Home » Posts tagged 'judi'

Tag Archives: judi

Pamaréntah NT ngarilis opat laporan leungitna judi pikahariwangeun

laporan relied on data ti 2018 sarta menyimpulkan dina 2021. Sanajan kitu, eta nyandak sejen 13 bulan pikeun publikasi, sarta aya trend pikahariwangeun dina conclusions maranéhanana. Sadaya laporan nyarankeun campuran parobahan législatif sareng struktural, nunjukkeun seueur anu tiasa ningkat dina ampir sadaya tingkatan. Nalika ngaidentipikasi kasalahan atanapi panyimpangan mangrupikeun léngkah munggaran pikeun perbaikan, éta ogé hartosna seueur jalma anu ngalaman akibat tina kakurangan éta.

opat judi Laporan leungitna

14. September, pamaréntah Northern Territory ngarilis opat studi ngeunaan bahaya judi jeung dampak sosial judi dina Téritori jeung komunitas Aboriginal na. Laporan ABC ngeunaan laporan ieu nunjukkeun yén pamaréntah NT ngaluarkeun dokumén ngan saatos penyiar nasional nyuhunkeun salinan. Opat laporan parantos réngsé dina taun 2021, tapi nyandak langkung ti sataun pikeun pamaréntahan pikeun marios sareng ngajantenkeun umum, nyababkeun sababaraha kritik dina waktos telat.

Kabéh laporan boga titik fokus husus, kalawan “pola judi online, resiko judi masalah, sarta hazards di Northern Territory” fokus kana hiji assessment tina status online judi jeung resiko sosial ékonomi sarta kaséhatan pakait keur NT husus, babarengan jeung fokus. dina ngabahayakeun judi dina tingkat tinggi pribadi. Batur nyadiakeun ukuran cilaka judi dina lima domain husus – kriminal, finansial, emosi / psikologis, karya / ulikan, jeung hubungan / kulawarga.

Éta ogé ukuran kumaha nyebar éta, sarta mawa judul “Ngukur incidence na Prévalénsi ngarugikeun nu patali judi di Téritori Kalér”. Panalungtikan jero ngeunaan dampak sosial judi dibere dina karya panalungtikan judulna “Biaya Sosial karugian judi di Northern Territory di 2018”, sarta panungtungan fokus kana judi dina komunitas aboriginal – “A panalungtikan kualitatif judi aboriginal. kabiasaan, konsékuansi, faktor résiko jeung pursuits. bantuan di Téritori Kalér “.

judi Reformasi loba diperlukeun

Opat laporan éta, ditugaskeun ku Menzies School of Health Research, sigana janten bagian tina padamelan ti 2018, sareng dibiayaan ku hibah anu disayogikeun ku Dana Manfaat Komunitas pamaréntah NT. Trend pikahariwangeun nyaeta najan sagala laporan boga titik fokus béda, euweuh gagal nyarankeun judi reformasi dina sababaraha formulir atawa formulir. Ieu nunjukkeun yén hukum kamungkinan merlukeun hiji overhaul umum, sarta kanyataan yén jalma anu nalangsara ti inadequacy na ngajadikeun kabutuhan reformasi ieu “urgent”.

Laporan fokus kana online judi ngomong yén aya “kabutuhan urgent” pikeun ngawatesan aksés pamaén sarta paparan online judi , sarta ngalaksanakeun “model panyalindungan konsumen” tinimbang model ayeuna nu nempatkeun tanggung jawab dina leungeun nu maen judi. . Kelemahan nyata modél ayeuna nyaéta yén kontrol diri sareng tanggung jawab henteu biasana sipat anu aya hubunganana sareng jalma anu sangsara tina kabiasaan anu nyurung. Kalawan kumaha kaprah online judi nyaeta, robah ieu jelas teu caket, nalika kaséhatan maranéhanana di résiko diurus. Sajaba ti éta, kaulinan di situ ogé dibahas, kalawan saran pikeun ngawatesan jumlah pokies di klub jeung pub, kitu ogé 10x motong dina jumlah duit pamaén bisa ngamuat dina hiji waktu, nepi ka AU $ 100.

Kusabab ukuran tina judi karugian disadiakeun dina laporan séjén, laporan estimasi yén “antara $ 164,9 juta sarta $ 381,3 jutaan” (AS $ 105,34 jutaan jeung AS $ 243,58 jutaan) biaya judi karugian dina lima domain eta museurkeun kana. Angka ieu tiasa dianggap rada konservatif, sabab laporan nyatakeun perkiraan ieu “sahandapeun”.

