Home » Posts tagged 'judi slot online'

Tag Archives: judi slot online

Walanda: Pendaptaran Pangaluaran Diri Samentawis Ditunda

Sistem pangaluaran diri nasional di Walanda samentawis ngeureunkeun sababaraha operasi naWalanda judi regulator, Kansspelautoriteit (KSA), wangsit.

Cruks Ngareureuhkeun Pendaptaran Anyar Kusabab Kasalahan DigiD

KSA ngaluarkeun pernyataan dina Senén, 26 Séptémber 2022, ngabéjaan yén Central Register of Uitsluiting Kansspelen (Cruks), sistem pangaluaran diri nagara, samentawis ngeureunkeun sababaraha operasina. Alatan ngarecahna dina téhnologi nu facilitates idéntifikasi online di nagara disebut DigiDCruks bari eureun narima registrations anyar.

“Tanggal paling telat pikeun breakdowns kalawan DigiD, ayeuna teu mungkin pikeun ngadaptar on Cruks, konsultasi pendaptaran Anjeun atawa ngarobah pendaptaran anjeun,

maca pernyataan dikaluarkeun ku KSA

Salian pendaptaran pangguna anyar, masalah téknis ogé mangaruhan parobahan pendaptaran atanapi konsultasi. Nalika gangguan téknis ngagaduhan dampak kana pendaptaran énggal, KSA ngajelaskeun éta operator judi di nagara bisa neruskeun pariksa ngaliwatan Cruks.

Tapi, panyadia kaulinan tiasa ngalakukeun cék Cruks,

ngajelaskeun KSA

Numutkeun kana KSA, anu nyababkeun karusakan parantos diidentifikasi. The régulator reiterated yén ayeuna digawé pikeun manggihan solusi sarta nuluykeun kamungkinan pikeun pamaké pikeun ngadaptar kalawan Cruks. Masalah téknis nyaéta diperkirakeun réngsé Rebo 28. September 11:00nurutkeun hiji pernyataan dikaluarkeun ku KSA.

Program timer pangaluaran nasional dipaké ku gamblers anu keukeuh ngaluarkeun diri, tapi ogé dipaké ku operator Walanda dilisensikeun. hukum judi ayeuna merlukeun operator di Walanda mariksa lamun pamaké maranéhanana geus ngadaptarkeun Cruks. sarat ieu nyiar ngaleungitkeun kamungkinan ngabogaan exempted bets individu jeung operator dilisensikeun.

Jumlah Pamaké anu Dikaluarkeun Terus Tumuwuh

Cruks ‘nasional judi daptar pangaluaran diri balik kana pangaruh taun ka tukang 1. Oktober. Peluncuran sistem timer pangaluaran coincided jeung Jauh judi Act diwanohkeun ka ngatur kaulinan online légal kasempetan pikeun pamaké Walanda. Baheula usum panas ieu, Cruks pencét momen tonggak ku ngahontal 20,000 pangguna anu kadaptar.

Ngadaptar kalawan Cruks ngamungkinkeun gamblers ka pangaluaran diri ti Walanda judi situssaalus bata-na-mortir kasino. pamaké didaptarkeun bisa milih periode pangaluaran diri sahenteuna 6 bulan, sedengkeun periode pangaluaran diri maksimum tiasa diatur salami 99 taun. Bari timer pangaluaran bisa jadi hiji pilihan merenah pikeun sababaraha gamblers, jalma kapangaruhan ku judi meureun butuh rojongan salajengna. Ieu alesan utama naha Cruks nawarkeun ogé kapaksa pangaluaran tina judi. Jalma kapangaruhan ku judi bisa didaptarkeun involuntarily ku salah sahiji pasangan maranéhanana, anggota kulawarga, dunungan atawa babaturan. Pangecualian teu kahaja ogé tiasa dipénta ku operator judi online anu dilisensikeun.

#Walanda #Pendaptaran #Pangaluaran #Diri #Samentawis #Ditunda

Konami kaulinan installs SYNKROS CMS on Holland America Line

Konami kaulinan geus ngumumkeun yén maranéhna masang SYNKROS kasino Sistim manajemén pa 11 kapal milik Holland America Line. Sistem manajemen parantos aya, perusahaan dikonfirmasi dina pernyataan pers sareng tambihan SYNKROS bakal narékahan pikeun ngaoptimalkeun pangalaman mesin slot aya keur sémah sarta travelers, nyebutkeun Konami.

