Home » Posts tagged 'Juli'

Tag Archives: Juli

Juli kaulinan ngéléhkeun pikeun operator di Nevada pencét $ 1,3 milyar

operator kaulinan di Nevada dilaporkeun earnings kuat pikeun Juli, ditilik ku rinci dikaluarkeun ku régulator judi.

NGCB nembongkeun Hasil Keuangan pikeun Juli

Dinten Salasa, Board Control kaulinan Nevada (NGCB) dileupaskeun hasil finansial pikeun operator dilisensikeun némbongkeun éta ngéléhkeun kaulinan dina bulan Juli ngahontal $ 1,3 milyar. Sanaos ieu mangrupikeun hasil anu kuat anu nyirian bulan ka-17 berturut-turut kalayan kaulinan anu kameunangan langkung ti $ 1 milyar, perbandingan sataun-on-taun pikeun période anu sami nunjukkeun. saeutik turun 3,2%. Sanajan saeutik turunna dibandingkeun taun-on-taun, kameunangan kaulinan bulan kamari ngaronjat lamun dibandingkeun jeung jaman pra-pandémik. Dina Juli 2019, kameunangan kaulinan macét dina $ 1 milyar, sedengkeun dina Juli 2018, éta nangtung dina $ 995 juta.

Wincik hasil némbongkeun yén kaulinan meunang pikeun Clark County operator pencét $ 1.1 milyar bulan panungtungan. Upami dibandingkeun sareng dilaporkeun $ 1.2 milyar pikeun période anu sami dina 2021, sakedik panurunan 3.3% ditingali. Naon deui, pendapatan kaulinan Juli ieu henteu ngaleuwihan $ 860 juta dilaporkeun pikeun pra-pandémik Juli 2019.

Pajeg Operator Downtown Turun

NGCB nyadiakeun rinci salajengna ngeunaan kameunangan kaulinan dilaporkeun ku operator Clark County. Teu disangka, operator Las Vegas Jalur ngalaporkeun kameunangan kaulinan pangluhurna bulan panungtungan. Dina total, meunangna kaulinan pikeun operator Jalur nyaeta $ 773,4 jutaan, Turun 2.4% lamun dibandingkeun jeung $792.6 juta dilaporkeun Juli taun ka tukang. Bari Juli éta bulan kuat pikeun operator Strip, ieu teu kasus pikeun operator Downtown. Bulan kamari, Kameunangan kaulinan dilaporkeun ku casinos Downtown éta $ 60 juta, turun 15,6% dibandingkeun sareng Juli 2021.

Operator aya di Kalér Las Vegas ngalaporkeun win kaulinan $ 24,6 jutaan, nyirian turunna ampir 4% lamun dibandingkeun période sarua taun ka tukang. Dina sisi caang, operator batu gede Jalur earn $ 72,7 juta dina kaulinan ngéléhkeun bulan panungtungan. Lamun dibandingkeun jeung Juli taun ka tukang, hasilna ieu ngaronjat ku 3,6%.

Panyekel lisénsi kaulinan aya dina Washoe County ngalaporkeun win kaulinan $ 94,8 jutaan pikeun Juli. Hasilna nunjukkeun turunna sakedik 5.3% upami dibandingkeun sareng $ 100 juta dina kameunangan kaulinan anu dilaporkeun pikeun période anu sami dina 2021. Kidul Lake Tahoe operator dilaporkeun $ 31,8 juta dina kaulinan ngéléhkeun bulan panungtungan, bari Elko County kaulinan winnings kanaékan $ 36 jutaan.

Numutkeun NGCB, nagara ngumpulkeun $ 90,4 juta di pajeg dumasar kana panghasilan kena dihasilkeun ku operator judi dina Juli 2022. Dibandingkeun jeung $ 97,7 juta di pajeg dikumpulkeun dina Juli 2021, a panurunan tina $ 7,3 juta atawa 7,48% ieu observasi.

#Juli #kaulinan #ngéléhkeun #pikeun #operator #Nevada #pencét #milyar

Makau Nilik kanaékan Juli kasino Concessionaires GGR

Hasil Juli Makau bisa jadi sinyal yén Wewengkon Administratif Husus ngalaman recovery loba-diantisipasi. Tanda optimism ati-ati aya nalika angka Juli 2022 ningali kanaékan bulan-on-bulan dina pendapatan judi anu dikumpulkeun ku genep konsési.