Laporan éta ogé nyauran parobahan, nyarankeun “pendekatan kaséhatan masarakat anu komprehensif”, ogé “dana sustainable pikeun kampanye promosi kaséhatan”. Ieu nunjukkeun yén salaku sistem ayeuna nangtung, jalma anu aya dina resiko tinggi atawa geus kapangaruhan ku karugian judi di salah sahiji domain paling dipikaresep teu boga aksés ka sumber daya pencegahan cukup, nu ngakibatkeun aranjeunna henteu ngan sangsara tapi ogé costing aranjeunna a loba duit. Hal ieu dilakukeun pisan jelas dina panalungtikan examining waragad sosial tina judi cilaka hususna, dimana leuwih ti dua sarébu déwasa dilaporkeun dimana “budak teu indit ka sakola atawa hal,” salaku hasil langsung tina judi cilaka déwasa.

Hal ieu ngajadikeun estimasi hésé teu ukur dina watesan angka tapi ogé dina watesan kumaha judi mangaruhan populasi dina skala badag. Sanajan kitu, hal anu penting pikeun dicatet yén éta ogé nyatakeun yén karugian judi bisa jadi “signifikan” tapi masih “kirang ti waragad sababaraha faktor résiko séjén kayaning alkohol.”

Sedengkeun pikeun panalungtikan fokus kana komunitas aboriginal, papanggihan pisan detil, kalawan loba saran ngeunaan kumaha carana ngaronjatkeun kaayaan judi diantarana. Ieu ngawengku nyetél jasa rojongan judi di “wewengkon terpencil”, nu drawbacks nu bisa jadi utamana bahaya, salaku tempat mindeng nawiskeun insentif bebas pikeun judi .

Panaliti nyarankeun ngawatesan sareng ngatur insentif gratis, ogé gaduh jasa dukungan, anu ditujukeun pikeun nyegah jalma-jalma tina “overgambling”. Laporan nyarankeun nyewa “pagawe rojongan judi” anu bakal “pariksa jalma di na nawiskeun rojongan” dina titik dina tempat, nunjukkeun yen masalah merlukeun solusi ayeuna, urgently. Ieu salajengna emphasized ku kanyataan yén sakabéh opat laporan draw on data tina survéy 2018. Lamun teu aya pamutahiran organik, trend deteriorating hartina rekomendasi laporan ieu teu ngan kudu dianggap tapi mungkin kudu ditarima salaku dasar, tinimbang hiji overarching.

#Pamaréntah #ngarilis #opat #laporan #leungitna #judi #pikahariwangeun

Perdana Mentri Kamboja ngajalankeun voli Anyar Ngalawan ilegal judi

Saatos rumor mecenghul yén Kamboja bakal rengat handap on casinos ilegal jeung kagiatan kriminal séjénna di sakuriling, hiji pesenan tungtungna sumping on Sabtu ditandatanganan ku perdana menteri nagara urang. Hun Sen. Paréntah dasarna ngingetkeun otoritas sareng pulisi pikeun pariksa pajabat anu tiasa kalibet atanapi gagal pikeun ngalakukeun dina nyanghareupan judi ilegal anu nyebar.

Kamboja Hayang Ningkatkeun Reputasi Globalna

Sen ngaréspon kana paningkatan laporan perdagangan manusa sareng sababaraha kasus dramatis anu janten headline sareng aktor global Kamboja dina lampu parah dina pamandangan internasional. Anyar, 56 pagawe Vietnam ninggalkeun kasino di Bavet dina dinten anu sami pesenan dikaluarkeun. Kasus ieu ngingetkeun kacilakaan anu anyar sareng wates nalika 40 pagawé ngojay balik ka bumi ngalangkungan wates cai anu dibagi ku Kamboja sareng Vietnam.

judi ilegal geus jadi perhatian tumuwuh, undermining pangabisa Kamboja pikeun capitalize dina salah sahiji andalan na – pariwisata. Mimitina, ngan pagawé anu hariwang, tapi ku nagara anu dikenal pikeun naékna perdagangan manusa, wisatawan anu beunghar milih tujuan anu sanés anu langkung aman. Pikeun mastikeun yén wisatawan jegud mimiti mulang, Kamboja perlu tackle judi ilegal jeung eksploitasi manusa lumangsung dina situs. Sen nambahan:

Kuring teu boga mamang ngeunaan PHK tina gubernur propinsi-ibukota, gubernur distrik, Khans, munisipalitas, atawa tingkat aparat kapulisian kapanggih teu tanggung jawab.

Perdana Mentri Kamboja Hun Sen

Sen parantos ngiringan anggota pamaréntahan sanésna, kalebet Menteri Dalam Negeri Sar Kheng, anu nuju damel rencana cetak biru. Anjeunna ogé damel pikeun ngabéréskeun kajadian anu kajantenan di Bavet dimana 56 padamel Vietnam ngungsi kusabab “pertentangan padamelan.”