Holland America Line meunang hadé kasino jeung liang pangalaman

Holland America Line boga hiji armada éksténsif ngeunaan kapal featuring rupa-rupa pangalaman kasino, ku fokus husus dina liang . Ngaliwatan tambihan solusi Konami, jalur pesiar ngaharepkeun langkung ningkatkeun pangalaman pikeun pamaén sareng sémah sareng ngabantosan aranjeunna tetep sugema. Sistim nu ogé ngawengku titik nu bisa ditebus pikeun sagala rupa hadiah na nawaran promosi séjén onboard.

Bakal aya hadiah draws, acara bonus floor-lega, turnamén slot, sarta loba deui, sadayana dirancang pikeun ngaronjatkeun Dursasana jeung sémah sarta nawiskeun aranjeunna kasempetan luar biasa pikeun ngarasakeun kaulinan slot hébat sarta acara tambahan. deal oge bagian tina hungkul saméméhna antara Konami jeung Karnaval Corporation & plc anu nempo SYNKROS dipasang salaku sistem manajemen kaulinan ngarah pikeun pausahaan garis pesiar di 2018. Karnaval Corporation SVP operasi kasino global Marty Goldman ceuk:

Sistim SYNKROS – katelah ngabahekeun (Ngalayanan Up ganjaran jeung Fun) – nawarkeun fitur anyar seru nu pribados muter mesin slot tur ningkatkeun pangalaman kasino keur sémah urang.

Karnaval Corporation SVP operasi kasino global Marty Goldman

Goldman ngabagéakeun pamasangan panganyarna dina kapal Holland America Line sarta nambahan yén éta salajengna consolidates peran ngarah Carnival Corporation dina nyadiakeun sémah kalayan sababaraha kagiatan rekreasi pangalusna dina dewan. Warta éta tangtu disambut ku COO sareng EVP of Konami Gaming Tom Jingoli anu sami-sami wareg sareng pamekaran sareng nambihan yén SYNKROS bakal nyiptakeun rupa-rupa pangalaman sareng inisiatif inovatif pikeun sémah di Holland America Line.

SYNKROS pikeun Pituduh Jalan

“Konami komitmen kana palaksanaan anu sami-sami suksés di sakuliah Karnaval Corporation armada global,” saur Jingoli. Hasil kauangan panganyarna Konami ogé kuat dina kuartal kadua taun pikeun période réngsé 30 Juni, 2022. Pausahaan dilaporkeun sharing $ 540,5 jutaan sarta terus mekar dina industri judi.

Konami ogé mawa leuwih veterans pikeun mantuan operasi na di Asia. Pausahaan nyewa David Punter salaku salah sahiji eksekutif pang anyarna pikeun mingpin pertumbuhan perusahaan di daérah éta. Karnaval saméméhna ngawangun partnership kalawan BetMGM pikeun mawa sportsbook tohan dimungkinkeun dina dewan.

#Konami #kaulinan #installs #SYNKROS #CMS #Holland #America #Line

Geoff Hogg Lengkah Turun salaku Akting Kapala Eksekutif

Geoff Hogg geus mundur salaku akting lulugu eksekutif Star Hiburan Grup kakara tilu bulan sanggeus diangkat kana posisi éta. Anjeunna ngintunkeun pengunduran diri ngan sababaraha dinten saatos Independent New South Wales Komisi Kasino (NICC) ngaluarkeun bewara sabab-acara questioning eligibility of a judi jeung pausahaan hiburan boga lisénsi kaulinan alatan kagiatan teu bener di Brisbane jeung Basisir Emas. Dewan Star narima pengunduran diri na.

Posisi Hogg di The Star

Hogg mundur tina sagala posisi anu dicekel dina The Star. Anjeunna diangkat akting CEO on June 1, 2022. Saméméhna, anjeunna nyekel kalungguhan manajemén senior béda dina organisasi judi, jawab operasi na di. Star Emas Beach, Sydney Staranu Basisir emas Konvénsi & Center Pameranjeung Perbendaharaan Brisbane. Hogg ogé parantos janten direktur menata Queensland di The Star Entertainment Group langkung ti 10 taun. Anjeunna bakal cooperate jeung dewan pikeun mindahkeun tanggung jawab na sasuai.

