Home » Posts tagged 'Jutaan'

Tag Archives: Jutaan

Gugatan Aksi Kelas Tuduh Pamaén Disinggetkeun MGM janten Jutaan

Shortchanging nyaéta nalika aya anu curang ku cara ngabalikeun parobihan anu langkung sakedik tibatan anu dibutuhkeun ku transaksi, janten biasana, urang nyarioskeun sababaraha sén atanapi sababaraha dolar paling seueur. Sanajan kitu, lamun éta dina skala aula judi MGMnu bisa hartosna berpotensi jutaan dollar, sakumaha gugatan Peta kelas anyar ngalawan operator alleges.

Disangka Burdening Pajak Pamaén ku Shortchanging

Numutkeun inpormasi anu sayogi umum dina classaction.org, dinten Rebo, 21 Séptémber, warga New Orleans namina. Leane Scherer Filed a gugatan Peta kelas ngalawan MGM Resorts International di Pangadilan District AS pikeun Kacamatan Southern Mississippi. Anjeunna ngaklaim yén ku shorting kaluar pamaén mesin slot anu siap kas kaluar, MGM geus earned “jutaan dollar” dina filings, jeung bisi na, anjeunna geus nyumbang 19 cent. Numutkeun filing, MGM geus gagal “.nempatkeun pamuter rata dina bewara lumrah” ngeunaan kamampuan pamaén pikeun tukeur tikét TRU pikeun kas di konter kasir. Scherer boga pamadegan yén kasino ieu éféktif taxing pamaén na ku gagalna jelas ngajelaskeun sistem payout na.

Jeung mun anjeun mikir ngeunaan kumaha MGM ngajadikeun duit, ngajadikeun anjeun heran. Ku kituna, nalika pamaén megatkeun kas kaluar, salah sahiji dua hal biasana lumangsung – boh koin mimiti diurus dina mesin – nu biasana kajadian kalawan model heubeul, atawa voucher dijieun. Jumlah nu pamuter kudu nampa ti kasino dituduhkeun on voucher nu. Jeung voucher bisa ditebus di kios, kumaha oge, nurutkeun Scherer, kios otomatis di MGM teu mayar récéh éta – tibatan, kios rounds kana dollar pangcaketna, sarta mayar jumlah nu di tunai. Henteu aya koin di kios mangrupikeun tren anu nyebar kusabab kakurangan koin salami pandémik COVID-19, sareng operator nuju ngatasi masalah éta ku mastikeun yén koin anu henteu sayogi di kios kedah sayogi kas di kios. Teu kitu jeung MGM, sigana.

Pilari Balik Ngaliwatan Puluhan

Ku kituna, pamaén kalawan ngaran Leane Scherer mutuskeun pikeun balik sarta méakkeun $ 40 dina mesin slot Penny pa Beau Rivage kasino lanté. mesin ieu miboga tombol “Cash Out” – kawas paling model anyar – sarta Scherer mutuskeun pikeun mencet eta nalika kasaimbangan éta dina kasaimbangan. $18,19. Voucher boga jumlah pasti dina tikét – $18,19, kumaha oge, kios ngan mayar. ngan $18lajeng datang nepi ka $ 0,19 tikét TRU, tapi kalayan henteu informasi dina naon anu lumangsung, anjeunna ngan ninggalkeun kasino, jeung 19 sén dibeuleum sanggeus periode 30 poé geus kadaluwarsa. Numutkeun filing nu, Scherer kungsi dimaénkeun di kasino sejen dinten anu sami sareng nampi robah na ti kios di kamar kaulinan maranéhanana, nu jelas ngarah anjeunna misled di MGM.

Sanajan kitu, ieu téh sadayana rélatif baku, tur éta henteu ngan MGM nu geus ngajalankeun kana kakirangan, atawa jalma anu boga kios otomatis nu teu masihan robah. Ieu ngan lamun hiji kios otomatis dibangkitkeun tikét TRU, eta biasana bakal maréntahkeun pamuter ka lebet kana meja kasir pikeun nampa jumlah sésana dina kasaimbangan pamuter urang. Numutkeun SchererMGM langkung sering nganggo tikét TRU sorangan sareng jumlah inpormasi anu mangpaat dina éta sigana henteu cekap pikeun ngabantosan pamaén ngartos kumaha aranjeunna tiasa. redeem sesa duit maranéhanana. Sajaba ti éta, euweuh descriptors atawa tanda deukeut atawa di kios ngabejaan pamaén yén mesin teu masihan kaluar dimes sarta rounded handap ka dollar pangcaketna.

tanda sapertos kitu ogé parentah pikeun cashing kaluar tikét TRU di Checkout counter, dianggap ampir baku sarta loba casinos geus dilaksanakeun éta informasi mangpaat dina prosés ditarikna maranéhanana di unggal hambalan mungkin. arsip ngabogaan excerpt pinuh ku naon ditulis dina tikét MGM TRU na eta cet gambar rada pikahariwangeun. Mémang, teu aya anu disebatkeun malah tiasa nganggo tikét TRU dina kasir pikeun nebus sesa artos pamaén. Di sisi séjén, aya daptar panjang switching kawajiban pikeun tiket leungit atawa dana, jeung nu ngan lumaku dina kasino nu dikaluarkeun aranjeunna pikeun periode 30 poé.

