Home » Posts tagged 'kana'

Tag Archives: kana

Pulisi Nasional Filipina Fokus kana Dokuméntasi Pagawe POGO

Kaayaan industri judi rada goréng di Filipina, kalawan loba kasus nyulik, korupsi jeung tuduhan nyiksa kakawasaan. Sanajan kitu, Pulisi Nasional Filipina sigana waspada sarta gawé babarengan jeung sagala rupa instansi pamaréntah dina merangan Operator kaulinan lepas pantai Filipina mangrupa bukti yen aya kénéh fungsi konstruksi di nagara éta, sarta aya harepan pikeun perbaikan. Ieu peryogi sababaraha pengorbanan, sabab reformasi lengkep jarang lancar sareng teu aya masalah.

Pulisi Filipina merangan POGO

Pulisi Nasional Filipina (PNP) nyarios dinten Salasa yén tindakan keras pikeun Operator Kaulinan Luar Pesisir Filipina (POGO) sareng kagiatan ilegal na lumangsung, kalayan fokus beurat disimpen dina pagawé POGO sareng dokuméntasina – visa kadaluwarsa sareng / atanapi ijin kerja, sareng seueur pisan. kasus pagawe kakurangan dokuméntasi nu ngajadikeun crackdown a must. Kepala PNP Jenderal Rodolfo Azurin Jr. dicutat dina ramatloka pamaréntah Filipina sakumaha nyebutkeun

“Ku ayana dicabut, naon anu urang laksanakeun ka pagawe POGO anu teu boga dokuméntasi, overstayed, visa kadaluwarsa atawa ijin gawé, éta bakal langsung nyadiakeun nagara urang jeung iklim bisnis hadé sabab sababaraha sarat pikeun pagawe asing nyaéta idin anu teu hayang atawa disanghareupan. . sagala tuduhan kriminal di nagara maranéhanana, sarta yén maranéhna bakal diperlukeun pikeun ménta Idin Pulisi Nasional sarta idin NBI “ka Philippine News Agency.

Numutkeun siaran pers dina ramatloka pamaréntah, Biro Imigrasi (BI) jeung Filipina Hiburan sarta kaulinan Corporation (PAGCOR) ogé geus ngahubungi, dina usaha pikeun step up prosés investigative dina crackdown on POGO ieu. Dina kecap Azurin sorangan, jenis gawé babarengan ieu bakal ngaronjatkeun kapasitas inspeksi on-situs, nu boga tujuan pikeun pariksa naha hiji jalma luyu jeung hukum operasional lokal.

Reformasi anu Dibutuhkeun pisan

Tindakan keras ieu tiasa janten bagian tina rencana PNP pikeun ngarobih kawijakan ngeunaan asupna TKI ka POGO. Azurin ngajukeun banding Jumaah kamari, 16 Séptémber, nyatakeun yén:

Geus waktuna urang ngevaluasi deui, urang evaluasi deui kawijakan urang ngeunaan pagawe POGO asup ka nagara. Ieu sababna kami nyuhunkeun aranjeunna kedah dipasihan kabébasan pulisi nasional supados urang gaduh artos pikeun mariksa saha warga Cina ieu sareng dina waktos anu sami, kami mastikeun yén anu asup ka nagara éta sanés penjahat.

Kapala PNP, Gen. Rodolfo Azurin Jr.

Pemberian idin ieu sigana bakal ngalibatkeun nyiptakeun daptar pagawé POGO asing. Sadaya usaha ditujukeun pikeun mimiti ngirangan, tapi tungtungna – ngeureunkeun – kajahatan anu aya hubunganana sareng POGO, anu peryogi réformasi législatif tingkat luhur sareng masihan PNP kamampuan pikeun ngawasan sareng ngalaksanakeun hukum anu langkung saé.

Ngan sababaraha dinten kapengker, hasil tina kolaborasi jelas terstruktur sareng sasaran antara régulator Filipina PAGCOR, PNP, sareng Kamentrian Dalam Negeri sareng Pamaréntah Daérah janten jelas. Ieu serangan sejen on illegality dina industri kaulinan nagara urang jeung nyababkeun nyalametkeun leuwih saratus karyawan, handap panutupanana dua POGOs. Ngoméntaran kaayaan éta, kapala PAGCOR ogé ngingetkeun yén iklim industri anu peryogi pisan beberesih.