Robbie Cooke Ditunjuk salaku CEO di The Star

Ben Heap, pupuhu The Star, bakal janten interim CEO dugi ka Robbie Cooke nyandak posisi engké taun ieu. The Star teu acan netepkeun tanggal mimiti pikeun Cooke, anu ayeuna janten direktur menata di Tiro pamayaran (ASX:TYR). Heap parantos nampik nampi imbuhan langkung seueur nalika janten CEO The Star.

janjian Cooke di parusahaan judi asalna sanggeus pengunduran diri massa manula sarta executives saméméhna taun. Matt Beckier mundur salaku perwira eksekutif. Urut perwira finansial lulugu Harry Theodore, lulugu perwira hukum jeung resiko Paula Martinlulugu kasino perwira NSW Greg Hawkinsjeung pupuhu John O’Neill ogé ninggalkeun jabatanna di perusahaan saatos sékrési laporan ku Adam Bell SC dina 13 Séptémber.

Dikaluarkeun Laporan on Star Kasalahan

Numutkeun laporan Bell urang, grup kasino ieu aub dina kagiatan laundering duit, kitu ogé gangguan asing, resapan kriminal, sarta panipuan badag skala. laporan Bell ogé nyatakeun yén grup kasino diwenangkeun penjahat, anu geus ngalarang tina judi di NSW jeung Queensland kasino pikeun 15 taun, maén dina harta Queensland na. The Star teu cocog pikeun nyekel lisénsi kaulinan, laporan Bell. NICC ngaluarkeun The Star hiji acara ngabalukarkeun bewara di respon kana naha anjeunna teu kudu leungit lisénsi atawa nyanghareupan denda nepi ka $ 100 jutaan.

Sanajan Hogg éta teu CEO grup judi dina waktu kasalahan digambarkeun dina laporan, ceuk para ahli anjeunna mungkin kudu mundur ti jabatanna di parusahaan pikeun némbongkeun otoritas pangaturan The Star serius ngeunaan reformasi.

#Geoff #Hogg #Lengkah #Turun #salaku #Akting #Kapala #Eksekutif

1X2 Network duka kali Denmark kalawan RoyalCasino.dk

Jaringan 1X2 bakal mawa Pilihan kaulinan pikeun RoyalCasino.dkoperator kasino online Denmark, anu ayeuna bakal nguntungkeun tina rupa-rupa produk sadia ku supplier eusi UK iGaming.

Langkung eusi iGaming ku 1X2 Network di Dénmark

partnership Ieu datangna dina waktu penting pikeun RoyalCasino.dk sakumaha parusahaan terus ngaronjatkeun tapak suku na di nagara jeung ayeuna pilari rék dilegakeun perpustakaan judul na pikeun ngumpulkeun posisi na di pasar jeung gancang ngadegkeun sorangan salaku go-to iGaming Operator. nu bisa minuhan ekspektasi audiences lokal.

1X2 Network brings 1 × 2 kaulinan jeung Beusi Anjing Studio judul ka operator Denmark, nawarkeun judul populér kayaning Dewa Asgard Megaways jeung Wolf neunggeul Tahan jeung meunang, nu ayeuna bagian tina pangalaman dina RoyalCasino.dk. Operator sorangan cabang digital tina Royal kasino di Aarhus, sarta kawas kitu, eta mangrupakeun merk dipikawanoh tur ngaran dina séktor kaulinan Denmark.

1X2 Network oge pasangan berharga di pasar kaulinan Denmark sabab geus sadia pikeun pamaén lokal ngaliwatan merek sejen. 1X2 hirup di Denmark ngaliwatan partnership kalawan 888 ditandatanganan dina bulan Nopémber 2021. Sapertos kitu, supplier geus dilisensikeun tur otorisasi pikeun muka portopolio eusi pinuh na di salah sahiji yurisdiksi paling diatur.