Sababaraha Crackdown dina sabtu minggu

Otoritas ogé disapu sakuliah Sihanoukville Sabtu, hasilna ditahan 400 pagawe disangka kalibet dina ngajalankeun hiji operasi judi online ilegal pikeun parusahaan katelah Boeng Chheng International Hiburan Co., Ltd.

Conto kasus dimana online ilegal judi tumuwuh gancang. Ieu sabagéan ageung kusabab Kamboja lirén ngaluarkeun lisénsi dina taun 2019 ka kasino online tapi gagal leres-leres ngabéréskeun masalah anu langkung ageung – bagean judi anu haram sareng teu diatur.

#Perdana #Mentri #Kamboja #ngajalankeun #voli #Anyar #Ngalawan #ilegal #judi

Statistik Buruh Makau nembongkeun Pangsaeutikna Gawé Industri judi di Q2

Statistik Sénsus Makau sarta Service geus dicatet yén kakuatan kaulinan di Makau tetep unchanged sanajan turunna dina jumlah jalma padamelan di sektor. karyawan full-waktu dina industri kaulinan dina kuartal kadua taun ieu murag ku 2.176 ka 53.592. Dealers totaled 24,093 handap 550 sataun-on-taun, nu DSEC dilaporkeun.

Tenaga Kerja Makau Tetep Stagnant dina Q2 2022

Gaji rata-rata di industri, kumaha oge, ogé parantos pencét sareng rata-rata artos di industri ayeuna turun 1.8% atanapi MOP $ 23,270 ($ 2,879). Angka gaji relevan pikeun bulan Juni sareng henteu kalebet bonus. Gaji pikeun pagawé asing masih handap MOP $ 21,510 ($ 2,661).

Narikna, sanajan, industri judi ieu ampir sakabéhna dipesen ku kuartal kadua ngabogaan ngan 19 vacancies dibandingkeun 37 taun saméméhna. Sadaya lowongan meryogikeun pangalaman padamelan atanapi pendidikan senior, sareng pangaweruh wajib ngeunaan Mandarin. Ampir kabéh pagawéan merlukeun pangaweruh basa Inggris ogé. DSEC ngécéskeun yén pangsaeutikna lowongan anu aya nunjukkeun kalambatan anu disababkeun ku pandémik.

Sektor pagawean Makau ieu pencét teuas dina parobahan sweeping Wewengkon Administratif Husus enacted, nu ngarah ka panutupanana tina puluhan operator junket, sarta berpotensi PHK rébuan pagawé anu geus nyieun bucks badag dina pakasaban.

Industri judi lalaunan nuju pamulihan, sareng Makau ékspérimén sareng ngamungkinkeun para nasabah luar negeri pikeun uih deui tapi dina tés anu cukup ketat sareng mandat karantina. Samentawis éta, nagara-nagara sanés di daérah, kalebet Kamboja, parantos bajoang pikeun balik deui ka operasi normal dina industri judi na, sabagéan kusabab kurangna pagawé anu mumpuni anu henteu acan uih deui kusabab perlakuan anu goréng nalika pandémik mimiti ngamimitian, sareng perusahaan judi. PHK aranjeunna sacara masal, tanpa mayar santunan.

#Statistik #Buruh #Makau #nembongkeun #Pangsaeutikna #Gawé #Industri #judi

judi Kaleungitan Regulator Diperlukeun salaku Australia leungit $ 7,7 milyar dina poker mesin

Panalungtikan ngeunaan karugian mesin poker sakuliah Australia dilakukeun dina Monash Universitas geus diangkat masalah serius ngeunaan kontrol leuwih karugian disababkeun ku judi mesin di Australia jeung rupa-rupa ahli jeung aktivis raising sora maranéhna pikeun gugatan nasional judi regulator bahya.

Australia geus squandered AUD 11,4 Milyar on Pokies

Outlet média Australia The Age ngalaporkeun yén salila taun finansial 2021-2022 AUD 11,4 milyar ($ 7,7 milyar) ieu wagered on disebut pokies atawa mesin poker di Australia.

Angka ieu asalna tina panalungtikan anu dilakukeun ku Monash University judi sareng Unit Tekad Sosial anu ngan ukur nyertakeun mesin slot dina pub sareng klub sanés kasino. pangajaran nyertakeun sakabéh wewengkon iwal Australia Kulon nu teu diwenangkeun pikeun mibanda mesin slot dina pub jeung klub.

Monash University geus dumasar panalungtikan na on informasi ngeunaan kaunggulan tina mesin slot dina pub jeung klub pikeun taun finansial 2021-2022. Ulikan ogé ngagunakeun survey nu mantuan nangtukeun jumlah pamaén mesin poker di unggal propinsi Australia.

