Home » Posts tagged 'kalawan'

Tag Archives: kalawan

Stakelogic ngajalankeun eusi kalawan Napoleon Olahraga & kasino

Stakelogic geus dibuka eusi na produk kalawan Napoleon Olahraga & kasinomerek kaulinan online populér di Bélgia dipiboga ku Grup Superbet. Website éta ayeuna bakal nampilkeun pilihan dadu sareng kaulinan slot anu dikembangkeun ku Stakelogic sareng netepkeun diri salaku judul favorit pamaén anu dihargaan.

Stakelogic duplikat eusi hébat di Bélgia

Partnership bakal empower Napoleon Olahraga & kasino sareng ngabantosan perusahaan gaduh aksés kana kontén anu meunang pangajén anu bakal ningkatkeun kasempetan ingetan sareng papacangan operator sorangan dina jangka panjang. Sababaraha kaulinan diulas salaku bagian tina portopolio pamawa pindah ka hareup dumasar kana Ujang SuperMega Ujang Superjeung Megaway Stakelogicsakabéh nu mékanika nu nangtukeun sakabéh kotak kaulinan disadiakeun ku Stakelogic.

Pamaén bakal ngarasakeun pilihan populér, kayaning Megaways Expendable jeung El Cowboy Megaways. Ngomentaran kasempetan kemitraan ieu, manajer penjualan Stakelogic Neil Tanti ceuk nu parusahaan pisan pleased kalawan ngembangkeun sarta ngabagéakeun kasempetan rék dilegakeun jangkauan parusahaan jeung banding kalawan BENELUX Palanggan, base pamuter, sarta operator. Tanti negeskeun yén perusahaan parantos nampi hasil anu saé:

Kami parantos ningali kasuksésan hébat di Bélgia sareng judul kaulinan slot anu paling populér, ogé kaulinan craps anu ogé kalebet dina deal Napoleonic, janten kuring yakin yén pamaén di Napoleon ogé bakal aub sareng aranjeunna.

manajer jualan stakelogic Neil Tanti

Napoleon Olahraga & kasino jeung manajer eusi kaulinan Melissa Deboelpaep duanana bungah ngeunaan kasempetan jeung eusi anyar ditambahkeun kana website. The Stakelogic game suite mangrupa hambalan penting maju pikeun parusahaan, Deboelpaep assures. manajer negeskeun yén Napoleon komitmen ka nyadiakeun pamaén kalawan kurban eusi paling pikabitaeun tur berharga.

“Pamaén kami parantos mendakan jalan nalika peluncuran lemes, kami ningali anu saé pisan,” saur anjeunna. Salian ti kaulinan anu parantos diulas ku pamekar, Stakelogic ngaharepkeun nambihan langkung seueur judul sacara rutin dina usaha pikeun nguatkeun ayana sorangan. Stakelogic parantos ngalegaan jangkauan eusi jeung portopolio gancang.

Anyar-anyar ieu, perusahaan negeskeun yén aranjeunna ngaluncurkeun sareng MrQ pikeun pasar Inggris. Stakelogic ogé ngenalkeun acara kaulinan langsung di Walanda awal bulan ieu dina partnership groundbreaking anu sanés. Panawaran Stakelogic boro fokus kana hiji aspék pangalaman iGaming, tinimbang nyoba nawiskeun tempoan holistik. Stakelogic geus tumuwuh gancang sakuliah dewan jeung néangan breakthroughs kana Éropa, Amérika Latin, pasar Afrika jeung Amérika Kalér jeung markisa sarua jeung tekad.

#Stakelogic #ngajalankeun #eusi #kalawan #Napoleon #Olahraga #kasino

3 Oaks kaulinan tapak suku Éropa tumuwuh kalawan Cosmolot kasino

3 Oaks kaulinan terus tumuwuh sarta ngawangun moméntum di iGaming Éropa pasar. Pausahaan, nu specializes dina distribusi eusi iGaming, geus nandatanganan partnership anyar kalawan Cosmolot. Ieu bakal ngidinan suppliers nyebarkeun kaulinan populér kawas seuneu Aztec, Endog emas, Pesona Lotusjeung sajabana.