Duanana Pausahaan Percaya Kasuksesan Partnership

Tapi kemitraan 888 ngan ukur léngkah anu munggaran, sabab perusahaan ogé narékahan pikeun ngagandakeun pasar Denmark, milarian modal pikeun kelestarian jangka panjang sareng standar anu luhur pikeun panangtayungan konsumen. 1X2 Manajemén akun jaringan sareng diréktur pamasaran Rory Kimber ngabagéakeun kasempetan pikeun hadir di Denmark:

Kami bungah tiasa ningkatkeun tapak suku urang di Denmark, khususna sareng merek anu bergengsi sapertos kitu. Sarta kami kasampak maju ka némbongkeun kaulinan urang ka audiences anyar ngaliwatan RoyalCasino.dk. Éta mangrupikeun pasar anu pikaresepeun sareng parantos ningkat unggal taun ti saprak mimitina dasawarsa ka tukang. Kami ngan reueus janten bagian tina eta.

1X2 Manajemén akun jaringan sareng diréktur pamasaran Rory Kimber

Kapala CRM sarta Royal kasino eusi Jonas Madsen ogé muji kasempetan partnership ieu sarta ngomong yén brand éta salah sahiji operator iGaming pangbadagna di nagara. Sapertos kitu, RoyalCasino.dk museurkeun kana prioritas kualitas, hubungan customer jeung tanggung jawab. Penambahan kaulinan 1X2 Network pasti bakal ngabantosan nyumbang kana tujuan perusahaan anu nyatakeun.

#1X2 #Network #duka #kali #Denmark #kalawan #RoyalCasino.dk

Livespins Ayeuna Nampilkeun Judul Kacilakaan ku Turbo Games

Livespin geus ditandatanganan supplier eusi sejen kana portopolio tumuwuh pausahaan sadia nu streamers bisa ngungkit sarta babagi pangalaman jeung audiences iGaming sakuliah dunya. Turbo Kaulinankacilakaan pamekar game, ayeuna pasangan newest anu judulna diulas dina Livespins.

Cara anu Hese pikeun Inovatif sareng Ngaronjatkeun Panawaran Eusi

Ka hareup, Livespins streamers bakal tiasa ngaksés Turbo Judul Kaulinan nu geus terpadu kalayan platform pikeun mawa pangalaman fresher ka pemirsa anu bisa lalajo streamers maén komo ilubiung dina aksi ku tohan salaku panongton. jenis ieu kaulinan inovatif sarta pangalaman iGaming merlukeun ogé jenis anyar eusi.

Ieu dimana Turbo Kaulinan hadir kalawan sajumlah eusi arcade-gaya jeung kaulinan anu narik perhatian duanana konsumén jeung base pamuter. Turbo Games parantos ngembangkeun sababaraha judul sareng pilihan anu hebat, kalebet Crash X, Dice Twice, Hamsta, Mines, Neko, Towers, Fury Stairs, Ball & Ball, Limbo Rider, sareng Bayraktar, pikeun sababaraha nami.

Commenting on peluncuran ieu, Livespins CCO Michael Pedersen muji kaulinan kacilakaan kualitas Turbo Kaulinan ‘nu ayeuna bakal jadi bagian tina aksi. Manéhna nyebutkeun:

Turbo Games parantos ngarobih kodeu nalika nyiptakeun kontén anu luar biasa pikaresepeun sareng gancang anu ngamungkinkeun streamer kami pikeun nganteurkeun thrill sareng spillage anu diarepkeun ku pamirsa streaming.

Livespins CCO Michael Pedersen

Ieu jenis partnership nu Livespins pemirsa na streamers peryogi tur pantes, ngécéskeun Pedersen.

Turbo Kaulinan Nilik Livespins salaku Stepping Stone pikeun Audiences Anyar

Turbo Kaulinan kapala jualan Vadim Potapenko ogé senang jeung kasempetan. Anjeunna ngécéskeun yén kaulinan parusahaan téh sadayana ngeunaan nyadiakeun nilai hiburan gede pikeun liang sarta pamaén iGaming, nambahan:

Kaulinan urang ngadat hususna gancang ngawangun antisipasi jeung mastikeun yén pamaén, kitu ogé streamers, aya di tepi korsi maranéhanana ti babak kahiji nepi ka panungtungan.