Karugian mesin poker pangluhurna aya di New South Wales

Analisis Monash nunjukkeun hasil anu dicampur di daérah Australia. Sanajan trend di sakabéh propinsi nyaéta wewengkon nu ngalaman leungitna pangluhurna per kapita.

Total karugian di Victoria ti pokies pikeun taun finansial 2021-2022 amounted ka AUD 2,2 milyar ($ 1,5 milyar), bari leungitna rata per pamuter mesin poker éta AUD 2822 ($ 1915). Upami karugian dibagi per penduduk Victoria, éta rata-rata AUD 437 ($297) per kapita. Numutkeun analisis, jumlah pangbadagna karugian per nyicingan éta di Benalla sarta sarua jeung AUD 1017 ($690), dituturkeun ku Central Goldfields shire pa AUD 839 ($570).

New South Wales teh propinsi ngarah dina watesan karugian rata per pamuter mesin poker nu jumlahna AUD 4525 ($ 3070).

Ahli nelepon pikeun Nasional judi Regulator leungitna

Sanajan biaya raging krisis hirup, mesin poker jadi beuki populér. Urang Australia ngagunakeun éta salaku reliever setrés atanapi ningali éta kamungkinan pikeun kéngingkeun artos pikeun ngabantosan aranjeunna mayar nyéwa atanapi biaya anu sanés.

Dina waktu nu sarua panalungtikan ngeunaan kekerasan domestik nunjukeun yen 25% asalna tina judi karugian jeung sababaraha di antarana langsung numbu ka mesin slot dina pubs jeung klub.

Nelepon pikeun regulator bahaya judi nasional dimimitian dina Januari jeung Konseling Financial Australia sarta Pencegahan Bunuh diri Australia panyorot yén fragmented kaayaan sarta féderal watchdogs sakuliah Australia nyadiakeun pendekatan fragmented, nu ukur cripples panyalindungan pamaén.

lulugu ngajengkeun Alliance pikeun judi Reformasi Tim Costello ogé ngadesek régulator nasional nu bisa alamat konsékuansi tina judi dina watesan finansial, masalah sosial jeung kaséhatan.

#judi #Kaleungitan #Regulator #Diperlukeun #salaku #Australia #leungit #milyar #dina #poker #mesin

Colorado: Leupaskeun judi wates Boosts kasino panghasilan

Operator judi di Colorado ngalaporkeun hasil anu kuat pikeun taun fiskal 2021-22, ditilik ku detil anu dikaluarkeun ku Colorado Departemen Pajeg. Tapi nurutkeun laporan anyar, hasil panganyarna anu positif dipangaruhan ku ningkatkeun wates judi pikeun tilu casinos kaayaan.

Colorado Pamilih Rojongan ngangkat judi Watesan

Deui dina 1990, pamilih di Colorado ngaluluskeun amandemen konstitusional éta bets wates pikeun judi kagiatan kayaning blackjack, poker jeung liang nepi ka $ 5 pa casinos kaayaan di Kota Tengah, Cripple Creek sarta Hideung Hawk. Lajeng, dina 2008, wates éta ngaronjat jadi $100 nu ogé nempo kanaékan jam gawé ti establishments judi. Jumlah kagiatan judi sadia ogé tumuwuh, hasilna craps na roulette kurban.

Dina Nopémber 2020, pamilih di Colorado lulus amandemen ka-77, proposal nu nyiar tungtung tohan wates. proposal diwenangkeun kota Hideung Hawk, Kota Tengah, sarta Cripple Creek milih nambahan wates alungan atawa nyabut eta sakabehna. Naon deui, proposal expands pamakéan pajeg judi jang meberkeun ngaronjatkeun komunitas akademi jeung mantuan ingetan murid jeung program pakampungan.

Langkung Jalma didatangan Casinos Land, Operator Tempo tohan Records

Ayeuna, laporan anyar ku Denver Warta ngungkabkeun yén ratifikasi tina 77 Amandemen nyumbangkeun positif kana hasil kaulinan pikeun taun fiskal 2021-22. Ieu ngakibatkeun jumlah catetan di stake ku warga Colorado dina kaulinan tabel sarta mesin slot. Dumasarkeun kana Peggi O’Keefediréktur eksekutif Association kaulinan Colorado, hasil panganyarna reaffirm yén leuwih loba jalma balik deui ka tempat bata-na-mortir. Anjeunna nunjukkeun yén tujuan Amandemen ka-77 nyaéta pikeun ngurangan jumlah warga indit ka nagara bagian séjén maen judi.