Cosmolot Komitmen Ngembangkeun Panawaran Eusina

Judul 3 Oaks Gaming hadir sareng sababaraha fitur sareng mékanika anu luar biasa anu dirancang pikeun ngajantenkeun pangalaman anu langkung pikaresepeun. 3 Oaks kaulinan ogé geus bisa ngumpulkeun moméntum hébat dina sektor iGaming, sanggeus partnered kalawan sababaraha operator ngarah di sagala rupa jurisdictions Éropa.

CEO pausahaan Sebastian Damian ngabagéakeun kasempetan pikeun digawekeun ku Cosmolot sarta ngomong yén éta téh hiji merk ngarah sarta pohara dipercaya anu hayang neruskeun gawé bareng 3 Oaks. Anjeunna nyorot sababaraha fitur sareng kasempetan anu pasti bakal pikaresepeun pikeun pamaén:

Urang teu boga ragu yén pamaén bakal cinta kami liang , nu Fitur campuran téma jeung mékanika, kaasup nu kantos-populér Hold & Win format.

CEO pausahaan Sebastian Damian

Ieu mangrupikeun taun anu sibuk pikeun 3 Oaks Gaming, saur Damian. Ieu undoubtedly berkat portopolio eusi alus teuing parusahaan pantes hiji tingkat hiji operator.

Kemitraan ieu ogé disambut ku pendiri sareng anggota dewan Cosmolot Sergey Potapov. Potapov ceuk parusahaan geus komitmen pikeun ngamekarkeun tawaran online tur némbongkeun kaulinan kasino anyar dina rutin. 3 Oaks Gaming mangrupikeun léngkah sanés pikeun ngalaksanakeun komitmen ieu sareng masihan pamaén pangalaman anu pangsaéna pikeun aranjeunna. Anjeunna nambahan:

Tim 3 Oaks Gaming parantos ngagarap, sareng kami ngarepkeun ngabagéakeun kontén anu langkung narik dina sasih bulan.

pangadeg Cosmolot sarta anggota dewan Sergey Potapov

3 Oaks kaulinan ditandatanganan sababaraha Partnerships dina bulan panganyarna

Anyar-anyar ieu, 3 Oaks Gaming ogé diluncurkeun sareng Favbet nalika perusahaan terus ngalegaan tapak suku iGaming na di Éropa. Portopolio 3 Oaks Gaming ngagaduhan dorongan anu signifikan dina awal taun ieu nalika Big Time Gaming sapuk pikeun ngalisensikeun mékanika Megaways tandatangan na ayeuna diulas sareng sababaraha kaulinan anu pang menonjol di 3 Oaks Gaming.

3 Oaks Gaming bersaing dina pasar anu dilombakeun pisan dimana supplier narékahan pikeun ningkatkeun tapak sukuna sareng nyerang bumi kalayan basa pamuter anu langkung ageung. Kanyataan yén 3 Oaks Kaulinan éta bisa ngungkit kurban sarta ngaronjatkeun jangkauan yurisdiksi na mangrupa indikator penting yén parusahaan sabenerna nganapigasi sagara iGaming ogé.

#Oaks #kaulinan #tapak #suku #Éropa #tumuwuh #kalawan #Cosmolot #kasino

1X2 Network duka kali Denmark kalawan RoyalCasino.dk

Jaringan 1X2 bakal mawa Pilihan kaulinan pikeun RoyalCasino.dkoperator kasino online Denmark, anu ayeuna bakal nguntungkeun tina rupa-rupa produk sadia ku supplier eusi UK iGaming.

Langkung eusi iGaming ku 1X2 Network di Dénmark

partnership Ieu datangna dina waktu penting pikeun RoyalCasino.dk sakumaha parusahaan terus ngaronjatkeun tapak suku na di nagara jeung ayeuna pilari rék dilegakeun perpustakaan judul na pikeun ngumpulkeun posisi na di pasar jeung gancang ngadegkeun sorangan salaku go-to iGaming Operator. nu bisa minuhan ekspektasi audiences lokal.