Turbo Kaulinan kapala jualan Vadim Potapenko

Ngaliwatan integrasi ieu, ceuk Potapenko, Turbo Kaulinan bakal terus ngaronjatkeun jangkauan sarta Dursasana jeung audiences sakuliah dunya. Livespins geus ngamankeun partnerships penting dina suksesi gancang. Awal minggu ieu, perusahaan negeskeun yén streamer na tiasa ngaksés produk Relax Gaming. Sababaraha minggu ka tukang, Livespins ogé nandatanganan partnership pikeun eusi Endorphina.

#Livespins #Ayeuna #Nampilkeun #Judul #Kacilakaan #Turbo #Games

Pulisi Nasional Filipina Fokus kana Dokuméntasi Pagawe POGO

Kaayaan industri judi rada goréng di Filipina, kalawan loba kasus nyulik, korupsi jeung tuduhan nyiksa kakawasaan. Sanajan kitu, Pulisi Nasional Filipina sigana waspada sarta gawé babarengan jeung sagala rupa instansi pamaréntah dina merangan Operator kaulinan lepas pantai Filipina mangrupa bukti yen aya kénéh fungsi konstruksi di nagara éta, sarta aya harepan pikeun perbaikan. Ieu peryogi sababaraha pengorbanan, sabab reformasi lengkep jarang lancar sareng teu aya masalah.

Pulisi Filipina merangan POGO

Pulisi Nasional Filipina (PNP) nyarios dinten Salasa yén tindakan keras pikeun Operator Kaulinan Luar Pesisir Filipina (POGO) sareng kagiatan ilegal na lumangsung, kalayan fokus beurat disimpen dina pagawé POGO sareng dokuméntasina – visa kadaluwarsa sareng / atanapi ijin kerja, sareng seueur pisan. kasus pagawe kakurangan dokuméntasi nu ngajadikeun crackdown a must. Kepala PNP Jenderal Rodolfo Azurin Jr. dicutat dina ramatloka pamaréntah Filipina sakumaha nyebutkeun

“Ku ayana dicabut, naon anu urang laksanakeun ka pagawe POGO anu teu boga dokuméntasi, overstayed, visa kadaluwarsa atawa ijin gawé, éta bakal langsung nyadiakeun nagara urang jeung iklim bisnis hadé sabab sababaraha sarat pikeun pagawe asing nyaéta idin anu teu hayang atawa disanghareupan. . sagala tuduhan kriminal di nagara maranéhanana, sarta yén maranéhna bakal diperlukeun pikeun ménta Idin Pulisi Nasional sarta idin NBI “ka Philippine News Agency.

Numutkeun siaran pers dina ramatloka pamaréntah, Biro Imigrasi (BI) jeung Filipina Hiburan sarta kaulinan Corporation (PAGCOR) ogé geus ngahubungi, dina usaha pikeun step up prosés investigative dina crackdown on POGO ieu. Dina kecap Azurin sorangan, jenis gawé babarengan ieu bakal ngaronjatkeun kapasitas inspeksi on-situs, nu boga tujuan pikeun pariksa naha hiji jalma luyu jeung hukum operasional lokal.

Reformasi anu Dibutuhkeun pisan

Tindakan keras ieu tiasa janten bagian tina rencana PNP pikeun ngarobih kawijakan ngeunaan asupna TKI ka POGO. Azurin ngajukeun banding Jumaah kamari, 16 Séptémber, nyatakeun yén:

Geus waktuna urang ngevaluasi deui, urang evaluasi deui kawijakan urang ngeunaan pagawe POGO asup ka nagara. Ieu sababna kami nyuhunkeun aranjeunna kedah dipasihan kabébasan pulisi nasional supados urang gaduh artos pikeun mariksa saha warga Cina ieu sareng dina waktos anu sami, kami mastikeun yén anu asup ka nagara éta sanés penjahat.

Kapala PNP, Gen. Rodolfo Azurin Jr.

Pemberian idin ieu sigana bakal ngalibatkeun nyiptakeun daptar pagawé POGO asing. Sadaya usaha ditujukeun pikeun mimiti ngirangan, tapi tungtungna – ngeureunkeun – kajahatan anu aya hubunganana sareng POGO, anu peryogi réformasi législatif tingkat luhur sareng masihan PNP kamampuan pikeun ngawasan sareng ngalaksanakeun hukum anu langkung saé.