Ieu écés simplifies téks, tapi leuwih importantly euweuh indikasi katempo yen tiket bisa disilihtukeurkeun, teuing kirang parentah tentang kumaha jeung dimana ngalakukeun eta. Hasilna, filing dimaksudkeun pikeun ngagambarkeun teu ngan hal, tapi kabeh pamaén anu geus dilongok kasino MGM-dioperasikeun saprak 19. September 2012, sarta geus “rampok” parobahan maranéhanana dina cara nu sarua. Gumantung kana kumaha kasusna berkembang, urang tiasa disanghareupan ku 19 sen anu paling mahal anu kantos dibayar ku perusahaan.

#Gugatan #Aksi #Kelas #Tuduh #Pamaén #Disinggetkeun #MGM #janten #Jutaan

Casinos di Massachusetts Laporan $ 99 jutaan di GGR pikeun Juli

judi regulator di Massachusetts, éta Komisi kaulinan Massachusetts (MGC), ngarilis hasil panganyarna outlining panghasilan kotor kaulinan (GGR) pikeun tilu casinos nagara urang dina bulan Juli.

Encore, MGM, sareng Plainridge Neunggeul $99 Juta di GGR Bulan kamari

Juli mangrupakeun bulan alus keur Plainridge Park kasino , Encore Boston Harbour, sarta MGM Springfield, nu kumulatif dilaporkeun $98,7 juta di GGR. Rincian anu disayogikeun ku MGC ngungkabkeun éta Boston Harbour Encore boga GGR pangluhurna dina bulan Juli. Dina total, harta GGR ngahontal $64,7 juta. Tina total éta, dilaporkeun $ 35,1 juta ti operasi slot Encore, bari kaulinan tabel accounted $ 29,7 jutaan. Lamun dibandingkeun $59 juta di GGR dilaporkeun pikeun période sarua dina 2021, jeung ampir 10% kanaékan ieu katalungtik.

MGM Springfield dilaporkeun GGR kadua pangluhurna, nurutkeun kaayaan urang judi regulator. Jumlah operator GGR dina bulan Juli ngahontal $ 21,5 juta, nu $ 4,2 juta sumping ti kaulinan méja, bari liang accounted pikeun $ 17,3 jutaan. Bari GGR ngaronjat pikeun Encore Boston Harbour sataun sanggeus sataun, ieu teu kasus MGM Springfield. Taun ka tukang dina bulan Juli, harta dilaporkeun $ 23,7 juta di GGR. Istilah sanésna, ngahasilkeun taun ieu sacara nandaan turunna 9,2%..

Panungtungan, dina bulan Juli, Taman Plainridge kasino dilaporkeun $ 12,5 juta dina GGR. Lamun dibandingkeun jeung $13 juta dilaporkeun pikeun période sarua sataun saméméhna, rada ampir 4% panurunan katalungtik.

Casinos Terus ngangkat Khazanah Propinsi kalawan Pajeg

Dina sakabéh, tilu casinos di Massachusetts nyumbang $ 27,7 juta dina pajeg ka kas nagara bulan kamari. Kadé disebutkeun yen MGM Springfield na Encore Boston palabuhan anu poko keur 25% pajeg. Di sisi anu sanésna, ngan ukur slot Plainridge Park kasino tunduk kana pajeg kaayaan 49%.

Teu disangka, Encore Boston Harbour nyumbangkeun paling pajeg bulan panungtungan. Dina bulan Juli, tempat mayar pajeg total $ 16,2 jutaan, nu leuwih ti payout kumulatif ku MGM Springfield na Plainridge Park kasino . MGC ngungkabkeun éta Plainridge Park kasino nanggungjawaban kanggo pajeg $ 6,1 jutaan bulan panungtungan, bari MGM Springfield mayar $ 5,4 jutaan.

