Home » Posts tagged 'Kanada'

Tag Archives: Kanada

Kanada: AGCO hibah Olahraga Interaksi iGaming Lisensi

Kanada judi operator maturan tohan olahraga sarta kasino online judi , Olahraga Interaksi, teh operator panganyarna pikeun nampa hiji lisénsi iGaming ti regulator judi di Ontario, mangka laporan anyar.

Olahraga Interaksi Narima Lisensi ti Ontario judi régulator

judi ngawas di propinsi pangpadetna Kanada urang, Ontario, éta Ontario kaulinan sarta Komisi Alkohol (AGCO), dileler Interaksi Olahraga lisénsi kaulinan internétnurutkeun laporan anyar dikaluarkeun ku Olahraga cecekelan. Ieu mah can écés kumaha lisénsi bakal dampak konsumén Olahraga Interaksi urang aya di Ontario. Sanajan kitu, éta pasti yén merek ngahiji operator ngarah anu geus diamankeun lisénsi maranéhna pikeun beroperasi dina pasar diatur di Ontario.

Olahraga Lisensi Interaksi asalna sanggeus awal April, Ontario muka pasar kaulinan internét. Hasilna, AGCO ditugaskeun pikeun ngadaptar operator anu nunjukkeun minat pikeun beroperasi dina pasar anu diatur di propinsi pangpadetna di Kanada. Sajaba ti narima lisénsi ti AGCO, operator iGaming di Ontario ogé kudu asup hiji perjangjian operasi kalawan iGaming Ontario. Ieu éféktif bakal ngidinan aranjeunna nawiskeun kaulinan maranéhanana di propinsi.

Sateuacan Olahraga Interaksi, operator ngarah kayaning PoinBet, Bet365 jeung Score geus narima lisénsi ti AGCO. PokerStars, sarta Bally urangogé diantara pausahaan anu narima lisénsi ti regulator judi di Ontario.

AGCO maksakeun Hukuman Moneter Ngalawan Unibet

Citing breaches pangaturan, AGCO dibuka sangsi moneter awal minggu ieu. Komisi ceuk nu Kemis muatan CA $ 48.000 ($73.150) pinalti moneter ngalawan Unibet ON Inc. Numutkeun AGCO, operator disangka ngalanggar peraturan iklan. Tuduhan éta balik deui ka Méi taun ieu sareng ngaku yén operator dileupaskeun “sababaraha inducements judi nyebar anu” ngamajukeun “tawaran wilujeng sumping berehan”. Inducement sapertos kitu, nurutkeun régulator ngalanggar peraturan pikeun kaulinan internét anu ayeuna aya dina pangaruh.

Kami ngarepkeun sadaya operator anu kadaptar pikeun ngahontal sareng ngajaga standar luhur tanggung jawab judi , panyalindungan pamaén sareng integritas kaulinan.

Tom Mungham, CEO sareng registrar di AGCO

Tom MunghamCEO sarta registrar of AGCO, dipedar yén komisi nu ngaharepkeun sadaya operator anu dilisensikeun pikeun sasuai sareng peraturan pikeun integritas kaulinan, panyalindungan pamaén sarta jawab judi . Anjeunna reiterated yén AGCO salajengna bakal ngawas kagiatan operator kaulinan pikeun mastikeun aranjeunna sadayana patuh ukuran Control kaulinan sarta Standar diatur kaluar di Ontario.

#Kanada #AGCO #hibah #Olahraga #Interaksi #iGaming #Lisensi

Rebranding Pinunjul sareng Komitmen Kanada pikeun Ngalegaan Pangalaman Berbasis Daratan

Hébat Kanada kaulinan Corporation geus robah ngaranna jadi Hébat Hiburan Kanada kalawan ngaran anyar jeung robah identitas nu hadé aligns kalawan strategi jangka panjang parusahaan jeung ambisi pikeun pasar kaulinan Kanada. Situs wéb perusahaan ogé parantos dirobih salaku bagian tina pangalaman sareng program kasatiaan énggal, Hébat Kado Kanadangadegkeun pikeun 12 sipat perusahaan di Ontario.

Ngawangun Kasatiaan Pelanggan sareng Program Ganjaran

Ngomentaran kasempetan ieu dina siaran pers, CEO Kanada Agung Anthony Rodio nyarios yén perusahaan fokus pinuh pikeun nawiskeun sémah pangalaman kaulinan anu paling luhur. Bagian tina ieu ngawengku program kasatiaan anyar nu Rodio miharep bakal narjamahkeun kana silaturahmi hadé sakabéh.

Ngaliwatan program kasatiaan anyar, anggota bakal tiasa earn sarta redeem rupa ganjaran kasatiaan. Ieu bakal dilarapkeun ka salah sahiji 12 sipat ayeuna operasi di Ontario. Anggota bakal tiasa kéngingkeun poin boh sacara pribadi atanapi ku ilubiung jarak jauh. Hébat Kanada komitmen pinuh pikeun ngajaga sipat dumasar-lahan sarta geus nempatkeun di tempat runtuyan investasi pikeun ngamimitian aranjeunna.

Sorotan kalebet Woodbine Kasino, anu bakal nampi paningkatan dina 2023 sareng ékspansi Resort Kasino Pickering, anu bakal dibuka deui dina ahir taun. Hébat COO Kanada Matt Anfinson ngabagéakeun kasempetan pikeun diversify fasilitas grup sarta nawarkeun datang pangalaman anyar.

Langkung seueur tuangeun sareng inuman, tempat hiburan anu langkung saé sareng seueur deui anu bakal datang pikeun mastikeun yén pangalaman tamu saluyu, saur eksekutif. “Kami bagja pisan sareng strategi perusahaan énggal sareng investasi anu kami gaduh, sareng anu bakal datang,” Anjeunna nambahan.

Pangalaman Rékréasi Anyar sareng Tempat Pikeun Dilegakeun

ambisi hébat Kanada pikeun Kanada leuwih lega sakumaha parusahaan ayeuna ngoperasikeun 25 sipat sakuliah nagara, kalawan ampir satengah lokasina di Ontario. The karek diatur judi pasar di Ontario ogé teu curbed ambisi Great Kanada urang pikeun ngudag kasempetan ékspansi salajengna. Rodio ngécéskeun yén tawaran anyar nuju di jalan sareng nyarios:

Brand anyar sareng program ganjaran anyar urang ngagambarkeun visi anu jelas pikeun masa depan perusahaan. Urang rék nyadiakeun sémah urang jeung ditéang-sanggeus tujuan jeung hiji pangalaman hiburan nu raises nu patok pikeun industri kaulinan Kanada.

CEO Kanada anu Agung Anthony Rodio

Nu bakal datang Woodbine kasino di Toronto, Ontario, bakal Fitur hotél 400-kamar, tempat hiburan nu bisa nampung 5.000 sémah ogé hiji lantai kasino ditingkatkeun tur dimekarkeun. Prospek leuwih judi transisi online teu perhatian saharita pikeun Great Canadians anu yakin yén lalulintas suku on floors na bakal tetep ajeg.

Samentara éta, Picketing Kasino Resort di Ontario bakal neruskeun kalawan 275 kamar hotél sarta tempat hiburan nu bisa nampung saloba 2.500 sémah.

#Rebranding #Pinunjul #sareng #Komitmen #Kanada #pikeun #Ngalegaan #Pangalaman #Berbasis #Daratan