Ngan sababaraha dinten kapengker, hasil tina kolaborasi jelas terstruktur sareng sasaran antara régulator Filipina PAGCOR, PNP, sareng Kamentrian Dalam Negeri sareng Pamaréntah Daérah janten jelas. Ieu serangan sejen on illegality dina industri kaulinan nagara urang jeung nyababkeun nyalametkeun leuwih saratus karyawan, handap panutupanana dua POGOs. Ngoméntaran kaayaan éta, kapala PAGCOR ogé ngingetkeun yén iklim industri anu peryogi pisan beberesih.

Malah leuwih pikahariwangeun pikeun industri kamungkinan ampir bisa dilawan sagemblengna Pareum online judi di Filipina nalika hukum anyar diwanohkeun kamari, ngaranna Anti-Online judi Act. E-sabong ogé sagemblengna dilarang, sahingga tohan on cockfighting online ilegal. Bari Anti Online judi Act teu acan resmi diliwatan, kaayaan kajahatan patali POGO pasti boga pangaruh sosial pisan ngaruksak, nu ieu tinimbangan utama pikeun ngalarang online judi di tempat munggaran.

#Pulisi #Nasional #Filipina #Fokus #kana #Dokuméntasi #Pagawe #POGO

BMM Testlabs Narima Lisensi pikeun Akréditasi Massachusetts

Sumber Gambar: Shutterstock.com (Poto ku Jim Madigan)

BMM Testlabagénsi nguji terhormat di sektor tohan olahraga, geus narima lisénsi jeung idin pikeun ngalaksanakeun tés jeung ngaluarkeun sertifikasi di Massachusetts, nagara bagian jeung yurisdiksi séjén pikeun pausahaan di Amérika Serikat. The lisénsi panganyarna strengthens BMM Testlab‘ Reputasi sareng kamampuan nyayogikeun lisénsi akreditasi pikeun usaha anu nyumponan standar industri.

BMM Testlabs Ayeuna tiasa Sertifikasi Alat Tohan Olahraga di Massachusetts

Hasilna, BMM Testlabs bakal tiasa ngajamin alat tohan olahraga anu maju di Bay State. Ngomentaran kasempetan éta, CTO BMM Travis Foley nyarios yén perusahaan éta gumbira parantos disatujuan pikeun nawiskeun jasa ka pihak anu relevan sareng mumpuni di pasar Massachusetts sareng ngabantosan anu peryogi bimbingan.

ceuk Foley BMM Testlab miharep sangkan kaahlian na dipikawanoh di pasar sarta dibagikeun kalawan usaha pilari pikeun mastikeun yén alat maranéhanana meets standar diperlukeun. Anjeunna nambahan:

Urang ngahargaan partnership lumangsung kalawan Komisi kaulinan Massachusetts tur hoyong hatur staf maranéhanana pikeun gawé babarengan terus maranéhanana sarta kegigihan sapanjang proses ieu.

BMM CTO Travis Foley

BMM Testlab ayeuna dibuka pikeun sagala parusahaan wishing boga alat tohan olahraga na di Massachusetts reviewed na Certified nurutkeun standar industri pangluhurna. BMM Testlabs geus ngarasakeun kasuksésan hébat dina Amérika Serikat salaku salah sahiji nagara dimana pausahaan geus nempatkeun loba usaha pikeun jadi pilihan luhur pikeun operator landline pilari pikeun ngangkat bar dina alat maranéhanana.

Saméméhna, BMM Testlabs meunang idin pikeun ngalaksanakeun akreditasi sarua di Nebraska jeung Ohio sarta nembe dibuka BMM Inovasi Grupanu museurkeun kana pendidikan maya, inpormasi, téknologi sareng jasa cybersecurity.

#BMM #Testlabs #Narima #Lisensi #pikeun #Akréditasi #Massachusetts

Wazdan ngajalankeun portopolio on Bulgaria iGaming Market

Wazdanhiji supplier iGaming inovatif, geus dibuka portopolio eusi pinuh na on Bulgarianyirian 20th yurisdiksi dimana perusahaan parantos nyayogikeun produkna. Peluncuran nampilkeun 14 kaulinan anu pang populerna di perusahaan anu parantos disertipikasi di nagara éta sareng ayeuna bakal sayogi di pasar, kalebet. 9 Singa, Buah Magic DELUXE, Larry nu Leprechaun, sizzling 777 DELUXE, sareng seueur deui.