1X2 Network brings 1 × 2 kaulinan jeung Beusi Anjing Studio judul ka operator Denmark, nawarkeun judul populér kayaning Dewa Asgard Megaways jeung Wolf neunggeul Tahan jeung meunang, nu ayeuna bagian tina pangalaman dina RoyalCasino.dk. Operator sorangan cabang digital tina Royal kasino di Aarhus, sarta kawas kitu, eta mangrupakeun merk dipikawanoh tur ngaran dina séktor kaulinan Denmark.

1X2 Network oge pasangan berharga di pasar kaulinan Denmark sabab geus sadia pikeun pamaén lokal ngaliwatan merek sejen. 1X2 hirup di Denmark ngaliwatan partnership kalawan 888 ditandatanganan dina bulan Nopémber 2021. Sapertos kitu, supplier geus dilisensikeun tur otorisasi pikeun muka portopolio eusi pinuh na di salah sahiji yurisdiksi paling diatur.

Duanana Pausahaan Percaya Kasuksesan Partnership

Tapi kemitraan 888 ngan ukur léngkah anu munggaran, sabab perusahaan ogé narékahan pikeun ngagandakeun pasar Denmark, milarian modal pikeun kelestarian jangka panjang sareng standar anu luhur pikeun panangtayungan konsumen. 1X2 Manajemén akun jaringan sareng diréktur pamasaran Rory Kimber ngabagéakeun kasempetan pikeun hadir di Denmark:

Kami bungah tiasa ningkatkeun tapak suku urang di Denmark, khususna sareng merek anu bergengsi sapertos kitu. Sarta kami kasampak maju ka némbongkeun kaulinan urang ka audiences anyar ngaliwatan RoyalCasino.dk. Éta mangrupikeun pasar anu pikaresepeun sareng parantos ningkat unggal taun ti saprak mimitina dasawarsa ka tukang. Kami ngan reueus janten bagian tina eta.

1X2 Manajemén akun jaringan sareng diréktur pamasaran Rory Kimber

Kapala CRM sarta Royal kasino eusi Jonas Madsen ogé muji kasempetan partnership ieu sarta ngomong yén brand éta salah sahiji operator iGaming pangbadagna di nagara. Sapertos kitu, RoyalCasino.dk museurkeun kana prioritas kualitas, hubungan customer jeung tanggung jawab. Penambahan kaulinan 1X2 Network pasti bakal ngabantosan nyumbang kana tujuan perusahaan anu nyatakeun.

#1X2 #Network #duka #kali #Denmark #kalawan #RoyalCasino.dk

Hacksaw kaulinan ngajalankeun eusi kasino kalawan Superbet Ro

Sumber gambar: Hacksaw Kaulinan

Kaulinan Hacksaw jeung Romania Superbet geus nandatanganan partnership eusi anyar nu bakal ningali Hacksaw Kaulinan ngenalkeun portopolio kaulinan na kalawan operator pikeun pasar Éropa Wétan. partnership bakal nampilkeun bets mimiti kaulinan kasino bisa terpadu ku tungtung September, kaasup pilihan favorit pamaén populér kayaning Bom Joker jeung Hayang Paeh.

bets munggaran kaulinan anjog di Superbet Ro

Langkung seueur kaulinan bakal nuturkeun sapanjang sésana taun. CCO hacksaw kaulinan Gabrielle Béntang ngabagéakeun kasempetan ieu sareng nyarios yén merek éta bungah pikeun mawa tawaran eusina ka pasar Romania sareng Superbet Ro. Star ditambahkeun:

Acan prestasi sejen, ngembang di pasar diatur dina wewengkon Romania. Kami ngarepkeun pamaén anyar urang bakal resep kana portopolio kaulinan sareng kami ngarepkeun ngaleupaskeun langkung seueur kontén di hareup.