Tujuanana kami pikeun ngalangkungan Amandemen ka-77 nyaéta pikeun nahan para nasabah anu angkat ka nagara-nagara sanés.

Peggi O’Keefe, diréktur eksekutif Asosiasi kaulinan Colorado

Anyar-anyar ieu, nagara ngenalkeun hukum anyar anu nyiar rengat dina casinos ilegal. Dina aturan anyar, Divisi kaulinan Colorado bakal mibanda kakuatan anu leuwih lega. Pamustunganana, hukum anyar narékahan pikeun ngirangan pasar gelap anu bakal ngabantosan ngarojong masarakat lokal sarta dina waktos anu sareng ningkatkeun panyalindungan customer.

#Colorado #Leupaskeun #judi #wates #Boosts #kasino #panghasilan

Bocor Surat Ngasongkeun UKGC Investigation Link Antara Bunuh diri jeung judi

Inggris merlukeun dire reformasi pangaturan judi sarta geus nyangsang sababaraha kali ayeuna. Dina hurup bocor janten jelas yén sanajan kurangna parobahan dina tempat, aya kénéh aktivitas balik layar. Kulawarga grieving salawasna narékahan pikeun aksi saharita, tapi prosés parobahan sahenteuna masih lumangsung, lamun teu hasilna saharita.

Sapuluh Bunuh Diri Dina Sorotan

Daily Express ngalaporkeun surat bocor anu diklaim parantos ningali. Surat dibahas sapuluh bunuh diri sarta dikirim ka jumlah unspecified operator ti judi Komisi di Inggris. Numutkeun laporan, surat naroskeun ngeunaan sapuluh bunuh diri sareng nyobian pikeun nangtukeun naha aya hubungan antara bunuh diri sareng judi.

Operator dilaporkeun ditaros upami salah sahiji korban bunuh diri mangrupikeun pamaén sareng aranjeunna sareng upami sareng sabaraha aranjeunna kaleungitan. The watchdog dasarna nyobian pikeun ngaidentipikasi lamun aya sambungan antara sapuluh korban na judi – naha maranéhna aya dina sagala database klien, kabiasaan judi maranéhna, naha maranéhna boga masalah kabiasaan judi , jeung saterusna.

Ieu tanda jelas yén hurup bocor teu kudu dicokot salaku tanda pikeun nanaon lian ti judi Komisi nyobian pikeun ngumpulkeun informasi langkung lengkep ihwal sapuluh bunuh diri ieu. Ieu bisa jadi mimiti sababaraha panalungtikan, tapi kacida saperti teu mirip lamun éta masalahna.

Masalah judi di Inggris

Dina Méi taun ieu, urang nempo tungtung kasus tragis Jack Ritchie – 24 taun heubeul guru basa Inggris anu nyandak hirupna deui 2017. Pupusna ieu lega katampa salaku langsung patali jeung masalah judi sarta kulawarga bereaved. parantos ngahukum réspon pamaréntah, nganggap usahana henteu cekap, janten langkung hampang.

kulawarga Britania kapangaruhan ku judi geus lila nyoarakeun discontent maranéhanana jeung respon pamaréntah sarta kurangna precautions nyukupan geus kalemahan utamana egregious mindeng dibawa nepi di diskusi. Studi 2021 Kaséhatan Umum Inggris (PHE) ningali jumlah bunuh diri anu aya hubunganana sareng judi di Inggris sareng hasilna pikasieuneun, kalayan perkiraan 409 unggal taun.

inohong pasti ieu geus dipaké sarta dilaporkeun dina loba publikasi, babarengan jeung “19 kali leuwih gampang” inohong nalika nyawalakeun kamungkinan bunuh diri diantara jalma kapangaruhan ku judi atawa nalangsara ti masalah judi. Dua inohong geus didebat duanana didebat tur dibuktikeun waktu jeung waktu deui, hatur nuhun kana kasusah ekstrim dina ngadegkeun hubungan sabab-sareng-pangaruh pikeun hal sakumaha kompléks salaku bunuh diri.

Sanajan jumlahna, Inggris mangrupa imah komunitas kulawarga disetir ku amal “Gamble kalawan hirup” anu geus leungit anggota kulawarga pikeun bunuh diri nu patali judi. Ieu bakal salah mun ngaranan judi masalah salaku hiji-hijina sabab bunuh diri, kumaha oge, eta jelas pisan pikeun kulawarga bereaved yén masalah judi tiasa pisan detrimental dina kasus nalika suicides musibah lumangsung. Ieu salah sahiji conto awon kumaha inadequate masalah judi bantuan mangrupa, jeung sabaraha kudu dirobah urgently tetep jumlah kulawarga di komunitas ieu tumuwuh.