Ngaronjatkeun Panghasilan Ngaronjatkeun Harepan Pamulihan

Properties ngangkat total $ 1,72 milyar (MOP13,96 milyar), atanapi naék 10% dina hasil Juni 2022. Panalitian salajengna ngeunaan séktor nunjukkeun yén Makau tungtungna tiasa pulih, sanaos anu gampang kaganggu upami langkung. seueur kadali wates sareng larangan anu aya.

Tapi nalika hasil Juli ngaleuwihan Juni, pendapatan umumna masih turun 37% sataun-on-taun. Dina Juli 2021, SAR ngumpulkeun $ 2.74 milyar (MOP22.2) dina pendapatan kaulinan kotor. Sanajan kitu, Makau confidently bisa ngaharepkeun ampir $ 6,15 milyar (MOP49,76 milyar) dikumpulkeun tina sharing operasi judi di Makau pikeun taun fiskal 2022.

Naha hasil ieu ngawujud mangrupikeun masalah sanés. Sajauh ieu, Makau geus dihasilkeun $ 4,25 milyar dina sharing pajeg (MOP34,36 milyar), jadi sakabéh, ngumpulkeun pajeg lumangsung sakumaha rencanana.

A reprieve minor dina kaayaan perjalanan hésé éta, sanajan oposisi ti Beijing, wates jeung Cina, Makau jeung Hong Kong tetep operasi di sababaraha kapasitas, mantuan SAR ngahasilkeun sababaraha sharing.

Tantangan tetep aya. Cina parantos negeskeun kana kabijakan enol-COVID-19 anu sigana moal dileungitkeun. Makau ogé ngalaman wabah COVID-19 anu parantos ningali seueur konsési ditutup sareng teu aya tamu salami sababaraha minggu.

Tapi sacara umum, SAR parantos tiasa ngadamel pamulihan anu gancang sareng kuat, tinangtu tangtangan anu disanghareupan. Gemblengna, pamulihan Makau henteu diperkirakeun dugi ka akhir taun 2023, upami aya virus COVID-19.

#Makau #Nilik #kanaékan #Juli #kasino #Concessionaires #GGR

Louisiana ngalaporkeun Hasil Tenang pikeun Kasino dina Juli 2022

Nagara Louisiana jeung Louisiana kaulinan Board Control laporan total $ 204,2 jutaan dihasilkeun dina pendapatan kaulinan kotor ti casinos riverboat na Harrah urang New Orleans. Salaku kaayaan prepares rék dilegakeun kalawan casinos komérsial di daratan, Harrah urang New Orleans tetep hijina sipat teu lokasina lepas pantai.

Slow Juli pikeun Louisiana Casinos

Ngahasilkeun taunan turun 8% dibandingkeun Juli 2021 nalika pendapatan kaulinan kotor rata-rata $ 222 juta. olahraga online tohan cecekelan earned $ 103,3 juta dihasilkeun $ 19,3 juta di sharing. Ieu jumlahna 18,7% tina total, kalawan sportsbook nyieun jumlah santun bulan panungtungan.

Ngeunaan buku olahraga ritel, Sektor geus tetep sakitu legana sepi kalawan $ 15 juta dina total bets olahraga ditempatkeun kalawan $ 1,4 juta dihasilkeun di sharing, ceuk régulator dina update. Tina sakabeh casinos, Baton rouge éta harta awon-impacted kalawan turunna taunan 15,7%. Tasik Charles Harta éta nunjukkeun daya tahan sareng saé, ngeposkeun total pendapatan $ 78.9 juta. Ieu mangrupikeun panurunan nominal 1,5%.

L’Auberge kasino Resort Lake Charles réngsé kalawan $ 31,5 juta di sharing kaulinan. Ieu overtook nu siga emas Nugget Lake Charles jeung Delta Downs Racetrack kasino Hotél nu dipasang mungguh $ 31,2 jutaan jeung $ 16,2 jutaan.

Lajeng, aya tujuh sipat di Shreveport sareng Bossier. Pasipatan turun 13.1% dina bulan Juli. Ieu nempatkeun aranjeunna dina total pendapatan kaulinan $ 50,9 jutaan. Margaritaville Resort kasino réngsé kalawan $ 17,8 jutaan, Tapal kuda Bossier Kota $ 13,4 jutaan, sarta Bally urang Shreveport kasino & Hotél naek ka tukang kalawan $ 8,1 juta di sharing kaulinan.

