Home » Posts tagged 'juta'

Tag Archives: juta

VGCCC, AUSTRAC balik Karusakan AU $ 4,7 juta Skéma Pencucian Uang

A 12-bulan panalungtikan multi-yurisdiksi ngarah ka ditewak tilu anggota hiji disangka Melbourne duit-laundering sindikat nu ngatur hiji skéma ngalibetkeun meuli tikét unggul ti mesin kaulinan éléktronik.

Tilu Jalma Ditagihkeun

Panalungtikan dilaksanakeun ku Pulisi Federal Australia (AFP), migawé bareng kalayan AUSTRAC, Victoria judi jeung kasino Komisi kontrol (VGCCC) jeung Bank Australia Nasional, dibawa biaya ngalawan dua awéwé – hiji, 49, ti Springvale Selatan jeung lianna. , 61, ti Noble Park, kitu ogé lalaki, 63 ogé ti Noble Park.

Aranjeunna didakwa saatos AFP ngalaksanakeun tilu waran milarian harta komersil di Springvale sareng dua bumi di Springvale South sareng Noble Park sareng nyita langkung ti AU $ 170,000 ($ 114,000) artos sareng emas batangan tina harta di Springvale South disumputkeun dina lapis. pangkeng.

Dumasar hiji panalungtikan ngagagas dina laporan ti AUSTRAC, ceuk AFP yén duit éta bagian tina duit terlarang a sindikat nu geus laundered ngaliwatan Springvale dilisensikeun judi ngadegna. anggota sindikat mayar patrons pikeun ngirimkeun cék unggul maranéhna nu lajeng bakal dikaluarkeun dina nami salah sahiji anggota sarta disimpen di bank sakumaha légal judi winnings.

Tilu ieu didakwa ngalanggar Bagian 400.3 (2A) KUHP 1995 pikeun ngalaksanakeun kalakuan anu aya hubunganana sareng artos atanapi harta hasil tina kajahatan umum langkung ti AU $ 1 juta ($ 673,000) sareng bakal diajukeun di Pangadilan Melbourne. Pangadilan dina 8 Séptémber. Hukuman maksimum pikeun ngalanggar maranéhanana nyaéta 20 taun panjara.

VGCCC Forensik Approach

Numutkeun data anu dikumpulkeun ku VGCCC antara Nopémber 2021 sareng Juni 2022, tempat kaulinan Springvale gaduh jumlah cék unggul anu luhur pisan dibandingkeun sareng tempat-tempat sanés, sareng sakitar 73% tina cék sajumlah AU $ 4,7 juta dikaluarkeun ka grup anu tangtu. konsumén, nu disangka patali jeung jalma aub dina laundering duit terlarang.

“Jaringan pencucian artos ieu masih tiasa dianggo upami sanés pendekatan forensik anu dicandak ku tim analis sareng penyidik ​​​​dedikasi kami, anu nyéépkeun jam-jaman marios data sareng rékaman, sareng ngalaksanakeun operasi rahasia kami,” saur Annette Kimmitt AM. , lulugu perwira eksekutif di VGCCC, dikirim pesen ka industri judi.

Régulator neraskeun panyilidikanana kana tempat kaulinan Springvale sareng upami tempat éta dipanggihan ngalanggar hukum judi Victoria, para pemegang lisensi bakal nyanghareupan tindakan disiplin mimitian ti sanksi kauangan pikeun pembatalan lisénsi.

“Operasi ieu nunjukkeun yén salaku régulator anyar kalayan kakuatan anu langkung kuat, kami ngawaskeun industri judi sacara raket sareng kami bakal damel raket sareng agénsi anu sanés pikeun aktip ngudag sareng ngeureunkeun kagiatan kriminal,” saur Kimmitt.