Fokus dina gambar anu langkung ageung, sabab unggal kasino muka panto, aranjeunna nyumbang pajeg judi $ 1,2 miliar. Tina total éta, Plainridge Park kasino nyumbang $ 507,7 jutaan saprak muka, bari Encore Boston Harbour mayar $425 juta dina pajeg. MGM Springfield ogé ngaronjatkeun perbendaharaan kaayaan ku nyumbangkeun $ 222,1 jutaan pajeg saprak dibuka deui dina Agustus 2018.

#Casinos #Massachusetts #Laporan #jutaan #GGR #pikeun #Juli

Pamilik Farmasi Ditipu Jutaan Dollar ku Pembukuan “Friendly”.

Apotik milik kulawarga nyanghareupan jaman susah dina taun 2011 sareng “babaturan” kulawarga nawiskeun ngabantosan. Leungeun, anu teras nyolong jutaan dolar ti aranjeunna salami ampir tujuh taun.

Opat Taun, Dalapan Bulan Waktos Penjara

Sanajan laporan béda dina jumlah pastina, kalawan sababaraha nyatakeun kalér AU $ 3 juta (kira-kira AS $ 2,13 juta), batur ngalaporkeun sabudeureun AU $ 2 juta (kira-kira AS $ 1,42 juta) jumlahna masih pikaheraneun. Ieu mangrupikeun artos anu dicolong awéwé 65 taun ti réréncangan – kulawarga anu gaduh apoték di Northbridge, Perth – salami tujuh taun.

Nami scammer nyaéta Moe Moe Myint Kelly sareng penampilan na di pengadilan pikeun kasalahanana dimimitian dina taun 2018 nalika ABC News lokal ngalaporkeun yén anjeunna bakal “ngabela teu kaliru”. Nanging, pamilik Farmasi Nyiruan Sibuk – Wolfgang Wimmer sareng garwa, Diana Quan – sigana di luhur, sabab kaputusan ngeunaan kasus éta ningali Kelly dihukum panjara opat taun dalapan bulan. Laporan ABC News panganyarna ngeunaan masalah éta nunjukkeun yén April 2025 sigana waktos pangheulana Kelly tiasa dileupaskeun, sabab dina dua taun sareng dalapan bulan mimiti anjeunna henteu siap pikeun parole.

Carita Panghianatan, Nipuan

Wolfgang sareng Diana bungah nalika Kelly ngungkabkeun kasiapanana pikeun ngabantosan kulawarga kalayan akuntansi sareng pembukuan gratis salami taun-taun susah anu dijalanan ku bisnis kulawarga dina waktos éta, sakitar taun 2011. Kulawarga éta dikabarkan damel “gampang langkung ti 100 jam” ku ABC News .sarta nyanghareupan kasusah nyieun pangmayaran ka karyawan dina waktu éta.

Janten, nalika Kelly muncul salaku réréncangan anu ogé daék ngabantosan aranjeunna gratis, pamilik Busy Bee nampi sareng percanten ka panangan Kelly. Kelly bakal ngitung duit tunai di ahir poé sarta nempatkeun angka kana tagihan pikeun deposit di bank. Tapi, sakumaha tétéla, anjeunna ngan ukur bakal maling artos ratusan kali, sareng ngan ukur neundeun artos kana rekening bisnis kulawarga upami anjeunna henteu maok sadayana.

Wolfgang sareng Diana henteu ngan ukur ditipu ku réréncangan, tapi ogé dina waktos kulawarga parantos ngalaman waktos susah kalayan usaha leutikna anu ngajantenkeun tindakan Kelly langkung dihukum. Sajaba ti éta, Kelly geus dilaporkeun judi duit dipaling, dina sababaraha kali, dina Crown urang Perth kasino , kalawan laporan nunjukkeun kalér AU $ 1 juta (leuwih AS $ 700.000) leungit ku Kelly judi salila kurang leuwih période sarua nalika manehna curang on. babaturan.-babaturanana. Sareng, langkung parah ti éta, sadaya laporan satuju kana paguneman Kelly sareng kulawarga nalika disanghareupan ku Wolfgang ngeunaan artos anu leungit, dimana Kelly ngaku maok, tapi ogé ngabohong ngeunaan masihan artos ka badan amal di Burma.

Kulawarga nyatakeun yén aranjeunna kaleungitan mangtaun-taun hirupna, hatur nuhun kana panipuan Kelly, sareng akibatna ampir ngalaman karusakan kauangan, sareng ngahukum palaku opat taun sareng dalapan bulan panjara sigana teu adil pikeun jalma anu simpati. perjuangan maranéhanana. Tapi, sahenteuna, kaadilan dilayanan dina tungtungna, sanaos Kelly sareng pengacarana usaha pikeun ngagambarkeun Kelly salaku korban kaayaan.

#Pamilik #Farmasi #Ditipu #Jutaan #Dollar #Pembukuan #Friendly