CCO hacksaw kaulinan Gabrielle Béntang

Warta ieu disambut kalayan sumanget anu sami ku tim Superbet Ro. Iklan kaulinan perusahaan, eusi sareng manajer kasino live Nicolas Yu ceuk parusahaan bungah a nambahkeun leuwih eusi motong-ujung ti pamekar luhur kawas Hacksaw Kaulinan. merek, ceuk Yu, kungsi ekspektasi tinggi tina eusi na kinerja sarta éta bungah nu boga kasempetan pikeun nambahkeun leuwih kaulinan slot.

“Dina nutup, tambahan hébat kana portopolio urang aya na urang miharep partnership ieu bakal mekar di pasar,” pungkas Yu. Warta anu saé ogé diapresiasi ku CEO Hacksaw Gaming Marcus Cordes anu ngomong yén kolaborasi ieu nandaan partnership milestone sejen pikeun parusahaan taun ieu. Bawa kaulinan brand ka pasar Romania mangrupa milestone penting.

Éropa Wétan janten langkung pikaresepeun pikeun Pausahaan iGaming

“Kami ngarepkeun ngalegaan operasi kami di pasar ieu dina sasih bulan sareng ngahijikeun pasar kami anu tos aya sareng kontén anu énggal sareng pikaresepeun.” Cordes ceuk. Saméméhna, Superbet Ro ditambahkeun eusi anyar ti BF Kaulinan na Evoplay. Pasar Éropa Wétan parantos ngembang pesat dina sababaraha bulan kapengker. Anyar-anyar ieu, Pragmatic Play negeskeun yén aranjeunna bakal muka studio live énggal di Bulgaria sareng bakal ngerjakeun langkung ti 2,000 urang sateuacan akhir taun 2023.

#Hacksaw #kaulinan #ngajalankeun #eusi #kasino #kalawan #Superbet

Ortiz kaulinan pikeun suplai NetBet kalawan kaulinan

Operator IGaming NetBet geus strengthened kurban na kalawan ditambahan kaulinan dikembangkeun ku Ortiz kaulinan. Spesialis slot bingo sapuk pikeun masihan NetBet sababaraha judul anu pangsaéna, anu ayeuna sayogi dina platform operator.

NetBet Nambahkeun Judul Ortiz kana portopolio

Dumasar perjanjian, Ortiz Gaming ngadukung tawaran NetBet ngeunaan judul hit, sapertos Ace Bonus, Ace Mania sareng Triple Bonus. Kaulinan ayeuna sayogi dina situs wéb NetBet. Kasepakatan éta bakal ngabantosan operator pikeun ngabédakeun portopolio anu kuat nalika terus dilegakeun sacara internasional. Sumawona, éta bakal ngabantosan judul Ortiz Gaming ngahontal langkung seueur pamaén.

Ortiz mangrupikeun supplier anu terkenal sareng pangalaman langkung ti 20 taun. Studio empowers loba operator renowned sarta aggregators kalawan kaulinan kritis acclaimed na. Dina awal 2022, contona, studio gawé bareng sareng agrégator unggulan SkillOnNet dina kerjasama bersejarah anu dipuseurkeun di LATAM.

Claudia Georgevici, PR Manajer di NetBet, ceramah ngeunaan deal. Anjeunna sks Ortiz Gaming salaku pamekar hébat judul iGaming sarta nyebutkeun timnya bungah pikeun nambahkeun anjeunna kana tawaran online NetBet urang. Georgevici cenah yakin pamaén NetBet bakal ngarasakeun judul anyar. Manajer PR nambihkeun yén tim NetBet ngarepkeun ngupingkeun input ti pamaén na.

Georgevici tungtungna nyimpulkeun yén NetBet bakal nuturkeun judul Ortiz Gaming kalayan minat anu hébat sabab perusahaanna yakin yén aya masa depan anu cerah di payuneun supplier.

NetBet Terus Nguatkeun Posisina sareng Tawaran Utama

NetBet diadegkeun dina 2001 sarta saprak geus tumuwuh jadi salah sahiji operator iGaming ngarah. Nanging, perusahaan sadar yén tetep di luhur peryogi inovasi konstan. Kusabab ieu, tim NetBet salawasna nyobian ngahasilkeun nilai leuwih pikeun pamaén na ku tanda perjangjian jeung suppliers kasino online ngarah, aggregators jeung pausahaan téhnologi.

