng ngahijikeun pasar kami anu tos aya sareng kontén anu énggal sareng pikaresepeun.” Cordes ceuk. Saméméhna, Superbet Ro ditambahkeun eusi anyar ti BF Kaulinan na Evoplay. Pasar Éropa Wétan parantos ngembang pesat dina sababaraha bulan kapengker. Anyar-anyar ieu, Pragmatic Play negeskeun yén aranjeunna bakal muka studio live énggal di Bulgaria sareng bakal ngerjakeun langkung ti 2,000 urang sateuacan akhir taun 2023.

#Hacksaw #kaulinan #ngajalankeun #eusi #kasino #kalawan #Superbet

Livespins Teams Up sareng Relax Gaming pikeun Eusi Kasino Anyar

Livespins terus ngawangun dina portopolio impressive na suppliers sarta panyadia eusi pikeun cara unik parusahaan ngawanohkeun eusi anyar pikeun fans kasino.

Livespins Diluncurkeun sareng Platform Pelor Pérak ku Relax

Livespins, anu museurkeun kana live streaming slot kasino ka panongton badag on Twitch, geus diasupkeun kana partnership anyar kalawan Relax Gaming, anu bakal masihan parusahaan jeung streamers aksés ka leuwih ti 70 studio terpadu salaku bagian tina platform Silver Bullet dijalankeun ku. Reureuhan.

Kerjasama ieu ageung pikeun Relax Gaming, mitra na, sareng Livespins, sadayana bakal nguntungkeun tina gaduh aksés kana kaulinan slot pangsaéna di dunya. Kaulinan ieu kalebet Temple Tumble, Banana Town, sareng Money Train 2, pikeun nami sababaraha paporit kipas sadaya waktos anu gancang ngadegkeun ayana dina séktor iGaming.

Cinta tambahan anu bakal ditingalikeun ku Livespins streamer pasti moal cilaka. Livespins museurkeun kana campuran pangalaman inovatif dimana pamaén tiasa bet sareng streamer karesepna ku ngabagi taruhan sareng résiko sareng sasama pemirsa. Livespins geus ngawangun alat gamification jeung Dursasana kuat anu geus ngarasakeun hasil hébat sarta geus jadi salah sahiji innovators sabenerna industri iGaming.

Livespins CCO Michael Pedroson ngabagéakeun kasempetan ieu sarta ngomong yén Relax kaulinan mangrupa salah sahiji pausahaan paling signifikan lamun datang ka aggregating eusi iGaming, sarta slot hususna. Anjeunna ngajelaskeun naha eusi hébat penting sareng nambihan:

Eusi kualitas mangrupikeun komponén konci pikeun aliran anu suksés sareng ku ngagabungkeun slot tina Relax Gaming sareng mitra studiona sareng platform inovatif sareng streamer superstar, kami gaduh faktor pikeun nganteurkeun pangalaman pamuter anu ngahibur sareng pikasieuneun.

Livespins CCO Michael Pedroson

Bersantai sareng Livespins Senang sareng Partnership

Pedersen negeskeun yén Livespins aya di pasar pikeun mastikeun yén pamaén disayogikeun pangalaman anu pangsaéna sareng salah sahiji cara pikeun ngajantenkeun éta nyaéta ku gawé bareng sareng supplier anu leres sareng fasilitator kontén sapertos Relax Gaming.

Kasual kaulinan CCO Nadiya Attard duanana bungah boga kasempetan pikeun digawekeun ku Livespins. Cenah ngalirkeun jadi salah sahiji saluran paling signifikan pikeun pamaén ngarasakeun pangalaman kasino online, sarta Livespins geus mingpin jalan di bagean inovatif ieu ti mimiti.

Hatur nuhun kana Silver Bullet, pamaén ayeuna bakal boga kasempetan pikeun ngakses leuwih kaulinan sarta kasempetan.

#Livespins #Teams #sareng #Relax #Gaming #pikeun #Eusi #Kasino #Anyar

Kwiff Ayeuna Featuring Pragmatis Play liang jeung Live Kasino Kaulinan

Olahraga tohan jeung merek iGaming sarta operator kwiff geus dimekarkeun ayana di pasar kaulinan kasino online ku Signing a partnership kalawan Kaulinan pragmatis, supplier sarta panyadia eusi iGaming kana sababaraha ngaran pangbadagna di industri. Hasilna, pamaén kwiff bakal miboga aksés ka sajumlah ngadegkeun liang jeung kaulinan kasino live.