#Bocor #Surat #Ngasongkeun #UKGC #Investigation #Link #Antara #Bunuh #diri #jeung #judi

Kedutan Streamers Meunangkeun fisik di Gamescom ngaliwatan judi

A tarung aneh peupeus kaluar di Gamescom dimana a trio of Twitch streamers bentrok leuwih pintonan maranéhanana dina judi jeung naha ieu eusi luyu dina streaming raksasa Amazon. Bari kedutan geus tetep jempé dina masalah sarta geus quietly ngawanohkeun kategori “slot” pikeun mastikeun jenis ieu eusi tetep misah, terus keluhan ngeunaan judi.

Masalah Polarisasi Anu Ngaganggu Jalma di Dunya Fisik

A petisi ditandatanganan ku ngaran hiburan ngarah ogé nyaéta panggero pikeun narik colokan dina disponsoran aliran judi on Twitch ogé sarta anyar, Jeff Ifrah hukum Ifrah, ngawartoskeun kabel yén aliran eusi judi kalawan “unlicensed” casinos bisa nyanghareupan aksi. hukum poténsial. ti Departemen Kaadilan AS hususna.

The spat nu bitu di Gamescom antara Tanzverbot, Orangemorgange jeung Scurrows sanajan teu boga hubungan jeung legalese komo leuwih ti kitu jeung objections moral kuat ku Tanzverbot lashing kaluar di sasama streamers dina minggu anjog ka Gamescom pikeun pilihan maranéhanana pikeun ngamajukeun eusi saperti.

Anjeunna geus disebut kaluar duanana streamers ngeunaan kaputusan maranéhna pikeun ngamajukeun produk judi, ngaku yen audiences ngora keur coaxed kana judi sorangan. Nanging, numutkeun Orangemorgange, éta Tanzverbot anu bertindak langsung sacara agrésif sareng anu nyababkeun réspon fisik ti dua anu sanés. Cenah yén Tanzverbot geus datang ka anjeunna, jadi anjeunna diréaksikeun.

Kuring ngalawan deui ku ngalungkeun cangkir plastik ka anjeunna sareng ngadorong anjeunna. Kuring pencét deui, tapi tanpa pencét. Dina retrospect, tangtosna, ieu ngaganggu kuring, tapi tungtungna, éta hak kuring pikeun membela diri.

Jeruk Morgane

Tussle gancang engages batur kalawan cukup Lola di, nyoba megatkeun up tarung, tapi ends up ngadorong dirina ka taneuh. Tanzverbot kabuka nelepon Scurrows a “pecundang” pikeun “nyumput di tukangeun babaturan MMA-Na. Scurrows applauds nyebutkeun anjeunna boga niat pikeun ngamimitian gelut, tapi kumaha bae age Tanzverbot ends nepi ka sisi agrésif.

Paling Ditingali Twitch judi Streamer moal nyerah

Scurrows hartosna sindir sareng nyarios yén anjeunna henteu hoyong ngaganggu gelut. Twitch teu acan ngabales dugi ka ayeuna. Judi dina platform parantos janten masalah anu langkung kontroversial sareng seueur fans anu lirén nonton streamer karesepna. Ieu henteu ngeureunkeun xQc atanapi Trainwreck tina ngalambatkeun, sareng duanana streamer ngaku yén aranjeunna resep judi sareng henteu ngarasa goréng ngeunaan ngalirkeun produk anu aranjeunna resep.

xQc malah ngusulkeun saméméhna dina bulan nu kedutan pernah bisa meta dina eusi judi dina rasa maksakeun larangan.

#Kedutan #Streamers #Meunangkeun #fisik #Gamescom #ngaliwatan #judi

Otoritas Michigan ngarebut 67 Alat Dipaké pikeun ilegal judi

Dina 18 Agustus 2022, otoritas di nagara bagian Michigan mendakan skéma judi ilegal di dua lokasi anu misah di Flint, nyita mesin slot, komputer, sareng artos.

Serangan kana Dua Lokasi Flint Ngabalukarkeun 67 Alat

penyidik ​​Michigan anu dibere beja ku publik nu dua lokasi storefront di Flint acted salaku tempat judi ilegal. Dina 18 Agustus, aksi gabungan antara Michigan Departemen Jaksa Agung (MDAG) jeung Michigan Gaming Board Control (MGCB) ngalaksanakeun razia di dua lokasi di Flint – The Cellular Vault lokasina di 3301 Corunna Road, sarta Cellular Bank, ayana di 4622. N. .Saginaw Street.

Duanana razia réngsé kalawan rebutan 11 mesin slot, 56 komputer, $ 10.141, kamungkinan proceeds tina ilegal judi , jeung kartu kado.