Salaku conto, dina bulan Juli, NetBet ngahiji sareng Evolution, merek unggulan dina séktor kasino live. Anu terakhir sapuk pikeun nyayogikeun NetBet sababaraha judul anu paling luhur, ngabantosan operator ngiringan para nasabahna di Italia.

NetBet nembe gawé bareng FeedConstruct, panyadia ngarah data olahraga sarta solusi data inovatif. Kasapukan éta ningali NetBet ngagabung sareng kulawarga mitra FeedConstruct, anu kalebet seueur operator anu terkenal. Hatur nuhun kana partnership ieu, NetBet bisa nguatkeun kurban na kalawan solusi Premier BetGuard urang nu ngamaksimalkeun kauntungan sarta ngaleutikan resiko. BetGuard mangrupikeun alat multi-faceted anu bakal ngabantosan NetBet ngatur operasi dagang na. Ogé bakal mantuan pikeun ngaidentipikasi kabiasaan kaulinan curiga nu bisa jadi patali jeung masalah judi atanapi laundering duit.

#Ortiz #kaulinan #pikeun #suplai #NetBet #kalawan #kaulinan

Pragmatic Play ngajalankeun kalawan Aposta.la di Paraguay

Sumber Gambar: Pragmatic Play

Kaulinan pragmatis terus tumuwuh jangkauan sarta daya tarik kalawan audiences iGaming global ngaliwatan partnerships eusi karek dijieun kalawan murtad.la di Paraguay. Kolaborasi ieu bakal ningali pamekar esteemed ngaluncurkeun portopolio lengkep produk slot di nagara dimana éta bakal ngamimitian operasi kalayan bantosan platform Sysgaming.

Portopolio Produk lengkep Pragmatis anu bakal datang

Peluncuran ieu bakal kalebet sababaraha kaulinan slot anu dikembangkeun ku Pragmatic Play sareng pasti bakal ngahayangkeun pamirsa lokal. Aranjeunna bakal kalebet judul anu ditetepkeun sapertos Happy Hooves, Fortunes Oktober, Gates of Olympus, sareng seueur deui kaulinan anu dipilih.

Nyatana, Pragmatic Play bakal enggal-enggal nambihan sadayana Live Kasino kana panawaran, nampilkeun judul anu saé sapertos roulette sareng blackjack, tapi ogé ningkatkeun pangalaman ku ngenalkeun pilihan anu langkung berharga, sapertos. Amis Bonanza CandyLand jeung Mega kabayang. Pausahaan ogé ngarencanakeun katalog eusi olahraga virtual.

Ieu bakal masihan pamaén on Aposta.la 24/7 aksés ka renderings 3D unggulan acara olahraga jeung produk Liga hebat anu gancang jadi hit kalayan fans Pragmatis Play. Samentara éta, Pragmatic Play VP of Latin America operasi Victor Arias ngabagéakeun kasempetan ieu sareng nyarios yén kolaborasi ieu mangrupikeun léngkah anu penting pikeun perusahaan di Paraguay.

“Kami yakin yén pamaén bakal resep kana rupa-rupa kaulinan kualitas luhur kami,” tambah Arias. Warta ieu ogé disambut ku Mr Fernando Ribeiro ti Aposta.la, nu nyebutkeun:

Kami komitmen ka nyadiakeun pisan pangalusna dina hiburan kasino jeung urang ngalaksanakeun misi éta kalayan perjangjian ieu kalawan pragmatis Play.

Fernando Ribeiro ti Aposta.la

Ribeiro ngabagéakeun kasempetan pikeun neruskeun jeung tumuwuh portopolio ramatloka sarta nyieun kasempetan pikeun pamaén ku nambahkeun kaulinan leuwih berharga kana pilihan. Kalawan leuwih verticals datang, Ribeiro bungah ningali naon salajengna. Pragmatic Play aktip museurkeun kana ngalegaan panawaran sareng ngahasilkeun sajumlah judul anu konsisten dina sadaya vertikal anu aya.