Pragmatis Play Live kalawan Kwiff

Ieu ngawengku leuwih 200 liang , featuring sababaraha paporit pamaén sadaya-waktos kayaning Gates of Olympus, Wolf Emas, The Dog House, Big Bass Bonanza, Chili Panas jeung sajabana. Pausahaan ogé parantos nyéépkeun waktos nyéépkeun portopolio kasino live na, nyangking acara kaulinan anu saé sapertos Boom City, Mega Wheel, Sweet Bonanza CandyLand, Mega Sic Bo, sareng Mega Roulette. CEO Kwiff Charles Lee ngabagéakeun kasempetan pikeun perusahaan pikeun ngaluncurkeun produk Pragmatik sareng nyarios:

Tujuanana kami pikeun mastikeun pamaén urang ngarasakeun hiburan pangalusna mungkin sarta kami bungah ngabagéakeun Pragmatic Play kana daptar kami mitra eusi premium. Kami ngarepkeun peluncuran promosi jaringan pangbadagna dina sajarah iGaming “Drops & Wins” dimana aya 1 juta hadiah pikeun direbut unggal bulan.

CEO Kwiff Charles Lee

Kwiff ogé ngémutan kanyataan yén Pragmatic Play parantos ngembangkeun alat sareng fitur promosi anu unik, “Drops & Wins,” anu ngamungkinkeun merek pikeun nyambung sareng pamiarsana ku cara nyayogikeun aranjeunna kalayan cara anu pangsaéna pikeun ningkatkeun kauntungan sareng gaduh kasempetan pikeun nyerang. . kaluar pangajén badag. Duanana liang parusahaan jeung produk kasino hirup boga kasempetan pikeun ganjaran pamaén.

Turnamén mingguan hosted ku unggal operator mitra na Pragmatic Play ngamungkinkeun pamaén bersaing jeung boga kasempetan pikeun meunang badag. Eusi kasino live ieu satuluyna complemented ku judul tambahan mangpaat, nu ngawengku blackjack, roulette, baccarat sarta pilihan aheng kayaning Andar Bahar jeung Naga Macan.

Pragmatis Play Ngajadikeun Léngkah Big di iGaming

Pragmatic Play COO Irina Cornides ogé resep kana kasempetan éta. Anjeunna ngécéskeun yén kwiff nyadiakeun pamaén kalawan pangalaman iGaming hébat sarta tambahan tina pragmatis Play ngan bakal mantuan nyumbang kana tumuwuhna merek jeung kasempetan nu panongton na bisa ngalaman.

Sajaba ti éta, ieu mangrupa kasempetan pikeun Pragmatic Play ogé showcase judul iGaming -na pikeun audiences anyar. Pragmatic Play nembe ngadamel sababaraha gerakan bisnis ageung sareng perusahaan ngaluncurkeun studio live énggal di Bulgaria, sareng ngumumkeun rencana pikeun padamelan langkung ti 2,000 jalma di nagara éta dina ahir 2023. Mitra sanésna dilakukeun sareng Aposta.la di Paraguay minggu ieu. .

#Kwiff #Ayeuna #Featuring #Pragmatis #Play #liang #jeung #Live #Kasino #Kaulinan

Legenda Bay jeung Fandango kasino Go Live kalawan ngahijikeun Tatar kaulinan Platform

Ieu Katerangan Bay kasino jeung Fandango kasino di Nevada kalér geus mobilized Platform kaulinan terpaduédisi lincah, nu bakal mantuan aranjeunna dina achieving pamasaran awal jeung tolok ukur ngembangkeun pamuter, sarta nawarkeun manajemén poean kontinyu sadaya operasi. Sistim nu ngarojong operasi kasino sarta nawarkeun tempoan tunggal data sadia dihasilkeun dina tempat, sahingga manajemén basajan.

Ningkatkeun Pasar, Ngaleungitkeun Éntri Data

Kasino Fandango gaduh langkung ti 700 liang sareng 10 kaulinan sareng buku olahraga khusus. Properti ieu ogé ngagaduhan pilihan hiburan tambahan. Legenda Bay kasino ieu ogé dilengkepan kavling liang jeung kaulinan tabel sarta mimiti sagala Circa Olahraga Sportsbook di nagara. Aya ogé pilihan makan sareng fasilitas anu sanés dina situs.

Olympia kaulinan Wakil Présidén Daerah dina Téhnologi Émbaran Traci Ferrante ngabagéakeun kasempetan pikeun ngahijikeun produk QCI, sareng nyarioskeun ngeunaan kauntungan anu disayogikeun ku solusi dina ngatur harta:

Mampuh ngaitkeun data pamuter sareng data slot dina cara anu bermakna sareng terang saha anu aya di lantai ayeuna teu ternilai.