#VGCCC #AUSTRAC #balik #Karusakan #juta #Skéma #Pencucian #Uang

Svenska Spel nyumbangkeun $ 3,95 juta pikeun Panalungtikan Kecanduan Judi ku 2027

Dewan bebas Svenska Spel geus ngumumkeun yén éta bakal jangji SEK42 juta ($ 3,95 jutaan) pikeun rojongan panalungtikan Swedia dina industri judi jeung masalah judi leuwih 5 taun salajengna. Kusabab 2010, Svenska Spel parantos masihan langkung ti SEK60 juta ($ 5,6 juta) pikeun jenis ieu panalungtikan sareng tujuanana nyaéta ngajantenkeun industri langkung aman pikeun pamaén.

Hibah Panaliti Bakal Narima Langkung ti 50% Duit

kaputusan Svenska Spel hartina panalungtikan bebas dina industri bakal neruskeun kana 2027. tina SEK42 juta ($3,95 juta) dedicated ka kagiatan ieu, SEK25 juta ($2,35 juta) ditangtayungan pikeun hibah panalungtikan.

Patrik Hofbauer, CEO Svenska Spel, ngabagi pikiranana ngeunaan pangwangunan. Cenah éta dewan panalungtikan maénkeun peran sentral dina nyieun widang panalungtikan nu patali jeung bahaya judi di nagara. Éta sababna anjeunna nganggap dukungan anu terus-terusan leres tina “perspektif bisnis sareng kamanusaan.”

Anders Håkansson, profesor Universitas Lund, nambahan yén berkat panalungtikan, Svenska Spel bisa nyieun pamanggihan mimiti patali jeung bahaya judi. Anjeunna nyimpulkeun ku nyarios yén dana tambahan bakal nguatkeun padamelan di lapangan. Widang kaahlian Håkansson nyaéta ubar kecanduan kalayan fokus utama kana kecanduan judi.

Sara Lindholm, pupuhu dewan panalungtikan di Svenska Spel, nyatakeun yén investasi jangka panjang kana panalungtikan bakal tiasa nyumbang kana pangaweruh parabot sanggup nyegah sarta ngubaran masalah judi .

Anjeunna ogé nambihan yén ngembangkeun campur tangan anu pas pikeun kaayaan sapertos kieu sanés padamelan anu gampang sabab peryogi “kasabaran, komitmen sareng panilitian dina garis payun.”

Laporan Svenska Spel Némbongkeun Pangaruh Positif dina Panghasilan dina Q2

Anyar-anyar ieu, Svenska Spel ngarilis laporan Q2 na, anu nyatakeun kamajuan anu positif dina pangsa pendapatan anu séhat. Numutkeun laporan, panghasilan kaulinan net grup urang ngahontal SEK1,9 milyar ($184,5 juta), nu mangrupakeun 1% kanaékan YoY.

Tapi, kauntungan operasi perusahaan éta SEK531 juta ($ 49,9 juta), anu turun 7% YoY. Numutkeun Svenska Spel, turunna dina kauntungan operasi éta alatan rising waragad sarta investasi dina produk jeung téhnologi ngembangkeun.

Margin operasi nyaeta 27% jeung nilai gambar 51%, nu masih pangluhurna diantara pausahaan judi.

Svenska Spel ogé ngabagi detil ngeunaan satengah munggaran 2022. Numutkeun laporan H1, pendapatan perusahaan éta SEK3.9 milyar ($366.6 juta), anu mangrupikeun panurunan 1% dibandingkeun H1 di 2021. Salah sahiji alesan kunaon pendapatan murag éta éfék pandémik dina awal 2022 sareng paningkatan pangaturan. Partéi Sedeng Swédia keur pilari kana kamungkinan overhauling industri judi nagara urang.

kauntungan operasi Grup éta SEK1,1 milyar ($103,4 juta), nu éta turunna 4% YoY sarta margin operasi 29%.

#Svenska #Spel #nyumbangkeun #juta #pikeun #Panalungtikan #Kecanduan #Judi