#Pragmatic #Play #ngajalankeun #kalawan #Aposta.la #Paraguay

Legenda Bay jeung Fandango kasino Go Live kalawan ngahijikeun Tatar kaulinan Platform

Ieu Katerangan Bay kasino jeung Fandango kasino di Nevada kalér geus mobilized Platform kaulinan terpaduédisi lincah, nu bakal mantuan aranjeunna dina achieving pamasaran awal jeung tolok ukur ngembangkeun pamuter, sarta nawarkeun manajemén poean kontinyu sadaya operasi. Sistim nu ngarojong operasi kasino sarta nawarkeun tempoan tunggal data sadia dihasilkeun dina tempat, sahingga manajemén basajan.

Ningkatkeun Pasar, Ngaleungitkeun Éntri Data

Kasino Fandango gaduh langkung ti 700 liang sareng 10 kaulinan sareng buku olahraga khusus. Properti ieu ogé ngagaduhan pilihan hiburan tambahan. Legenda Bay kasino ieu ogé dilengkepan kavling liang jeung kaulinan tabel sarta mimiti sagala Circa Olahraga Sportsbook di nagara. Aya ogé pilihan makan sareng fasilitas anu sanés dina situs.

Olympia kaulinan Wakil Présidén Daerah dina Téhnologi Émbaran Traci Ferrante ngabagéakeun kasempetan pikeun ngahijikeun produk QCI, sareng nyarioskeun ngeunaan kauntungan anu disayogikeun ku solusi dina ngatur harta:

Mampuh ngaitkeun data pamuter sareng data slot dina cara anu bermakna sareng terang saha anu aya di lantai ayeuna teu ternilai.

Olympia kaulinan Wakil Présidén Daerah dina Téhnologi Émbaran Traci Ferrante

Ferrante nambihan yén berkat alat QCI Marketing, sipat tiasa sacara signifikan ngirangan prosés anu nyéépkeun waktos sareng ngaleungitkeun poténsi kasalahan éntri data. Kadua sipat bakal nguntungkeun tina kaputusan harta dumasar kana data sareng analitik.

Peluncuran Kacida Dihargaan ngagambarkeun Kasuksesan Global

CEO QCI Dr Ralph Thomas ogé pleased jeung integrasi sarta ngomong yén harta kauntungan tina ngahijikeun Tatar kaulinan Platform, nu museurkeun solely dina ngamekarkeun produk nu nguntungkeun kaperluan konsumén ‘.

Edition Nimble dikembangkeun husus pikeun casinos kalawan sahandapeun 1.000 liang , sangkan host, executives pamasaran jeung tim operasi kasino maranéhna pikeun fungsi dina modern, lingkungan data-enriched.

CEO QCI Dr Ralph Thomas

Samentara éta, QCI geus deployed ka leuwih ti 75 kasino meuntas Amérika Kalér. Di sakuliah dunya, sistem ieu sadia di 4.000 lokasi sarta mangrupa salah sahiji sistem manajemen tersukses, ngarasakeun pangakuan global jeung terus kapercayaan konsumen.

#Legenda #Bay #jeung #Fandango #kasino #Live #kalawan #ngahijikeun #Tatar #kaulinan #Platform

Pausahaan nu patali ngawangun kasino kalawan Wynn Resorts pa Hudson yard

Pausahaan patali, raksasa real estate, geus ngumumkeun yén maranéhna bakal pursuing hiji lisénsi kasino dina joint venture kalawan Wynn Resorts. The kasino lisénsi nu duanana pihak anu néangan keur kasino kuloneun Hudson yard.

Ngembangkeun West Point of the Yard ogé Prioritas Gubernur

Titik kulon kompleks Hudson Yards ayeuna mangrupikeun buruan karéta anu sunken sareng Related sanés ngan ukur anu hoyong ngarobih daérah éta. Gubernur Kathy Hochul, panerus Andrew Cuomo, ogé museurkeun kana muka halaman.