Perjuangan Harta ku Ngumpulkeun Hasil Kaulinan

New Orleans Casinos ogé nyandak hit ku 7,7% serelek. Total sharing éta $ 48,1 juta pikeun Harrah’s New Orleans ($ 22,6 jutaan), Boomtown kasino & hotél ($ 10,3 jutaan), jeung harta karun kasino ($ 8,2 jutaan).

iteuk beureum teu luput turunna sakabéh boh, kalawan casinos riverboat gross $ 20 jutaan, nu masih mangrupa 15,7% serelek. L’Auberge kasino Hotél réngsé nepi $ 14,4 jutaan. Hollywood kasino Baton rouge disumbangkeun sejen $ 4,4 juta kalawan Belle of Baton rouge kasino Hotél ngan ngeposkeun $ 1,2 juta di proceeds sakabéh.

#Louisiana #ngalaporkeun #Hasil #Tenang #pikeun #Kasino #dina #Juli

Pamaén di Queensland, Australia Kaleungitan Rékor $ 301.8M di EGM dina bulan Juli

pamaén mesin poker di Queensland, Australia geus leungit catetan $ 301,8 jutaan ti mesin judi éléktronik dina bulan Juli. inohong ieu equates mun leuwih $ 750 per pamuter ti Queensland jeung judi peneliti néangan aksi saharita pikeun alamat poténsi karugian stemming ti EGM.

“Éta Henteu Masalah Minor, Ieu Masalah Nyumput” – Pengacara Reformasi Judi Nyebatkeun

Ngawangkong ngeunaan kamajuan panganyarna, Anna Bardsley, a judi ngajengkeun reformasi nunjukkeun yen masalah judi di Queensland sanes masalah leutik, tapi disumputkeun. Anjeunna nambahan yén meureun aya ratusan rébu tina addicts judi sarta dicatet yén EGM sanes a “produk aman pikeun saha”.

Numutkeun Bardsley, jalma make pokies sabab pakait sareng “gagasan misplaced ngeunaan relief stress.” Cenah anjeunna ngalakukeun éta ogé salaku cara pikeun istirahat tina sagala hal anu lumangsung di Australia sareng dunya. Leuwih ti éta, ceuk pikir yén mesin kaulinan geus ngabajak budaya di nagara ieu sabab éta sadia dina ampir unggal pub na on unggal juru di unggal lingkungan.

Samantha Thomas, profesor kaséhatan publik di Universitas Deakin, nyebutkeun yén studi geus ditémbongkeun yén ngeunaan 40% pamaén pokie biasa geus ngalaman sababaraha bentuk judi cilaka.

Anjeunna ogé dikedalkeun kuciwa na ngeunaan kumaha jawab judi keur diwanohkeun. Numutkeun Thomas, tanggung jawab “tanggung jawab judi” beurat dina nu maen judi.

Di sisi anu sanés, Thomas percaya yén ngawatesan jumlah EGM mangrupikeun solusi anu langkung efektif sareng dirojong ku panalungtikan di Australia Kulon. Ayeuna, Queensland boga angka kadua pangluhurna mesin poker di nagara.

Taya Wates Katingali, Numutkeun Juru Bicara OLGR

A juru carios Kantor Likur sarta Peraturan kaulinan (OLGR) ceuk pamaréntah Queensland teu boga rencana pikeun ngawatesan jumlah EGMs.

Thomas nyatakeun yén tanggung jawab ” judi responsibly ” méré lisénsi pikeun industri sorangan. Bari ngawangkong ngeunaan panalungtikan di Australia Kulon, Thomas nyatet yén sanajan leuwih jalma aya kalibet dina kagiatan judi, kagiatan judi ieu kirang bahaya. Lotre mangrupikeun conto kagiatan sapertos kitu.

Tungtungna, catetan Thomas yén mesin EGM milik kasino di, teu di jalan jeung di lingkungan.

Salah sahiji gosip naha pamaréntah henteu daék ngalakukeun tindakan nyaéta yén RUPSLB mawa seueur pendapatan pikeun nagara. The Queensland anggaran kertas nunjukeun yen antara April jeung Juni, leuwih ti $ 766 juta ieu nempatkeun kana pokies. Sajaba ti éta, total sharing kaayaan tina pokies pikeun 2021/22 pa $ 816 jutaan.

Di sisi séjén, warga éléh. Dina Januari, pamaén leungit $ 191,4 jutaan. Karugian pencét $ 192.5 juta dina bulan Pebruari sareng ti saprak Maret, aranjeunna mimiti naék. March kungsi leungitna $ 244,2 juta pikeun pamaén, April kungsi $ 252,2 jutaan, Méi kungsi $ 260,9 jutaan, Juni kungsi $ 253,2 juta sarta sakumaha nyatakeun, Juli peupeus $ 300 juta tanda.