Olympia kaulinan Wakil Présidén Daerah dina Téhnologi Émbaran Traci Ferrante

Ferrante nambihan yén berkat alat QCI Marketing, sipat tiasa sacara signifikan ngirangan prosés anu nyéépkeun waktos sareng ngaleungitkeun poténsi kasalahan éntri data. Kadua sipat bakal nguntungkeun tina kaputusan harta dumasar kana data sareng analitik.

Peluncuran Kacida Dihargaan ngagambarkeun Kasuksesan Global

CEO QCI Dr Ralph Thomas ogé pleased jeung integrasi sarta ngomong yén harta kauntungan tina ngahijikeun Tatar kaulinan Platform, nu museurkeun solely dina ngamekarkeun produk nu nguntungkeun kaperluan konsumén ‘.

Edition Nimble dikembangkeun husus pikeun casinos kalawan sahandapeun 1.000 liang , sangkan host, executives pamasaran jeung tim operasi kasino maranéhna pikeun fungsi dina modern, lingkungan data-enriched.

CEO QCI Dr Ralph Thomas

Samentara éta, QCI geus deployed ka leuwih ti 75 kasino meuntas Amérika Kalér. Di sakuliah dunya, sistem ieu sadia di 4.000 lokasi sarta mangrupa salah sahiji sistem manajemen tersukses, ngarasakeun pangakuan global jeung terus kapercayaan konsumen.

#Legenda #Bay #jeung #Fandango #kasino #Live #kalawan #ngahijikeun #Tatar #kaulinan #Platform

Pausahaan nu patali ngawangun kasino kalawan Wynn Resorts pa Hudson yard

Pausahaan patali, raksasa real estate, geus ngumumkeun yén maranéhna bakal pursuing hiji lisénsi kasino dina joint venture kalawan Wynn Resorts. The kasino lisénsi nu duanana pihak anu néangan keur kasino kuloneun Hudson yard.

Ngembangkeun West Point of the Yard ogé Prioritas Gubernur

Titik kulon kompleks Hudson Yards ayeuna mangrupikeun buruan karéta anu sunken sareng Related sanés ngan ukur anu hoyong ngarobih daérah éta. Gubernur Kathy Hochul, panerus Andrew Cuomo, ogé museurkeun kana muka halaman.

Mun kompléks kasino badag dibere lampu héjo, eta bakal lokasina di sakuriling Jacob Javits Konvénsi Center. Komisi judi kaayaan boga nepi ka Oktober pikeun ngabentuk dewan anu bakal tasked kalawan ngatur prosés lisénsi. Lisénsi disetel pikeun ngamimitian 90 dinten saatos komisi dibentuk.

Hudson Yards mangrupikeun pamekaran perumahan swasta multiguna panggedéna dina sajarah AS sareng kapentingan Perusahaan Associated di daérah éta sanés énggal.

Nyatana, pejabat perusahaan parantos nyobian ngadamel rencana pikeun tungtung kulon Hudson Yard mangtaun-taun.

Numutkeun kasapukan awal, Related sakuduna ngawangun genep gedong padumukan, sakola sareng taman dina taun 2025. Gedong padumukan éta sakuduna ngagaduhan 265 unit, sadayana hargana sahandapeun standar pasar.

Sababaraha pesaing Related narékahan pikeun ngajalin kerjasama sareng Sands sareng Hard Rock, tapi Related mangrupikeun anu pangheulana ngadamel deal sareng operator utama. Nurutkeun kana NY Post, pamekar séjén anu kabetot dina ngawangun kasino nyaéta Thor Equities, Vornado Realty Trust, sareng SL Green.

Baheula taun ieu, nagara New York otorisasi tilu lisensi kasino tingkat handap. Walikota Eric Adams naroskeun dua di antarana di New York City.

Jeff Blau, CEO Related, nyatakeun yén Western yard éta tempat sampurna pikeun Resort anu bakal “nyegerkeun” ékonomi wisata sarta ngahasilkeun milyaran dollar dina pajeg keur kaayaan jeung kota.

Sanajan Manhattan dianggap ku loba nu salah sahiji pasar judi kacekel panungtungan, bakal sagala bidders loba kasusah nungkulan. iGaming oge topik anu mindeng dibahas. A laporan panganyarna ku VIXIO judi minuhan sarta commissioned ku Light & Wonder ngungkabkeun yén New Yorkers bisa earn leuwih ti $ 400 juta di pajeg taunan ti online judi .

#Pausahaan #patali #ngawangun #kasino #kalawan #Wynn #Resorts #Hudson #yard