Mun kompléks kasino badag dibere lampu héjo, eta bakal lokasina di sakuriling Jacob Javits Konvénsi Center. Komisi judi kaayaan boga nepi ka Oktober pikeun ngabentuk dewan anu bakal tasked kalawan ngatur prosés lisénsi. Lisénsi disetel pikeun ngamimitian 90 dinten saatos komisi dibentuk.

Hudson Yards mangrupikeun pamekaran perumahan swasta multiguna panggedéna dina sajarah AS sareng kapentingan Perusahaan Associated di daérah éta sanés énggal.

Nyatana, pejabat perusahaan parantos nyobian ngadamel rencana pikeun tungtung kulon Hudson Yard mangtaun-taun.

Numutkeun kasapukan awal, Related sakuduna ngawangun genep gedong padumukan, sakola sareng taman dina taun 2025. Gedong padumukan éta sakuduna ngagaduhan 265 unit, sadayana hargana sahandapeun standar pasar.

Sababaraha pesaing Related narékahan pikeun ngajalin kerjasama sareng Sands sareng Hard Rock, tapi Related mangrupikeun anu pangheulana ngadamel deal sareng operator utama. Nurutkeun kana NY Post, pamekar séjén anu kabetot dina ngawangun kasino nyaéta Thor Equities, Vornado Realty Trust, sareng SL Green.

Baheula taun ieu, nagara New York otorisasi tilu lisensi kasino tingkat handap. Walikota Eric Adams naroskeun dua di antarana di New York City.

Jeff Blau, CEO Related, nyatakeun yén Western yard éta tempat sampurna pikeun Resort anu bakal “nyegerkeun” ékonomi wisata sarta ngahasilkeun milyaran dollar dina pajeg keur kaayaan jeung kota.

Sanajan Manhattan dianggap ku loba nu salah sahiji pasar judi kacekel panungtungan, bakal sagala bidders loba kasusah nungkulan. iGaming oge topik anu mindeng dibahas. A laporan panganyarna ku VIXIO judi minuhan sarta commissioned ku Light & Wonder ngungkabkeun yén New Yorkers bisa earn leuwih ti $ 400 juta di pajeg taunan ti online judi .

#Pausahaan #patali #ngawangun #kasino #kalawan #Wynn #Resorts #Hudson #yard

Mohegan nuluykeun kalawan Fallsview kasino Resort di Ontario

Sumber Gambar: Shutterstock.com

Mohegan iGaming Divisi Mohegan Digital parantos ngaluncurkeun solusi kaulinan anu énggal, Playfallsview, nu diawalan dina Fallsview kasino Resort di Ontario, Kanada. peluncuran asalna salaku bagian tina hiji kolaborasi lega kalayan sababaraha pausahaan téhnologi séjén nyadiakeun solusi pikeun sektor iGaming, kaasup Intelitics, Pala Interactive jeung Kambi.

Nyangking Kasempetan iGaming sareng Olahraga pikeun Operator Berbasis Tanah anu Aya

diréktur produk Mohegan Todd Stender tampi kasempetan sarta ngomong yén ramatloka playfallsview.com anyar diawalan kalayan bantuan sababaraha pausahaan paling dilakonan dina sektor. Stender ditambahkeun:

Mitra kami sareng Pala Interactive sareng platform tohan olahraga anu kuat Kambi parantos ngamungkinkeun kami nyayogikeun sajumlah lengkep eusi kasino pangsaéna.

diréktur produk Mohegan Todd Stender

Anjeunna negeskeun yén perusahaan gairah pikeun damel sareng nawiskeun para nasabah sababaraha kaulinan slot anu pangsaéna sareng ogé nunjukkeun portopolio kaulinan anu dihontal sakumaha anu dibawa ku. Évolusi komo olahraga tohan solusi kalawan Kambi.

Pausahaan bungah neruskeun rollout sahiji solusi PlayFallsview na, nu bakal empower ka mawa kaulinan hébat kana pamaén digital. Présidén Kasino Niagara Richard Taylor ogé ngoméntaran kana kemitraan sareng peluncuran platform digital énggal:

Ieu iteration salajengna tina kaulinan di Ontario, sarta kami bungah pasangan kalayan Mohegan Digital nawarkeun PlayFallsview ka konsumén urang.