Otoritas Australia parantos nunjukkeun yén aranjeunna hoyong ngajantenkeun industri langkung saé. Anyar-anyar ieu, ACMA ngumumkeun alat anyar pikeun merangan kecanduan judi sareng industri di nagara éta beuki didorong ku pangakuan raray.

ClubsACT, grup dagang industri, yakin yén pamakéan pangakuan raray bisa jadi mangpaat sabab bisa ngurangan bahaya judi . Kalayan téknologi ieu, pamaén bakal gaduh aksés kawates kana lantai sareng mesin kaulinan sahingga, jalma anu cilaka bakal ditangtayungan.

#Pamaén #Queensland #Australia #Kaleungitan #Rékor #3018M #EGM #dina #bulan #Juli

Casinos di Massachusetts Laporan $ 99 jutaan di GGR pikeun Juli

judi regulator di Massachusetts, éta Komisi kaulinan Massachusetts (MGC), ngarilis hasil panganyarna outlining panghasilan kotor kaulinan (GGR) pikeun tilu casinos nagara urang dina bulan Juli.

Encore, MGM, sareng Plainridge Neunggeul $99 Juta di GGR Bulan kamari

Juli mangrupakeun bulan alus keur Plainridge Park kasino , Encore Boston Harbour, sarta MGM Springfield, nu kumulatif dilaporkeun $98,7 juta di GGR. Rincian anu disayogikeun ku MGC ngungkabkeun éta Boston Harbour Encore boga GGR pangluhurna dina bulan Juli. Dina total, harta GGR ngahontal $64,7 juta. Tina total éta, dilaporkeun $ 35,1 juta ti operasi slot Encore, bari kaulinan tabel accounted $ 29,7 jutaan. Lamun dibandingkeun $59 juta di GGR dilaporkeun pikeun période sarua dina 2021, jeung ampir 10% kanaékan ieu katalungtik.

MGM Springfield dilaporkeun GGR kadua pangluhurna, nurutkeun kaayaan urang judi regulator. Jumlah operator GGR dina bulan Juli ngahontal $ 21,5 juta, nu $ 4,2 juta sumping ti kaulinan méja, bari liang accounted pikeun $ 17,3 jutaan. Bari GGR ngaronjat pikeun Encore Boston Harbour sataun sanggeus sataun, ieu teu kasus MGM Springfield. Taun ka tukang dina bulan Juli, harta dilaporkeun $ 23,7 juta di GGR. Istilah sanésna, ngahasilkeun taun ieu sacara nandaan turunna 9,2%..

Panungtungan, dina bulan Juli, Taman Plainridge kasino dilaporkeun $ 12,5 juta dina GGR. Lamun dibandingkeun jeung $13 juta dilaporkeun pikeun période sarua sataun saméméhna, rada ampir 4% panurunan katalungtik.

Casinos Terus ngangkat Khazanah Propinsi kalawan Pajeg

Dina sakabéh, tilu casinos di Massachusetts nyumbang $ 27,7 juta dina pajeg ka kas nagara bulan kamari. Kadé disebutkeun yen MGM Springfield na Encore Boston palabuhan anu poko keur 25% pajeg. Di sisi anu sanésna, ngan ukur slot Plainridge Park kasino tunduk kana pajeg kaayaan 49%.

Teu disangka, Encore Boston Harbour nyumbangkeun paling pajeg bulan panungtungan. Dina bulan Juli, tempat mayar pajeg total $ 16,2 jutaan, nu leuwih ti payout kumulatif ku MGM Springfield na Plainridge Park kasino . MGC ngungkabkeun éta Plainridge Park kasino nanggungjawaban kanggo pajeg $ 6,1 jutaan bulan panungtungan, bari MGM Springfield mayar $ 5,4 jutaan.

Fokus dina gambar anu langkung ageung, sabab unggal kasino muka panto, aranjeunna nyumbang pajeg judi $ 1,2 miliar. Tina total éta, Plainridge Park kasino nyumbang $ 507,7 jutaan saprak muka, bari Encore Boston Harbour mayar $425 juta dina pajeg. MGM Springfield ogé ngaronjatkeun perbendaharaan kaayaan ku nyumbangkeun $ 222,1 jutaan pajeg saprak dibuka deui dina Agustus 2018.

#Casinos #Massachusetts #Laporan #jutaan #GGR #pikeun #Juli