Malah leuwih pikahariwangeun pikeun industri kamungkinan ampir bisa dilawan sagemblengna Pareum online judi di Filipina nalika hukum anyar diwanohkeun kamari, ngaranna Anti-Online judi Act. E-sabong ogé sagemblengna dilarang, sahingga tohan on cockfighting online ilegal. Bari Anti Online judi Act teu acan resmi diliwatan, kaayaan kajahatan patali POGO pasti boga pangaruh sosial pisan ngaruksak, nu ieu tinimbangan utama pikeun ngalarang online judi di tempat munggaran.

#Pulisi #Nasional #Filipina #Fokus #kana #Dokuméntasi #Pagawe #POGO

Kabayang Legenda Zitro bakal ditambahkeun kana kasino Torrelodones di Madrid

Kabayang Legenda, produk multi-kaulinan Zitro urang, geus dibawa ka Grupo Gran Madrid kasino Torrelodones. ngembangkeun ieu sumping sanggeus ékspansi Zitro di Swiss, sakumaha Altius glare cabinets studio disadiakeun pikeun kasino Barrière.

Zitro Multi-Game disambut ku leungeun kabuka

Commenting on tambahan panganyarna pikeun Kasino Torrelodones Grupo Gran Madrid, kapala ritel produk sipat, Sergio Rupérez, dicatet yén kasino kasebut delighted bisa gawé bareng Zitro sarta nyadiakeun konsumén jeung “eusi kualitas luhur”.

Anjeunna nambahan yén kabayang kabayang Legenda sarta Altius glare kabinét nyadiakeun hiji pangalaman kaulinan immersive di Kasino Torrelodones sahingga, konsumén bakal meunang saréat hébat.

Jaime Aníbal-Álvarez, diréktur kasino Spanyol di Zitro, ogé dibagikeun sababaraha kecap ngeunaan partnership nu. Anjeunna nyatakeun yén dulur di Zitro yakin yén multi-game kabayang Legenda bakal janten tambahan hébat kana portopolio Kasino Gran Madrid.

Anjeunna ogé nambihan yén Zitro bersyukur yén Kasino Gran Madrid parantos masihan perusahaan kasempetan pikeun nyayogikeun produk anu pangsaéna sareng ngahontal hasil anu luar biasa dina tilu casinos anu dipiboga ku grup – Kasino Colón, Kasino Torrequebrada sareng Kasino Torrelodones.

Ngan sateuacan ékspansi Madrid, Zitro’s Wheel of Legenda ditambahkeun dina Kasino de Mallorca, sareng sababaraha produk sanésna ku perusahaan. The manajer di kasino de Mallorca éta pisan pleased jeung produk jeung nyatakeun yén panarimaan kabayang Legenda dina kasino éta overwhelming.

Zitro parantos dina misi ékspansi global anu ageung

Salian ti ékspansi di Spanyol, Zitro nembé museurkeun kana ngalegaan ayana di Éropa sareng dunya. Dina awal Agustus, pausahaan nandatanganan partnership kalawan Groupe Viking sahingga, ngaronjat tapak suku na di Perancis.

Hatur nuhun kana kerjasama sareng Groupe Viking, Zitro’s Wheel of Legends sareng 88 Link Multiplier terpadu di Bussang sareng Fréjus. Duanana casinos ieu milik Groupe Vikings. Diréktur umum Groupe Vikings Christian Huby nyatakeun dina waktos éta kaulinan Zitro kabuktian janten pamaen anu kuat dina seueur pasar sareng anjeunna ngarepkeun kerjasama ieu “awal kolaborasi jangka panjang.”

Deui dina Juni, tapak suku Zitro di LatAm ieu ogé boosted ngaliwatan partnership dimekarkeun kalawan Grup Boldt. Sarat awal perjanjian ditandatanganan dina Méi 2022 sareng aranjeunna ningali Zitro masang 130 liang di tilu perusahaan kasino di Buenos Aires – Casino de Tandil, Casino Trilenium, sareng Casino del Mar.