Wazdan ngawanohkeun 14 Judul kana Pasar iGaming di Bulgaria

Operator mitra bakal ngagaduhan kasempetan pikeun negotiate deal individu sareng pasangan sareng Wazdan pikeun ngahijikeun judul anu disatujuan sareng sékrési anu bakal datang sakumaha anu dipikahoyong. Wazdan ogé bakal sumebar Kabébasan milih suite nu kasempetan sejen pikeun pamaén sarta operator ngarasa ngadeukeutan ka aksi.

Suite ieu dilengkepan “Laju volatilitasfitur anu ngamungkinkeun pamaén milih volatility tina kaulinan aranjeunna maén, mere aranjeunna kontrol leuwih pangalaman. Wazdan geus nyieun komitmen kuat di pasar munculna jeung munculna, jeung suppliers pindah ka yurisdiksi konci, kayaning Ontario di Kanada, Michigan di Amérika Serikat jeung Walanda.

Pasar Bulgaria ayeuna mangrupikeun titik éntri penting pikeun Wazdan sabab narékahan pikeun gancang ngalegaan jangkauan sareng pangaruh globalna. Commenting on partnership ieu, Wazdan CCO Andrzej Hyla ngabagéakeun peluncuran ieu sareng nyarios:

“Kami parantos ngalaman seueur kamekaran sareng moméntum taun ieu, tapi kami jauh tina sugema. Éntri ieu ka Bulgaria ngan ukur nandaan anu pang anyarna dina sababaraha rencana pertumbuhan anu pikaresepeun pikeun Wazdan.

Wazdan CCO Andrzej Hyla

Di Ontario, Wazdan diluncurkeun dina gawé bareng sareng merek SkillOnNet, ngajantenkeun produkna tiasa diaksés ku sababaraha merek, kalebet PlayOJO, anu mangrupikeun operator anu meunang pangajén sareng jangkauan global.

Bulgaria narik leuwih iGaming Heavyweights

Samentara éta, Bulgaria tetep fokus penting dina ékspansi wétan loba pausahaan. Baheula minggu ieu, pragmatis Play, supplier iGaming sejen, ngumumkeun yén éta bakal muka studio kasino live anyar di Bulgaria sarta pledged a nyieun leuwih ti 2.000 gaw dina ahir 2023. Anyar, Wazdan ngarilis “Slot Raya Hissing: Bison” . Bulan kamari, perusahaan ngaluncurkeun StarCasinò di Italia.

#Wazdan #ngajalankeun #portopolio #Bulgaria #iGaming #Market

Evoplay Nambahkeun Eusi Anyar pikeun Superbet di Romania

Evoplay, pamekar kaulinan iGaming, terus nguatkeun posisi na di pasar iGaming Romania. Pausahaan geus nandatanganan partnership anyar kalawan Superbetngaran populér di séktor iGaming Romania, nu bakal ningali supplier ngaleupaskeun kaulinan na kalawan operator.

Evoplay Dibuka kalawan Superbet di Romania

Evoplay boga 62 liang video immersive tawaran a, nu ayeuna bagian tina portopolio Superbet. Kaulinan ieu kalebet pilihan populér sapertos Midnight Show, Hot Triple Sevens, Penalty Shoot-Out, sareng Elven Princesses.

Penalti Shootout Game mangrupikeun kaulinan win instan bertema maén bal anu mangrupikeun salah sahiji judul anu paling inovatif anu sayogi pikeun Evoplay sareng ayeuna pemirsa Superbet. ORIX urang platform aggregation. Commenting on partnership ieu, Evoplay CCO Vladimir Malakchi ceuk éta anjeunna bungah ngeunaan launching produk parusahaan na kalawan pausahaan ngadegkeun kawas Superbet.

Anjeunna negeskeun deui komitmen Evoplay pikeun ngembangkeun tapak sukuna di daérah sareng Romania khususna dimana perusahaan parantos nampi tanggapan anu positif pikeun produkna. Malachi ditambahkeun:

Ngabogaan dukungan, pangakuan sareng kasatiaan pamaén Superbet penting pisan pikeun Evoplay ngawangun posisi anu kuat di pasar. Romania salaku pasar parantos nunjukkeun kamekaran anu kuat dina sababaraha taun ka pengker sareng kami ngarepkeun pikeun ngadamel tanda di daérah éta.