Dina The Cellular Vault, penyidik ​​mendakan 39 komputer anu dianggo pikeun kaulinan anu sami sareng anu aya dina mesin slot. Mobile Bank kapanggih 11 mesin slot video ilaharna kapanggih dina casinos na 13 komputer, nu ieu ogé dipaké pikeun maénkeun kaulinan slot-gaya.

Sajaba ti éta, tétéla yén gamblers anu didatangan The Cellular Bank mindeng dibéré kodeu PIN, anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun maénkeun kaulinan kasino online jauh ti enggon sorangan.

MGCB Eksekutif Warns Bahaya judi ilegal

Henry Williams, diréktur eksekutif di MGCB, thanked masarakat awam pikeun pitulung maranéhanana dina uncovering schemes judi ilegal jeung disorot: “Konsumén di casinos storefront disangka teu boga aksés ka protections konsumen diperlukeun pikeun légal jeung diatur judi . Operasi ogé bisa narik tipe séjén kajahatan kana lingkungan.

Dua razia jeung rebutan pakakas judi ilegal jeung proceeds mangrupa bagian tina hiji panalungtikan gabungan lega ti MDAG na MGCB, anu boga tujuan pikeun rengat handap dina kagiatan judi ilegal di nagara.

Deui dina April, Michigan penyidik ​​busted skéma judi ilegal sejen dina dua casinos storefront diidinan. Hasilna, otoritas nyandak 100 Alat dipaké pikeun kaulinan ilegal jeung $ 29.200, nu mungkin geus winnings tina kagiatan judi ilegal. Dua lokasi éta The State Road Spot lokasina di Davison sarta The Bristol Spot lokasina di Burton. Investigations kana dua casinos storefront ilegal masih lumangsung.

Michigan teu hijina kaayaan nu boga masalah sareng mesin slot ilegal. Missouri boga ogé masalah badag kalayan ilegal judi kalawan mesin slot ilegal geus sumebar ka ampir unggal SPBU di nagara. Sanajan kitu, masalah Missouri urang batang utamana tina kanyataan yén aya kurangna pangaturan ngeunaan mesin slot dina kaayaan, nu suluh sumebarna kaulinan unregulated.

#Otoritas #Michigan #ngarebut #Alat #Dipaké #pikeun #ilegal #judi

Svenska Spel nyumbangkeun $ 3,95 juta pikeun Panalungtikan Kecanduan Judi ku 2027

Dewan bebas Svenska Spel geus ngumumkeun yén éta bakal jangji SEK42 juta ($ 3,95 jutaan) pikeun rojongan panalungtikan Swedia dina industri judi jeung masalah judi leuwih 5 taun salajengna. Kusabab 2010, Svenska Spel parantos masihan langkung ti SEK60 juta ($ 5,6 juta) pikeun jenis ieu panalungtikan sareng tujuanana nyaéta ngajantenkeun industri langkung aman pikeun pamaén.

Hibah Panaliti Bakal Narima Langkung ti 50% Duit

kaputusan Svenska Spel hartina panalungtikan bebas dina industri bakal neruskeun kana 2027. tina SEK42 juta ($3,95 juta) dedicated ka kagiatan ieu, SEK25 juta ($2,35 juta) ditangtayungan pikeun hibah panalungtikan.

Patrik Hofbauer, CEO Svenska Spel, ngabagi pikiranana ngeunaan pangwangunan. Cenah éta dewan panalungtikan maénkeun peran sentral dina nyieun widang panalungtikan nu patali jeung bahaya judi di nagara. Éta sababna anjeunna nganggap dukungan anu terus-terusan leres tina “perspektif bisnis sareng kamanusaan.”

Anders Håkansson, profesor Universitas Lund, nambahan yén berkat panalungtikan, Svenska Spel bisa nyieun pamanggihan mimiti patali jeung bahaya judi. Anjeunna nyimpulkeun ku nyarios yén dana tambahan bakal nguatkeun padamelan di lapangan. Widang kaahlian Håkansson nyaéta ubar kecanduan kalayan fokus utama kana kecanduan judi.

Sara Lindholm, pupuhu dewan panalungtikan di Svenska Spel, nyatakeun yén investasi jangka panjang kana panalungtikan bakal tiasa nyumbang kana pangaweruh parabot sanggup nyegah sarta ngubaran masalah judi .

Anjeunna ogé nambihan yén ngembangkeun campur tangan anu pas pikeun kaayaan sapertos kieu sanés padamelan anu gampang sabab peryogi “kasabaran, komitmen sareng panilitian dina garis payun.”