Hatur nuhun kana ékspansi ieu, kurban Zitro ogé ngawengku Kasino Melincué Santa Fe jeung Kasino Santa.

#Kabayang #Legenda #Zitro #bakal #ditambahkeun #kana #kasino #Torrelodones #Madrid

MGM nyangka Osaka IR nyumbang $775M kana Pajeg

MGM Resorts ekspektasi Resort terpadu Jepang na bakal nyieun kontribusi hébat $ 775 juta kana pajeg lokal. Ed Bowerspresiden ngembangkeun global dina MGM Resorts International, mangka leuwih dina subjek.

MGM ngarencanakeun ngawangun Resort Terpadu ageung di Osaka

Dina dinten bubuka G2E Asia 2022, Bowers nyarioskeun ngeunaan bisnis perusahaan di Jepang sareng Resort énggal MGM badé ngawangun di Osaka. Salaku lulugu eksekutif panangan operator Jepang, Bowers mangrupikeun jalma anu pangsaéna pikeun mairan kana topik éta. Anjeunna ngungkabkeun yén MGM rada optimis ngeunaan usaha patungan sareng Orix Corp.

MGM Resorts sareng Orix Corp ngabayangkeun ngawangun Resort terpadu di lega 49 héktar di Osaka. Dua perusahaan éta ngaharepkeun nampi persetujuan dina ahir taun 2022 supados aranjeunna tiasa sacara resmi ngamimitian damel dina proyék éta dina 2023.

Ayeuna, ceuk Bowers, MGM Resorts fokus kana finalizing rencana na pikeun katingal Resort sarta infrastruktur. Anjeunna nambahan, tim pausahaan ogé nyiapkeun lokasi pikeun prosés pangwangunan. Nalika MGM Resorts nampi persetujuan resmi ti pamaréntah puseur Jepang, bakal finalize rarancang jeung nyiapkeun pikeun ngamimitian gawé.

Bowers Nyebutkeun Resorts Bakal Nyumbangkeun Loba ka Ékonomi Lokal

Bowers ngaharepkeun parusahaan bakal ngamimitian ngawangun Resort terpadu anyar ku pertengahan 2023. Mun kabeh mana rencanana, tempat anyar kudu siap dibuka dina ahir 2029, ceuk wawakil MGM. Anjeunna oge ditambahkeun yén Resort anyar dipikaresep bakal paling mahal nanaon na di Asia sakumaha MGM ekspektasi waragad ngembangkeun ngaleuwihan 1 triliun.

Numutkeun rencana MGM Resorts, bakal IRs anyar 2.500 kamartéater jeung 3.500 korsi jeung 68.000 méter pasagi spasi konvénsi. Sajaba ti éta, Resort ieu bakal nyadiakeun pagawean pikeun loba jalma 15.000 urang sarta diperkirakeun nyumbangkeun sabudeureun $ 775 juta sataun pikeun ékonomi lokal.

Bowers refrained ti nyieun prediksi ngeunaan sharing taunan resorts terpadu di Osaka. Sanajan kitu, ceuk nu MGM Resorts ekspektasi eta outpace earnings loba IRs Asian séjén.

Bowers miharep IRs naekeun Pariwisata

Bowers percaya yén Resort Osaka bakal janten bagian integral pariwisata di préféktur. Anjeunna nunjukkeun yén sanaos henteu seueur minat dina pariwisata kaulinan di Jepang ayeuna, pamaréntah Jepang kerja keras pikeun ngarobih éta. Numutkeun anjeunna, Jepang hoyong niru anu pangsaéna tina kaulinan Asia sareng “nyandak ka tingkat anu sanés.”

Kahiji, aranjeunna peryogi bidders nampilkeun hiji Resort terpadu anu bakal narik wisatawan asing kawas Singapura, tapi ogé merlukeun operator pikeun aktip promosi jeung ngirim wisatawan asing ka atraksi séjén di Jepang.

Ed Bowers, CEO, MGM Resorts Jepang

Bowers menyimpulkan yén anjeunna yakin pasar kaulinan Asian bakal cageur ku waktos IR dibuka, sanajan ayeuna ngalaman setback a.

#MGM #nyangka #Osaka #nyumbang #775M #kana #Pajeg