Evoplay CCO Vladimir Malakchi

Iklan kaulinan Superbet, eusi & manajer kasino live Nicholas Yu éta sarua gumbira jeung warta ngeunaan partnership anyar, nambahan yén parusahaan bakal geus delighted ningali portopolio iGaming Evoplay diulas salaku bagian tina kurban.

“Janji kami ka pamaén nyaéta pikeun nganteurkeun anu pangsaéna anu ditawarkeun iGaming, sareng ku ngajalin kerjasama jangka panjang sareng pamekar sapertos Evoplay, kami neraskeun janji kami.”

Evoplay geus ngumpulkeun tapak suku na di iGaming. Pausahaan junun nandatanganan kerjasama penting anu sanés sareng Relax Gaming minggu kamari.

#Evoplay #Nambahkeun #Eusi #Anyar #pikeun #Superbet #Romania

Pragmatic Play Ngalegaan Ayana EU, muka Studio di Bulgaria

panyadia eusi industri iGaming ngarah, Kaulinan pragmatisngumumkeun yén éta bakal ngalegaan ayana di Éropa ku muka studio anyar.

Pragmatic Play muka Studio Anyar di Bulgaria

Dinten Senén, perusahaan ngaluncurkeunana dibuka studio live kasino anyar lokasina di Sofiaibukota ti Bulgaria. Lokasi Live Kasino anyar bakal nawiskeun perusahaan Live Kasino produk utama. Ngamangpaatkeun kaméra 4K digabungkeun jeung téhnologi audio kontemporer, studio ieu bakal nyadiakeun pangalaman kasino immersive premium. Numutkeun kana Pragmatic Play, studio anyar anu canggih ieu bakal nyiptakeun leuwih ti 2.000 tempat gawé dina ahir taun hareup.

Kami bungah ngumumkeun bubuka lokasi anyar urang di Bulgaria, katuhu di jantung ibukota, Sofia.

Irina Cornides, lulugu perwira operasi di Pragmatic Play

Irina CornidesKapala Operating Officer Pragmatic Play urang, dibagikeun pikagumbiraeun na ku nyebutkeun yen parusahaan bagja pikeun muka studio kaayaan-of-nu-seni anyar di Sofia, Bulgaria. Anjeunna nambahan yén studio anyar bakal mawa jalma-jalma berbakat anu bakal ngabantosan rencana perusahaan salajengna dilegakeun na Live kasino operasi. Dina kacindekan, Cornides nyarios yén Pragmatic Play bangga kana kasuksésan dugi ka ayeuna sareng tetep fokus kana kamekaran salajengna.

Ieu mangrupikeun léngkah anu penting pikeun urang sabab urang hoyong ngalegaan kapasitas operasi Kasino Live sareng badé damel sareng bakat hebat di Bulgaria,

ditambahkeun Cornides

Studio Anyar Ngabéréskeun Ékspansi Perusahaan anu lumangsung

Gerakan panganyarna ngalengkepan ékspansi global Pragmatic Play. Salian ti ngalegaan tapak sukuna, studio anyar di Bulgaria bakal ngabantosan perusahaan nyumponan paménta anu terus ningkat pikeun jasa na. Naon deui, ékspansi ka Bulgaria negeskeun deui ayana Pragmatic di Éropa saatos perusahaan nyiptakeunana studio munggaran di Bukares, ogé hub perusahaan anu aya di Gibraltar sareng Sérbia. Salajengna strengthening tapak suku anak, pausahaan ogé anyar dilegakeun fasilitas kantor na dumasar di Malta.

Ayeuna, Pragmatic Play ngahasilkeun nepi ka tujuh kaulinan slot anyar unggal bulan. Dina waktu nu sarua, portopolio multi-produk parusahaan fitur bingo sarta hirup kasino kaulinan. konsumén brand ogé bisa ngarasakeun sportsbooks sarta eusi olahraga virtual. Hatur nuhun kana téhnologi ngarah Pragmatic urang, integrasi produk sadia via API tunggal.

#Pragmatic #Play #Ngalegaan #Ayana #muka #Studio #Bulgaria