Présidén Kasino Niagara Richard Taylor

Mohegan terus jadi pamaén kuat sakuliah Amérika Kalér, ngahasilkeun sarta metot sharing serius ti duanana kaulinan dumasar tanah-na online. Otoritas Kaulinan Suku Mohegan ngalaporkeun yén kuartal fiskal katilu pikeun taun kauangan sareng période tungtung 30 Juni 2022, parantos ngahontal $ 417,1 juta. Paningkatan langkung ti 27% dina waktos anu sami taun ka tukang.

#Mohegan #nuluykeun #kalawan #Fallsview #kasino #Resort #Ontario

3 Kaulinan Oaks Eusi Airing kalawan Favbet di Éropa

3 Oaks Gaming, eusi sareng pamekar portopolio iGaming, parantos ngaluncurkeun eusi sareng portopolio produkna sareng Favbet, ngalegaan jangkauan perusahaan di pasar Éropa. Favbet ayeuna aktip dina sababaraha pasar Éropa diatur, kaasup Romania jeung Ukraina, sarta bakal ngagunakeun 3 Oaks kaulinan eusi pikeun nyata ningkatkeun proposisi eusi na nyadiakeun pamaén kalawan judul inovatif aranjeunna tiasa ngajajah sorangan.

3 Oaks Gaming Terus Ngalegaan Jangkauan sareng Kaulinan

Khususna, perusahaan parantos ngembangkeun sababaraha karesep sadaya waktos sapertos Aztec Fire, Eggs of Gold, sareng Lotus Charm diantarana. Bakal aya aliran biasa kaulinan anyar, ceuk 3 Oaks kaulinan dina siaran pers, mastikeun yén aya leuwih judul dina pipa waktos ieu. Pamaén kabetot dina Ngalanglang kaayaan-of-nu-seni judul iGaming bakal boga kasempetan pikeun ngalakukeun hal eta.

3 Oaks boga daya tarik kuat kalawan operator individu jeung aggregators, jeung parusahaan ogé bakal nyadiakeun aksés Favbet kana sababaraha pilihan tambahan, kayaning jaringan turnamén jeung alat promosi anu bakal ngakibatkeun Dursasana hadé jeung konsumén aya na poténsial.

Ngomentaran ngeunaan peluncuran éta, diréktur 3 Oaks Gaming Sebastian Damian nyarios yén Favbet mangrupikeun warta anu saé pikeun perusahaan, anu ngamungkinkeun para pamekar kontén ngahontal langkung seueur jalma. Anjeunna nambahan:

Moméntum panganyarna kami geus ngarasakeun teu némbongkeun tanda slowing handap, kalawan sababaraha operator sakuliah Éropah jeung sakuliah dunya ngaidentipikasi eusi urang salaku hiji cara éféktif pikeun ngaronjatkeun kurban kasino digital maranéhna.

3 Oaks kaulinan menata diréktur Sebastian Damian

Langkung Kasempetan Komérsial Dipikabutuh

Damian nuluykeun pikeun nambahkeun yén parusahaan masih pilari poéna komérsial leuwih anu bakal nulungan 3 Oaks kaulinan ngawangun tapak suku badag tur jangkauan. Kapala Perwira Pangwangunan Usaha Favbet Serhey Dzekunov ogé ngoméntaran ngeunaan kerjasama:

Kami pisan impressed kalawan kualitas eusi disadiakeun ku 3 Oaks Kaulinan sarta yakin yén éta complements strategi sakabéh urang dina ngawangun portal kasino online kami.

Kapala Patugas Pangwangunan Usaha Favbet Serhey Dzekunov

Anjeunna nambahan yén parusahaan bersyukur 3 Oaks kaulinan pikeun kasempetan rék dilegakeun eusina kalawan judul unik cocog pikeun pamaén.

#Kaulinan #Oaks #Eusi #Airing #kalawan #Favbet #Éropa