Laporan Svenska Spel Némbongkeun Pangaruh Positif dina Panghasilan dina Q2

Anyar-anyar ieu, Svenska Spel ngarilis laporan Q2 na, anu nyatakeun kamajuan anu positif dina pangsa pendapatan anu séhat. Numutkeun laporan, panghasilan kaulinan net grup urang ngahontal SEK1,9 milyar ($184,5 juta), nu mangrupakeun 1% kanaékan YoY.

Tapi, kauntungan operasi perusahaan éta SEK531 juta ($ 49,9 juta), anu turun 7% YoY. Numutkeun Svenska Spel, turunna dina kauntungan operasi éta alatan rising waragad sarta investasi dina produk jeung téhnologi ngembangkeun.

Margin operasi nyaeta 27% jeung nilai gambar 51%, nu masih pangluhurna diantara pausahaan judi.

Svenska Spel ogé ngabagi detil ngeunaan satengah munggaran 2022. Numutkeun laporan H1, pendapatan perusahaan éta SEK3.9 milyar ($366.6 juta), anu mangrupikeun panurunan 1% dibandingkeun H1 di 2021. Salah sahiji alesan kunaon pendapatan murag éta éfék pandémik dina awal 2022 sareng paningkatan pangaturan. Partéi Sedeng Swédia keur pilari kana kamungkinan overhauling industri judi nagara urang.

kauntungan operasi Grup éta SEK1,1 milyar ($103,4 juta), nu éta turunna 4% YoY sarta margin operasi 29%.

#Svenska #Spel #nyumbangkeun #juta #pikeun #Panalungtikan #Kecanduan #Judi

The Star anu mayar $ 320K Jackpot ka nu maen judi cacad

The Star geus leungit hiji pasualan di pangadilan Sydney sabab hukum aya di sisi David Joea nu maen judi ditumpurkeun anu nanya ka babaturan pikeun mantuan manehna beroperasi mesin slot nu pencét jackpot nu 25. Oktober 2019. Ti saprak éta, kasino geus nampik mayar jackpot $ 285.000, sparking perang pangadilan lengthy.

Sanajan kitu, Jumaah panungtungan, carita réngsé nalika Joe meunang kasus di Pangadilan District sarta ayeuna dijudulan a $ 320.000 payout, nu éta jumlah jackpot aslina tur dipikaresep. Dina keluhan na, Joe pamadegan yén The Star geus nampik mayar jackpot anjeunna meunang.

Joe, anu nalangsara ti kasakit motor neuron sarta mangrupakeun anggota VIP Platinum Vantage pa kasino di, nampik jackpot sanggeus kasino ditangtukeun yén Lois Lie, sobat Joe urang, kungsi mantuan manehna maén pokies. pasangan dipaké $ 10 sarta meunang jackpot tina mesin slot Taun The Tiger. Dokumén pangadilan nyatakeun pendapat Hakim Robert Montgomery anu maréntah dina hal ieu:

Dina konteks mesin maén maranéhna pikeun sababaraha jam, Bapak Joe estu a handicap signifikan, jelas ngajadikeun anjeunna leungit kamampuhan pikeun beroperasi mesin sorangan keur pelesir.

Hakim Robert Montgomery

Joe pamadegan yén manéhna geus nanya ka The Star lamun babaturan bisa mantuan anjeunna beroperasi pokies. Masalahna ngan timbul sanggeus jackpot nu dimeunangkeun, Joe ngawartoskeun pangadilan. Tapi masalahna dieu geus ngalakonan jeung kanyataan yén Lie dirina geus ditajong kaluar tina kasino jeung salaku hasilna teu bisa dileler sagala winnings.

Lie janten bagian tina daptar pangaluaran diri dina Oktober 2016. Tapi, Hakim Montgomery menyimpulkan yén éta Joe anu nyandak resiko finansial. hakim ngaku yén éta Lie anu acted di tempat Joe urang, tapi ngan dina parentah ketat lalaki panungtungan urang. Joe teu sadar Lie geus ngalarang tina kasino ogé.

Sanajan kitu, pangadilan stressed yén kusabab Lie bisa asup, urutan pangaluaran geus diangkat salaku gamblers teu boga masalah jeung aksés aksés ka tempat nu. “Sapertos kitu, kagagalan mayar kameunangan ka Mr Joe mangrupikeun salah paham sareng ngalanggar kontrak tohan antara penggugat sareng terdakwa,” saur kaputusan. The Star ogé kudu nutupan waragad légal Joe sarta mayar jumlah beredar pinuh.

Star Sydney nembe meunang hiji hal pangadilan ngalawan nu maen judi a alleging yén harta owed anjeunna hiji diperkirakeun $ 660.000.

#Star #anu #mayar #320K #Jackpot #maen #judi #cacad